Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 septembrie 2013

A treia lege a Universului: Legea W&W (within & without) sau Legea A&B (above & below) (2)



De la Sanat Kumara


(31 aug.2013: channeler Linda Dillon)
(within & without= în interior și în afară; above & below= sus și jos)
(partea a doua)

SM: Desigur, ar fi minunat. Mulțumesc foarte mult pentru disponibilitatea de care dai dovadă. Eu apreciez această
S.K.
serie
de Legii Universale pe care ni le expui. Explicațiile sunt edificatoare și ne sunt de un real folos, pentru o mai bună înțelegere. Amintesc ascultătorilor noștri că fiecare dintre noi este cunoscut destul de bine în tarâmurile mai inalte, prin gândurile și dorințele noastre dar și prin succesele sau eșecurile noastre, aici pe Pământ. Nimeni nu cade în crevase (crăpături). Vrei să faci referire la asta?

Raj: Ai fot atât de convingătoare.. Desigur, voi sunteți foarte bine cunoscuți în planurile superioare, în diferite moduri. Aș spune că, probabil, mai bine decât vă cunoașteți voi înșivă. N-o spun în sens depreciativ la adresa voastră. Se întâmplă aceasta deoarece noi avem acces la o mai bună cunoaștere conștientă din cauza planurilor superioare care ne facilitează aceasta. Și voi aveți acces, doar că încă vă mai acoperă privirea acest văl care vă desparte de dimensiunile superioare și, din acest motiv, amintirile voastre sunt blocate de uitare.
De exemplu, atunci când mă uit la unul dintre voi, oricare ar fi acela, eu văd măreția ființei lui în care există acea scâteie divină pe care o purtați încă de la început. Eu văd Sinele vostru Înalt (Sinele Angelic) și esențele tuturor vieților pe care le-ați avut până acum, atât pe Pământ cât și pe alte planete, inclusiv numele pe care le-ați purtat în fiecare viață. Vă pot vedea chiar cum erați îmbrăcați la un moment anume, dacă erați îmbrăcați, cumva.  

Vedem luptele la care ați participat și care v-a fost soarta. Vă putem citi starea de frustrare, de bucurie, tristețe sau de suferință prin care ați trecut. Știm cum și pe cine ați iubit etc. Oricum, viețile petrecute și consumate de voi în dimensiunea a 3-a au fost cele mai devastatoare, cele mai greu de suportat, cele mai cicatrizante, dar și cele în care ați obținut o vastă experiență. 
Atunci când v-am văzut și v-am simțit în suferință, nu am trecut nepăsători pe lângă voi: de fiecare dată, am încercat să vă ajutăm, să vă alinăm durerea, să vă încurajem. Dar, de fiecare dată am făcut-o în limitele competențelor noastre, cu respectarea strictă a liberului vostru arbitru. Pentru mine este interesant ca pe unii dintre voi să-i găsesc aici, într-o țară anume, știind că în urmă cu două mii de ani erați în Ierusalim, pentru ca peste alate o mie de ani să vă găsesc în Franța (de exemplu) sau în Siberia, în diferite ipostaze, în care n-au lipsit clipe de fericire, de izolare, de spaimă sau de victorie. 
Cu deosebită bucurie pot spune că în diferite circumstanțe, marea majoritate dintre voi ați dovedit putere de caracter, cutezanță, rămânând mai tot timpul ființe de lumină care n-au uitat să iubească, să ocrotească și să supraviețuiască.
Este imposibil să puteți înțelege ce suflete minunate ați fost și cu câtă grijă ați păstrat în voi scâteia divină.  
Dar, de ce vorbim acum despre toate acestea? Vă puteți întreba ce urmăresc eu prin aceste aprecieri laudative!? 
Ei bine, o facem pentru că vrem să vă determinăm, să vă convingem, să vă creșteți și să promovați încă și mai mult sentimentele de iubire între voi și între voi și oricare produs al creației. Ați păstrat și ocrotit totdeauna scânteia divină din voi, din care, atunci când a fost nevoie, ați aprins flacăra iubirii, a înțelegerii și compasiunii. 
Dacă este nevoie de așa ceva acum, când lumea parcă a luat-o razna, când minciuna operează cu nerușinare în mințile celor mai porniți să facă rău, a celor care nu au decât dorința de a-și mări averea și influența, aruncând peste bord principiile cinstei și omeniei? Este mare nevoie, chiar stringentă nevoie, să reabilitați cele mai pure sentimente și atitudini umane cu care l-ați făcut pe Dumnezeu să vă iubească atât de mult. Flacăra voastră divină trebuie reaprinsă din nou căci cu ea nu este nevoie doar să luminați toate ungherele dar trebuie să ardeți tot gunoiul care s-a adunat în societatea umană. Niciodată nu veți cădea în crevasele, în hăurile întunecate dacă vă veți lumina cât mai bine calea.
Sunt sigur că mă adresez unor urechi care vor să audă.      În numele Mamei Divine, al arhanghelilor, al maeștrilor înălțați, al ghizilor voștri spirituali și al meu personal, vă garantăm de iubirea noastră fără limite și ne angajăm să vă dăm tot ceea ce ne cereți, pentru a progresa. Nu ne considerați părinții voștri care vă dau peste mână când greșiți, nici educatorii voști aspri, dacă nu vă învățați lecțiile. Considerați-ne prietenii voștri mai mari care apreciază munca și strădania voastră de până acum și vă încurajează să nu vă opriți tocmai acum când mai aveți atât de puțin până la sosire.  
Este adevărat că prioritar pentru noi este să ajutăm colectivitățile deoarece accelerarea ascensiunii este exponențial influențată de mărimea grupurilor care mărșăluiesc spre mai multă lumină. La nivel individual, rezultatele se cumulează mai greu și efectele sunt mai mici. Ce vrea să însemne aceasta? 
Concluzia trebuie să fie aceea că este important ca fiecare să se străduiască, înafară de obiectivul lui personal, și de crearea unei emulații la nivel de colectivitate, pentru promovarea sentimentelor de iubire, bunăînțelegere, compasiune, întra-jutorare și corectitudine. 
Pe foarte puțini dintre voi i-am văzut exprimându-și dorința de a avea un Lamborghini. În schimb, am înțeles că marea majoritate ar dori, un aer mai curat, un transport comun promt, confortabil și nepoluant, hrană suficientă și nemodificată genetic, locuințe decente, dreptul la o muncă corect plătită, fără exploatare. Ați mai cerut posibilitatea de a călători în nave spațiale pentru a vă deplasa rapid și pentru a cunoaște lumile universului. 
Vedeți voi, astea sunt gânduri ale unor suflete cinstite și de aia aveți voi ”priză” la Dumnezeu. Acestea sunt dorințele inimilor voastre și din ele este emanată numai dragostea, căci cum ar putea gândi astfel o ființă dacă ea nu ar fi plină de iubire? 
Linda


SM: Minunat și emoționant! Acum, dacă îmi permiți, aș dori să pun o întrebare legată de evenimentele curente din lumea noastră. Cât adevăr există în poveștile pe care le difuzează cu ostentație mass-media în ceea ce privește iminența unor intervenții militare, cum ar fi în Siria? 
Raj : Atunci când nu există nici o veste, mass-media inventează, pentru a nu pierde interesul cititorilor. Acum, eu nu vreau să sugerez că în Siria nu mai este violență și nu se mai moare. Așa este: au loc asemenea tragedii zilnic, sau aproape zilnic. Este o combinație de lucruri, așa ca lasă-mă să explic mai ales că funcționează foarte bine conversația noastră de astăzi despre mai ”sus și mai jos”, din ”interior și din afară”. 
De ce oamenii din Siria nu sunt stăpâniți de dorința de pace și împăcare în inima lor?  (Căci dacă ar fi pace în inima lor, adică în interiorul lor, nu s-ar mai produce acte de agresiune în exterior). Există oameni care fug pentru a scăpa de moarte? Da, există.
Fără să facem referire la criterii politice, să spunem că există două categorii de oameni care fug din zonele de conflict. Există oameni care fug pentru că se tem pentru viața lor și a familiilor lor dar și oameni care vor să se folosească de oportunitatea creată de acest conflict în sensul că acum granițele practic sunt deschise iar țările către care se îndreaptă vor fi mai primitoare, din sentimente umanitare. Refugiații se gândesc cu speranță că acolo unde vor merge vor avea posibilitatea să înceapă o nouă viață, cu mai muilte posibilități și fără oprimarea din țara pe care au părăsit-o.

Cheia rezolvării situației dramatice din Siria este la îndemâna fiecărei persoane de pe planeta voastră. Anume: fiecare să trimită sentimentele lui de iubire pentru această țară și poporul ei. Nu, nu este o glumă! Toate aceste gânduri de iubire adunate la un loc, împreună cu voința și ajutorul pe care-l acordă Arhanghelul Mihail, împreună cu noi ceilalți, vor putea face adevărate miracole pentru Siria. Trebuie spus că nu numai în Siria dar și în multe alte locuri ale planetei există multe energii ale suferinței, urii, lipsei de iubire care s-au acumulat de-a lungul timpului. Aceste energii este nevoie să iasă la suprafață pentru a purifica planeta. Ele răbufnesc căutându-și eliberarea, prin recunoașterea paternității lor, și apoi eliberarea lor complet descătușate. Altfel spus, planeta are nevoie de neprihănire, de purificare, căci scopul ei este să acceadă la dimensiuni superioare și, pentru aceasta, vibrația ei trebuie să crească. Ori, această creștere de frecveță nu este posibilă decât după eliberarea tuturor energiilor grele, negative acumulate ici și colo.
Fenomenul acesta al purificării nu este ajutat de lupta pentru putere sau de violențe. Din acest motiv, nu trebuie ca acest conflict să fie escaladat prin intervenția unor forțe militare străine, care nu ar face, cel puțin în plan ezoteric, decât să mențină și să agraveze starea de spirit negativă care ar naște încă și mai multă nergativitate, care s-ar adăuga la cea acumulată până acum.

Deoarece - să folosim acest exemplu ca pe o aplicare practică - ”sus” nu există niciun război, și cum ”jos” este la fel, se poate spune că există o deplină armonie între cele două tărâmuri. Atâta timp cât la voi nu există o stare de beligeranță, nu se poate vorbi nici de o stare de criză, căci nu există discrepanțe de vibrație. În asemenea stare, pe fond, nu poate exista nici furie nici frustrare. Ce se poate deduce din această scurtă analiză? Că aparentele stări ce dezechilibru, de nealiniere, sunt induse de undeva, de către cineva interesat și ostil păcii și ele nu pot defini starea de fapt. În continuare, judecați astfel: dacă nu putem vorbi de un dezechilibru, de noduri haotice, atunci ce ne oprește să recunoaștem și să statuăm pacea, înțelegerea și armonia în lume, din moment ce dispunem de toate mijloacele și stările energetice favorabile? Răspunsul este: ” doar să vrem, doar să intenționăm cu toată determinarea și acest deziderat va deveni realitate. Acum există asupra Siriei nori care întunecă lumina. Cerul acestei țări poate fi limpezit, lăsând lumina să se reverse, dacă fiecare dintre voi va gândi și va intenționa aceasta. Flacăra albastră a lui Michael care împarte dreptatea, adevărul și pacea, poate fi ancorată și în Siria.Trimiteți din inimile voastre către această țară, către acest popor, dar și către alte zone (Egipt, Irak, Iran, Afganistan etc) dorința voastră de pace și iubirea voastră. Această atitudine va face ca alinierea stricată să se refacă în lumea voastră. Cu cât cei care vor gândi astfel vor fi mai mulți, cu atât dorințele voastre se vor înfăptui. Voința colectivă are un efect deosebit de puternic în manifestarea tipului de realitate pe care vi-l doriți.
SM: Vreau să mă refer în special la cazul în care veștile care vin din această țară suferă ”ajustări” cu scopul de a amplifica teama și nesiguranța în rândul oamenilor. Combaterea sau anihilarea acestor tendințe, înțeleg că se obține și prin munca noastră de orientare a gândurilor bune către acea zonă. Asta va crește Lumina în mințile oamenilor și va putea să imprime tendința spre starea de pace și înțelegere.
Raj: Lasă-mă să vă sugerez unele lucruri. Există foarte puține agenții de știri, în lumea voastră, care nu prelucrează, într-un sens sau altul, informațiile brute, exact în sensul care avantajează pe cei interesați. Adevărul este că există o sete nestăvilită a consumatorilor de informație pentru senzațional și asta este una dintre cauzele pentru care agențiile de știri supralicitează, ca să nu mai vorbim de interesul direct al mogulilor de presă. Voi trebuie să vă amintiți că acela care deține și manipulează informația este cel care deține puterea, căci nimic nu poate sta în cale avalanșei informațiilor, indiferent dacă ele corespund sau nu realității. Până la aflarea adevărului, efectul s-a produs și cu greu mai poate fi restaurat.
SM: S-a tot vorbit despre atacul cu gaze, cât adevăr și câtă minciună există aici?             l
Raj: Adevărul este că s-au folosit gaze în unele atacuri în acea țară. Dar ce atrocitate nu este cumplită?! Însă, că unele știri legate de aceasta au fost duse la extrem, este o chestiune care nu scuză agresiunea dar nici exagerările agențiilor de știri.Totdeauna fabricile de vorbe au promovat tot ceea ce a fost mai rău, pentru a se obține impactul cel mai puternic. 

 SM : Corect. Mă întrebam la ce nivel, un eveniment întră în zona noastră de cunoaștere?
Raj: Noi nu interferăm cu liberul vostru arbitru. Dar nimic nu a trecut neobservat decând Gabriel v-a anunțat noua grilă energetică a fost activată. Căci această nouă grilă, dragă inimă, face parte din Agenda Divină și este menită să aibă un impact mai profund asupra ființei voastre și comportamentului uman, în special colectivitățile. Nu puteți să vă mențineți sănătatea și vitalitatea mintală și fizică sub impactul formelor energetice care sunt lăsate să treacă de grid, dacă nu sunteți suficient de purificați. 

SM: Exact. Bine. Mai am încă o întrebare. Ne-ai putea vorbi despre instrumentele care ni s-au dat pentru o practică spirituală mai extinsă? Nu mă refer numai la ritualuri, ceremonii, dar și la utilizarea cristalelor, sunetelor, culorilor etc. 
Raj: Tare mai iubiți instrumentele! Oamenii iubesc gadget-urile și jucăriile. Voi credeți că ați crescut suficient și că sunteți complet maturizați, dar nu este deloc așa. Deci, da, și nouă ne plac. Dacă noi le putem utiliza permanent și în totalitate? Ei bine, nu!
Trebuie să știți că cu mult timp în urmă, practica intenționării și utilizarea propriei puteri erau semnificativ mai mari, dar pe atunci se utilizau frecvent și cristalele, instrumentele specifice de produs sunete, amuletele, care, deși nu dețineau puterea, o puteau amplifica; în special cristalele. În acest sens voi, cei de astăzi, aveți mult de recuperat.
Despre utilizarea cristalelor în Lemuria mai vorbesc încă documentele unor biblioteci care vă pot furniza informați prețioase. Cristalele depozitează în structura lor importante și enorm de multe informații. Aceste cristale erau folosite ca amplificatoare puternice de semnale și de vibrații care vă puteau pune în legătură cu alte tărâmuri. Prin aceste interconectări care se stabileau, civilizațiile universului puteau menține legături strânse și colaborări între ele, chiar dacă se aflau la distanțe enorme unele față de altele. Acest mod de colaborare va fi reactivaț în Noua Eră.

Dacă voi sunteți capabili de a crea, de a genera și de a folosi aceste energii fără ajutorul unor instrumente? Da. Când vă folosiți și de un anume cristal, sau instrument, semnalele sunt amplificate și eficiența este mai mare. 
S.M.
SM: Doamne, îmi place când se spune că un instrument are personalitate și se poate comporta pe linia unei oarecare atitudini, astfel că unii foarte versați vorbesc despre instrumentul lor ca despre ”celălalt”.
Raj: Este adevărat. Ai putea spune că acel instument este însuflețit și se comportă ca un prieten.
SM: În viziunile mele eu mă apropii uneori de îngeri și de melodiile instrumentelor lor. În acele clipe simt o fericire indescriptibilă. 

 Mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai spus și ne-ai învățat. Mulțumesc. Vom mai prelua întrebări de la ascultători?
Raj: Da, am putea.
 

SURSA:http://counciloflove.com/

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu