Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 iulie 2013

Cip - ul lui Napoleon



Oamenii de știință care au examinat rămășițele lui Napoleon Bonaparte, sunt profund nedumeriți și intrigați de descoperirea în craniul acestuia a unui
microprocesor lung de jumatate de inch.
Ei spun ca obiectul misterios ar putea fi un implant străin,
care sugerează că împăratul francez a fost cândva răpit de un OZN, în vederea efectuării unui asemenea implant !

"Consecințele posibile ale acestei descoperiri sunt prea mari, pentru a fi complet înțelese de noi", a declarat dr. Andre Dubois, care a făcut
aceasta comunicare uimitoare intr-un jurnal medical francez.
"Până acum, fiecare răpire de către extratereștri avea legătură cu oameni destul de obișnuiți. "Acum avem dovezi convingatoare ca extratereștrii au acționat in trecut pentru a influența istoria omenirii – și, poate, continuă s-o facă și în zilele noastre!”.

Dr. Dubois a facut uimitoarea descoperire in timp ce studia scheletul exhumat al lui Napoleon, urmare a unei subvenții de 140.000 dolari de la guvernul francez.
"Doream să aflu dacă Napoleon a suferit de o tulburare de hipofiza, care ar fi putut explica statura sa mica", a comentat el.

Dar, cercetătorul a găsit ceva mult mai extraordinar: "Când am examinat interiorul craniului, mâna mea a periat o mică proeminență. Analizată sub lupă, proieminența ascundea de fapt un obiect străin și straniu care, cercetat, s-a dovedit a fi un super-avansat microcip."

După modul cum s-au dezvotat ulterior oasele in jurul cipului, expertul crede ca implantul a avut loc atunci cand Bonaparte era tânăr.

"Napoleon nu mai fusese văzut o perioada de câteva zile în luna iulie1794, când avea 25 de ani. Mai târziu, el a susținut ca ar fi fost ținut prizonier in timpul loviturii de stat thermidoriană, dar nu există nicio inregistrare care să susțină această ipoteză. Eu cred ca temporara lui dispariție s-ar putea explica foarte bine printr-o posibilă răpire de către extratereștri.”

Interesant este că din acel moment, ascensiunea lui Napoleon a fost meteorică.


În anul următor, el a fost pus in fruntea armatei franceze din Italia. În mod miraculos, s-a dovedit capabil să transforme infometatele trupe franceze
intr-o forța de luptă cu care i-a zdrobit pe italieni.
În 1804, dupa un șir de victorii uimitoare, Napoleon este incoronat împărat al Franței și curând imperiul său avea sa se extindă incluzând ceea ce este acum Germania si Austria, precum și Elvetia, Italia și Danemarca.

"Napoleon a folosit strategii militare, avangardiste, cu mai mult de o suta de ani față de timpului sau", a spus dr. Dubois. "Poate ca implantul a îmbunătățit abilitățile și geniul său militar, intr-un fel."

Implantul ar putea explica, de asemenea, obiceiul deja celebru al lui Napoleon de a ține mâna pe inimă, a adaugat el.
"Este posibil ca dispozitivul să fi afectat semnalele electrice între creier și inimă"
Până în momentul înfrângerii de la Waterloo-ul britanic, in 1815,
Napoleon a schimbat fața Europei.

"Ce istorie ar fi avut oare Occidentul, și omenirea, dacă nu ar fi avut loc interveniția straină împotriva lui Napoleon?! Putem doar presupune. ", a observat dr. Dubois. "

Nu putem ști dacă coalizarea împotriva lui Napoleon a ajutat omenirea, s-au, dimpotrivă, i-a făcut rău”



Preluare de pe  >> http://www.esoterism.ro

(pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu