Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 mai 2013

MATEI, 12 mai 2013



Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială. Sunt Matei.

Noi știm că este dificil pentru voi să fiți entuziasamați de starea actuală de pe Pământ, planetă abia intrată în 
dimensiunea a 4-a. Aceasta deoarece încă mai au loc violențe și nedreptăți, încă vă mai confrunțați cu lipsuri acute și stări de sănătate precară. Asta vă face pe mulți dintre voi să vă întrebați unde se află  Epoca de Aur promisă?
 Dragii mei, ”nava” Pământ a pășit pragul Epocii de Aur atunci când a intrat în ”rada portului” în condiții de siguranță, cu șase luni de zile în urmă. Deși aflați pe ”navă” mulți ”pasageri” nu îndepliniseră condițiile de a intra cu ”drepturi egale” în acest areal al dimensiunii a 4-a. Am mai vorbit despre ”dispensa” care s-a acordat multora dintre pământeni, care încă nu îndepliniseră condițiile de fercvență  impuse de dimensiunea a 4-a, de tranziție. Toți aceștia așteaptă în ”zona portuară” , până când vor primi viza de intrare, adică până când vor fi pregătiți, ca nivel evolutiv, să se adapteze condițiilor noii dimensiuni. Este, dacă vreți, un fel de carantină în care lumea voastră este păstrată și, pe măsură ce ”analizele” se dovedesc viabile, individ cu individ este lăsat să intre în acest teritoriu al înaltelor frecvențe. 
Noi vedem clar diferențele între situația actuală și cea în care se afla Pământul cu doar cca șaptezeci de ani în urmă. De atunci până astăzi, multe ființe umane s-au trezit și și-au crescut frecvența de vibrație, devenind pregătite, sau aproape, pentru a corespunde  dimensiunii 4D. Procesul acesta se precipită, fiind foarte aproape de a se transforma în avalanșă.
Suntem siguri că dacă și voi ați putea vedea ce se întâmplă cu adevărat, nu numai că nu ați fi dezamăgiți și descurajați dar v-ați afla într-o stare de deplină satisfacție. Din păcate, voi încă nu puteți sesiza asemenea stări de lucruri, asemenea realități, din cauză că, deocamdată, doar puțini și-au dezvoltat abilitățile necesare; și asta depinde de nivelul vibrațional al ființei fiecăruia. Până atunci, vă rugăm să aveți încredere în ceea ce vă spunem noi, cei abilitați.
Întrebați dacă violența existentă pe planetă nu semnifică faptul că forțele întunericului încă stăpânesc Pământul. Aceasta este una dintre întrebările pe care le puneți, cu destulă îngrijorare, mamei mele. Printre aceștia se află chiar și Lucrători în Lumină.
Dragilor, vă asigurăm că întunericul, care a stăpânit și învăluit mii de ani planeta, nu numai că a părăsit-o dar nici măcar nu se mai află în preajma ei. Aceasta s-a întâmplat din momentul în care Pământul a părăsit dimensiunea a treia, adică cu o jumătate de an în urmă.
Pentru a explica de ce violența este încă prezentă în societatea voastră, chiar dacă planeta este în siguranță în a patra dimensiune, ne vom întoarce un pic în timp. 
Pe parcursul ascensiunii sale, Pământul a trecut prin mai multe niveluri de energie, iar de ceva timp, a ajuns la un nivel energetic în care toate caracteristicile (bune sau rele) par a se manifesta exacerbat. (Nota C.M.: o bună comparație este cu valurile oceanului care devin tot mai tumultoase cu cât se apropie de țărm). Agitația cea mai mare se produce în fâșia care desparte cele două medii: tărâmul 3D – tărâmul 4D (”apă-uscat”). 
Toată suflarea obișnuită cu vechile stări de lucruri nu cedează cu ușurință schimbărilor impuse de noua lume, care începe să se construiască. Dualitatea se manifestă cu violență deoarece ea știe că acesta este sfărșitul ei existențial și că ”dincolo” nu va putea trece, din cauza incompatibilităților de frecvență inevitabile. 
Cu toate acestea, nu totul este așa cum ar putea părea. Facțiunea Illuminati - controlată de CIA, încă mai este activă și se manifestă prin acte de terorism, uneori în colaborare cu cei puși să apere legea, care devin complici ai inițiatorilor, uneori, crezând că apără legea și că acțiunile lor ajută la depistarea autorilor actelor de terorism, când, de fapt, sunt astfel manipulați încât sunt îndepărtați de la aflarea adevărului. Faptele reale sunt astfel acoperite încât, capii acțiunilor, crează piste false care nu duc nicăieri sau duc spre persoane nevinovate sau incomode. Ei dețin puternice trusturi mass-media care ajută din plin politicii de dezinformare și abaterea atenției de la punctele de adevărat interes.
 Un exemplu recent este el al ”bombardamentelor” de la maratonul din Boston. Cei doi frați considerați autorii atacului terorist sunt doar ”țapii ispășitori” ai unor acțiuni în care au intrat din inconștiență. Ei erau ”pionii” care trebuiau aruncați în scenă pentru a crea acea turnură deviantă a evenimentelor astfel ca lumea să creadă un ”adevăr” fabricat. În fapt acești doi frați, cu legături în Cecenia și Daghestan și convingeri religioase ”radicale” îndeplineau condițiile necesare pentru a se crea un scenariu credibil spre care ei au fot conduși pas cu pas. 
Este trist pentru voi și pentru noi că asemenea incidente violente sunt încă parte a vieții de pe Pământ. Ele sunt tragice pentru toți care au experiementat pierderea unor persoane dragi sau rănirea gravă a altora.

Le comunicăm celor care au avut ființe dragi decedate, în urma acestui eveniment tragic, că sufletele acestora au ajuns cu bine în Nirvana, unde au fost întâmpinate de mulți prieteni cu bucurie și încurajare. În acest moment, toate aceste suflete sunt înconjurate cu multă iubire și sunt complet recuperate din punct de vedere psihic. Viața lor în Nirvana este plină de bucurii și de satisfacții, pe care nu le puteau găsi în viața de pe Pământ. 
În ciuda eforturilor mass-media de a escalada efectele nocive ale acestor acte teroriste, energia fricii se risipește.

La nivel de suflet, toată lumea știe planeta este de o sută de ori mai puțin "toxică" decât a fost în urmă cu doar câțiva ani. Valurile energetice care au fost trimise pe Pământ  fac ca nivelul de înțelegere și cunoaștere să crească în ființele umane, ca urmare a ridicării nivelului de conștiință. Așa se explică și faptul că tot mai mulți oameni nu se mai lasă păcăliți de mass-media dezinformatoare și alarmistă, ceea ce face ca încrederea să crească și energia fricii să scadă vertiginos. 
De asemenea, în prezen se fac speculații și scenarii strategice cumplite despre iminenta izbucnire a unui război civil în Siria. Noi vă garantăm că eforturile străine de a ”pune pe picioare” un asemenea conflict nu vor avea succes, iar luptătorii pentru libertate din Siria vor ieși victorioși, ceea ce va însemna alungarea conducătorilor despotici, chiar dacă, după aceasta va urma o perioadă de relativă instabilitate.

În ceea ce privește agresivitatea persistentă a Israelului, vă putem spune că ea este opera sioniștilor - un alt grup disparat al Illuminati, care servește numai propriile lor interese de cucerire.

Contrar a ceea ce vor ei să creadă, mișcarea sionistă nu reprezintă voința poporului evreu sau a israeliților, indiferent unde s-ar afla ei. 
În ceea ce privește necesitatea unor legi și reforme adecvate în domenii precum: sănătatea, justiția, educația, egalitatea socială și economică, protecția mediului, apărarea drepturilor fiecărui om etc, guvernele nu vor mai putea ignora nevoile reale ale planetei și  locuitorilor ei. Vor avea loc schimbări benefice în toate aceste domenii astfel ca suferința planetei, a oamenilor și a animalelor uscatului și apelor să  ia cu adevărat sfârșit. Toate acestea vor fi opera popoarelor care vor deveni tot mai conștiente de  necesitatea acestor schimbări și nu vor mai tolera să fie conduse de politicieni corupți și îmbuibați, sau de afaceriști fără scrupule.
Încurajem toate persoanele cu nivel de conștiință ridicat, pe toți cei care cred în evoluția planetei și a umanității, în existența civilizațiilor galactice și universale, să întreprindă acțiuni de extindere a cunoașterii generale a realităților și să fie inițiatori ai unor mișcări cât mai largi de formare a opiniei colective. În acest sens, cunoaștem că la cerere internațională, s-a creat un astfel de organism în Statele Unite, unde au loc intâlniri cu unii membri ai Congresului și reputați jurnaliști.[Audiere privind Dezvaluirea – OZN,  la National Press Club, Washington, DC, din aprilie 29].
Scurta întâlnire care a avut loc a fost complet ignorată de mass-media, ca să nu mai vorbim de guvernul american.  Deși nici în ultimele cinci zile ale evenimentului, când au avut loc audieri, nu s-au scris și comunicat prea multe, au existat și unele menționări în presă dar, interesul a fost mult mai bine manifestat pe numeroase sit-uri de pe internet. Important este faptul că acest eveniment s-a produs în Statele Unite unde există bastionul Illuminati, ceea ce dovedește o slăbire evidentă a influenței acestor malefici cât și o creștere și generalizare a înțelegerii oamenilor față de implicarea cercurilor Illuminati.
 Nouă ne este din ce în ce mai clar că guvernele de pe planetă nu vor mai putea nega mult timp existența civilizațiilor extraterestre și interesul reciproc de a se produce, în sfârșit, aterizarea  ”la vedere” a navelor lor spațiale. Dar, vă reugăm  a nu considera că aceasta s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Ne așteptăm ca în primă fază reprezentanți de marcă ai guvernelor voastre să facă un anunț prudent prin care să recunoască existența acestor civilizații și, eventual, unele contacte care au avut loc. Abia mai apoi lucrurile vor evolua, până când debarcarea se va impune de la sine.
Adevărul este că liderii voștri nu știu că decizia asupra producerii acestui contact nu este la latitudinea lor. În înțelepciunea Sa infinită, Dumnezeu va ști când să dea semnalul celui  mai înalt Consiliu Universal, după care unele dintre miile de echipele aflate în jurul planetei vor primi undă verde pentru debarcare. Urmare a acestor contacte, multe tehnologii extrem de avansate și sofisticate vor fi puse la dispoziția pământenilor. De altfel, foarte multe au fost transmise într-o perioadă destul de lungă de timp, numai că cei care le-au primit le țin încă ascunse, din interese meschine și pur materialiste de dominare și menținere a unor surse de parvenire și control al populației.
 

 
Printre tehnologiile aflate pe navele-mamă există unele cu care sa va reduce destul de rapid poluarea existentă pe planetă, altele fac imposibilă folosirea echipamentelor de război nucleare, sau previn provocarea unor acte teroriste în diverse locuri de pe Pământ. Vom mai aminti doar câteva dintre aceste tehnologii care, fie sunt deja aplicate, cum ar fi protejarea viețuitoarelor submarine, sau protejarea planetei de impactul unor corpuri naturale sau artificiale venite din spațiu pentru a produce distrugerii, fie țin sub control mișcările seismice, topirea ghețarilor, capriciile vremii, cu scopul ca planeta să treacă la un climat moderat, așa cum era atunci când pe Pământ exista Edenul, etc.
Suzanne
Schiorii și toți iubitorii sporturilor de iarnă nu trebuie să-și facă griji în legătură cu dispariția condițiilor de practicare a acestor sporturi.
Mamă, cred că cititorii se vor bucura să afle cum se obțin aceste microclimate pe Nirvana, dacă le vei reproduce unele pasaje din capitolul ”Grace”, al cărții tale ”Iluminări pentru o nouă eră” (Nota C.M.: carte apărută și la ed. For You, în 2004). 
Dragă familie pământeană, dacă vei citi aceste cărți poți afla cum se trăiește și se crează în Nirvana, unde fiecare dintre voi va ajunge după ce își va fi încheiat actuala viață în planul fizic al Pământului.

Iubire și pace !
Matei 

(C.M.)




Un comentariu:

  1. SAMBATA 25 MAI 2013, ORA 22.10, DESCHIEREA PORTALULUI !!

    Pe 25 Mai 2013 se deschide un portal foarte important pentru viitorul nostru. Cobra ne mobilizeaza pentru a face meditatii de amploare in grup sau individual in aceasta zi.
    In Romania deschiderea acestuia va avea loc Sambata la ora 22.10 .

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ak71MDRQY8Q

    http://ontext.info/52738

    Trimite-ti acest mesaj tuturor celor cunoscuti, pentru a fii cu toti partasi la marea schimbare ce ne asteapta !
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere