Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 mai 2013

Forța ascunsă a apei.



De la Colectivitatea Delfinilor de pe Sirius.


 (19 mai 2013; channeler Méline Lafont)

Având în vedre că, în esență,  noi suntem o forță colectivă, posibilitățile noastre de informare și atuurile noastre sunt multiple, pentru asimilarea (ancorarea) energiei în cantități optime pentru toți și pentru fiecare entitate a colectivității noastre. Dragilor, lăsați inimile voastre să cânte la unison, așa cum le place lor. Motivul care ne determină să ne 

adresăm din nou vouă, în aceste vremuri ale Înălțării, este dorința noastră de a vă oferi încă odată putere și asistență sub forma energiilor iubirii și prieteniei autentice. Noi vă repetăm că suntem frații și surorile voastre din Lumină cu care avem o legătură profundă și îndelungată. Dorința noastră este ca această conexiune cu voi să continuie, cel puțin la acelaș nivel de profunzime.
Voi aduceți iluminarea pe acest Pământ prin inimile și intențiile voastre și aceasta se resimte la nivelul fiecărui organism viu de pe planetă. Noi știm că voi ați făcut în ultimii ani progrese uriașe în ceea ce privește asimilarea luminii divine și creșterea frecvenței de vibrație nu numai a voastră dar și a altor viețuitoare ale planetei. Aceasta a dus la creșterea conștiinței și la o deschidere tot mai mare a umanității pentru acceptarea marilor schimbări de pe Pământ. Trebuie spus că schimbările care au loc pe planeta voastră, și la care voi aveți o contribuție importantă, se răsfrâng și asupra sisatemului solar din care face parte Pământul. Sunt schimbări importante care se produc prin acumulări treptate dar continui.

Fiecare ființă de pe planetă ia parte, într-un fel sau altul, la această excepțională și uriașă schimbare planetară și solaritală. Fiecare suflet lucrează acum, mai mult ca niciodată înainte, pentru înălțarea sa și pentru contopirea cu Sinele său Înalt, care este esența sa divină. Asimilarea luminii de către voi produce o binemeritată iluminare care radiază și influențează benefic pe cei din proximitate. Cumulat, acest efect va produce efecte din ce în ce mai importante și asupra planetei înșiși. Aceasta deoarece, prin efectul de împământare a corpurilor energetice ale oamenilor, puterea și miracolele luminii se transferă și Mamei Pământ.
In calitate de Delfini, noi fixăm și transferăm energia Luminii apelor planetare care ajung, prin energie sonică (vibrațională) să influențeze benefic vibrațiile nu numai ale planetei dar și ale viețuitoarelor, în special a copiilor (inclusiv copiii oamenilor).
Vă întrebați cum se poate întâmpla așa ceva. După cum cunoașteți, apa (mai cu seamă cea a mărilor și oceanelor, care este sărată) are o bună conductibilitate electrică ceea ce o face un excelent transmițător de energie nu numai pe distanțe mici dar și la mare distanță. Pe de altă parte, apă are proprietatea importantă de a primi și dilua foarte multe substanțe. Această însușire o face capabilă să modifice structuri și concentrații pe care, cu energia solară pe care a acumulat-o, le supune la prefaceri și metamorfoze care transformă mediile periculoase în medii care ajută viața. Cu siguranță că, după un duș sau o baie, v-ați simțit reconfortați, revigorați, oboseala parcă a dispărut din corpul vostru ce părea stors de vlagă. Este o constatare care nu mai cere demonstrație, căci face parte din viața voastră. De ce apare acest efect miraculos? Tocmai datorită înaltelor calități ale apei care preia toate energiile și negativitatea cu care corpul vostru s-a încarcat, fie din cauza activităților fizice, fie a celor mentale. Se poate spune, fără treama de a supralicita, că apa este un lichid cu proprietăți miraculoase și vitale pentru viața oricărei ființe de pe planetă.
Adevărul este că apa deține o enormă cantitate de viață și de energie. Circuitul apei în natură și în corpurile voastre este vital, deoarece acest flux continuu, nesfârșit, curăță, filtrează și separă energiile. Fluxul apei menține legătura între cer și pământ, între ființă și planetă, aducând la locul potrivit substanțele de care ființele, plantele, mediul, în general, au nevoie.
Spălați-vă corpul cu apă pură cât mai des posibil, preaiubiților, pentru că prin aceasta nu realizați o simplă curățare. Corpul și toate celulele au nevoie de apă, fluidul care le face curățenie, le aduce substanțele de care au nevoie și elimină ceea ce nu mai este folositor. Când afirmăm că apa înseamnă viață, nu facem nicio exagerare. Viața s-a născut în apă și abia după aceia a cucerit și uscatul. Ca și voi, sau, poate mai mult decât voi, noi, delfinii iubim apa, acest element miraculos fără de care nu am exista.
Cu deosebire în această perioadă când numeroase transformări se produc în corpul planetei, în corpul vostru fizic și în toate structurile materiale în care există viață este nevoie de cantități mult mai mari de apă, decât de obicei. Pornind de aici, apare și îndemnul nostru ca voi să consumați multă apă pură și cu o alcalinitate potrivită (n.m., între 7,2 și 7,5 pH). În viitorul foarte apropiat necesarul vostru de apă potabilă va crește încă și mai mult.
Chiar frecvența voastră de vibrație este dependentă de apă. Desigur, cine nu consumă apă suficientă, nu înseamnă că va muri, dar neasigurarea cantităților necesare de apă face ca procesele să nu se desfășoare la randamentul lor maxim, corpul suferă și se degradează în timp iar performanțele în evoluție sunt reduse. Probabil, vă este cunoscut faptul că ființa voastră materială se află în procesul de trecere de la structura moleculară de carbon la cea de siliciu (cristal) iar ADN – trece de la două la 12 spirale. Aceste transformări sunt extraordinare și necesită un mare consum de energie. Transportul și distribuția energiilor în corp, precum și formarea tuturor fluidelor corpului, sunt condiționate de existența cantităților de apă suficientă care trebuie oferită corpului. 


Prin rudele noastre de pe Pământ, noi simțim în apele oceanului planetar, mediul lor existențial, toate impulsurile energetice produse de ființele planetei sau primite de Pământ din univers. Amploarea și diversitatea acesor semnale este fără precedent și noi o interpretăm ca fiind legată de marile transformări la care este supus sistemul planetar, care se pregătește să se ridice în altă dimensiune. Sunt semne evidente ale începutului unei lumi noi. După cum este cunoscut, oceanele conțin multe portaluri și vortexuri ale Luminii, ceea ce implică faptul că energiile turbulente venite din și prin aceste vortexuri, precum și de pe planetă, vor face ca relieful subacvatic și fauna oceanelor să se modifice corespunzător cu  frecvențele luminii primită în volume impresionante și cu structuri nemaiîntâlnite.                      
Pe de altă parte, activitatea vulcanică se va înteți, ceea ce va face ca procentul substanțelor nocive să crească. Asta înseamnă că, din acest punct de vedere, va crește negativitatea apelor planetare. Se întâmplă acest fenomen ca urmare a nevoii planetei de a se eliberea de energiile nocive care au zăcut în măruntaiele ei multe milenii. Mama Pământ are nevoie să-și echilibreze energiile pentru a-și modifica structura și pentru a-și putea continua drumul spre dimensiuni încă și mai înalte. Transmutarea acestor energii negative se realizează cu ajutorul Luminii Divine pe care o primește planeta din cosmos sau de la ființele evoluate aflate pe ea sau în interiorul ei. Noi suntem de părere că acumulările cantitative importante care s-au realizat în ultimii zeci de ani vor conduce, nu peste mult timp, la un salt calitativ semnificativ și radical diferit față de ceea ce a fost până acum. Acest salt va schimba total realitățile de pe planetă.
În ceea ce ne privește, ca și până acum, Civilizația Delfinilor de pe Sirius cât și cea a delfinilor pe pe Pământ vor contribui important la ancorarea energiilor specifice pe care noi le trimitem de pe Sirius. Tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ, fie că este vorba de partea sa de uscat sau (mai ales) de cea acoperită de ape, este foarte important, în ceea ce privește evoluția acestui sistem planetar.
Din acest motiv, noi spunem că fiecare dintre voi (delfini sau ființe umane) trebuie să vă pregătiți cât mai bine pentru a putea absorbi cât mai multă lumină de înaltă vibrație, dacă vreți să evoluați sigur, precis și cât mai repede spre idealul existențial pentru care ați lucrat și pe care l-ați aștepătat de atât de multă vreme. Un moment important în acest sens va fi  perioada următoarei eclipsă de lună, care vă va aduce energii ale vindecării vechilor răni precum și resorbirea unor importante energii malefice și învechite.
Meline Lafont
Înainte de a încheia , dorim să spunem că noi, Familia Delfinilor, așteptăm cu nerăbdare și bucurie ziua în care ființele umane vor deveni capabile să comunice cu frații noștri delfini aflați pe planeta voastră. Acea vreme se apropie căci ea depinde fundamental de creșterea nivelului vibrațional al finței voastre. Până atunci, vă rugăm să aveți un comportament adecvat față de delfinii apelor voastre și să încercați ca în educația oamenilor să introduceți ideea că, deși ei se deosebesc mult de voi, din multe puncte de vedere, sunt ființe raționale și inteligente.
Suntem reprezentanții Colectivității Delfinilor de pe Sirius și vă transmitem iubirea și prietenia noastră.

SURSA: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/
 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu