Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 aprilie 2013

ADEVĂRATELE ORIGINI ALE RASEI UMANE DE PE PĂMÂNT

 (republicare)


De la Conștiința Cosmică, prin Paul Shockley
(prima parte)
  
Nota HJ (channeler-ul): Interesul pentru înțelegerea cât mai deplină a naturii, provenienței și istoriei rasei umane este
indiscutabilă și din ce în ce mai mare. Cunoașterea asigurată prin cercetări științifice la care sunt angajați savanții și cercetătorii noștri este neîndoielnic extrem de limitată, dat fiind faptul că întreaga cercetare nu se poate baza decăt pe descoperirile dintr-un spațiu extrem de limitat. Privit la nivel global, acest ”probatoriu” este departe de a fi complet sau exact. Adevărata natură a istoriei rasei umane și a planetei Pământ este mult mai incredibilă și fantastică decât ne-am putea-o imagina noi, oamenii.
Când adevărul va fi cunoscut, efectul lui va fi unul eliberator, dat fiind faptul că multe dogme și credințe se vor nărui. Multe structuri create de oameni vor fi spulberate, inclusiv cele care au asigurat puterea unor categorii de ființe umane. Un fapt este cert: originea, evoluția și istoria rasei umane nu pot fi separate de multele civilizații extraterestre ale acestei galaxii sau galaxiilor învecinate.  
 Din comunicările pe care le-am făcut cu reprezentanții altor lumi, am început să întrevăd posibilitatea de a ni se descoperi câte ceva din aceste realități care pot fi considerate doar vârful aisbergului. Vă încurajez să vă apropiați de aceste informații cu mintea deschisă, fără idei preconcepute și cu credința că nu putem pretinde că suntem deținătorii adevărului absolut. În aprecierea și judecățile pe care le faceți, vă rog utilizați filtrul inimii voastre și să nu acceptați sau să negați orbește nimic.
Intrebare:
În legătură cu cele discutate în ultima comunicare, aș vrea să te întreb despre informația primită de la J.J. în Seal Beach, California, în care el scrie:
"Vă scriu, cu referire la problema 91-17, secțiunea despre originea
raselor. Sursele mele interioare (n.m., Sinele meu Interior) mă atenționează că aceasta conține unele denaturări substanțiale. Eu cred că sunt în măsură să canalizez mesajul Conștiinței Cosmice cu destulă acuratețe.
Canalul meu de comunicare funcționează diferit, comparativ cu tipul de transa utilizat în publicație. Eu primesc informațiile sub formă de gânduri în timp ce sunt pe deplin conștient.
Cred că acest semnal este operat de către maestrul meu spiritual care face posibilă utilizarea capacităților mele de intuiție. Dacă sunteți interesat, aș fi bucuros să vă trimit mai multe din munca mea. Cu stimă, J.J. "

Acum voi reproduce canalizarea făcută de el în ceea ce privește originea raselor:
"Eu Conștiința Cosmică, afirm că inițial civilizațiile extraterestre au format (sau au adus; n.m.) pe Pământ cinci grupuri de ființe care au constituit baza viitoarei civilizații umane pământene.


 Primul grup a fost cel care a format ceea ce voi numiți civilizația lemuriană.  Această rasă a fost creată prin inginerie genetică din material genetic siriusian aplicat celei mai dezvoltate rase de maimuțe care se afla la acea vreme pe Pământ. Acele creaturi, produse ale ingineriei genetice, au urmat treptat o linie evolutivă proprie, diferită de cea a maimuțelor din care proveneau. Evoluția lor a fost permanent supravegheată și ori de câte ori a fost cazul, s-a intervenit în sensul de a se sprijini dezvoltarea celor mai reușite exemplare.
Istoria pe termen lung a acestei rase dovedește că s-a imprimat un trend crescător rapid în ceea ce privește evoluția sa spre o civilizație cu o conștiință din ce în ce mai ridicată. A existat în istoria acestei civilizații în formare un moment în care s-au produs evenimente naturale drastice (în special creșterea nivelului apelor). Atunci, marea majoritate a peșterilor și grotelor în care acești oameni-maimută trăiau, au fost inundate și distruse de ape, ceea ce a făcut ca cea mai mare parte a indivizilor să piară. A supraviețuit un număr restrâns de indivizi care au fost obligați să se adapteze vieții pe insulele formate, dar au renunțat la adăposturile în pământ. (n.m.; și-au costruit colibe la suprafață). Astăzi, din acea rasă au mai rămas triburile polineziene. 
 Al doilea grup a fost format de grupul atlanților, creat de către savanții geneticieni din Pleiade. Exemplarele cele mai reușite au fost aduse pe Pământ și ajutate să se adapteze și să se dezvolte rapid (la scarea istoriei). Rasa atlanților a interacționat în timp cu alte rase aduse mai târziu pe Planetă. Atlanții aveau culoarea pielii albă dar, ulterior, s-au amestecat (metisat) cu alte rase precum: indiană, arabă, evrei și filipinezi.
Rasa albă de astăzi, aflată în Europa și nu numai, provine din atlanții care au supraviețuit scufundării continentului Atlantida. Aceste mici grupuri au migrat pe continentul european unde, ulterior, s-au dezvoltat numeric și civilizațional.

Aproape de sfârșitul civilizației Atlantidei, alte trei grupuri au fost formate din călătorii spațiali veniți de pe Arcturus (rasa chineză), Vega (indienii din America), precum și Sirius (negri). Rasa neagră a fost obținută de către siriusieni, din sclavi, entități reptiliene, modificate genetic"
Având în vedere starea inițială a planetei, care nu era locuită de ființe umane, nici măcar rudimentare, este interesant de observat primii oameni au fost obținuți prin modificări genetice ale animalelor (maimuțelor) pământene cu gene ale ființelor extraterestre superioare. Grupurile care s-au format mai târziu au rezultat din modificări genetice ale călătorilor spațiali înșiși, pentru a se adapta condițiilor existente pe Pământ.
Negrii sunt rezultatul unor combinații de gene reptiliene și ale maimuțelor pământene, care au fost modificate ulterior de către siriusieni pentru ca și această rasă să urmeze aceiași linie evolutivă cu ceilalți. (Nota C.M.: pentru mai multă claritate, și spunând și ceea ce doar se sugerează în acest material, permiteți-mi să fac următoarea sinteză: 
 1. Prima rasă de oameni pământeni (rasa lemuriană, din care se trag grupurile polineziene de astăzi) a fost creată de SIRIUSIENI prin modificări genetice aduse maimuțelor mai dezvoltate găsite de ei pe Pământ (probabil, strămoșul gorilei), cu gene ale rasei superioare siriusiene.
 2. A doua rasă de oameni pământeni (atlanții) a fost creată de către PLEIADIENI, nu pe planeta Pământ ci în Pleiade. După obținerea unor exemplare viabile și suficient de adaptabile, acestea au fost aduse pe Pământ unde au fost permanent monitorizate și ajutate să supraviețuiască și să evoluieze. (rasa albă de astăzi). 

3. A treia rasă (chinezii,rasa galbenă, de astăzi) a fost creată în etapa a treia de către ARCTURIENI. 
4. A patra rasă umană (amerindienii) a fost creată de cei de pe Vega (VEGANII). 
5. A cincea rasă umană (rasa neagră) a fost creată tot de SIRIUSIENI, care au utilizat de data aceasta gene (sau ființe) ale rasei inferioare reptiliene, care forma, pe Sirius, clasa sclavilor. De ce? Deoarece clasa superioară siriusiană a dorit ca și pe Pământ să-și creeze o clasă inferioară care s-o slujească și să execute muncile cele mai grele. De remarcat că ultimele trei rase au fost create oarecum grupat și mai târziu decât primele două.

Ulterior, inițiatorii acestui program, de creare a unei rase inferioare, au realizat că trebuie să-și modifice optica și să accelereze evoluția ”sclavilor negri”, aceasta, fie din cauza dorinței de a stabiliza o pace mondială, fie pentru că tehnologiile avansaseră foarte mult, astfel încât nu mai era nevoie de forța de muncă brută. A contat, probabil, și faptul că negrii și-au dezvoltat capacități și aptitudini pe care celelalte rase nu le puteau realiza la același nivel (simțul orientării, capacitatea de efort fizic prelungit, viteza de deplasare, iscusința de a vâna și de a aborda înălțimile, unele capacități telepatice, o mai bună adaptabilitate la condiții naturale deosebite, un corp bine proporționat, un centru de greutate mai bine plasat etc.)  

Astăzi există doar mici diferențe între rase dar toate ființele umane de pe Pământ au în ființa lor Scâteia Divină (Spiritul Superior), ceea ce le permite să evoluieze și să se ilumineze.
De asemenea, trebuie remarcat faptul că cele mai multe suflete aflate astăzi în corpuri umane au trecut, în multiplele lor vieți, prin mai toate rasele pământene, astfel că, practic, nu se mai poate spune decât cu aproximație cărei rase aparține de drept un anume suflet.
A fost necesară această trecere pentru a răspunde dorinței sufletului de a avea căt mai multe și diversificate experiențe, în lungul drum existențial pe care l-a parcurs sau pe  care îl mai are de străbătut.”



SURSA: http://www.thehealersjournal.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu