Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 februarie 2013

Matei, 18 feb.2013

Channeled by Suzanne Ward

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație. Sunt Matei. Solstițiul din decembrie 2012 a făcut ca marea majoritate a populației Pământului să aibă tendința de a-și crește sentimentul de responsabilitate și să urmărească cu mai mare atenție interesele personale sau de grup, cotidiene.

Cei care au crezut profund în previziunile care anunțau judecata de apoi, printr-o eronată interpretare a calendarului mayaș, s-au simțit puțin ridicoli, constatând că nimic nu s-a întâmplat din ceea ce ei credeau că va avea loc. Pe de altă parte, omenirea a avut un sentiment de ușurare pentru că ”și de data aceasta a scăpat de apocalipsă”.

Ei nu au bănuit (și nici nu au crezut, după ce li s-a spus) că sistemul planetar al Pământului a trecut în cea de a 4-a dimensiune. Lipsa unor manifestări palpabile și vizibile, legate de ascensiune, le-a creat multora dezamăgire care încă mai persistă în mintea unora, cu toate mesajele trimise spre voi.

Îi invit pe cei care nu s-au lăsat convinși, să facă analogia cu  un nou-născut, care vine pe Pământ cu multe însușiri, multe talente, un copil care-și va dovedi multele calități în viața pe care abia o începe. Oricât ar fi de dotat, tot îi vor trebui câțiva ani buni până să se facă remarcat, mai întâi de familie și apoi de societate. Acest ”pachet” de însușiri cu care a venit nu va ieși în evidență decât după un anumit timp.
Tot astfel se va întâmpla și cu nou-născuta Epocă de Aur care a venit pe Pământ cu începere din 21 dec.2012, când ați pășit în cea de a 4-a dimensiune, o dimensiune de tranziție spre 5D.

Procesul de creștere și manifestare a Epocii de Aur nu putea fi unul instantaneu (seara v-ați culcat în condițiile unei vieți modeste, cu griji, cu obligații, cu acțiuni începute și neterminate etc, și dimineață să vă teziți într-o lume a abundenței și fericirii).

Dragilor, voi trebuie să înțelegeți că schimbarea care cu adevărat s-a produs se referă la faptul că după 21 dec. 2012, vouă și sistemului planetar din care faceți parte vi s-au pus la dispoziție alte ”pachete de potențialități”, alte posibilități de manifestare.

”Copilului” care s-a născut i s-au creat toate condițiile să se dezvolte armonios pentru a se putea manifesta la cel mai înalt nivel al potențialităților care-i vor sta la dispoziție.

Cu o condiție esențială: SĂ VREA SĂ LE FOLOSEASCĂ.

Nimic nu-i va mai sta în cale omenirii pentru a putea construi Epoca de Aur. Dacă, nu cumva, va alege altceva!

Marea facilitate (n.m.grație) care vi s-a oferit a fost faptul că TOȚI ați trecut (fapt absolut excepțional) în dimensiunea 4D, chiar dacă foarte mulți nu îndeplineați condițiile impuse de această dimensiune superioară, fie ea și de trecere. Fie și numai pentru acest fapt nemaiîntâlnit, ar trebui să aveți o atitudine extrem de pozitivă, să fiți nu numai optimiști dar chiar fericiți și entruziasmați.

Nu-i deloc puțin lucru ca nu cu foarte mult timp în urmă (circa 70 de ani) să fi fost pe marginea prăpastie, într-o situație disperată, și acum să vă vedeți ascensionați într-o dimensiune superioară, scăpați de cei care vă oprimaseră milenii.
Depinde de fiecare dintre voi cum vă folosiți ”dispensa” care vi s-a oferit (în cazul celor cu nivel de evoluție insuficient) pentru a trece în 4D.

Cu ocazia solstițiului din dec. 2012, vi s-a dat nu numai puterea dar și responsabilitatea de a face o lume așa cum v-ați dorit. În acțiunea de co-creare, lumina voastră esențială, este determinantă la cum doriți să arate lumea pe care o construiți.
Cum veți continua acest proces, cum veți înțelege să vă implicați în el, așa va arăta lumea voastră de mâine. Este absolut sigur că veți fi ajutați însă ”se va lucra după proiectele gândite și elaborate de voi”.

Familia voastră universală vă va pune la dispoziție toate tehnologiile moderne pe care le are, întreaga ei asistență foarte calificată, dar ritmul și direcția în care se va înainta vor fi exclusiv determinate de colectivitatea umană. Repetați-vă asta în minte mereu și mereu. În această chestiune nu se fac daruri, nu se dau dispense și nu se vor face alegeri înafara voinței umanității, luată ca entitate colectivă. Dacă nu va ieși bine, să nu aruncați responsabilitatea în sarcina altora. Dumnezeu și frații voștri de peste tot așteaptă deciziile voastre.
Acum să trecem la alt subiect și anume la cel legat de retragerea Papei Benedict. Un eveniment neobișnuit, într-adevăr: un papă demisionar, pe motiv de "vârstă înaintată".
Dragilor, ființa umană pe care ați văzut-o, relativ des, purtând mantia Papei este, de fapt, O CLONĂ a celui înscăunat la Vatican ca succesor al Papei Ioan Paul al 2-lea. Dacă stați un pic să vă amintiți, veți ajunge și voi repede la concluzia că actualul papă ”s-a depreciat” cam repede, de când a fost ”înscăunat”. Explicația este una singură: clonele înbătânesc mai repede decât originalul. Ființa umană originală a Papei este în viață, este destul de sănătos și arată, oricum, mai bine decât clona sa, cunoscută și văzută de voi.  Cine va fi interesat să urmărească ce se va întâmpla după ce actualul papă-clonă nu va mai funcționa ca pontif, va constata că cel care va fi observat  în viitor ”după abdicare” va arăta mult mai bine decât cel pe care lumea l-a văzut când și-a anunțat intenția de a renunța la scaunul papal. (Nota C.M.: aceasta, deoarece, actuala clonă va fi distrusă și va fi ”repusă în circulație” adevărata ființă umană originală.)

Demisia aceasta are implicații subterane și este legată de procesul care are loc la Vatican, deținător de adevăruri ascunse de secole și de racile precum pedofilia în rândul preoțimii, veche de peste 1500 de ani.
Vaticanul, care a fost un jucător mondial important sub umbrela Illuminati, este sediul central internațional de satanism, este, deasemenea, depozitarul unor bogății foarte importante, comori de artă furate de naziști în cel de al doilea război mondial și depuse spre păstrare la Vatican. Acei Papi care s-au dovedit neconformiști și neascultători față de adevărații lor stăpâni, Iiluminati, și care nu s-au împăcat cu ideea perpetuării minciunii, acumulării și ascunderii de bogății imense, nu au avut parte de o ședere prea lungă la Vatican.
Însă, probabil, cel mai șocant dintre secretele deținute de Vatican, îl reprezintă vechile înregistrări care dovedesc cât de mult și de interesat a fost modificată Biblia originală, în ceea ce privește”crucificarea” și învierea lui Iisus, toate făcute cu scopul de a crește mult influența bisericii asupra popoarelor.

Când toate aceste adevăruri vor ieși la lumină, domnia Vaticanului se va încheia. Acele zile, care nu au cum să nu vină, vor fi cele mai triste din viața bisericii catolice, a cohortei de prelați și, din păcate, a sutelor de milioane de enoriași care au crezut în dogmele bisericești. Această enormă masă de oameni va descoperi că habotnicia credinței lor nu se sprijinea decât pe o uriașă minciună și manipulare.
De pe acum ne exprimăm întreaga noastră compasiune față de aceste suflete nevinovate,  care vor suferi un șoc profund. Din fericire, ei trebuie să știe că adevărul despre Iisus și învățăturile sale reprezintă ceva mult mai valoros și mai necesar omenirii.

O altă chestiune la care vom face referire este cea legată de testul nuclear al Coreii de Nord. Lansarea unei rachete reprezintă ceva iar explodarea unui focos nuclear este cu totul altceva. Testul acela nu a fost chiar o reușită, așa cum propaganda a susținut. Cele două state: Iranul și Coreea de Nord sunt evaluate ca niște escroci care amenință cu ceea ce nu prea dețin, adică joacă la ”cacealma”, atunci când se laudă că au mijloace nucleare cu care să dea lovituri.

Cel mai important este să vă amintiți că există de câțiva ani un Decret Divin prin care se interzice orice conflict nuclear, în aer sau la suprafața planetei. Asta ar trebui să fie suficient pentru ca lumea să stea liniștită din acest punct de vedere.
De fapt, nu va mai trece prea mult timp până când TOATE conflictele militare se vor stinge. Deocamdată mai există suflete care și-au programat plecarea de pe Pământ și prin această modalitate. Oricum, nu se mai poate vorbi în viitor de teatre de luptă în care să piară mulți oameni. Omenirea va înțelege că războaiele, conflictele între state, mai ales cele soldate cu pierderi de vieți omenesți, nu fac bine umanității, din cauza marilor distrugeri materiale și spirituale care rezultă dar și din cauza marilor cantități de energie negativă care se nasc și care trag în jos vibrația sistemului planetar. Vor dispărea treptat și penitenciarele, lagărele de deținuți etc. care, deasemenea, sunt mari consumatoare de resurse materiale și nu numai.

În lumea voastră, milioane de oameni zac în închisori ca prizonieri capturați în război sau sunt lipsiți de libertate din cauza unor judecăți părtinitoare, unor legi nedrepte, unor sisteme judiciare corupte. Foarte mulți ispășesc pedepse pentru fapte inexistente sau minore, în timp ce îngrijorător de mulți alții, cu adevărat vinovați, sunt liberi și ”trag sforile”, acoperindu-și faptele prin tot felul de mașinațiuni.
În viitor, creșterea nivelului de conștiință, va lumina mințile oamenilor, care vor alege ca enormele fonduri consumate în războaie, conflicte, justiție, pușcării, școli de corecție etc,  să fie utilizate în educație, sănătate, cultură, economie etc.

În ultimul nostru mesaj ne-am referit la drepturile legitime ale femeilor. Statutul discriminator aplicat de sute de ani femeilor a influențat negativ asupra evoluției speciei umane și a contribuit important la diminuarea frecvenței de vibrație a ființelor și sistemului.

Din punctul de vedere al drepturilor femeilor, sunt multe de făcut în țări precum Afganistan, Pakistan, India, Coreea de Nord, unele țări africane sau din Orientul Mijlociu.   

În dimensiunea a 5-a, spre care vă îndreptați, asemenea comportamente nu vor mai exista.
În multe țări s-au făcut pași importanți în direcția eradicării acestor nedreptăți.

Pentru a avea copii, nu va mai trebui, cu necesitate, să fii căsătorit ”cu acte în regulă”. Prejudecata aceasta va dispărea. Nu-i mai puțin adevărat că, concomitent, va crește și responsabilitatea oamenilor. La baza procreării va trebui să stea mereu și indiscutabil sentimentul de iubire și cel de responsabilitate.

În încheiere vrem să vă spunem că este imperativ necesar să vă canalizați eforturile și concentrarea pe ceea ce vreți să vedeți realizat în lumea pe care o construiți, nu pe ceea ce nu doriți să mai întâlniți.  
 Pe cei care obișnuiesc să deplângă anumite stări de lucruri, cei care sunt puternic marcați de unele situații în care se mai săvârșesc, din punctul lor de vedere, acte de nedreptate, să încerce a se focaliza pe ceea ce înseamnă armonie, iubire, starea de bine. Nu vă faceți o preocupare din a discredita unele persoane ale căror comportamente sunt cu adevărat reprobabile sau nu se potrivesc cu ale voastre. Nu pentru că ei ar avea dreptate ci pentru că energiile trebuie să fie unele pozitive, optimiste, de speranță spre mai bine. Numai asemenea energii cresc vibrația voastră și a sistemului și împing societatea umană înainte. Trebuie să gândiți, așa cum spuneți voi, ” numai pozitiv”.

Cu cât stați mai mult în Lumină , cu atât vă asigurați un viitor mai luminos. 
Dragostea noastră necondiționată!

Iubire și pace!

Matei și Suzanne.

SURSA: http://www.matthewbooks.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu