Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 noiembrie 2012

Trezirea în noua densitate și puternicii piloni ai luminii (2)


Hathorii din planurile solare astrale.

(Nov.2012; channeler Wes Annac)

(ultima parte)

Am observat că mulți dintre voi simțiți amețeli sau aveți sentimente care vă apasă ori de câte ori o energie densă apare la suprafață pentru a fi exprimată prin voi înșivă. Aceste sentimente, aceste trăiri care vă bulversează, au nevoie de o legitimare, o recunoaștere . Când vă confruntați cu asemenea situații, cel mai indicat este să le recunoașteți, să vi le asumați și, cu iubire, să le eliberați. Astfel eliberată, purificată, ființa voastră devine mai capabilă de a accepta noile energii, caracterizate printr-un conținut mai mare de luminozitate, mai apropiată de nivele vibraționale superioare. Eliberarea de energiile trecutului vostru, vă asigură evoluția, elevarea sufletului și apropierea de momentul contopirii cu Spiritul Înalt. Când depozitul karmic se golește și ființa nu mai face noi acumulări karmice, se atinge starea de zbor care vă poate asigura înălțarea.


Frații voștri galactici sunt într-adevăr reali și au rămas în spatele scenei până când societatea umană va accepta acest adevăr. Ei au cunoscut pe mulți dintre voi personal în multe vieți trecute, pe care le-ați avut pe suprafața Gaei. Chiar noi, cei care am stabilit această legătură teleptică, am avut câteva contacte directe cu lumea voastră..

Grupul nostru este responsabil de predarea către voi a energiilor oferite de frații voștri galactici aflați fie pe planetele lor fie pe navele-mamă spațiale.

Toate energiile care vi se trimit sunt în prealabil filtrate de noi, nu din dorința de a ne demonstra autoritatea ci pentru că mai există în univers suflete care au intenții întunecate. Selecția pe care o facem ferește umanitatea planetei de ingerințele celor rău intenționați. Primim în acest sens și ajutorul Lucrătorilor în Lumină, printre ei aflându-se și cei care activează în mișcarea New Age. Din păcate, există și multe suflete care servesc forțele întunecate care le inoculează energie inferioară ca vibrație și acceptă să fie ”cozile lor de topor”. Manevrate de la distanță, aceste slugi credincioase cabalei ademenesc prin tot felul de tertipuri sufletele cinstite dar nehotărâte și cu încliație către avantaje materiale.

În ceea ce ne privește, vom acționa în continuare ca un filtru în calea energiilor joase, mai ales că în majoritate cazurilor, aceste energii se insinuiază destul de greu sesizabil în câmpul energetic al ființelor umane mai labile. În final, acestea se lasă convinse la acțiuni care le cresc încărcătura karmică, prelungindu-și astfel șederea în dimensiunea inferioară, unde, în continuare, vor fi o pradă ușoară pentru manipulatorii întunecați. Energiile Luminii Divine țin însă aprinsă flacăra care-i ajută să regăsească calea spre planurile superioare. Totul este să deschidă ochii, să se trezească și să se hotărască să urce spre aceste planuri. Este de înțeles că ei trebuie să-și înfrângă tentațiile și să refuze promisiunile păpușarilor care-i ademenesc cu plăceri și satisfacții deșarte. Voi, dragi suflete care v-ați trezit, ajutați-i pe cei nehotărâți sau încă adormiți, să părăsească starea lor larvară, să se deschidă către Lumină și să înceapă să urce scara devenirii lor. Deși milioane de suflete urcă acum spre tărâmul eliberării lor, mai exisistă încă multe alte milioane care, fie se complac, fie nu au conștientizat oportunitatea și unicitatea momentului înălțării lor

Structura voastră umană este tot timpul pătrunsă de Lumina cerească a Creatorului, totul este să-i conștientizați și să-i acceptați prezența. Comparați-vă cu fluturii care zboară noaptea în jurul sursei de lumină și nu vor s-o mai părăsescă pentru a nu fi din nou înghițiți de întuneric.

Ori de câte ori simțiți că energii dense încearcă să penetreze identitatea voastră luminoasă, deveniți atenți și intransigenți și nu lăsați ca ele să vă invadeze. Practic, trebuie să refuzați tențația de care inima voastră vă cere să vă îndepărtați, impuneți minții și egoului vostru uman să ia o pauză și să nu se interfereze în decizie, aplicați imediat una dintre metodele de liniștire și faceți o scurtă meditație în care puteți invoaca și ajutorul ghidului vostru spiritual sau orice altă entitate din Lumină, pentru care aveți afinitate și în care credeți. 




Există și situații în care un suflet din lumea voastră, care are senzația că se afundă în energii dense, este supus unui test prin care se urmărește a se vedea până la ce nivel din tărâmurile înalte se poate ridica acel suflet, după ce el a trecut prin ”furcile caudine” ale selecției primare.

Poate fi vorba despre unele suflete care s-au încarnat și care au devenit Lucrători în Lumină, dar au făcut-o în condiții dificile de adaptare, ceea ce le-a indus pentru întreaga viață o anume teamă de lumea în care se află. Tot astfel poate fi vorba de ființe abuzate în diferite moduri de indivizi care și-au ales din varii motive roluri grele și respinse de societate. 

 
Există multe lucruri, în general, care au loc în cadrul tărâmurilor superioare și în tărâmurile de somn (?), unde multe suflete dragi nu înțeleg că o mulțime de lucruri care se manifestă în viețile lor sunt trimise în jos pentru ele, din tărâmurile înalte, pentru a le asimila, integra sau crea.

Ghizii voștri și o mulțime de alte suflete încearcă să vă identifice pentru a ajuta Sinele vostru subconștient, oferindu-vă mesajele și semnele pe care vi le trimitem noi și cei dragi care cândeva v-au părăsit și se află acum în alte planuri.

Ceea ce se manifestă în viețile voastre este, de obicei, consecința hotărârilor luate de Sinele vostru Superior sau de ghizii voștri aflați în aceste tărâmuri superioare, decizii care ajung în subconștientul vostru cu scopul de a fi integrate în realitatea voastră.
Puterea impactului este proporțională cu cantitatea și puritatea Luminii absorbită de ființa voastră.

Pe măsură ce sufletul începe să se adapteze, nivelul de acceptare și înțelegere a ceea ce i se predă crește tot mai mult, o entitate superioară este identificată și acceptată ca îndrumător și căile de comunicare (chakrele) sunt activate corespunzător cu nivelul și frecvența informațiilor vehiculate prin ele.

Se întâmplă ca, după identificarea persoanei în care se află sufletul căutat, să nu se întâmple nimic, ca urmare a faptului că cel căutat este încă netrezit, incapabil de a recepționa și înțelege mesajul. În asemenea cazuri, care, de fapt, sunt obișnuite, mai întâi trebuie făcută munca de trezire și sensibilizare, în colaborare cu Sinele Înalt al celui care face obiectul acelei identificări. Pe de altă parte, mulți dintre cei care citesc aceste mesaje au pornit ei înșiși în căutarea și identificarea noastră, și a altora din planurile superioare, pentru a stabili legături telepatice.

Toate aceste căutări au la bază rezonanța frecvenței de vibrație care trebuie să coincidă pentru ca să poată avea loc recunoașterea. Legăturile se pot stabili în stare de vis sau de veghe dar, oricum ar fi, momentul contactului, al identificării și recunoașterii, prilejuește o degajare de mare bucurie și efuziune. Momentul trebuie sărbătorit ca pe o întâlnire de gradul 3, căci se produce, uneori, după o lungă și minuțioasă căutare. Așa se și explică de ce asemenea regăsiri stabilesc relații trainice, de lungă durată, poate chiar pentru totdeauna, între cele două entități.
Noi v-am ghidat, dragi suflete, și am lucrat cu voi în multitudinea de experiențe pe care le-ați avut în trecut, și a căror amintire este ascunsă în memoria voastră subconștientă. După ce veți absorbi suficientă energie luminoasă, biblioteca cunoașterii se va descoperi și amintirea voastră conștientă va avea cu ce să vă emoționeze și să vă capteze interesul.

Refacerea legăturilor dintre ghid și entitatea pământeană, este importantă deoarece ființa umană respectivă își crește repede nivelul cunoașterii și al conștiinței, atât prin conținutul experiențelor pe care le-a acumulat cândva, și pe care acum și le amintește, cât și prin noile informații pe care le primește de la cel, sau cei, aflați în planurile superioare.
 

 Noi simțim luptele și greutățile cu care mulți dintre voi se confruntă în planurile inferioare ale Pământului, pentru a identifica cele mai inalte tărâmuri, unele aflate chiar pe suprafața actuală a planetei. Din acest motiv, unii dintre voi dovedesc o anume instabilitate, căci ei se află încă în căutarea locului în care și-au lăsat amintiri. Mulți dintre voi participați, la nivel subconștient, la întâlniri unde învățați cum să acționați pentru a găsi ceea ce căutați.

Noi vă ajutăm în special pentru a crea o punte de legătură între tărâmurile superioare și inferioare. Voi, dragi suflete frumoase care v-ați încarnat pe suprafața Pământului, sunteți convocați a ne întâlni în tărâmurile superioare ale planetei pentru a stabili o punte de legătură între tărâmurile superioare și inferioare ale sistemului planetar, prin furnizarea energiilor care se degajă acum, și pe care noi le observăm și le admirăm, din ființa voastră totală.

În fiecare noapte de pe Pământ, noi asistăm la minunatele efluvii de lumină pe care le degajă sufletele voastre care-și lasă trupurile să se odihnească și vin în planul astral pentru a se îmbăia cu lumina divină și a se curăța de mâzga planului material depusă peste zi. Constatăm cu bucurie că trupurile voastre sosesc din ce în ce mai purificate și că este o mare deosebire între starea de încărcare cu care veneau cu ceva timp în urmă, față de ușoarele ”depuneri” cu care vin acum. 



Wes
Este interesant cum, din cauza fusului orar diferit, sufletele găsesc perioade când se reunesc, ”prin aranjamente ” locale cu corpurile lor fizice, care le permit aceste întâlniri colective.

Dragilor, sunteți cu toții iubiți de noi și de Divinitate iar energiile pe care vi le-am trimis și continuăm să vi le trimitem, vă ajută să progresați exponențial, spre marea noastră încântare și deplina voastră transformare. Câmpurile voastre aurice s-au modificat substanțial și în ele se regăsește și contribuția ființelor din planurile superioare, printre care avem satisfacția să ne enumerăm și noi, Hathorii, aflați în planul solar astral al Pământului.

SURSA: WesAnnac.com și Aquarius Channelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu