Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 noiembrie 2012

Ce se va întâmpla în continuare și în special pe 12 și pe 21 dec. 2012 cu NESARA (1)



Un mesaj de la Mama Sekhmet

(24 nov. 2012; channeler Elizabeth Trutwin, prin Greg Giles)


Salutări, copii ai lui Ra! Vi se adresează Mama Sekhmet.
Mama Sekmet
Schimbări majore s-au produs la voi în ultimele trei săptămâni iar în următoarele cinci, vor veni unele încă și mai importante. Surpriza din luna octombrie a constituit-o  revenirea prin Gaura Neagră a Scorpionului a navelor care fuseseră reținute și lichidarea uragamului Sandy care a lovit Wall Street timp de două zile cu scopul de a face corecțiile necesare în tranzacțiile financiare și imobiliare abuzive. Această acțiune bancară a fost o lovitură surpriză dată super-bogaților pieței bancare, zădărnicindu-le aranjamentele speculative care acopereau imensele fraude și intenții de fraudare. Deasemenea, așa cum vi s-a comunicat și prin alte surse, uraganul Sandy a fost astfel programat încât să se constituie ca o grație divină pentru realegerea președintelui SUA, Barack Obama.

Problema fiscală și Uniunea Europeană
Acum, după ce mulți întunecați au fost eliminați, vedem cum  sunt introduse în scenă clone, tot felul de dubluri și holograme. Unii dintre întunecați nu au plecat, ei fiind reținuți pentru a-și ispăși pedepsele cu închisoarea, pentru faptele săvârșite. Alții își așteaptă rândul pentru a da socoteală. Ei sunt dovezi clare ale refacerii spiritului de dreptate, exemplul viu al măsurilor de vindecare a societății voastre, puternic afectată de corupție și nedreptate.
Problemele fiscale au fost reluate pe 31 octombrie, dată care reprezintă sfârșitul anului fiscal. Conducătorii statelor din UE s-au reunit tocmai pentru a găsi o rezolvare negociată a fondurilor în statele acestei uniuni. 

Vineri după-amiază, Angelika Merkel, a ratat termenul final până când își propusese să obțină un acord. La nivel subtil, ea a refuzat să abordeze scena mondială pentru a recunoaște că este fiica lui Hitler și Evei Braun (!?) și a reconsiderat Zona Europeană, care cuprinde cele 17 țări membre UE care au adoptat moneda unică.
Uniunea Europeană este un organism de cooperare interguvernamentală înființat de doi cavaleri albi - Helmut Kohl și Francois Mitterrand.

Christine Lagarde este un avocat care și-a petrecut copilaria în Bethesda, Maryland și cea care s-a îngrijit de elaborarea conținutului Tratatului de la Lisabona - document care reglementează și are în vedere conceptul dizolvării puterii guvernelor și băncilor naționale din Europa.

Tratatul de la Lisabona, din 2009,  a anulat, practic, tot ceea ce era bun în versiunea originală a Uniunii Europene. Scopul principal al Tratatului de la Lisabona a fost de a se asigura că nu vor mai exista posibilități de salvare pentru membri Uniunii.
Tratatul de la Lisabona a schimbat procedura prin care este ales președintele acestui organism. El nu mai este ales prin votul popoarelor componente ci de către Consiliul UE. În acest fel, întunecații pot plasa pe acest post pe cel care-l doresc ei, fără a mai fi nevoie de votul cetățenilor europeni. Deasemenea, Tratatul de la Lisabona prevede formarea unei Poliții europene comune și unei Curți de Justiție cu prerogative în întreaga UE, cu jurisdicție în UK, Irlanda și alte câteva stare europene.  
Acest lucru ar face ca în Marea Britanie, de exemplu, să poată fi emise mandate de atrestare pentru orcine din întreaga zonă UE.
Tratatul de la Lisabona a reușit, ceea ce sa dorit să se facă de la început: cât mai puțini să poată controla pe cât mai mulți, în ceea ce privește guvernarea și băncile centrale (puterea financiară). Legile elaborate la nivel UE, în 2009, au avut drept scop, eșecul guvernărilor naționale și întărirea puterii centrale. Odată ce un Guvern unic și o Bancă Centrală la nivel UE vor fi înființate, orice plan de păstrare a independenței țărilor componente se va pierde definitiv. Tratatul de la Lisabona a fost conceput pentru a elimina democrațiile din Marea Britanie și alte 27 de țări membre, precum și suveranitatea cetățenilor lor.

Conflictul din Orientul Mijlociu
În Egipt, Libia și Siria puterea politică a aparținut multă vreme lui Mubarak, Gadhafi și Bashar al-Assad. Iordania, Bahrain, Arabia Saudită și Kuweit, au guverne subordonate monarhiei. Puține dintre acestea au o conducere din Lumină..
Axa conflictuală Israel - Gaza Iran este o pistă falsă, atunci când se încearcă implicarea SUA. Există o politică falsă în care se afirmă că Israelul dorește un război cu Iranul. Este cam aceeași problemă care se vehicula cândva când se susținea că Rusia instigă Cuba la un conflict militar cu SUA.

Vrem să vă spunem că Hillary Clinton este nepoata lui Hitler, pe filiera unei amante. Hillary, care este șefa Departamentul de Stat, a lucrat mână în mână cu șeful Mossadului - Rahm Emanuel.
Președintele Obama are o politică prin care preferă să-și păstreze dușmanii aproape, pentru a le monitoriza mișcările, ceea ce a aplicat și în cazul lu Hillary.
Fostul Președinte Herbert Walker Bush Sr este cel care o manipulează pe Hillary prin care, mergând pe filiera genealogică, ajungem la bunicul Hitler, care avea ambiții de a cuceri întregul pământ.
Hillary are un parteneriat cu partea întunecată a CIA Ops și partea întunecată a Pentagonului, care-și fac politica prin Departamentul de Stat, în Libia, Siria și Israel. Hillary și Petraeus au servit împreună Black Ops. (n.m., opoziția întunecată).

Netanyahu, Merkel și Hillary Clinton lucrează împreună,  și contribuie la finanțarea ambelor părți beligerante din Orientul Mijlociu, în scopul de a controla Porțile Stelare. În cazul lor, niciodată nu a fost vorba despre aur, petrol sau droguri. Toate conflictele care au avut și au loc în Orientul Mijlociu au avut drept scop deținerea controlului asupra Porților Stelare naturale din acea zonă. La fel este și în cazul zonei Marilor Lacuri Africane și al Americii de Sud.
În 1969 ” războiul de 7 zile ” a avut drept scop modificarea frontierelor pentru a cuprinde o Poartă Stelară.

Familiile clanurilor conducătoare din Iordania, Iran, Irak, Siria și Egipt sunt cumpărate și vândute între reprezentanții întunecați ai clericilor unde există o puternică țesătură a corupției.

Toate modificările care au loc acum pe Pământ vor face ca popoarele indigene să-și recapete independența, să scape de sărăcie și sclavie.

Bombardamentele din Gaza fac posibilă intervenția navelor noastre din Galactic Maker Wing (n.m. Escadrila Galactică). Acesta nu va avea loc înainte ca Fundația Keshe să primească și să transmită semnalul de la Ashtar de a începe activarea Zero Point Tehnologies (Tehnologiile de Punct Zero), care vor crea un câmp de forță în atmosfera Pământului ce vor face ca tot armamentul folosit să nu mai funcționeze. Este vorba de o tehnologie care crează un câmp magnetic puternic care va scoate din uz armamentul pregătit pentru a fi folosit și care va inhiba dorința soldaților de a angaja lupte.
Încetare a focului între Israel și fragila Gaza a fost obținută de către Hillary și Netanyahu.
Președintele Obama a acuzat doi dintre grupul de tratative că ar fi responsabili cu ceea ce oferă presei pentru publicare.
Merkel li se va alătura, acum când a refuzat, vineri, pentru ultima oară, să încheie ceea ce Tatăl ei a început. Nu mai există nici o cale de întoarcere.

Pe 11 noiembrie, un flux foarte puternic de radiații solare a ajuns pe Pământ iar pe 13 noiembrie uriașa coroană solară s-a format pe timpul eclisei totale de soare. Ele au adus foarte multă energie pe planetă. Zece zile mai târziu, a avut loc o amplă demonstație efectuată de nave ale Federației Galactice, observabilă de pe planetă.

Am început Dizolvarea si Separarea Lumilor
Eu, Mama Sekhmet, cu Tatăl meu Consort Alcyone ne-am reunit în plan fizic într-un proces în care am adus o cantitate de anti-materie din Univers și am fuzionat-o pentru a crea o explozie de Lumină care a început în Lumea Cauzală disoluția a tot ce nu va trebui să se mai regăsească pe Noul Pământ. Aceasta acțiune a fost necesară pentru a pune capăt epocii Kali Yuga.  Chiar acum are loc această anihilare.
Liniile timpului sunt corectate și etapa finală se va întâmpla sub privirile noastre, după o serie de evenimente. Este extrem de rar ca noi doi (n.m., un aspect al lui Alcyone și al Mamei Sekhmet) să ne aflăm în planul fizic al Pământului. Atunci când a avut loc, întâlnirea noastră s-a produs înafara planului Pământului și a fost un eveniment binecuvântat. (Nota C.M.: Presupun că prin această exprimare, Mama Sekmet sugerează că întâlnirea celor două Înalte Spirite, va fi un act de procreare a Noului Pământ).

Am început cea de a 7-a Inițiere și contopire a Sufletul lui Sananda Kumara și KOS.

Tot ieri a avut loc un alt eveniment important. Eu, Mama Sekhmet, din tărâmul fizic, am început inițierea a 7-a pentru a aduce în trup a 7-a materializare a lui Sananda Kumara pentru a fuziona cu Sufletul KOS, aflat deja în planul fizic.
Rege al Swords (KOS) este un nume de cod pentru unul dintre șefii din Serviciului Secret, care lucrează îndeaproape cu președintele Obama și familia sa, pentru a păstra în condiții de deplină siguranță planul misiunii sale.
El este un SEAL (sigiliu), care în timpul războiului din Vietnam a refuzat ordinele comandantului de a ucide femei și copii și apoi și-a întors arma asupra comandantului care-i ordonase omuciderea. El a format un grup de soldați care au refuzat să execute ordinele ilegale de torturare sau ucidere a civililor și au lucrat împreună pentru a pune capăt corupției în rândurile armatei.
Apoi, sa întors în Statele Unite și, în cele din urmă, a ajuns în stafful Serviciului Secret.
Acum el lucrează împreună cu milioane de ființe galactice pentru a pune în aplicare Planul privind obiectivele lui Obama.
Este întrupat pe Pământ în matricea completă a lui Sananda Kumara.
Elizabeth
După realizarea contopirii sufletului lui Kos cu cel al lui Kumara Sananda, totul va cunoaște o nouă dezvoltare, un salt în planul Pământului, și va avea loc multașteptata debarcare a reprezentanților civilizațiilor care vă asistă și vă sprijină. 

Va avea loc, deasemenea,  cea de a 10- încarnare a lui Alcyone -Tatăl în Maitreya Kalki, un avatar întrupat pe Pământ.
Când Sananda Kumara a fost întrupat în Iisus, s-a dăruit total activității sale ca aspect al lui Maitreya. Acum, ei vin să se reîncarneze împreună pentru a termina lucrările pe care le-au început cu 2000 de ani în urmă. Procesul de contopire completă a acestor două suflete foarte speciale, va dura o săptămână de zile.

SURSA: http://elzabethtrutwin.org
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Foarte interesant ceea ce se spune despre portile stelare . Cu siguranta ca ar fi foarte bine daca s-ar traduce si alte articole ale chaneller-ei Elizabeth Trutwin referitor la existenta portilor stelare si unde se presupune ca se gasesc ele in lume !

    RăspundețiȘtergere