Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 mai 2012

NOI TIMPURI, NOI PRIORITĂȚI


De la Consiliul celor 12.

(14 april 2012; channeler: Selacia)

În evoluția fiecărei planete vine o vreme când ființele trebuie să-și găsească un nou mod de a trăi. Trăiți acum în aceste vremuri, când se produc schimbări. Cum vă veți folosi energia pentru a ajuta la crearea unei noi lumi? Puneți-vă această întrebare în fiecare zi
Gândiți-vă pe ce să vă concentrați atenția și activitatea. Amintiți-vă că oricând puteți alege altceva, fără a vi se impune ceva anume. Pe măsură ce liniștea vieții se instalează, nu vă veți mai permite să vă retrageți sau să reveniți la vechiul stil de viață, la vechile obiceiuri. Când vă decideți să luați hotărâri, amintiți-vă că voi sunteți co-creatorii ființei voastre și a lumii. În ADN-ul vostru există toate programările necesare evoluției voastre, codificate, gata să poată fi activate.
Viața capătă un sens nou, pe măsaură ce vă treziți și vă asumați rolul vostru de co-creatori divini. Priorităţile voastre trebuie să includă o viziune mai largă a realităților, pentru a permite o mai rapidă evoluţie spirituală. Prin aceasta înțelegem că trebuie să faceți acele modificări care să vă asigure noi și diferite răspunsuri la sarcini obișnuite, abandonând vechile soluții izvorâte din rutină și conformism. Rămâneți centrați pe inimă în tot ceea ce intenționați să faceți. Calea inimii este drumul drept către sufletul vostru.

Ce e nou acum
În primul rând, pe măsură ce vă treziți, începeți să înțelegeți mai corect și mai detaliat care este rolul vostru de inovatori în creație și aceasta va naște emulația de care are nevoie societatea și ființa umană. Activitățile zilnice vor deveni preocupări izvorâte din dorința și disponibilitatea voastră de a le aborda, ele nemaifiind o povară sau o sarcină impusă de către alții. Veți începe să înțelegeți mai corect și mai complet cerințele și nevoile corpului vostru. Apoi, veți acționa cu mai multă compasiune și implicare la nevoile celorlalți. Mintea voastră va deveni mai ageră iar memoria nu se va mai opri la granița dintre vieți; vă veți reaminti motivul pentru care ați ales să fiți în această viață pe Pământ.
În al doilea rând, veți începe să aveți cunoașterea și comportamentul maestrului șlefuit prin multe vieți în care ați îndeplinit roluri diferite. Veți aprecia mult mai mult darurile vieții de zi cu zi. Spiritul vostru de observație va crește și veți reține semnificația gesturilor și întâmplărilor cărora altă dată nu le acordați importanță: vă veți extazia la minunea care este o floare, la dragostea dintre mamă și copilul său, la strălucirea razelor dimineții, la binecuvântarea stropilor de ploaie, sau la perfecțiunea unui fulg de nea.  
În al treilea rând, veți stabili o relație mult mai intimă cu vocea voastră interioară, față de care vă veți crește gradul de încredere. Această atitudine vă va ajuta să vă folosiți mai bine și mai complet energiile și resursele. Pe măsură ce vă veți asculta vocea interioară, veți deveni mai înțelepți, mai ponderați și mai eficienți.
Veți greși din ce în ce mai puțin și veți acționa mai corect la stimulii exteriori.
Abilitățile și însușirile voastre se vor pune mai bine în valoare, în folosul vostru și al colectivității în care trăiți.
Nu vă veți mai risipi energiile în acțiuni hazardate și inutile.
Întregul vostru comportament nu va mai suferi accidente nefericite care să vă lezeze integritatea, propriile interese sau interesele altora. Toate aceste comportamente, atitudini și acțiuni vă vor asigura o viață prosperă și plină de satisfacții.
Selacia
 
Priorităţi schimbate
Priorităţile voastre vor suferi modificări, în sensul că rolul principal în stabilirea lor va reveni inimii nu minții. Toate acțiunile, toate manifestările vor trece prin filtrul inimii. Atitudinile egoiste, interesele personale, care să lezeze interesele celorlalți, vor dispărea.
Veți deveni capabili ca singuri să vă cunoașteți nivelul la care ați ajuns cu propria voastră evoluție, și veți fi conștienți asupra a ceea ce ar urma să faceți, pentru a vă continua ascensiunea spirituală.

În strădania voastră de a vă continua drumul prin care să vă descoperiți și înțelegeți natura divină, vă puteți baza pe ajutorul nostru.
înconjurăm cu dragostea şi binecuvântările noastre.
Suntem Consiliului celor 12.

SURSA: www.Selacia.com.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu