Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 mai 2012

Misterul Hotelului din Bermude



Citiți, este important!

Mesaj din partea Federației Galactice a Luminii
(
25 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Misterioasa locație se află în adâncurile apelor, dincolo de coralii de pe fundul mării, în zona cunoscută ca Triunghiul Bermudelor.
Sub apele limpezi și adânci se află un hotel construit pentru excentricii și superbogații planetei, ajunși la un grad incredibil de îmbuibare, din truda milioanelor de muncitori cinstiți ai planetei.
Despre existența acestui hotel nu s-a vorbit în publicațiile, altfel guralivei voastre mass-medii. Impunătoarea construcție  are 50 de etaje și o lățime cât spațiul necesar construcției a 30 de etaje, așezate pe orizontală. Este o clădire masivă, care depășește prin soliditate hotelurile de la suprafață. Proiectarea aparține unor minți luminate de care dispune planeta voastră. Este o destinație de relaxare, cu multe accente de excentricitate, la îndemâna unor ființe umane ultrabogate, dar cu un nivel de conștiință precar.
Există o listă restrânsă de indivizi cărora li se permite accesul în această locație subacvatică, pentru sume exorbitante.
În interiorul acestei clădiri puternic consolidată, există restaurante, căi de acces, grădini luxuriante, terenuri de tenis, spații de odihnă și de socializare. Totul este o etalare a luxului împins la cote pe care omul de rând nu ar putea să și le imagineze. Păstrarea secretului a ceea ce există acolo este o condiție care face diferența între viață și moarte. Supravegherea ulterioară unei vizite este drastică și acțiunea de exterminare a unui guraliv este o măsură promptă, care planează asupra fiecăruia.

Federația Galactică a Luminii, așa cum a procedat totdeauna, urmărește ca civilizațiile care fac obiectul interesului ei, să cunoască realitățile, indiferent cât au fost ele de ascunse de marea masă a populațiilor. Cunoaștem ce impact pot avea unele dezvăluiri asupra celor mulți, și, din acest motiv, procedăm cu tact și foarte multă atenție când scoatem la lumină fapte ținute în mare secret.
In această perioadă a istoriei voastre, noi dorim să vă oferim multe daruri, fără a scăpa din vedere puterea voastră de absorție, de asimilare a unor realități. Nu dorim să bulversăm lumea voastră, care ar putea sări de nivelul de suportabilitate a noutăților. Acesta este motivul pentru care vă servim aspectele realităților “cu lingurița, nu cu polonicul”, deoarece interesul nostru este să vă trezim, nu să vă aruncăm în brațele desnădejdii și frustrărilor.

Dragilor, noi monitorizăm societatea voastră cu mare atenție, cu dorința sinceră de a vă face cunoscute toate evenimentele și sensul lor, mai cu seamă a celor pe care nu aveți posibilitatea de a le afla, fie din cauza tarelor dimensiunii a treia, fie din cauza celor care nu au nici-un interes să vă satisfacă curiozitatea.
Cu toate acestea, noi vom respecta totdeauna, ca pe un factor de primă importanță, Legea Liberului Arbitru, sub incidența căreia lumea voastră și a noastră trebuie să existe. Deși ne putem deplasa în orice zonă, și putem face investigații în exteriorul și în interiorul ființei voastre, niciodată nu ne vom permite să nesocotim intimitatea fiecărei entități. Orice abatere de la aceste reguli ar atrage asupra făptuitorilor consecințe drastice, care ne-ar întoarce din drumul nostru evolutiv, și chiar ne-ar cauza revenirea la începuturile dezvoltării.
Noi monitorizam anumite procese ale acelora dintre voi cu care ne-am întâlnit la cerearea sufletului vostru, ocazii cu care ați fost de acord să ne ajutați în evaluarea nivelelor conștiinței umane, a posibilităților de expansionare și a procesării funcțiilor și capabilităților voastre mentale.

Noi suntem interesați, în continuare, ca prin acțiuni de voluntariat, ființele umane să accepte să participe la cercetările pe care le desfășurăm asupra ființei și civilizației umane, pentru o cunoaștere cât mai aprofundată a particularităților voastre, care ne va oferi posibilitatea să vă ajutăm cât mai bine, mai cu seamă în perioada aceasta când vă aflați într-un amplu proces de înălțare.

Noi dorim să mergem mai departe cu programul nostru și să implementam unele concepte și sisteme ca noutăți în lumea voastră.
La drept vorbind, facem aceasta cu oarecare ezitare, pentru că așteptăm consolidarea unei atitudini hotărte din partea voastră, în ceea ce privește totala voastră înțelegere și acceptare a programului și intențiilor noastre. Înțelegem și ne explicăm ezitările, nehotărârea unora dintre noi în a ne credita cu totala lor încredere, și știm că acesta este un proces destul de lent, căci el vizează creșterea nivelului de conștiință și conștientizare a celor cărora noi ne adresăm. Ne veți permite oare să citim cu blandețe tiparele voastre, pe măsură ce integrăm noi idei în conștiința voastra colectivă ?

Mai concret, ceea ce noi facem este să monitorizam undele electromagnetice emanate din sistemele voastre mentale, emoționale și fizice, localizate în trupurile voastre, cu deosebire în zona temporală a creierului.
Noi interpretăm aceste informații sub forma unor diagrame sau a unor grafice, care ne ofera indicații clare asupra nivelului de acceptare sau rejectare a concepțiilor și informațiilor pe care vi le furnizăm, cum se manifestă conștiința voastră sub impactul acestor noi semnale de cunoaștere, cum se adaptează corpul vostru emoțional, mental și fizic la aceste noutăți, care este nivelul de suportabilitate a noilor informații, pentru o asimilare adecvată și care să nu vă provoace stări de stres sau de disconfort.
Dacă sunteți de acord să participați la programul nostru, noi vom aprecia foarte mult această decizie, și vom răspunde prin a oferi mai repede oamenilor din lumea voastră modalități mai bune de a face anumite lucruri și executa unele activități mai repede și mai eficient.
Realizați că de rezultatul cercetărilor noastre asupra corpului și caracteristicilor umane, depinde calitatea și viteza de implementare în lumea voastră a celor mai adecvate și mai moderne tehnici și tehnologii, care să vă accelereze mult evoluția.

Aceasta este ceea ce noi vă cerem la acest moment. Vă rugăm să nu apreciați în niciun fel că am intenționa să facem presiuni asupra voastră, în ceea ce privește graba de a lua o hotărâre în acest sens. Noi doar spunem că cu cât vă veți hotărî mai repede, cu atât veți vedea implementarea  mai repede a  acelor măsuri care vă pot ușura viața, și vă vor propulsa în Noua Eră către care vă îndreptați.  
Suntem încrezători că vom primi raspunsuri în număr suficient din partea voastră, pentru a preleva informațiile de care avem nevoie în munca noastră dedicată prosperității și evoluției fraților noștri umani.
Inițierea programului nostru de investigare și cercetare amintit mai sus rămâne să primească aprobarea voastră, a fiecăruia dintre voi, prin exprimarea clară a hotărârii pe care o veți lua. Cei care sunteți convinși de utilitatea acțiunii noastre și doriți să participați la ea, vă rugăm să vă exprimați cam în acest mod gândul și/sau cuvâtul  : ”Eu doresc să particip la programul prin care tiparele mele de gândire să fie citite de către oameni de știință calificați și de către cercetători ai Federației Galactice a Luminii”.
(Nota C.M.: Personal, consider că un asemenea acord nu comportă riscuri. Numai că, în ce mă porivește, am făcut unele completări. Iată DECLARAȚIA mea completă:“Eu -numele de botez- doresc să particip la programul prin care tiparele mele de gândire să fie citite de către oameni de știință calificați și de către cercetători ai Federației Galactice a Luminii. Cer ca aceste investigații să se extindă și asupra corpului meu fizic, emoțional și mental pentru a mi se reda o stare de sănătate perfectă, reîntinerirea ființei mele la nivelul maxim de performanță pe care mi l-ar permite acumulările mele benefice din toate existențele anterioare, și amplificarea structurii mele ADN cu un număr superior de spirale”)

Aceasta este tot ceea ce ce este nevoie și noi putem începe imediat.
Modalitățile prin care prelevăm aceste informații din procesul vostru de gândire nu sunt invazive, nu vor răni în nici un fel corpul vostru total (fizic, emițional sau mental). Cei care o fac nu vor profita în niciun fel de acceptul și deschiderea voastră și nu vor avea alte scopuri decît cele expuse.  
Noi mulțumim celor care sunteți deschiși la a participa la acest program și așteptăm cu nerăbdare să primim acceptul vostru pentru ca să putem apropia cât mai mult data când noile noastre sisteme să poată fi implementate în lumea voastră.

Greg
Până atunci, invităm pe aceia dintre voi care ați fost de acord să participați la acest program, să continuați să citiți mesajele noastre, trimise prin channeling, pentru a fi permanent la curent cu ceea ce se petrece în lumea voastră și cum decurge programul nostru de asistare și sprijinire a umanității.
Sperăm să găsim suficienți doritori, care să accepte aceste noi concepte, noi abligându-ne să le comunicăm toate informațiile de care au nevoie pentru o cuprinzătoare cunoaștere a realităților și acțiunilor noastre și a celor care își pun priceperea la dispoziția umanității. Acțiunile noastre se vor desfășura cu totala discreție asupra identității colaboratorilor noștri.
Siguranța, securitatea și protecția voastră sunt de o importanță extremă pentru noi și promitem în fața Creatorului că nu vă vom dezamăgi niciodată.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA:
http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu