Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 mai 2012

CONSILIILE LUMINII ȘI NAȘTEREA NOULUI PĂMÂNT MULTIDIMENSIONAL


De la ARHANGHELUL MIHAIL

(22 mai 2012; Celia Fenn)


ENERGIILE NOULUI PĂMÂNT
Preaiubită Familie a Luminii, suntem foarte bucuroși să comunicăm cu voi din nou, despre schimbările care au loc pe minunatul și preaiubitul vostru Pământ. Voi vedeți multe schimbări pe planetă, unele dintre ele fiind destul de dificile, deși fac parte tot din Planul Divin pentru Noul Pământ.
Pe măsură ce vă apropiați de Portalul de Lumină 12-12-12, moment care va coincide cu alinierea cu Centrul Galactic, sunteți aduși în totalitate sub impactul energiilor multidimensionale ale Noului Pământ care vor ghida planeta în ciclul evolutiv care stă să înceapă.
În călătoria sa prin timp și spațiu, Noul Pământ va fi ghidat, începând cu anul 2013, de două Ființe Colective Ascensionate, și anume de "Consiliul Strămoșilor Noului Pământ" și de "Consiliul Supraveghetorilor Pământului".
La acel timp, Pământul va fi general recunoscut ca Steaua Albastră sau Steaua Apei Albastre și ca partener al lui Solaris - Steaua Focului.
Aceste schimbări vă vor aduce o nouă percepție a lumii și a rolului vostru în sistemul solar și în galaxie.
Așa dar, la acel moment, cele două structuri amintite vor începe procesul reformatării ființelor care să fie perfect adaptate Stelei Apei Albastre, având rol și de co-creatori, împreună cu ființele de Lumină din Consiliile Solar și Galactic, care ghidează Galaxia Trandafirului Auriu, în legătură cu evoluția cosmică a conștiinței divine prin iubire și compasiune.

CONSILIUL STRĂMOȘILOR.
Strămoșii Ințelepți, care se vor alătura Consiliului, vor aduce cu ei experiența vastă și înțelepciunea profundă, obținute prin îndelungata lor experiență. Aceștia vor veni la chemarea Spiritului Înalt si vor lucra la planurile interioare împreună cu Consiliul Supraveghetorilor Pământului și cu Inaltele Consilii.
Vor funcționa ca un consiliu al sfătuitorilor, înțelepciunea și cunoașterea lor bucurându-se de o înaltă considerație.

Se va folosi toată cunoașterea oamenilor de pe Pământ, nu doar de la rasele indigene, care, de altfel, vor demonstra și oferi o mai bogată experiență în cunoașterea înțelepciunii Strămoșilor.

Preaiubită Familie de Lumină, mulți dintre voi sunt suflete ale Strămoșilor Luminii, și se regăsesc, deobicei, printre oamenii care au acum peste 60 de ani, oameni care au simțit chemarea interioară de a se recunoaște în această postură și simt nevoia de a fi sfătuitori echilibrați ai celor din jur, cu precădere ai tineretului. Voi sunteți cei care vor lumina calea cu înțelepciunea și experiența voastră, acumulate în numeroasele vieți în care ați făcut serviciu pe Pământ, și v-ați adus contribuția la pregătirea ascensiunii care este atât de aproape.  
Aici, în tărâmurile înalte, noi suntem pregătiți pentru a lucra cu voi, pentru a vă onora calea către Noul Pământ.

CONSILIUL SUPRAVEGHETORILOR PĂMÂNTULUI.
Preaiubiților, principala responsabilitate pentru evoluția viitoare a Stelei Pământ va fi legata de cei care vor fi chemați să facă parte din Consiliul Supraveghetorilor Pământului.
La început nu veți ști cine sunt aceștia, dar, în sinele lor, ei vor avea această intuiție. Ingerii lor și Sinele Înalt le vor șopti pe ce cale trebuie să meargă pentru a onora Pământul și viitorul lui.
Aceștia vor fi ființe total conștiente, pline de iubire, compasiune și înțelepciune. Câțiva vor săvârși acte de mare curaj, alții vor fi mai mult vindecători și surse de vitalizare a altora. Unii vor fi Luptători Spirituali, care își vor asuma rolul de ocrotire a planetei, alții vor fi învățători și ghizi pentru mulți, ajutându-i să evolueze și să ascensioneze.

Preaiubită Familie, chiar si acum, mulți dintre voi simt chemarea de a face parte din aceste Consilii, sau pentru a lucra cu acestea și a le reprezenta într-un fel. Cei care sunt membrii ai consiliului, sau care sunt aleși să reprezinte Consiliile ca Ambasadori ai Luminii, vor avea o mare responsabilitate în a ghida umanitatea, după Portalul de tranzit din 2012, când Noul Pământ va deveni membru cu drepturi depline al Consiliilor Solar și Galactic, ale Luminii.
Aceștia vor reprezenta Pământul la întâlnirile Marelui Consiliu, unde vor fi trasate viitoarele direcții ale Sistemului Solaris și Galaxiei Trandafirului Auriu, în deplină concordanță cu Voința Divină și Inteligența Creativă Divină care ghidează Expansiunea Cosmică.

Preiubiților, aceasta va fi cu adevarăt o mare onoare și există mulți dintre voi care v-ați petrecut viețile "antrenându-vă" pentru acest moment !

CONSILIUL SOLAR AL LUI SOLARIS
Această Ființă și Corp de Lumină pe care voi îl numiți Soare poartă numele de Solaris și este aici, pentru a îndeplini rolul de stea a sistemului format în jurul său, ca urmare a însărcinării pe care o are din partea Consiliului Solarital.
În “Holul” Mărețului Consiliu Solarital se întâlnesc periodic reprezentanții tuturor planetelor și corpurilor de lumină din sestemul Solaris, pentru a stabili traiectoriile lor viitoare în Sistemul Galactic (!!)
Celor care vor lucra cu Consiliul Strămoșilor și cu Consiliul Supraveghetorilor Pământului li se va oferi oportunitatea de a lucra cu membrii Consiliului Solar Solaris, ca reprezentanți recunoscuți și onorați de Noul Pământ.
Preaiubiților, aici veți avea nevoie într-adevăr de abilitățile și talentele voastre ca ființe de Lumină multidimensionale, în formă umană. Veți fi invitați să vă întâlniți cu Consiliul Solarital, fie ca entități distincte, fie sub formă de grup Merkaba, ca delegați ai Consiliului, așa cum se întâmplă în diferite părți ale Pământului, unde se face deja o asemenea muncă.

Ființele Solare și îngerii Solari sunt pregătiți pentru această reconectare, când vor onora cum se cuvine pe reprezentanții pământeni la Consiliul Solarital. In viitor, veți deveni familiari cu ambasadorii acestui Consiliu, care vor întreprinde acțiuni în care vă vor avea colaboratori.
Veți înțelege mai clar cum corpurile diferite din Sistemul Solar relaționează cu Pământul și cum lucrează acestea cu Steaua Pământului pentru a determina energiile sistemului Solaris.

CONSILIUL GALACTIC
Preaiubiților, la următorul nivel, mulți dintre voi vor lucra cu Consiliul Galactic din Camera Mărețului Consiliu Galactic Central.
Aici, ambasadorii și delegațiile din toate sistemele Stelare ale Galaxiei Trandafirului Auriu se întâlnesc pentru a stabili și programa cursul (traiectoriile, orbitele de deplasare; n.m.) lor și cursul (traiectoria) Galaxiei în călătoria infinită a manifestării Cosmice.
Aceia dintre voi care simt chemarea către această muncă, vor fi cooptați și antrenați ca parte a Consiliului Supraveghetorilor Pământului pentru a căpăta experiența necesară în Consiliul Solaris, înainte de a fi chemați să lucreze în  Consiliul Galactic, precum și cu Ființele de Lumină care activează în Holul Consiliului Galactic.
Deja exista indivizi și delegații ale Merkaba care viziteaza Holul Consiliului și reprezintă Noul Pământ Multidimensional (aflat încă în faza de formare; n.m.), în acest Consiliu.

Preaiubită Familie de Lumină, la acest nivel, Noul Pământ va fi total aliniat cu pulsurile cosmice ale Inteligenței Creative Divine și Iubirii. El se va alătura galaxiei, în determinarea frecvențelor luminii, iubirii si compasiunii care vor fi formatate, pe măsură ce galaxia își va continua călătoria infinită prin timp și spațiu.
Acestea vor fi într-adevar dezvoltări extraordinare pentru Pământul vostru, pe care puțini dintre voi le pot intui, la acest nivel de evoluție.
Mulți dintre voi s-au simțit "înafara" dezvoltărilor politice și economice de pe Pământ, tânjind la o mai amplă și profundă schimbare pozitivă.
Cu aceste noi conexiuni, Pământul se va alinia la frecvențele creative ale noului ciclu al timpului și viitorul abundenței și păcii, și va începe să se remarce prin eforturile Consiliului Supraveghetorilor Pământului și ale Consiliul Strămoșilor.
Guvernele și autoritățile voastre vor începe să "simta direcția" spre care tind și vor s-o imprime Consiliile, care vor determina cursul viitor al Pământului, prin abilitatea lor de a se conecta cu Marile Consilii ale Luminii. Ele vor direcționa și canaliza energia creativă astfel încât Voința Divină să se manifeste pe Pământ, în acord cu alegerile și dorințele oamenilor Noului Pământ !
Acesta va fi un proces gradual ce va dura între 5 si 10 ani, până la definitivare.
In 2017 veți simți, cu adevărat, marile schimbari de pe Pământ, deoarece evoluția și dezvoltarea vor viza importantele realizări de prin anul 2022.

Consiliul Supraveghetorilor Pământului și Consiliul Strămoșilor vor determina total direcția planetei, în deplin acord cu Voința Divină și Inteligența Creativă Divina.

Preaiubită familie de lumina, mulți dintre copiii indogo ai anilor `70 vor fi lideri în urmatoarea fază a evoluției voastre, împreună cu Strămoșii Luminii. Ei au fost născuți pentru această schimbare și știu, în interiorul lor, ceea ce se așteaptă de la ei. Mulți dintre voi au simțit, de asemenea, în ultimii ani că au încheiat o fază a programului pentru care au venit și că urmează a trece la o altă etapă a evoluției voastre, a umanității și a Pământului.
Pentru unii dintre voi, acesta va însemna cooptarea în grupul care va lucra cu Consiliul Luminii pentru a crea noi structuri ale Luminii pe Noul Pământ.

ENERGIILE DIN MAI SI IUNIE 2012
Cum Pământul se pregătește pentru aceste schimbări profunde și extraordinare, în lunile mai și iunie 2012, el va fi alimentat cu noi energii având caracteristici specifice și deosebite, care vor ajuta planeta să-și accelereze pregătirea în vederea noului aliniament de la sfîrșitul anului.
Pe 20 mai a fost o eclipsă de soare circulară, în care Codurile Luminii Solare pentru conectarea cu Consiliul Luminii Solaris au fost trimise pe Pământ, permițănd multora să se trezească pentru a-și prelua rolul pe care și l-au asumat în evoluția și dezvoltarea Pământului, în interiorul galaxiei și al sistemului solar.
Această eclipsă solară s-a consumat în momentul Lunii Noi în Gemeni, opusă Centrului Galactic din Sagetător.
Combinația Gemeni/Săgetator supra-luminează întotdeauna legătura spirituală cu energiile galactice și cosmice și unificarea polarităților în Unitate, ceea ce reprezintă "tema" marii schimbari a acestui moment cosmic.

Apoi, pe data de 4 iunie va fi o eclipsă parțială de Lună, cu Lună plină în Sagetător, apropiindu-se de Centrul Galactic.
La acest moment, codurile luminii, pentru conexiunea Consiliului Galactic, vor fi transmise Pământului și îi va trezi pe cei a căror sarcină este să se conecteze cu acest Consiliu și să lucreze cu el prin Consiliul Supraveghetorilor Pământului. 

Celia
Pe 6 iunie veți experimenta tranzitul lui Venus, de fapt, al 2-lea transit al lui Venus, care se conectează la primul tranzit din 2004.
La acel moment, Consiliul Solarital de pe Solaris va transmite Codurile Venusiene de Lumină, Armonie și Frumusețe în rețelele Inimii Noului Pământ, pentru a permite o trezire deplină și exprimarea energiei iubirii în cei treziți și în acele inimi care sunt deschise să primească această energie.

Preaiubiților, în acel moment veți deveni Mesagerii și Ambasadorii Iubirii și Compasiunii și ai frecvențelor Noului Pământ.
Tot atunci, Tărâmurile Angelice și Maeștrii Ascensionați ai Luminii vor lucra cu voi. În special, Maeștrii Delfini și Ingerii vor lucra pentru a pune în rezonanță armonica frecvenței Pământului la calea înalt-vibrațională care va fi necesară, în vederea pregătirii pentru Portalul 12-12-12, ca parte a Consiliilor Luminii Solar si Galactic.

Noi va rugăm să onorați acest moment prin meditații și ceremonii spirituale, deoarece în timpurile viitoare, el va rămâne în memoria universală ca momentul când Pământul a fost total reconectat la moștenirea și destinul său cosmic !

Sursa :www.starchildglobal.com 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu