Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 aprilie 2012

SaLuSa, 20-Aprilie-2012


Mike
(Channeled by Mike Quinsey)

Totul continuă să se curețe prin arestările care au loc dar pe care, încă, mass-media aservită, le trece sub tăcere. Puține zile mai sunt până când mediile de informare se vor decide să renunțe la tăcere. 
Noi nu ne vom mulțumi doar cu atât ci vom pretinde ca aceste cazuri să se detalize pentru ca lumea să înțeleagă în profunzime fenomenul corupției, înșelăciunii și jafului care s-au practicat pe scară largă și la cel mai înalt nivel. 
În acest an, unii urmează să-și aleagă conducătorii politici și administrativi.
Va fi o bună ocazie de a face curățenie și a scăpa de gunoi.Totul depinde de voi, de conștiința voastră, de gradul vostru de înțelegere și de corectitudinea voastră. Vă propunem să alegeți în cunoștință de cauză, nu pe ceea ce vă promit unii, care nu au nici-un program, nicio doctrină, niciun principiu sau set de valori, singura lor dorință fiind să ajungă la putere pentru a avea asigurată poziția care să le asigure accesul la bogăție și jaf. Cântăriți bine pe baza dovezilor și probelor reale, și care și-au dovedit viabilitatea. Unii vor putea pierde pentru că au ales calea cinstită, nepopulistă, în timp ce alții au stat pe margine și i-au hulit pe cei care, cu adevărat, se străduiau să facă ceva. Alegerea vă aparține, dar nu uitați că ceea ce alegeți acum va atinge viața și interesele viitoare ale celor care vor veni după voi.

În ceea ce ne privește, noi ne vom oferi serviciile pentru a ajuta societatea voastră umană să se dezvolte frumos și în spiritul iubirii și adevărului. Am fost și suntem ajutați de Lucrătorii întru Lumină, al căror nivel de înțelegere este destul de ridicat. Pentru dăruirea lor, le mulțumim și-i asigurăm că toate bunele fapte sunt răsplătite pe măsură de Cel care a făcut lumile. 
Ne bucură abnegația pe care o dovedesc cei care, prin diferite mijloace (mai cu seamă, internetul) se străduiesc să răspândească cuvântul civilizațiilor iubitoare din univers și a ființelor din Lumină. Se impune însă să aveți mult discernământ în selectarea informațiilor pe care vi le oferă internetul. Sunt destui “ lupi îmbrăcați în blană de oaie”

Afirmăm că în prezent suntem mai activi și mai eficienți în activitatea pe care o desfășurăm pentru a vă acorda ajutorul în obținerea siguranței și bunăstării lumii voastre. 
Mare parte din acțiunile noastre sunt intenționat ocultate, deoarece nu avem niciun interes șă le oferim repere celor care nu doresc ascensiunea voastră. Lucrăm mult cu elementul ”surpriză”. Oricum, diminuăm destul de repede efectele poluării apei și aerului și suntem preocupați de a stopa toate activitățile umane care produc poluare.

În calendarul nostru, un punct important care urmează a fi bifat este cel al deconspirării, a descinderii noastre pe planetă, într-un mod imposibil de contestat sau de ignorat. Am obervat că, în timp, preconizatul șoc al apariției noastre s-a estompat foarte mult, balanța înclinându-se acum în partea celor deschiși și doritori să ne facem apariția. Aceasta ne încurajează ca până atunci, navele noastre să fie din ce în ce mai prezente în zone din ce în ce mai populate.

Ați făcut mari progrese în ridicarea nivelului vostru de conștiință și conștientizare, ca urmare a enormelor cantități de Lumină dirijată spre Pământ, în ultimii ani.


Acestea ating corzile inimii multor persoane, care au observat unele modificări în ființa lor totală. Foarte mulți dintre voi și-au stabilizat traiectoria evolutivă, stau ferm centrați în miezul ființei lor, și înaintează cu calm și încredere spre Noul Pământ. Trendul actual ne confirmă că încă foarte mulți alții sunt aproape de momentul trezirii lor, deși, o altă parte, fie refuză, fie nu este conștientă de importanța momentului. 
Înțelegerea inexistenței morții va elibera sufletele de frica trecerii în neființă. Mulți însă se vor convinge de acest adevăr abia după ce-și vor fi părăsit corpul fizic, moment în care vor avea motive de regret pentru timpul pierdut în evoluția lor.

Evoluția voastră va înlătura multe dintre restricțiile actuale, privind libertatea de a călători în univers și în diferite planuri existențiale. Ființe înțelepte, Maeștri ascensionați, așteaptă cu bucurie să vă îndrume pe căile universului, necunoscute vouă. 
Deși nu știți, mulți dintre voi, cei aflați încă în corp fizic, sunteți Maeștrii al Luminii și, în viitorul apropiat, veți afla acest adevăr. Când va fi nevoie de voi, veți afla.

Noi, Federația Galactică suntem, de asemenea, atrași să lucrăm împreună cu voi, completându-ne cunoașterea unii de la alții. Fiecare civilizație are ce oferi celorlalte, în ceea ce privește concepțiile, modul de viață, soluțiile de adaptare găsite; într-un cuvânt experiența, acumulată în diversele vieți și locuri prin care a trecut. Imaginați-vă diversitatea tehnologiilor, tehnicilor, nivelului de aprofundare în diversele domenii și aspecte de viață pe care fiecare civilizație le deține. 
Imaginați-vă saltul incalculabil care se va face când toate aceste comori vor fi puse la un loc și din care fiecare va putea lua ceea ce va considera că-l interesează!! Știți ce va fi asta: o “explozie” mai mare decât bin-beng-ul. 
Ce mărunte și lipsite de importanță vor deveni toate preocupările meschine ale unora care vizează îmbogățiera, separarea, invidia, sărăcirea altora!!
Vrem să deveniți aliații noștri de nădejde, componenți ai unui TOT monolitic din care să lipsească pentru totdeauna întunericul. Frăția Albă a aranajat de mult timp ca sufletele potrivite să se afle acum pe Pâmânt, ca avanposturi trimise pentru pregătirea proceselor care vor urma și care vor viza eradicarea dualității.

Dragilor, multe dintre aceste minunate perspective ar fi fost de mult realități, dacă întregul proces nu ar fi trebuit supus Legii Liberului Arbitru. Nu este o acuzație - nu ne-am permite așa ceva - este o constatare.

Înainte de a intra în acest mileniu, nu ne era clar ce veți alege, ce veți dori să faceți, pe ce căi veți hotărî să mergeți, mai ales că povara întunericului devenise tot mai greu de suportat. Sinceri să fim, nu prea vă mai dădeam șanse.

Dar, spre marea noastră surpriză și încântare, v-ați ridicat din mocirla existențială în care vă afundaserăți, v-ați șters ochii și v-ați îndreptat privirea spre Lumină, spre Dumnezeu.
Doamne, cât de măreți erați!!

Dar, nu numai atât: ați întins mâna și celor căzuți, i-ați înghiontit să se trezească, și i-ați ajutat să se ridice. 
Doamne, ce hotărâți erați!!

Rămâne doar să mai curățați mizeria care se mai prelinge peste corpul voastru. 
Doamne, ce frumoși veți fi !!

Apoi, vă veți îmbăia în “apa sacră a cristelniței divine” și vă veți zvânta la Soarele SURSEI. 
Doamne, cât de luminoși veți arăta !!

Știm că cu cât momentul final al ascensiunii se apropie, unii părinți devin îngrijorați pentru soarta copiilor lor, și aceasta este de înțeles. Amintiți-vă însă că în fiecare trup există un suflet care a venit pe această planetă cu un program pe care și l-a întocmit împreună cu toate ființele cu care urma să relaționeze. Acel program corespunde cel mai bine nevoilor sufletului de a evolua.
Copiii multora dintre voi sunt suflete evoluate sau extrem de evoluate, venite să ajute planeta și umanitatea să ascensioneze, în această extrem de favorabilă perioadă. (Nota C.M.: Ceea ce s-a putut realiza acum, în câțiva ani, sau căteva luni – poate, chiar săptămâni sau zile - ar fi avut nevoie de mii și zeci de mii de ani “obișnuiți”). 

Desigur, în ultimii 30 de ani sau mai mult, multe suflete au fost alese pentru a vi se alătura în acest moment special, din cauza condiției lor extrem de evoluate. Ele au venit cu lumina lor cu care au contracarat energiile întunericului. Sunt aici pentru a ajuta la trezirea altor suflete ale căror niveluri de conștiință trebuie ridicate.

Intregul proces de trezire a necesitat o armată de Lucrători ai Luminii, pentru ca întregul proces să se desfășoare conform Intenției Divine.
Dragi părinți, în realitate, nu există niciun motiv de îngrijorare în legătură cu soarta și viitorul copiilor voștri. Dacă vreți să-i ajutați, încurajați-i să-și ducă la bun-sfârșit programul cu care au venit în această viață. Cum? Nestând în calea realizării lui.

Toți sunteți complet echipați cu tot ceea ce vă este necesar pentru a escalada înălțimile spiritualității; cu condiția să le folosiți, să nu vă fie frică și ….să nu priviți în jos, sau în urmă. Urmați-vă ghizii văzuți sau nevăzuți, căci ei se află mereu înaintea voastră, îndrumându-vă pe traseul cel mai favorabil, care să vă ducă în vârf.

Dacă în această viață vă recunoașteți greșelile pe care, uneori, le mai faceți (și care sunt abateri de la program), și vi le însușiți, acele acțiuni greșite se vor transforma în câștiguri care, în alte condiții, v-ar fi costat mai mult. Uneori, în experiențele voastre se interferează alte ființe care vă produc un rău. Oricât ar fi de inacceptabil, considerați și aceste experiențe ca daruri necesare evoluției voastre, și mulțumiți pentru ele. (Nota C.M.: Cel care v-a cauzat un rău, avea o înțelegere la nivel de suflet cu voi, înțelegere din care și el a avut de câștigat. Metaforic, să zicem că era un bolovan care-i bloca înaintarea și pe care l-a aruncat asupra voastră pentru ca pe viitor, să fiți mai atenți pe unde circulați și la  ce ar putea veni asupra voastră). Niciun fapt, niciun eveniment, nicio acțiune nu se consumă fară o explicație logică și fără justificare.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius. Văd cum unda de entuziasm călătorește în jurul lumii voastre, ca o premisă a recâștigării drepturilor voastre viitoare. Prea mult timp ați fost asupriți de cei întunecați. A sosit scadența! Un puternic sentiment de ușurare se naște pe planeta voastră.

SaLuSa.

SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu