Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 aprilie 2012

PERIOADA FURTUNILOR SOLARE


Mesaj planetar de la Hathori

(16 april. 2012; channeler Tom Kenyon)

Notă: Acest mesaj se referă la corpul KA (termen folosit în alchimia Egiptului antic). Pentru cei nefamiliarizaţi cu KA - corp energetic "invizibil" aparținând corpului uman total, având aceeaşi formă ca a corpului nostru fizic pe care-l pătrunde și-l învăluie. Acest corp de energie se mai numește și dublul eteric sau corp spiritual. În unele științe vechi (taoismul) mai este denumit și corpul Chi sau pranic (yoga). Folosind anumite tehnici, corpul KA poate atrage energii extrem de binefice, care accelerează evoluţia spirituală. (Nota C.M.: O tratare detaliată despre corpul și energia KA, precum și despre tehnici specifice de perfecționare, puteți găsi și în cartea „Învățătura Hathor”, ed. For You, 2002).

Aşa cum am arătat într-un mesaj anterior (3 ianuarie 2011), s-a intrat într-o perioadă de activitate solară crescută, peste ceea ce s-ar putea numi activitate obișnuită, a Soarelui. Vă îndemnăm să citiţi acel mesaj în care se vorbea de Vânturile Solare, în scopul de a înţelege mai complet prezenta comunicare (Nota C.M.: Postare recentă pe acest blog).

Întrați într-o perioadă caracterizată prin creșterea activității solare peste cotele întâlnite până acum, în care magnetosfera Pământului vostru este bombardată de fluxuri neregulate şi din ce în ce mai puternice, emanate de acest Soare.

Veți vedea un număr tot mai mare de exploziile solare şi fluctuaţiile extrem de neobişnuite. Aceste fluctuaţii sunt cauzate de enormele forţe interne astrului, peste care se suprapun și fluxuri de energie de la Soarele Central Galactic. Această suprapunere crează complexități și intensități energetice nemaiîntâlnite în sistem.


Totul se manifestă printr-o serie de influențe puternice asupra magnetosferei planetei și câmpului energetic al fiecărei ființe de pe ea.

Efectele vor apărea cu precădere în anomaliile meteorologice care se vor produce la nivelul Pământului cît și la o activitate crescută în ceea ce privește numărul și intensitatea cutremurelor și erupțiilor vulcanice.

În prezentul mesaj nu vom pune accent pe aspectele fizice ale acestei modificări în energetica planetei ci, mai cu seamă, pe influența asupra stărilor emoţionale şi spirituale.


În articolul anterior spuneam că aceste tipuri de fluctuaţii solare cresc volatilitatea emoțională și comportamentul iraţional.


Mulţi dintre voi vor constata, fără îndoială, o creștere a stării lor de iritabilitate, a insomniilor, fără a găsi un motiv care să le justifice apariția.

Pentru a face față cât mai bine acestei perioade de instabilitate energetică, vă facem următoarele recomandări.


- Prima este mai simplă şi a fost tratată în detaliu în mesajul din ian. 2011, și, din acest motiv, doar o menționăm (Nota C.M.: Postat recent pe acest blog).

- A doua metodă vă permite să vă calmați corpul fizic, prin elementul „APĂ”. Ne referim aici la un alt mesaj anterior, numit ”Remediile de Lumina” (Nota C.M.: Este pe blog). Prin această metodă încărcați energetic apa de la BA-ul vostru sau Sufletul Celestial, prin metoda intenționalității. Mesajul original urmărește a obține protecția față de viruși, bacterii și radioactivitate. Ne vom referi la acest mesaj, astfel încât să înţelegeți în mod clar metoda.

În această utilizare a Remediului cu Lumină, printr-o tehnică simplă, veți putea încărca apa cu energii de liniștire și calmare a corpului fizic, ceea ce-l va ajuta să se adapteze mai ușor la variațiile de intensitate ale câmpului magnetic solar. Cea mai indicată perioadă a zilei, pentru aplicarea acestei proceduri, este seara, înainte de a merge la culcare.

„Medicamentul” este o anumită cantitate de apă magnetizată prin voință și concentrare, care, consumată, va comunica cu fluidele intracelulare și intercelulare ale corpului, rezultând o stare de calm și echilibru în întregul corp (Nota C.M.: vezi articolul „Remediile de Lumină”, de pe acest blog).
Ingerarea acestui „medicament” de lumină înainte de culcare va avea un foarte benefic efect asupra calității odihnei din acea noapte și pregătirea corpului pentru activitatea zilei următoare. Veți constata că după o perioadă de utilizare a apei energizate, timpul necesar pentru refacerea corpului se va scurta, ajungând ca un somn bun de 3-4 ore să fie mai ohnitor decât unul obișnuit, de 7-8 ore.

Când vă treziți noaptea, sau ori de câte ori vă odihniți, vă sugerăm să utilizaţi metoda descrisă în „Valorificarea Vânturilor Solare” (Nota C.M.: articol postat pe acest blog cu câteva zile în urmă), ceea ce va face ca timpul de nesomn să fie utilizat mult mai eficient.

Există o a treia metodă pe care am dori să o oferim acelora dintre voi care au o înţelegere avansată a KA-ul vostru.


Micro-găurile de vierme.
Corpul vostru KA îmbibă corpul fizic și are aceeaşi formă şi mărime ca el. Nu există nici o parte a corpului fizic, care să rămână în afara corpului KA (Nota C.M.: decât în cazuri anormale, de boală, stres puternic, panică etc). Când KA-ul se încarcă din sursa cosmică, surplusul de energie este deversat în structura fizică, oferindu-i sănătate și vitalitate.

Corpul KA este compus din numeroase particule eterice de lumină. În el se găsesc așa-numitele puncte Nexus. Aceste puncte Nexus au legătură cu mitocondriile celulelor.

Mitocondria
 [Nota C.M.: Mitocondriile sunt organite celulare întâlnite în toate tipurile de celule Mai sunt denumite și „uzine energetice”, deoarece conțin enzimele oxido-reducătoare necesare respirației. Respirația produce energia necesară organismelor,iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP(AdenozinTriPhosfat = parte a acizilor nucleici AND și ARN, și compusă din trifosfat, adenină și riboză. Este acumulatorul de energie necesară celulei. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN-ul mitocondrial - care conține informația genetică necesară pentru sinteza enzimelor respiratorii)]. 
Se poate afirma că mitocondriile sunt centralele care produc energia necesară celulelor, și sunt plasate în nucleele celulare. (Numai globulele roșii din sânge nu au nucleu.)

Se estimează că organismul uman are mai mult de un trilion de celule, deci și peste un trilon de mitocondrii. Mitocondriile sunt legate de KA printr-o multitudine de micro-găuri de vierme (micro-vârtejuri,micro-portaluri).

Este posibil să vă adânciți gradul de conştientizare până la nivelul la care să percepeți și să fiți conștienți de existența mitocondriilor corpului vostru. Cine ajunge la o asemenea aprofundare, va fi capabil să perceapă și găurile de vierme din KA-ul său. Aceste găuri de vierme sunt portaluri intracelulare de natură vibratorie. Devenind conștienți de exitența lor, puteți ajunge ca prin intenție și voință să comandați și să controlați deschiderea sau închiderea acestor portaluri (de dimensiuni nanometrice). Aceasta vă va permite să dirijați și să dozați fluxul de energie în exces prelevat de la KA-ul vostru pentru necesitățile corpului fizic (material). Plusul de energie preluat de la KA, va determina o mai mare creștere a vibrației corpului fizic (deoarece Ka-ul are o vibrație superiară corpului fizic). Portalurile mitocondriilor vă pot ajuta corpul fizic să se adapteze mai uşor la această accelerare rapidă caracteristică perioadei prin care treceți.

Să ne îndreptăm acum atenția asupra dilemei emoționale în care, adesea, mulți dintre voi se află. Trebuie spus că accelerarea timpului şi creşterea frecvenței de vibrație purifică și limpezesc mintea voastră subconștientă (n.m., care este cca 90% din capacitatea creierului).

Aşa cum am spus anterior, veți putea observa o creştere generală a volatilităţii emoţionale (n.m.- adică devenim mai emotivi) şi un comportament impulsiv iraţional. Dacă asemenea efecte nu apar în ceea ce vă privește, le veți remarca cu siguranță la alții. Voi trăiți într-o dualitate paradoxală: în timp ce vechile realități energetice se destramă, apar și se extind cele noi.
Există în natura umană tendința ca oamenii să se atașeze de lucrurile și realitățile existente în viața lor, la un moment dat. Această rutină este explicabilă. Totdeauna noul pătrunde și este acceptat mai greu. Totul are însă o limită și lumea voastră este la un pas de ea. Vechiul cedează locul noului, lumea veche dispare și lasă locul celei care se naște acum.

Dilema inimii umane.
În procesul transformărilor rapide, una dintre cele mai afectate componente ale ființei umane este inima (la propriu și la figurat). Noi recunoaştem şi simțim profunda tristeţe şi disperare din inima colectivității umane. 

O cauză a acestei situații se datorează procesului de dezintegrare a vechilor realități și atașamente. Ce poți face când vezi că nu te mai poți baza pe vechile repere pe care ți le fixasei? Toate visurile tale, toate planurile se năruie odată cu lumea în care te născusei și în realitatea căreia credeai. 
O altă cauză, care explică dificultatea în care vă aflați, se referă la calitatea elementelor și condițiilor existențiale ale vieții actuale a ființei umane. O atmosferă din ce în ce mai încărcată cu toxine, o radiație solară din ce în ce mai agresivă, un trend crescător în otrăvirea apelor și solului (cu influență directă asupra calității hranei, apei ingerate și aerului respirat).

Noi vă facem două sugestii pentru a face faţă acestor provocări, care vă afectează ființa și comportamentul.

Prima sugestie poate părea prea simplistă, dar, ca în multe alte ocazii de viață, se poate dovedi că simplitatea poate fi o soluție genială: SĂ VĂ PRODUCEȚI SINGURI UN ANTIDOT ÎN CORPUL VOSTRU, antidot prin care să anulați efectele agresiunii care vine din mediul înconjurător.


A doua sugestie. Pe măsură ce ura și intoleranța cresc, trebuie să găsiți o metodă, o modalitate care să vă ajute să treceți mai ușor prin acest tunel al întunericului. Și aici vă propunem o măsură simplă dar, credem noi, extrem de eficientă. INTOARCEȚI SPATELE ZARVEI ȘI ZGOMOTULUI LUMII ȘI ORIENAȚI-VĂ SPRE BUCURIILE COTIDIENE MĂRUNTE. [Nota C.M.:
- Renunțați (măcar pentru o perioadă) la influența mass-mediei (tv, radio, ziare) și, în orice caz, la emisiunile cu temă politică.
- Ieșiți în natură și vă bucurați de ceea ce ea vă poate oferi: frumusețea florilor, perfecțiunea vietăților care mișună în jurul vostru, susurul apei, adierea vântului, stropii de ploaie, perfecțiunea fulgilor de nea etc.
- Dacă aveți posibilitatea, lucrați în grădina de zarzavaturi sau de flori. Umblați înbrăcați lejer și, dacă se poate, cu picioarele goale).
- Jucați-vă cu cel mic sau cu animalul vostru de casă. 

- Faceți baie sau duș cu apă proaspătă.
- Hrăniți-vă cît mai natural și mai neprelucrat (și, dacă se poate, fără carne).

- Practicați buna dispoziție].

Plăcerile mărunte se cumulează și sfârșesc prin a vă schimba în bine starea de spirit.


Toate acestea au consercințe: deveniți mai buni, mai toleranți, mai doritori de a trăi. Aceste stări au o puternică influență asupra chimiei corpului vostru și asupra proceselor care au loc în el. Acesta este un puternic antidot asupra „otrăvirii” emoționale.

Și, cel mai important: crește nivelul vibrațional al ființei voastre, aflată pe calea ascensiunii.

Hathorii.

SURSA : http://tomkenyon.com

(C.M.)

Un comentariu: