Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

SaLuSa, 27 feb, 2012


Mike Quinsey
Channeled by Mike Quinsey

Sunteți martorii începutului sfârșitului a tot ceea ce v-a ținut pe loc, astfel că veți putea face saltul care vine odată cu Ascensiunea. A durat mult timp până să se ajungă la acest moment, care va bucura deopotrivă inimile noastre și pe ale voastre. Succesul va fi încununarea eforturilor noastre și ale voastre. Deznodământul este același, indiferent de strădania întunecaților de a nu se produce. Imensa lor aroganță manifestată la început s-a topit, și acum vor culege roadele lăcomiei și nedreptăților pe care le-au practicat asupra umanității voastre. Nici măcar banii nu-i mai pot salva de la colapsul în care a intrat imperiul lor bazat pe nedreptate și pe dramă. Viteza cu care li se epuizează puterile aproape ne surprine și pe noi. Câteodată veți fi tentați să vă ciupiți ca să vă confirmați că ceea ce se petrece sub ochii voștri este real. Nici măcar nu mai este necesar să vă concentrați atenția asupra evenimentelor, atât de evidente și de frecvente au devenit. Noile energii, noua ordine se instalează și nimic nu-i mai poate sta în cale.

Acum, când trierea oamenilor are loc într-un ritm susținut, vă este din ce în ce mai ușor să faceți selecția, înlăturând pe cei care au devenit o piedică în calea dezvoltării și așezând în posturile cheie pe cei capabili, cinstiți și merituoși. In toate sectoarele vieții se vor produce asemenea schimbrări.
Cel mai mult va fi de schimbat în tabăra politicienilor, căci foarte mulți dintre ei nu justifică alegerea în funcțiile politice pe care le ocupă. În marea lor majoritate, funcțiile politice sunt ocupate de oportuniști care nu au avut niciodată intenția sinceră de a face ceva bun pentru cei care i-au ales.
Pentru interesele lor personale sau de grup, majoritatea politicienilor sunt gata orcând să uite de promisiuni și de jurământul de a fi corecți și să reprezinte cu cinste pe cei care i-au ales. Evidența acestora este la zi și eliminarea lor aproape, mai cu seamă cei care au la activ fapte penale. Se vor schimba guvenele acolo unde cele existente nu reprezintă interesele poporului. Opoziția la schimbări va diminua în timp deoarece masa critică a schimbării a fost atinsă în mai toate domeniile și sectoarele vieții. Vor fi scoase la lumină toate faptele reprobabile care au fost săvârșite și trecerea timpului nu va mai aduce prescrierea pedepselor pe care făptuitorii le merită.

Situația financiară este înca foarte fluidă și trece de la o problema la alta. Indiferent de ce se va face, nu va mai exista nicio cale de întoarcere la modelele vechi; unele valute se vor prăbuși forțând modificările necesare în refacerea echilibrului monetar. Acesta va face parte tot din sfârșitul vechilor sisteme care au permis multă activitate frauduloasă și profituri imense. În sine, profitul nu trebuie să aibă un sens peiorativ, dacă nu a fost obținut pe căi ilicite. Din păcate, cea mai mare bogăție a celor care o dețin în lume este rezultatul unor activități necinstite sau exploatării nemiloase a forței de muncă, menținută mereu în stare de sărăcie, pe niște salarii de supraviețuire. În acest fel, bogățiile s-au polarizat în mâna unui număr foarte mic de indivizi și s-a extins enorm pătura oamenilor săraci. Aceasta este o diferențiere inadmisibilă, dacă ținem cont că toate sufletele au plecat de la Sursă cu aceleași abilități, aceleași posibilități de exprimare.
Fiecare dintre voi are la activ multe vieți trăite de-a lungul timpului. În aceste vieți, ați experimentat tot felul de existențe, de stare materială, grad de înteligență, sex, religie, aspect, nivel spiritual etc.
În toate aceste vieți ați acumulat cunoaștere, v-ați îmbogățit “portofoliu”, așa cu ați zice voi. Fiecare viață a fost o încercare și a conținut și binele și răul. Din toate ați avut ce învăța, toate v-au îmbogățit, apropiindu-vă de starea de maestru. Pentru aceasta, aveți datoria să nu vă deziceți de nimic din ceea ce a fost al vostru, căci toate v-au adus la ceea ce sunteți astăzi: ființe umane aflate în pragul devenirii ca entități multidimensionale, cu o conștiință înaintată și o înaltă frecvență de vibrație. Ați ridicat construcția ființei voastre cărămidă cu cărămidă, iar rezultatul va putea fi admirat nu peste mult timp. Din acest motiv, chiar dualitatea poate fi privită ca o experiență care v-a fortificat.
Este adevărat că de-a lungul mileniilor, dualitatea a contribuit fundamental la acumularea în ființa umană a urii, furiei, tendințelor de izolare, poftei de acumulare, încrâncenării, indiferenței față de nevoile altora, necinstei etc. Toate au săpat adânc în ființa umană și se regăsesc în profunzimea subconștientului fiecăruia dintre voi. Tot răul acumulat a făcut ca din cînd în când să apară tensiuni pe teme religioase, de rasă, de cultură etc.

Cu deosebire, tensiunile rasiale au fost utilizate de către forțele întunecate pentru a menție starea de beligeranță între ființele umane, dându-le lor posibilitatea să-i manervreze mai ușor, să-i stăpânească cu mai multă ușurință. De-a lungul vremii, ura rasială a fost arma cea mai convenabilă pe care întunecații, sau lacheii lor, au folosit-o ca metodă de refulare a nemulțumirii oameniulor pentru regimul de exploatare la care erau supuși. Adesea, omul negru a fost văzut ca o ființă neevoluată, mai aproape de regnul animal decât de om, motiv pentru care a fost pus la muncile cele mai grele, mai degradante, mai prost plătite și mai periculoase. Și, pentru a nu se deștepta, omul de culoare a fost condamnat la lipsa de instruire, de cultură, de educație, în general. Sute de ani, negrii au fost ținuți în sclavie, adică în acea stare care permitea stăpânului de sclavi să aibă drept de viață și de moarte asupra sclavului său. Singurul domeniu în care omul negru a putut fi egal cu cel alb a fost sportul. Calitățile deosebite ale omului negru i-au permis să obțină performanțe cu mult peste cele ale celorlalte rase.

Perioada în care vă aflați este cea în care asemenea comportamente n-ar mai putea fi acceptate de nimeni.
Generalizând, putem aminti că nimeni nu are dreptul să judece pe cineva pentru alegerile sale, aceasta neînsemnând însă că actele antisociale trebuie admise.

Dragilor, ați trecut prin multe de-alungul ciclului dualității, acum este timpul să vă ridicați deasupra acestei dimensiuni și să rupeți orice legătură care vă ține legați de ea.
Mutați-vă ferm în Lumină și trăiți plini de compasiune și de iubire în relația voastră cu întreaga crație. Starea voastră naturală de a fi este cea de ființă spirituală, corpul fizic fiind un mijloc temporar prin care vă exprimați. Nu confundați vehiculul cu pasagerul! Înțelegerea clară a acestei deosebiri va avea loc atunci când veți avea abilitatea de a vă deplasa prin orice meniu, fără a avea nevoie de un vehicul.    
Deși am mai spus-o, repet că Federatia Galactica are în pregătire plasarea în orizontul vostru vizual, la mică distanță, de nave spațiale, imposibil de confundat cu altceva.
Multe sunt indiciile că foarte mulți dintre voi aveți certitudinea existenței navelor noastre în proximitatea planetei sau chiar pe ea. Va deveni un fapt banal și cotidian să vedeți navele noastre survolând cerul planetei, atât de aproape că ați încerca să ne vedeți făcându-vă cu mâna.
Suntem lângă voi pentru a vă ajuta să progresați rapid spre noi culmi ale civilizației universale, acolo unde ați fost așteptați mereu.
Tehnologiile noastre vor contribui esențial la creșterea standardului vostru de viață și la intronarea IUBIRII pe planeta voastră.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, dorindu-vă fericire și bucurie.

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu