Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 februarie 2012

DESPRE PACEA INTERIOARA SI PACEA EXTERIOARA (3)


Din emisiunea ’’O ORĂ CU UN ÎNGER’’, realizată de Linda Dillon cu Arhanghelul Mihail.

(13 feb.2012; channeler Linda Dillon și Steve Beckow, editor al ‘’ The 2012 Scenario’’)
(ultima parte)

GW: Există o diferenţă de consistență între o frecvență de pace la nivel de Galaxie și una la nivelul Gaiei? 
AAM: Dragul meu, dacă ne referim la sufletul Gaia, putem afirma că ea este inima galactică.
GW: Da. Cred că trebuia să fac referire la sufletul colectivității umane.
AAM
: Vibraţia de pace a colectivității umane a fost evaluată, şi aceasta ne dă posibilitatea să avem această conversație. Acesta a fost prinsă în sistemul de credință despre lipsa de război, sau: "Mulțumesc lui Dumnezeu, e pace în cele din urmă acasă", adică nu este conflict sau stare de încordare. Dar, pacea galactică nu are o valoare negociabilă, sens la care cred că ai făcut tu referire. 
GW: Okay.
AAM: Aceasta este cum alegi s-o faci. Nu am făcut referire la tipul de pace, de liniște pe care o dobândești când pur și simplu stai toată ziua în meditație, nu la liniștea pe care ți-o asiguri retrăgându-te într-o grotă, ci la acea stare non-beligerantă pe care o obții zi de zi prin activitate și consum de energie susținut. Chiar şi gândurile fiecărui individ, care până la urmă determină acțiunile sale, sunt importante în definirea unei atitudini pașnice. Lipsa păcii înseamnă un deficit de energie pozitivă mai ales că energia păcii este dintre cele mai puternice. Cum credeţi că a fost obținută și menținută pacea la nivel galactic și ce anume asigură Federației Galactice marea putere de care dispune? Înaltele vibrații asigură vigoare forțelor păcii care mereu sunt active și creative.
GW: Okay, mulţumesc, Doamne!
AAM: Apropo, când vă aflaţi în haos, nu sunteți în starea de pace. Unii zic: "Doamne, cum scap de haos?" Vă sugerez, prietenii mei dragi, să vă închideți într-o frumoasă cutie albastră, pe care să mi-o dăruiți mie! Am zis-o! (Râde);(scurtă pauză)
GW: Nu eram sigur dacă mai păstrăm legătura în comunicare, de aia am păstrat câteva momente de liniște.
Reluăm; eu știu ca Tu ești familiarizat cu ceea ce fac eu, dar unii ascultători nu sunt. Munca mea înseamnă strădania de a găsi o relaţie între viață și noua paradigmă. 
Linda

AAM: Nu poate fi vorba despre stare de pace doar pentru că lipsește starea de război. O astfel de pace poate exista pe Pământ dar cea adevărată, reală, va lipsi atâta timp cât relația voastră cu Gaia este neamicală, sau concurentă. În lunga istorie a civilizației umane, pe Pământ s-au comis multe acte de abuz, viol, jaf, distrugere etc. la adresa Mamei Gaia din partea omului, deși în acele perioade nu a exisat o stare de război declarat între om și planetă. Acele situații voi le-ați considerat stări de pace, dar, dacă ați fi întrebat-o, Gaia ar fi spus sigur altceva.

Ironia face că atunci când Gaia s-a văzut nevoită să ia măsuri de apărare și de salvare (care implicau și salvarea ființei umane) oamenii au început să reproșeze Naturii (Gaiei) toate acele manifestări (tsunami, cutremure, inundații, tornade etc), în sinea lor dezaprobând aceste acțiuni, în fond, inevitabile și salvatoare. Și, ca să se închidă cercul raționamentelor aberante, să spunem că orice analiză conduce la concluzia că toate situațiile nedorite care au apărut pe Pământ au fost consecințe ale acțiunii și comportamentului omului față de planeta care-i asigură existența. Este inutil să mai enumerăm toate actele omului care au afectat grav și cumulativ sănătatea și chiar viața planetei. 
Cine, dacă nu omul este cel care otrăvește aerul, apa, solul și subsolul planetei, micșorează posibilitatea de reoxigenare a aerului, prin defrișări sfidând orice logică, extrage fluidul (țițeiul) vital menținerii sănătății planetei, pentru a alimenta miliardele de mașini al căror produs final este aruncat pe eșapament sau pe coșurile fabricilor?
Cine strică echilibrele în natură prin schimbarea cursurilor de apă și distruge ecosistemele etc.? Credeți că toate câmpurile electrice și magnetice produse de multele miliarde de echipamente, de rețelele care înfășoară planeta de milioane de ori fac bine planetei voastre? 
Dacă v-ați pune aceste întrebări, probabil că ați înțelege mai clar care a fost contribuția omului la degradarea Pământului. 
GW: Da, așa este. Constat că ne-au mai rămas cca cinsprezece minute din această emisiune. Am dori, Doamne, să rezervi un pic de timp și pentru a face unele comentarii asupra oricăror evenimente de actualitate pe care Tu le consideri de interes.
Mâine lumea va sărbători Ziua Indragostitilor, o zi a iubirii. Cum iubirea este strâns legată de pace, poate că nu ar fi rău ca tinerii care se iubesc sau se caută, să realizeze și necesitatea imperioasă de a se asigura pacea.  
AAM: Vibrația păcii favorizează și vibrația iubirii, nu? 
GW: Într-adevăr.
AAM: Ne place dragostea! Poate că nu știi, și nici ascultătorii nu cunosc, Consiliul Iubirii sărbătoreşte ziua Sfântului Valentin odată cu oamenii de pe Pământ. Noi o considerăm ca având valoarea unei zile de naștere, care se sărbătorește în fiecare an. Ne place aceasta sărbatoare deoarece este a iubirii și păcii.

Acum, putem vorbi și despre dragostea de cuplu. Nu putem spune când vă aflați în acea uniune sacră sau într-o profundă prietenie sacră, dar când aveți sentimentul de pace profundă și de armonie, un infinit flux de energie se stabilește între cei doi iubiți. Actul sexual dorit și acceptat de cei doi parteneri este puternic generator de energie luminoasă, este un act înălțător.
Când te afli în pace, în relaţie strânsă cu altcineva, te simți suficient de sigur pe tine, lumea toată parcă te înțelege și te aprobă. Nimic nu ți se pare greu sau imposibil de făcut, dacă ți-o cere dragostea.

Iubirea este deschiderea brațelor, exaltarea pentru că exiști și există. Iubirea este libertate, forță centrifugă, încredere, iertare, siguranță, în opoziție cu ura care este închistare, forță centripetă, contracție, teamă. Iubirea râde în hohote, ura scrâșnește din dinți și plânge amarnic.

GW: Sunt sigur că cei care ne ascultă acum, Te aplaudă, Doamne, și-ți mulțumesc pentru ceea ce ai spus despre prietenie și despre iubire.
Dar ce le-ai spune celor care au ajuns la relații încordate, la răceală, la dezacord?
Asemenea relații probabil că nu ajută procesului de ascensionare, deși este posibil ca ambii parteneri să se afle pe calea înălțării ființei lor.
AAM: Cei care se află într-o foarte strânsă conviețuire, avănd sentimentul că experimentează o comunicare deplină, regăsind identitate de gândire și un set de valori comun, este foarte probabil să fie ceea ce se numește ‘’suflete pereche’’. Dacă însă într-un parteneriat apar fisuri, dezacorduri, diferențe mari de credințe și principii, este bine ca acesția să-și urmeze calea independent, oprind degradarea relației. Cu gândurile cele mai curate, ei trebuie să-și mulțumească reciproc pentru tot ceea ce a fost frumos în relația lor, și să-și mențină o prietenie neangajată, sprijinindu-se reciproc în diversele situații care se pot ivi în viață. Este bine ca să se elibereze unul pe altul, păstrând o relație care să nu-i stânjenească în vreun fel. Nimic în dragoste nu poate fi impus. 
GW
  
GW: Îți mulțumim foarte mult Arhanghel Mihail, mulțumim Doamne! 
Cu lumină, pace și iubire în inimile noastre, am petrecut o minunată oră cu un înalt înger. Ziua de mâine, Ziua Îndrăgostiților, să vă găsească în pace și în iubire! La revedere până săptămâna viitoare.
AAM
: Rămâneți cu bine și nu uitați să fiți fericiți!

SURSA: http://the2012scenario.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu