Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 februarie 2012

SaLuSa, 13 feb.2012


(13 feb 2012; channeler Mike Quinsey)

Presiunea crește asupra celor întunecați care, în ultimele săptămâni, au pierdut foarte mult din putere. Ei văd cum stratagemele financiare eșuiază iar circumstanțele se întorc împotriva lor. Cabala a fost identificată de mult, fiind cunoscută acum ca politica de a crea un guvern mondial.
Îi veți vedea în curând anihilați și ținuți sub supraveghere, astfel încât să nu se mai poată opune schimbărilor din programul divin de ascensionare. Mii și mii de oameni lucrează acum pentru Lumină, energiile lor colective fiind o forță puternică în restabilirea adevărului și instaurarea unui climat durabil de pace. Trezirea ființelor umane continuă într-un ritm alert, cei treziți fiind dornici să cunoască adevărul care le-a fost ascuns până acum. Ei doresc răspunsuri la toate întrebările care i-au preocupat de-a lungul existențelor pe care le-au avut. Abia acum ei încep să înțeleagă cât de manipulați și de mințiți au fost, cât de multe drepturi și libertăți le-au fost refuzate.
Noi suntem mulțumiți că voi, rasa umană, vă luați destinul în propriile mâini și vă revendicați moștenirea. Suntem convinși că în viitor vă veți obține și păstra libertatea și demnitatea de ființe umane. Aproape inevitabil, procesul de revendicare a ceea ce este al vostru, dar nu v-a fost recunoscut până acum, trece pasager și prin situații mai tensionate, mai revoluționare, cu un anumit grad de violență, deoarece cei care v-au suprimat drepturile nu au de gând să-și părăsească pozițiile de conducere sau să vi le recunoască pe cale amiabilă. (Nota C.M.: Acest proces este destul de delicat și trebuie să se păstreze în anumite limite pentru a nu scăpa situația de sub control, mai ales că există destule elemente aservite întunecaților care mereu vor încerca să tulbure apele, să deturneze manifestațiile în scopuri personale sau de grup)
Noi deplangem orice fel de violență deși vă înțelegem furia și dorința de a nu mai fi constrânși de nimeni. Aceste situații ar trebui să se modifice odată ce schimbarile guvernamentale vor fi avut loc, la conducerea treburilor naționale venind conducători onești și devotați nației. Dar, atenție, nu vă lăsați păcăliți de oportuniștii care nu vor decât să vină ei la guvernare, motiv pentru care sunt dispuși să vă promită tot ceea ce le cereți.

Noi sperăm ca descinderea noastră pe Pământ, la vedere, să aibă loc cât mai curând pentru a vă putea pune la dispoziție tehnica necesară unei bune orientări în alegerea celor mai potriviți și bineintenționați conducători.

Federația Galactică a avut contacte cu conducătorii ai aproape tuturor țărilor influente, dar nu peste tot am găsit înțelegere și discernământ. O încercare majoră pentru noi o reprezintă acele țări cu populație de confesiune catolică, deoarece acești oameni consideră ființele venite dinafara planetei ca având o natură satanică și intenții demonice de dominare. Totuși, anunțul făcut de Vatican, în care se recunoaște existența civilizațiilor extraterestre, a fost de natură să mai diminuieze din teama și atitudinea de respingere cu care se gândeau la noi. De fapt, reprezentanții noștri i-au vizitat (în câteva rânduri) pe acești înalți prelați ai bisericii catolice și avem speranța într-o schimbare de atitudine din partea lor, în sensul stabilirii unui climat de încredere, în principal pentru faptul că, se pare, i-am putut convinge asupra realității procesului de ascensionare în care vă aflați acum.
Toate religiile de pe planeta voastră vor trebui să facă de grabă ajustări în credințele lor, astfel încât să accepte existența altor lumi, altor civilizații, cu grade de cultură și înțelegrere diferită, dacă vor să nu-și piardă enoriașii. De fapt, nu peste mult timp, a susține că noi nu existăm va deveni un anacronism ce nu va mai putera fi acceptat nici măcar de biserică.
Recunoașterea existenței altor ființe în univers ar fi mult ușurată dacă v-ați putea aminti de ieșirile nocturne în astral, cu partea voastră nematerială. În aceste regiuni voi găsiți toate lucrurile pe care vi le doriți în stare de veghe, lucruri pe care le materializați la dorință și pe care le considerați absolut reale, dar despre care nu vă prea mai amintiți la trezire. După ce veți ascensiona, călătoriile le veți face la modul absolut conștient și aceasta vă va da o mare satisfacție.
În lumile în care veți călători veți găsi multă bunăstare, multă înțelegere și multă frumusețe. Între zi și noapte va exista o mai mică diferență decât ceea ce vedeți voi pe Pământ. Mai mult, printr-un act de voință, vă veți puteți crea climatul pe care vi-l doriți în habitatul propriu, fără a deranja pe un altul, care poate avea o preferință diferită.
Deci, dragilor, viitorul vă va oferi multe experiențe emoționante și interesante, mult diferite de ceea ce sunteti familiarizați acum.

Experiențele voastre de pe Pământ pot fi atât de severe încât, prin extenso, v-ați putea pierde chiar viața (adică să vă abandonați corpul fizic).
 Aceasta se poate întâmpla și ca urmare a unei dorințe foarte puternice prin care sufletul alege să depășească mai repede starea în care se află și să evoluieze într-un ritm mai alert.
De fapt, la nivel subconștient voi aveți cu adevarat toată cunoașterea, dificultatea constituind-o doar conștientizarea.
In această perioadă în care căutați să vă ridicați nivelul de conștiință cu rapiditate, cea mai bună abordare este practica meditației, care vă ajută să pătrundeți în spațiul inconștientului.
Intregul vostru stil de viață urmează să se schimbe radical, mulți dintre voi devenint asemenea nouă, în ceea ce înseamnă abilitățile și percepția. Veți deveni și voi, asemenea nouă, Călători Galactici. Este încă un motiv care impune necesitatea contactului nostru cu lumea voastră. Suntem siguri că experiența noastră cosmică v-ar fi de un real folos. Noi  vrem să vă ajutăm să gândiți mai expansiv și să depășiți conștiința voastră pământeană, limitată și supusă restricțiilor celei de a 3-a dimensiuni.

Totuși, nouă ni se pare de neînțeles că la acestă oră încă mai sunt destul de mulți oameni care refiză să creadă în existența altor lumi și în posibilitatea reală de a intra în contact cu ele, negând numeroasele dovezi care v-au parvenit până astăzi. Pentru aceste ființe obtuze, experiența prin care vor trece pe calea ascensiunii va fi dintre cele mai dificile și chinuitoare. Fiecare tentativă în a le dechide ochii va consuma multă energie și multă tactică. Așa cum se spune la voi  ”nu este orb cel care nu vede ci cel care refuză să vadă”. Nu este datoria noastră și nici a voastră, cei care sunteți treziți și conștienți, să forțați nota cu cei care refuză adevărul, refuză să privească sau, când privesc și văd, refuză să creadă. Vorbiți-le despre adevăr, despre proces, despre ascensionare dar nu-i forțați să vă creadă. Alegerea le aparține. Ei nu sunt niște ființe pierdute ci doar rămase în urmă. Realitățile care vin, pe mulți dintre ei îi vor trezi. Atunci vor începe să vă caute. Nu-i refuzați, primiți-i și explicați-le, ajutații să înțeleagă și să recupereze, în măsura în care sunt hotărâți s-o facă.

Toată lumea are nevoie să aibă o minte deschisă acum, deoarece voi sunteți pe cale să începeți o activitate intensă.
Evenimente surprinzătoare, cu rezultate neașteptate, vor fi în curând în buletinele voastre de știri, atât de mult și atât de intens încât veți înțelege cu claritate că lucrurile au intrat în linie dreaptă. Doar o răsuflare vă mai desparte de linia de sosire.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, și vă pot spune că noi am fost observatorii voștri de de-a lungul timpului astfel că vă cunoaștem foarte bine. Aceasta ne dă dreptul să spunem cu multă exactitate că nivelul la care vă aflați acum (vorbim despre cei treziți și conștienți) vă va asigura trecerea liniei de sosire în timp util. O, Doamne, cât vă veți bucura!! 
In profunzimea ființei voastre, ați știut că aceasta va fi ultima voastră viață petrecută în dimensiunea a 3-a și cunoașteți la ce să vă așteptați în viitorul apropiat. Numai că, deocamdată, acest adevăr nu este conștientizat, căci mintea voastră încă mai lucrează pe frecvențele dualității. După cum observăm noi trendul transformărilor, ne este clar că se va produce încă o și mai puternică accelerare a secvențelor procesului, în care evenimente extrem de diverse ca natură și arie de manifestare se vor succeda într-un ritm de-ți taie răsuflarea. Mase mari de ființe umane se vor trezi și se vor precipita pentru a se alătura celor care se află înainte.
Mike
Țineți minte că primul și cel mai importnat lucru este intenția de a ascensiona, care vă va pune pe calea cea bună, astfel că veți putea fi observați de cei care au sarcina de a vă reuni (ca urmare a nivelului de vibrație atins n.m.).
Mentineți-vă în minte și în suflet dorința fermă de a nu rata momentul înălțării voastre, și nu veți pierde contactul cu cei aflați în față. Dealtfel, vor exista și ghizi care să vă depisteze și să vă îndrume. Printre aceștia vom fi și noi.
SaLuSa.
SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu