Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 februarie 2012

O OCAZIE RATATĂ

Mesaj de la SaLuSa

(10 feb.2012, prin Mike Quinsey)

Spontan a apărut o mare agitație și determinare în lumea voastră, în ceea ce privește dorința de a ne contacta. Aproape nu mai este nevoie de confirmări suplimentare asupra existenței lumilor extraterestre, deși autoritățile voastre încă nu sunt dispuse să facă publică o recunoaștere oficială și să prezinte dovezile incontestabile privind contactele cu lumea voastră. Cu sau fără această recunoaștere, pământenii doresc din ce în ce mai puternic contactul direct cu noi. Oficialitățile voastre sunt supuse unei presiuni în creștere în ceea ce privește recunoașterea acestei realități.
Deși anularea discutatei călătorii pe “Neptun” a produs o foarte mare dezamăgire, a existat și o parte bună a lucrurilor prin faptul că a crescut enorm interesul pentru acest subiect, mai cu seamă că din partea noastră s-a anunțat că suntem deja pregătiți să primim vizita pământenilor pe navele noastre spațiale.
Autoritaților voastre nu le place, deoarece ele doresc să dețină controlul total asupra acestor acțiuni, probând încă o dată că nu acceptă să se facă niciun fel de publicitate unui asemenea eveniment. Nu este și părerea noastră.

Contextul ne-a prilejuit ocazia să înțelegem mai bine ce doresc autoritățile voastre și cât de departe sunt ele față de dorința marii majorități a populației. Într-un fel, aceasta ne-a ajutat pe noi să discernem mai bine ce măsuri vor trebui luate pentru a urgenta efectuarea acestor vizite de către oamenii obișnuiți.
Fiți siguri că până la sfârșitul acestui an veți ajunge să ne cunoașteți prin contact direct..
Trebuie să spunem că mass-media voastră este încă un mare bolovan care se așează în calea întâlnirilor cu voi. Aceasta, atât datorită faptului că aceste medii de comunicare sunt aservite intereselor forțelor retrograde cât și din cauza fricii de a-și supăra stăpânii.
Cu sau fără mass-media voastră, noi vom veni, n-aveți grijă!

Vă vom aduce răspunsurile pe care le aștreptați despre voi, despre noi și despre univers. Vă vom ajuta să ascenșionați cât mai mulți și într-un fel cât mai acceptabil. Fantoma epocilor trecute va fi exorcizată, iar Epoca de Aur va începe să aducă pacea și fericirea pe care le meritați.

Lunga așteptare aproape a luat sfârșit, iar ceea ce este mai bun urmează să vină în viața voastră. Pentru acest ideal, niciun efort nu este prea mare.
Schimbările se vor precipita micșorându-se mult distanța dintre momentul lansării dorinței și cel al manifestării în realitatea voastră.
Nu aveți grijă: este destul pentru toți, căci Creatorul ne-a zamislit pentru a fi fericiți și îndestulați, nefiind nevoie să ne confruntăm cu lipsurile.

Cei care în mod egoist și necinstit au adunat averi, nepăsându-le de alții, vor trăi marea lor dezamăgie, când vor constata că tot ceea ce au adunat nu le va mai fi de folos.
Nimanui nu i se va mai permite să  dispună de averea fraudulos câștigată.
Fiecare va rămâne doar cu partea pe care a obținut-o prin muncă cinstită.
Exista, de asemenea, “World Trust Fund” înființat de St. Germain, care vă asigură că este mai mult decât suficient pentru toată lumea.
Banii nu vor mai fi niciodată o problemă, ei devenind sclavul și nu stăpânul omului. Într-un timp previzibil, banii nu vor mai avea utilizare, schimburile de produse sau de sevicii făcându-se direct (n.m., barter, așa cum este în Telos).

Dacă urmăriți cu atenție ceea ce se întâmplă astăzi, în haosul economic cu tendințe de generalizare, veți putea observa că au apărut deja primele semne ale noului sistem de schimburi.

Așadar, nu vă lăsați pradă disperării, tot ceea ce se întâmpla fiind cuprins în porogramul de curațare și ascensionare a sistemului vostru planetar. Din punctul nostru de vedere totul merge foarte bine. Există evenimente viitoare care vor apărea brusc, atunci când vă veți aștepta cel mai puțin, și ele vor fi eliberatoare și binevenite.
Aveți la dispoziție o mulțime de surse de informare, pământene și nepământene; trebuie găsite și folosite acelea care vă spun adevărul. Este adevărată acea sursă care vă reprezintă cel mai bine inima și sufletul vostru, nu mintea sau egoul vostru omenesc.

Vremurile se precipită și devin interesante deoarece în realitatatea voastră începe să apară acum un lung șir de evenimente dintre cele mai neprevăzute. Pentru judecarea și aprecierea lor nu veți avea cu ce să le comparați din trecutul vostru. Totul vă împinge afară din lumea voastră izolată, în care ați trăit mereu iluzia separării. Experiențele din dualitate v-au deformat mult gândirea și v-au prezentat o realitate aparentă, iluzorie, deși totdeauna voi ați fost convinși că nimic nu poate fi mai real. Abia de acum încolo veți putea înțelege ce este și ce nu este real. Mama Pământ v-a pregătit revenirea la ceea ce ați avut cândva, Edenul, grădina frumuseții și belșugului. Acest Nou Pământ va fi al ființelor care au acceptat să se trezească și să primească Lumina. Numai această lume va putea vedea și trăi în acest paradis.

Dragilor, multe dintre problemele de început, care a fost nevoie să le rezolvăm pentru voi, și, ulterior, împreună cu voi, rămân acum, în grija voastră deoarece mulți v-ați crescut frecvența de vibrație și conștiința astfel că, din acele sectoare, noi ne putem retrage.
 

Este adevarat că ați primit mereu ajutor, dar acum, când sfârșitul ciclului este foarte aproape, marea majoritate a acestor sarcini vă vor reveni în exclusivitate.
Nu vă speriați, le veți face față cu brio căci, altfel, noi nu v-am lăsa ca singuri să vi le rezolvați.       
Nu peste multă vreme veți primi de la noi și tehnologiile noi care să vă ajute în înaintarea voastră. De fapt, multe dintre cele mai înalte tehnologii v-au fost trimise și mai înainte, numai că au fost dosite de cei care n-au avut niciodată interesul ca voi să vă ridicați.
Așteptați-vă ca în curând fluxul de idei cuprinse în energiile care vi se trimit, să vă ajute masiv în “descoperirea” a tot felul de procedee, tehnici și tehnologii necesare în  mai toate domeniile voastre de activitate. Printre acestea, veți afla de existența și modul cum pot fi captate și utilizate energiile libere și infinite ale universului. (Nota C.M.: cum ar fi conversia prin cristale a energiilor cosmice în energie luminoasă și calorică, de mii de ani utilizată de civilizația intrapământeană).Toate acestea vor face ca standardul vostru de viață să cunoască o adevărată explizie.
Nivelul de conștiință al omului va fi mult mai înalt decât a fost în dualitate, căci, de data aceasta, lumina din ființa sa va fi majoritară. Înaltă conștiință înseamnă multă iubire necondiționată, mult altruism, multă compasiune, totală onestitate. Veți fi ființe necontrolate de cineva, libere să creeze și să trăiască în conformitate cu propriile lor idealuri. Printre voi nu vor mai exista forțele întunericului care v-au manipulat până acum.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, și mă simt onorată să ajut la procesul vostru de ascensionare. Pentru a ajunge acolo unde v-ați propus, aproape că nu mai aveți nevoie de sprijin, și asta ne bucură enorm.

SaLuSa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu