Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 februarie 2012

Mesaj de la SaLuSa de pe Sirius


Mike
(23 ian. 2012; channeler Mike Quinsey)

Constatarea noastră este că voi ați învățat repede și vă descurcați foarte bine să ancorați Lumina care este trimisă pe Pământ, astfel că se poate observa o creștere exponențială în acumularea energiilor, ceea ce accelerează procesul de ascensionare.


Chiar dacă mă repet, ne face placere să o spunem că sunteți pe calea obținerii unei mari victorii asupra forțelor întunericului. De fapt, aceasta a fost una dintre marile sarcini pe care vi le-ți asumat, atunci când ați decis să fiți în această viață pe planetă.

Există acum pe Pământ două gândiri și convingeri complet diferite: una presupune că, după 2012, viața va continua ca și până acum, trecându-se cumva peste dificultățile cu care vă confruntați de ceva vreme, și, cea de a doua, care spune că vă aflați în fața unor schimbări fundamentale, de proporții, care vor conduce la o restaurare completă a lumii. Fiecare școală își va continua propria cale până la momentul încheierii acestui ciclu evolutiv.


Adevărul este că voi vă creați propria voastră realitate, bazându-vă pe liberul vostru arbitru. Este dreptul vostru consfințit de Legile Creatorului și nimeni nu vă va obliga să faceți altfel.

Cei care s-au trezit vor dori în mod firesc să facă cunoscut lumii adevarul pe care l-au descoperit, iar noi încurajăm acest tip de informații.


Totuși, nu trebuie forțat nimeni, căci libera alegere este necesar să rămână suverană. Nu faceți, deci, presiuni asupra nimănui pentru a vă accepta convingerile! Cei din Lumină înțeleg că fiecare suflet trebuie lăsat să-și urmeze propriile impulsuri și că nu există nici măcar două suflete absolut identice în ceea ce priveste nivelul evoluției la un moment dat. Este, prin urmare, cu mult mai bine ca adevarul sa fie descoperit prin experiență proprie, ceea ce va conduce la rezultate mult mai durabile.

Foarte important este să sădiți semințele adevărului, din care vor apărea florile înțelegerii.

Foarte curând veți fi supuși unei adevărate avalanșe de informații și îndrumări referitoare la Ascensiune, care vor oferi multe oportunități celor deschiși procesului de înălțare.


Nivelul de asimilare va depinde de cât de pregătit este fiecare dintre voi să primească aceste informații și cât este de determinat să renunțe la vechile cutume, vechile credințe. Cei care nu se vor deschide acestui flux informațional pot alege să continuie pe calea pe care au mers și până acum, pentru a experimenta în următoarele vieți tot în dimensiunile joase. Și ei vor beneficia de ajutor în evoluția proprie, chiar dacă acum vor refuza oportunitatea de a face saltul în dimensiuni superioare.

Diferitele tipuri de schimbări vor continua să se deruleze, noi constatând că este foarte posibil să se manifeste o serie rapidă de revelații care vor accelera încă și mai mult procesul de transformare. Pentru mulți, aceste revelații vor putea fi senzaționale, încântătoare și eliberatoare dar celor nepregătiți le vor crea adevărate șocuri, din cauza neînțelegerii a ceea ce se întâmplă. Se va naște, în rândul celor treziți și intrați în proces, o stare de nerăbdare, o dorință nestăvilită de a avea un rol cât mai activ. Nu vă impacientați căci multe vor fi ocaziile în care veți putea contribui la desfășurarea și accelerarea evenimentrelor, astfel încât să aveți satisfacția că nu ați stat deoparte. O vastă muncă colectivă va fi necesară pentru implementarea noilor schimbări în lumea voastră.

Fiți siguri că vă cunoaștem pe fiecare, fiecăruia-i știm aptitudinile și abilitățile, astfel încât să i se ofere acea activitate căreia-i corespunde cel mai bine.

Noi vedem un ocean de Iubire si Lumină care se extinde și cuprinde întreaga voastră planetă. Energia aceasta îi va extrage pe mulți din întuneric. In țările mai sărace ale lumii, mulți și-au pierdut speranța, constatând că întregul lor calvar este ignorat. Mulți au nevoie de hrană și de adăpost, pentru a putea supraviețui. Este aproape inoportun să crezi că asemenea oameni oropsiți se mai pot gândi la un program de elevare a sufletului, atâta timp cât preocuparea lor fundamentală este de a supraviețui. În disperarea lor, mulți cred că au fost părăsiți de Dumnezeu.


Exista oameni și organizații cărora le pasă, însă sarcina lor este prea mare; rezolvarea acestor situații este posibilă doar printr-o înțelegere și voință comună a guvernelor țărilor cele mai dezvoltate. În viitor, umanitatea nu va mai putea rămâne nepăsătoare la suferințele altora, și aceasta se va întâmpla când se va înțelege că toți sunteți UNU.
În context, dorim să vă spunem că modalitățile de a eradica din lumea voastră foametea și disperarea sunt cuprinse într-un program pregătit să fie implementat, demararea lui așteptând decizia guvernelor celor mai puternice ale lumii. Noi nu o putem face direct, din motivații karmice care aparțin lumii voastre și unde nu este permisă intervenția nimănui din exterior.


Apropo, noi știm că sunteți uneori nedumeriți de faptul ca nu oferim ajutorul în aceste directii, dar vă rugăm să luați în considerare că nu putem întreprinde acțiuni care ar nega unui suflet dreptul de a experimenta ceea ce și-a asumat în programul vieții sale.

Însă, totul se va rezolva cu bine până la urmă, chiar dacă, momentan, “mâinile noastre sunt parțial legate”. Va exista, desigur, un moment divin, de la care vom primi permisiunea să facem mai mult și, pentru acel moment, noi suntem complet pregătiți să trecem la acțiune.
Pentru voi, poate fi chiar surprinzator ca întregul Univers să aștepte ca lumea micului vostru Pământ să își încheie ciclul dualității și să acceadă la o dimensiune superioară. Explicația constă în importanța pe care Creatorul o acordă în mod egal întregii sale creații, pe drumul întoarcerii ei la SURSĂ.


Sarcina voastră este să trăiți permanent în credința devenirii voastre, parcurgând ultima porțiune a ciclului evolutiv în care vă aflați cu ferma convingere că viitorul vostru luminos este mai aproape ca oricând.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și mă consider o privilegiată că am fost numită de către Federatia Galactica să realizez contactul cu lumea voastră.


Mă emoționez la gândul că se întrevede posibilitatea de a mă afla printre cei care vor avea primul contact cu voi. Chiar si pentru cineva care a avut atât de multe experiențe și aventuri în Univers, așa cum este și cazul meu, contactul cu lumea voastră va fi inedit și plin de satisfacții.

La momentul oportun, noi vom fi acolo, pentru a vă prezenta Iubirea și Lumina pe care vi le-am rezervat.

SaLuSa


SURSA: http://galacticchannelings.com                                                         

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu