Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 februarie 2012

DESPRE CREDINȚĂ ȘI MÂNDRIE.


Sfaturi de la Consiliul celor 12.

(27 January 2012; channeler Peter Hoddle)

"Credinţa te va elibera, mândria te va băga la puşcărie.

Istoria lumii arată că apogeul îngâmfării anunță totdeauna o apropiată cădere. Mândria este fructul egoului uman care ignorează realitățile. Cel care rămâne ancorat în realitate, în adevăr, nu va deveni robul falsei mândrii.

Fiți mândri pentru realizările voastre, pentru faptele voastre bune făcute pentru a-i ajuta pe ceilalți, dar nu vă lăudați cu ele. Recompensa nu ți-o atribui singur ci ți se acordă de cei care-ți cântăresc faptele. Fii mândru și de ceea ce faci pentru tine însuți, dacă realizările tale nu i-au lezat pe ceilalți. Nu te da exemplu celorlalți dar încearcă să fii exemplu pentru toți.
Falsa mândrie este cel mai mare rău întâlnit la omenire. Ea a distrus multe nume mari, atât printre bărbaţi cât şi printre femei. Falsa mândrie forţează ego-ul să crească până la punctul la care sufletul se vede obligat să intervină, demolând și transformând în cenușă tot ceea ce a construit mândria pe o temelie lipsită de perenitate, pentru a reclădi din nou, pe baze sănătoase și durabile.

Crede în tine însuți, în destinul și menirea ta și trăiește-ți adevărul izvorât din ființa ta divină.

Când trăiești în adevăr, circumstanțele favorabile îți vor ieși în cale. Energiile vindecătoare și binecuvântarea universului vin la cei cinstiți și plini de milostenie.

Noi încercăm să vă ajutăm să vă deschideți înțelepciunii universale, schimbându-vă, dacă este cazul, vechi deprinderi și false credințe. Nu vă îndepărtați de adevărul vostru pe care îl găsiți în inima și-n sufletul vostru. Trăiți mereu cu dorința de a vă contopi cu Spiritul vostru Înalt.

Primiți binecuvântările noastre! Consiliului celor 12.

SURSA:
www.soulandego.com.au

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu