Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

UN MESAJ DE LA Maha Avatar Babaji, St.Germain și Tărâmul Christic (3)

St.Germain
(2 January 2012; channeled by Sohrab)  
(ultima parte)
 

Dragii noștri, observaţi animalele de companie! De multe ori le surprindeți cum privesc în gol, acolo unde voi nu vedeți că ar fi ceva anume. Ele pot vedea ființe neîntrupate, aflate în atmosferă, ființe animate cu care pot avea o anume relație de corespondență și prietenie. Există un flux continuu de vizitatori din univers care vin şi pleacă în habitatul vostru și pe care animalele au abilitatea de a-i observa. 
Locuințele voastre sunt mereu vizitate de către cineva, entități sau suflete aflate în trecere sau venite cu un anumit scop. Unele dintre aceste spirite vin fie și doar pentru a se juca cu animalul vostru de companie, sau pentru a-l ajuta într-o problemă de sănătate.

Prin cele de mai sus, nu trebuie să se considere că există înafara percepției voastre o lume a spiritelor care urmărește să vă invadeze sau să nu respecte drepturile voastre intime. Sunteți, pur și simplu, două lumi, două paliere vibratorii diferite care ocupă simultan același spațiu, fără a exista vreo intenție de imixtiune a celui cu abilități superioare în viața și preocupările celui cu un nivel de percepție mai scăzut. 

Existența acestei lumi, nevăzută de voi atâta timp cât vă aflați în 3D, o veți descoperi după ce veți face ascensiunea în dimensiunile superioare.
Totuși, ce scop are prezența lor în habitatul vostru?

Ele nu se află în preajma voastră din pură întâmplare. Scopul și menirea lor acoperă o gamă largă de preocupări și însărcinări. Bunăoară, unele facilitează ancorarea energiilor şi informaţiilor din univers care sunt trimise pentru a ajuta un anume aspect al vieții pe Pământ. Există în atmosfera planetei mai mute centre energetice (portaluri) care primesc și distribuie un anumit spectru vibrațional necesar pe Pământ. Aceste energii sunt dirijate de entități specializate (invizibile ochiului uman) spre zonele, locurile sau ființele de destinație. Unele dintre aceste entități ajută regnul animal, altele pe cel vegeta iar altele pe cel mineral. Evident că și ființei umane îi sunt folositoare anumite grupuri de spirite (Nota C.M.: Găsiți o amplă expunere asupra cestui subiect în cartea lui Jakob Lorber ’’Pământul și Luna’’, apărută la ed. Vydia). Și în cadrul aceluiași regn există multe spirite strict specializate pe diverse domenii, precum:  ingineria, matematica, stiințe sociale, arte etc. Metoda de ajutorare este una greu de acceptat de către ființa umană și anume, un fel de sugestionare, de intuiție și de sincronicitate, prin care minții umane i se transmit diverse idei sau i se aduc coincidențe. În general, mintea umană recepționează aceste semnale în timp ce corpul fizic doarme. (n. m. Se și spune că noaptea este un sfetnic bun). Scopul general vine de la Creator și vizează dorința Divinității de a ajuta toată creația să evoluieze.

Numai cei ignoranți pot aprecia că se urmărește o invazie sau un act de cucerire a planetei și ființelor umane de către civilizații extraterestre, în căutare disperată de ’’spațiu vital.’’

Pentru a nu face aprecieri eronate asupra cestui subiect, vă propunem să utilizați logica de care știm că sunteți capabili. 

Sunt miliarde și miliarde de pământuri în univers și în cosmos, cu condiții de viață asemănătoare sau diferite față de Pământ. Creatorul, cel care le-a făcut pe toate, nu ar fi avut priceperea, capacitatea, de a da fiecărei civilizații ceea ce are nevoie, pentru ca să nu se stingă sau să fie obligată să-și găsească salvare în alte lumi? Trebuie să fiți de acord că Dumnezeu nu a creat ceva pentru ca mai apoi să-l anihileze, pentru că ar fi făcut o eroare.

Pe de altă parte, există și credința unor oameni că ființa umană de pe Pământ ar fi unică și că după moartea fizică nu mai există nimic. Oare întregul Cosmos, toate universurile , toate galxiile, toate sistemele solare și toate planetele să fi fost născute doar ca pe una dintre minusculeole planete să existe viață inteligentă? E hazliu, nu? Multă aroganță și egoism pot exista în mintea unor pământeni!!

Despre modul în care Divinitatea impulsionează ridicarea conștiinței, am mai vorbit și cu alte ocazii, de data aceasta remintind doar că telepatia, călătoria părții nefizice a corpului total, tehnici de transmitere a unor impulsuri electrice modulate, rezonanța cu unul dintre centri superiori (mai cu seamă cu centrul inimii), sunt doar câteva dintre posibilitățile utilizate. Se poate lucra foarte bine atât cu conștientul cît, mai ales, cu subconștientul crteierului uman. Partea de 90% din capacitatea creierului uman, căreia savanții voștri nu-i găsesc utilitatea, nu se află acolo dintr-o eroare a Creatorului.
Binecuvântări!

SURSA: www.crystallotus.com/

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu