Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2012

Mesajul lui Matei (2)

Suzanne Ward
Matei

(ultima parte)

(4 ian.2012; channeling by Suzanne Ward)


Revenim pentru a face precizarea că toate forțele întunericului vor dispărea în termen de un an de zile, începând de-acum încolo. Oamenii care încă se vor afla atunci pe Pământ vor fi plini de Lumină, uniți în pace și plini de respect reciproc. Viața lor se va desfășura în armonie cu Natura.


Schimbările importante care urmează să aibă loc pe planetă și înafara ei, vor fi opera voastră și a familiilor noastre din univers. Tehnologiile acestor civilizații înaintate, precum și cele existente deja pe Pământ, dar care au fost ascunse de forțele întunecaților, vor elimina toate formele de poluare, vor grăbi recuperarea mediului înconjurător, vor produce din abundență hrană nutritivă, se va pune capăt bolilor, vremea va fi pusă sub control în ceea ce priveste temperaturile, nivelul precipitațiilor și aerația, în funcție de necesitățile omului. Noi surse de energie vor fi descoperite, noi modalități de transport, noi materiale de construcție, noi terapii etc. vor începe să fie utilizate în Noua Eră în care va intra planeta voastră. Începutul în toate aceste domenii va fi făcut chiar din 2012. Oricum, schimbările care vor avea loc în acest an, vor fi extrem de convingătoare și edificatoare asupra trendului crescător pe care-l vor lua. Odată intrată în Epoca de Aur, omenirea va contina să-și extindă cunoașterea în toate domeniile, va continua să-și extindă conștiința și capacitatea de materializare, la un nivel imposibil de conturat acum.

Deoarece placa turnantă a forțelor Illuminati se află de foarte mult timp pe teritoriul Statelor Unite, orice eveniment important din punct de vedere economic sau politic din această țară, are importanță pentru tot restul lumii. Popoarele tuturor țărilor speculează cu privire la ce va întreprinde guvernul american, în legatură cu Iranul și cu Coreea de Nord, așa că vă spunem că vă puteți aștepta la o retorică mai dură, fără să existe însă o escaladare în direcția unui conflict armat.

Există, de asemenea, un puternic interes în legătură cu ce se întâmplă în cadrul partidului republican, cine va fi candidatul acestui partid, cine va câștiga alegerile prezidențiale și ce se va întâmpla cu economia țării, între timp. Până în noiembrie se vor întâmpla atât de multe în întreaga lume, încât scenariul politic actual din SUA va fi la fel de nesemnificativ ca o fărâmă de praf într-un vârtej. În a doua parte a anului economia mondială se va stabiliza.


Unii se indoiesc că Obama este o ființă de Lumină foarte evoluată, despre care noi și alți mesageri de pe alte stații am vorbit destul de frecvent. Dimpotrivă, unii dintre pământeni sunt înclinați să creadă că el face jocul Illuminaților. Veți constata singuri adevărul celor afirmate de noi și rolul pe care el îl are de jucat pe șcena politică americană și mondială.

În legătură cu aceste controverse, mama este literalmente copleșită de numărul mesajelor prin care oamenii își exprimă îngrijorarea cu privire la aprobarea de rău augur a proiectul de lege privind apărarea. Obama a semnat această lege nu pentru că o susține, ci pentru că știe că va avea doar o aplicabilitate restrânsă.

Am mai spus în numeroase mesaje că toate legile având un scop întunecat, aprobate sau propuse spre aprobare, în orice țară, vor fi neviabile. Înțelegerea este de natură ezoterică și nu este la îndemâna oricui. Anularea tuturor legilor, reglementărilor și politicilor nedrepte și ofensatoare, precum si oprirea tuturor sistemelor și practicilor nocive, face parte integrantă din programul de curățare a societății umane pe calea spre Epoca de Aur a Pământului.

La un moment dat Obama a avut sprijinul total al unor indivizi care fac parte din una dintre cele două facțiuni ale grupului Rockefeller al Illuminaților. Pentru a vă da câteva detalii despre context, numele Illuminati își are originea doar în ultima parte a secolului al 18 lea, dar intunecimea care i-a inspirat pe primii săi membri își are originea în antichitate. Acel mic grup de europeni și-a luat numele de Iluminați consederând sincer că-l merită și corespunde principiilor și adevăratelor lor intenții. Cu timpul, numele a început să fie doar unul de acoperire a adevăratelor intenții ale reprezentanților de vârf ai acestei organizații, care s-au perindat la conducere, organizație devenită, între timp, reacționară.
In conformitate cu intenția iluminaților de a ocupa poziții de manipulare a maselor, organizația și-a extins dominația și către „ Lumea Nouă”. Membrii din Europa au devenit cunoscuți sub numele de” Grupul Rotschild”, iar cei din colonii, sub numele de “Grupul Rockefeller”. Cele două grupări au colaborat, pentru a domina țările din punct de vedere economic și politic astfel că, în câteva decenii, după ce Statele Unite și-au câștigat independența față de dominația britanică, Iluminatii și-au creat o platformă stabilă în guvernul american, nou constituit. De atunci înainte, ei au devenit „guvernul tăcut” al națiunii, din care, nu toți președinții au făcut parte. Controlul lor s-a exercitat mai ales asupra Congresului.

După ce ego-ul, lacomia și pofta de putere au distrus coeziunea celor două grupări, ambele au continuat să urmarească același scop al dominației mondiale și această căutare concurențială a condus la bătălii sângeroase pentru supremație. Până la urmă, acele caracteristici au determinat ruptura dintre cele două grupuri și lupte interne în sânul fiecarui grup. Asta a condus la animozitate și lupte pentru dominație între diferite facțiuni ale grupurilor – lupte care apoi au continuat între membri facțiunilor care s-au separat în unități mai mici.


Oriunde ar fi ele stabilite, la răsărit sau la apus de Oceanul Atlantic, facțiunilor și unităților mici existente în lume, li se atribuie denumirea de ''Iluminați''. Ei nu vorbesc despre ei înșiși cu acest nume și nu există niciun fel de listă de membri ca atare, singurul punct asupra căruia sunt de acord este pretenția și determinarea de a conduce lumea prin orice fel de mijloace este nevoie.


Trecând mai departe, înaintea ultimului mandat de președinte, una dintre unitățile desprinse dintr-o facțiune a grupului Rockefeller era hotărâtă să o înscăuneze la Casa Albă pe Hillary Clinton. Bineînțeles că formațiunea rivală s-a opus și, căutând alternative viabile, au decis că Obama era cea mai bună alegere. 

Da, alegerile sunt manipulate de cca de 200 de ani, dar după apariția rupturii în cadrul grupului Rockefeller, atât facțiunile cât și unitățile desprinse din acestea au avut ceva de spus în aceste manevre. După protestele masive determinate de decizia Curții Supreme, cu privire la stabilirea lui George W. Bush ca învingător în alegerile din 2004, popularitatea candidaților a devenit foarte importantă în alegerile primare din 2007 – oamenii trebuiau să se întoarcă acasă, convinși că vocea și votul lor au contat.

Fără sprijinul puterii vreunuia dintre Iluminați, Obama nu s-ar fi putut ridica pentru a ajunge nominalizat drept candidat al Partidului Democrat, primul pas esențial în alegerea sa ca președinte, și lucrul acesta le era cunoscut maeștrilor planificatori ai Epocii de Aur pe Pământ. Sufletul care s-a întrupat în Barack Obama, sufletele care l-au susținut cu mulți ani după aceasta și voi toți, cei care ați cerut să participați la procesul înălțării Pământului, ați știut asta – deși nimeni nu își mai amintește.


Se știa de asemenea că infuzia de lumină pe Pământ va ridica conștiința colectivă și niuvelul de înțelegere spirituală. Acest lucru va grăbi hotărârea oamenilor de a pune capăt razboaielor, nedreptăților, înșelăciunii, corupției, sărăciei și tiraniei – toate acestea fiind sprijinite de Iluminați.


Dacă timpul linear ar fi fost generalizat la scara intregului univers, nu numai pe planeta Pământ, nu ar fi existat niciun fel de predeterminare și nimic din planul detaliat elaborat nu s-ar fi putut întâmpla. In continuum – în care trecutul, prezentul și viitorul se regăsesc simultan în eternul ACUM, în care toate viețile există simultan – Consiliul Suprem al Universului a putut să pregătească Planul General și să creeze condițiile pentru implementarea Epocii de Aur pe Pământ.


În acest plan se prevedea ca Obama să preia conducerea țării sale și să inițieze, fără o dificultate extremă, reforme ample, în aceste ultime etape ale vieții pământene, în a treia densitate. In schimb, el trebuie să se ocupe atât de facțiunile și de grupările Iluminaților. Imediat după ce a câștigat alegerile primare, și susținătorii săi și-au prezentat agenda completă, au apărut divergențe serioase în așa fel încât, chiar înainte de prima sa zi la Casa Albă, toți cei care s-au opus alegerii sale, toți cei care controlează Partidul Republican, l-au primit cu ostilitate. Sloganul ”Faceți din Obama, președintele cu un singur mandat”, pus în circulație acum, în perioada desemnării candidaților la prezidențiale, este inspirată de tabăra Iluminaților.

Trebuie să cunoașteți că Familia Obama este înconjurată se Lumina Christica protectoare, ceea ce explică dejucarea numeroaselor tentative de asasinare a lui Barak, majoritatea dintre ele necunoscute de populație sau mass-media.

Membri Iluminati din Congres și cei aserviți lor prin mită, amenințări cu moartea, șantaj, nu au depus armele, multe din inițiativele revoluțioanare și în spiritul binelui general ale președintelui fiind  anihilate chiar din starea embrionară.

Ce a mers greșit? De ce nu a știut Consiliul Suprem al Universului din timp, pentru a putea lua contramăsuri adecvate împotriva forțelor întunecaților?


Una dintre explicații ar fi că unele vârfuri ale Iluminaților –la origine suflete foarte evoluate, în care Consiliul avea încredere că se vor întoarce la forțele Luminii, după o perioadă petrecută în tabara forțelor întunecate, unde trebuiau să simuleze fapte și acțiuni care să le facă credibile, s-au lăsat pradă propriei puteri dobândite, putere care i-a convertit în agenți loiali ai iluminaților. Ei au denunțat contractul de viață cu care veniseră și au continuat să servească forțele răului. Vă amintiți că, în urmă cu ceva timp, s-a anunțat că rețeaua subterană globală a Illuminati a fost distrusă de forțele Luminii. Cu toate acestea, Congresul SUA a rămas unul dintre puținele focare de putere și influență al întunecaților unde au loc puternice bătălii între intuneric și lumină.

Noi iubim toate sufletele necondiționat și nu judecăm pe nimeni; suntem apolitici – ca să folosim unul dintre cuvintele voastre.


Chiar dacă nu ne este ușor să vorbim despre probleme care dezbină din punct de vedere politic, trebuie să o facem. Cum am putea altfel să vă ajutăm să vă pregătiți, conștient și spiritual, pentru a însoți planeta în densitățile superioare, dacă nu am vorbi niciodată despre faptul că ea a terminat cu tot ceea ce voi vă gândiți că este rău – și că tot acest rău a pornit de la indivizi aserviți întunericului, aflați în unele guverne sau structuri politice și financiare conducătoare?
Trebuie să știți de ce a devenit lumea voastră un focar de corupție, înșelăciune și vărsare de sânge, de ce Pământul a ajuns aproape de moarte, fiind nevoit să ceară ajutor, în ultima fază, de ce alte civilizații au sărit în ajutorul planetei și de ce a fost plănuită Epoca de Aur.

Toate astea reprezintă motivul pentru care vă aflați în punctul în care vă aflați!

Iubiții noștri frați și surori așteaptă cu exaltare acest an în care adevărurile și schimbările vor veni fără întârziere.


Sunteti înconjurați de ajutoare nevăzute. Multe alte suflete luminate, din întregul univers, vă scaldă și ele în iubire și vă tratează cu respect.

Nu a existat niciodă în acest univers ceva mai important decât lumea pe care voi o co-creați în această perioadă!

IUBIRE și PACE!

Matei.
SURSA : www.matthewbooks.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu