Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 ianuarie 2012

Mesaj de la SaLuSa,


(20 ian.2012; channeler: Mike Quinsey)
 

Referirile la acest important an 2012 au fost și sunt numeroase.

Din păcate, omenirea înterpretează catastrofic indicațiile calendarului mayaș, care se oprește la 21 dec.2012, ceea ce se crede ca fiind o indicație asupra datei sfârșitului lumii. De fapt, această dată trebuie înțeleasă ca fiind sfârșitul Vechii Lumi și începutul Lumii Noi. Explicații complete asupra subiectului vi le vom furniza după ce ne vom întâlni, și aceasta nu se va întâmpla peste prea mult timp. La acea oră, sursele voastre mass-media nu vor mai putea deforma adevărul din interese meschine.

Surprinzator, subiectul existenței OZN-urilor, deși discutat și răs-discutat și susținut de foarte multe probe indubitabile, nu este încă acceptat de prea mulți oameni. Descinderea reprezentanților civilizațiilor din afara Pământului, care se va produce nu peste mult timp, va pune capăt tuturor îndoielilor și va face întâlnirile noastre ulterioare fapte cotidiene. În ce ne privește, am depus toate eforturile pentru a vă oferi o imagine reală asupra Federației Galactice, fără însă a forța lucrurile. Credem că strădania noastră nu a fost zadarnică, mulți dintre voi crezând acum în existența noastră și în bunele noastre intenții, mult mai mult ca în trecut. De fapt, orice am fi făcut în această direcție, ar fi rămas încă destui oameni neîncrezători sau reticenți, apropo de existența OZN-urilor și a civilizațiilor extraterestre. Evident, totul se va schimba brusc când ne vom vedea față în față.

Cu privire la ceea ce se întâmplă acum la voi: criza financiară europeană încă existentă, se va resorbi singură, înainte ca noul sistem, acceptat de majoritatea guvernelor europene, să fie implementat. La modificările care urmează a avea loc, noi vom aduce o contribuție importantă astfel ca noul să fie promovat cu succes.


Gruparea întunecaților și-a restrâns drastic zona de influență și timpul până la îndepărtarea lor definitivă este extrem de scurt. Alungarea de pe planetă a iluminaților va reprezenta o realizare epocală pentru omenirea voastră. Această acțiune este în topul listei noastre de sarcini în ceea ce privește planeta voastră. Trebuie însă să mai aveți un pic de răbdare deoarece unele dintre aceste acțiuni trebuie făcute cu multă atenție, pentru a nu strica echilibrul energetic deja obținut pe Pământ. Vouă vă cerem să nu vă slăbiți atenția și dorința asupra acestui program. 

Și în această lună veți constata cum evenimentele se succed și se accelerează. Iată-vă deja trecuți de jumătatea lui ianuarie și constatați cât de multe evenimente s-au produs sau sunt în curs de desfășurare. O bună parte din ceea ce trăiți vă bulversează, evenimentele par a lua un curs din ceea ce mai incitant, finalitatea unor acțiuni este complet diferită decât v-ați fi așteptat.

Dar noutăți vor fi și în ceea ce privește apariția unor simptome cidate în corpul vostru, unor fluctuații în urcarea sau coborârea nivelului trăirilor emoționale. Chiar dacă ele vor fi pasagere, este bine să le conștientizați și să le acceptați ca fiind efecte ale transformărilor care au loc în corpul vostru. Este posibil, de asemenea, să constatați că parcă fără motiv, gusturile voastre (privind culorile, preferințele muzicale, cercul de prieteni, gusturile culinare, interpretarea acțiunilor sociale sau politice, credința etc) nu mai sunt cele de până nu de mult.

Unii dintre voi vor avea stări “nemotivate” de oboseală; li se recomandă odihnă activă sau totală. Totul se deplasează spre zona acțiunilor și gusturilor mai elevate și mai naturale.
Au fost perioade în viața voastră când simțul selecției nu era prea dezvoltat, când acceptați mai ușor părerea și alegerea altora chiar dacă privea propria voastră persoană. Acum constatați că aveți dorința de a deține controlul tuturor acțiunilor care privesc ființa voastră, și nu mai accepătați să fiți duși de val, de cutume, de obiceiuri comune.

În tot ceea ce intenționați să faceți, puteți apela la îndrumarea și ajutorul nostru și al ghizilor voștri, ori de câte ori considerați că este cazul. Este de înțeles că, în această etapă, nu puteți încă să vă așteptați să vi se împlinească proiectele cele mai îndrăznețe, dar veți putea constata că ceea ce este rezonabil, poate fi obținut mai ușor ca altădată. Dealtfel, dorințele voastre nu pot să exceadă prevederilor programului cu care ați venit în această viață. 
Sentimentul pe care-l veți avea în legătură cu orice acțiune a voastră va fi un bun indicator al oportunității sau nereușitei în acțiunea pe care o intenționați. Nu-i mai puțin adevărat că programul unora dintre voi poate cuprinde și evenimente nedorite (la nivel mentalnsi afectiv), poate tragice; acestea sunt însă la fel de necesare evoluției voastre, motiv pentru care, indiferent cât este de greu, trebuie să le acceptați ca pe un dat al vostru. 
Chiar și cei care și-au programat această viață cu lux și bogăție, tot vor fi cuprins în el și evenimente mai dure, de genul celor care produc efectele cele mai profunde. Lecțiile care vi se dau (de fapt, pe care vi le-ați ales singuri, la nivel de suflet) trebuie să vi le însușiți, pentru a nu fi nevoiți să le reluați, acum sau în viața viitoare).

Pentru unii (n.m., aș zice, pentru majoritatea) bogăția poate deveni o povară mult mai grea și mai apăsătoare decât sărăcia. În general, bogăția alterează caracterele, nu le învigorează. Bogăția naște invidia, dorința de acaparare și de putere, viața și gândirea duplicitară, necinstea, ura, aroganța, lipsa de scrupule, suficiența etc. Forțele întunecaților, din acestă categorie își recrutează adepții și marionetele. 

Rețineți că toți cei care și-au făurit averi pe căi ilegale, necinstite, vor restitui tot ceea ce au luat de la alții. Cei care se vor crampona, vor pleca în dimensiunile joase, care corespund vibrațional cu caracterul lor.

Când tot ceea ce a fost furat va fi recuperat, se va crea o rezervă de bunuri suficientă pentru a nu mai exista sărăcie. Și din acest punct de vedere, toți componenții societății voastre umane vor fi egali.

Anul acesta va trece repede și va face saltul destul de rapid, astfel încât să fiți ridicați la acel nivel pe care deja ar fi fost necesar să-l fi atins până acum, dacă nu ar fi existat opoziția îndârjită a întunecaților. Primul salt va fi unul intermediar, după care vă veți continua drumul, pentru a vă stabiliza pentru o lungă perioadă în dimensiunea a 5-a.
Dimensiunea de tranzit, adică cea de a 4-a, vă va fi necesară și pentru a se definitiva transformărie ființei voastre totale, începute încă de pe acum. Asta pentru a deveni o ființă galactică, multidimensională.
Diferența dintre ceea ce sunteți acum și Ființa nouă care veți deveni, va fi fantastică.

In prezent este dificil pentru voi să vă imaginați cum este să aveți un nivel mai mare al conștiinței. Chiar și acum sunteți mai conștienți decât erați cu 20 de ani în urmă. Și procesul continuă, ca urmare a primirii a noi și noi energii, cu diferite specializări în transformarea ființei voastre.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă confirm că indiferent de cum credeți că au loc schimbările ființei voastre, noi constatăm că ele se produc, din moment ce luminozitatea corpului vostru este într-o permanentă și benefică schimbare.

Noi nu uităm, și nici voi să nu uitați, că toți suntem UNU și suntem ocrotiți și iubiți de Dumnezeu.
 
SaLuSa

SURSA:
http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu