Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 decembrie 2011

Dialogul meu cu Gaia, din 21 dec.2011(2)


(25 dec.2011; channeler: Ute)
(continuare)

Comunicarea s-a prelungit până spre dimineață, când, obosită dar cu un sentiment de mare bucurie, am mers la culcare. După trezire, când m-am uitat pe ceea ce scrisesem sub dictare, m-a intrigat formularea Gaiei care folosise des cuvântul "mişcare". Era o dimineaţă frumoasă, cu un cer albastru, senin. M-am aşezat din nou în locul în care stătusem în noaptea care trecuse și  reconectarea prin inimă cu Gaia s-a stabilit repede. Din nou am simţit acea imensitate energetică cuprinzându-mi ființa astfel că, fericită de reconectarea cu Gaia, am rugat-o să-mi lămurească în ce sens a folosit cuvântul "mişcare"
.
Iată ce mi-a răspuns:

"Copilul meu, când eu mă ’’mișc’’, corpul meu fizic își schimbă locația. Cunoașteți din proprie experiență că atunci când vă modificați locația apar, implicit, și noi modificări în viața voastră. Domiciliul meu viitor va fi în dimensiunile superioare pe care deja le-am accesat cu partea mea nematerială. Mă aștept ca trecerea corpului meu fizic în acele dimensiuni să aibă unele efecte inerente de adaptare. "

M-am interesat dacă aceasta va însemna și o schimbare a polilor magnetici. Răspunsul l-am primit atât în cuvinte cât și în imagini.

" Dragul meu copil, mulţi își pun această întrebare în inimile lor, și vreau să dau un răspuns clar: Va fi o schimbare de poli dar nu așa cum v-o imaginați voi. Nu va fi vorba de o modificare materială a polilor. În cadrul trecerii la o dimensiune cu frecvențe de vibrație superioare, față de cele care caracterizează dimensiunea a 3-a, schimbarea polilor nu va fi una distructivă, așa cum s-ar întâmpla dacă ar avea loc în densitatea mare a dimensiunilor inferioare. Cum corpul meu va deveni mai puțin dens (mai fluid, mai afânat, mai eterizat) va apărea o circulație fluidică mai intensă.

Toată energia se va afla într-o mișcare mai amplă, adică va crește fluiditatea substanțelor, inclusiv a noului vostru corp material. Această nouă caracteristică, fluiditatea, va face să nu apară distrugeri, fracționări de corpuri materiale. (Nota C.M.: altfel spus, materialitatea lumii nu va avea comportamentul unor corpuri dure care să se spargă, să se crape. Imaginați-vă cum s-ar manifesta la un cutremur puternic, un imobil făcut din cărămidă, față de unul, să zicem, din cauciuc)
Acestor convulsii, noua structură materială (a mea și a voastră) va face față cu brio, impactul fiind unul aproape neglijabil. Până atunci, însă, atât eu cât și voi, trebuie să ne transformăm structura și asta se obține prin renunțarea la tot ceea ce există în noi și în jurul nostru, și care se bazează pe vechile energii ale dualității. (Nota C.M.: La aceste condiționări, mulți dintre noi vor fi complet derutați întrebându-se, ce trebuie, practic, făcut pentru a ne pregăti să facem față acelor evenimente!? Nimic mai mult decât ni s-a spus până acum: să ne ridicăm frecvența de vibrație în care scop putem folosi multele procedee și tehnici despre care ni s-a vorbit frecvent și să ne schimbăm comportamentul. Amintesc căteva: să abandonăm ura, dorința de înavuțire materială, să fim mai buni, mai concilianți, compasivi, cinstiți și mai iubitori. Să practicăm meditația, introspecția, contemplația, binecuvântarea, tehnicile de respirație, postul și cumpătarea). Trebuie ca de fiecare dată să faceți ceea ce vrea inima nu mintea voastră. Asemenea comportament va face ca lumea să se apropie nu să se separe.”
 
Vor exista 3 zile de intuneric?
Aceasă afirmație trebuie înţeleasă mai degrabă simbolic, pentru că în dimensiunile mai înalte, noțiunea de ’’timp” are altă semnificație, oricum, diferită de a voastră. 
Intunericul ar putea fi experimentat, deoarece percepţia voastră se va afla încă într-un proces de tranziție și reajustare. La acea vreme percepţia obişnuită va fi pe cale de dispariție. Cei la care procesul de translatare în dimensiunile superioare va fi încheiat, nu vor percepe acel întuneric ci vor vedea cu "noii ochi" ai Lumii Noi."

Dată fiind importanța acestui răspuns, am cerut Gaiei încă un semn care să confirme cele notate de mine, din temerea mea ca nu cumva să iau de bune niște plăsmuiri ale minții mele.

Gaia:

"Pentru aceia dintre copiii mei, care nu vor fi pregătiți să se mute cu mine în noua dimensiune, experienţa lor va fi diferită, căci ei vor percepe mişcarea (saltul) meu ca pe o experiență în materialitatea dimensiunii a 3-a, în care încă se vor mai afla. Aceasta înseamnă că vor percepe și vor fi martori ai unor distrugeri în lumea materială, făurită pe baza vechii energii. Așa dar, vor trăi momente de maximă dificultate toți cei care până atunci nu-și vor fi ridicat suficient frecvența de vibrație, care să le permită saltul în dimensiunea superioară, adică cei care au decis să aștepte „valul” următor al înălțării. Aceasta pentru că se vor afla la acel moment în consonanță cu frecvențele joase ale dimensiunii a 3-a. Pe ei încă îi va mai afecta materialitatea densă a lumii.”
În timp ce scriam ceea ce mi se comunica, un nor mic, alb a apărut pe cerul albastru complet senin. În primă instanță, norul era format din două linii paralele care s-au transformat repede în două cercuri egale și care se intersectau tot în părți egale.

La foarte puțin timp, norul s-a destrămat, în fața ochilor mei.
Atâta timp cât norul era vizibil, un cor de păsărele nevăzute intona o melodie. La dispariția norului, cântecul păsărelelor a încetat și în văzduh s-a așternut o liniște profundă și parcă nefirească.
Am cerut să mi se spună dacă acesta a fost un semn și ce semnificație avea.
Intuitiv mi s-a sugerat să dau următoarea interpretare: Cele două bare reprezentau dualitatea, mintea liniară, acel concept care admite contrariile, separarea creată de Lucifer între noi și Dumnezeu.

Acel semn simboliza conștiința, în care cele mai multe fiinţe mai sunt captive. Spiritualitatea lor este la nivelul la care ei nu recunosc unitatea cu toate fiinţele, cu toată umanitatea, cu planeta lor și nici unitatea cu SURSA DIVINĂ.
Am înțeles atunci că această stare de dualitate a fost creată de forțele întunericului pentru ca oamenii să se considere izolați unii față de alții și față de Dumnezeu, precum și față de planeta pe care trăiesc. Acest concept sădit profund în mintea oamenilor îi face să nu se unească în acțiune și gândire și, în felul acestra, să poată fi mai bine controlați și exploatați de forțele întunecaților. Gândirea separatistă îi face pe oamenii Pământului să considere că sunt singuri în univers, supuși capriciilor timpului, spațiului și hazardului. Dacă „dincolo” nu mai este nimic, mintea umană poate accepta mai ușor că omul, având o singură viață, are tot dreptul să se lupte pentru ea, luând de la ceilalți, prin orice mijloace: înșelând, furând, omorând și acaprând.

Cele două cercuri parțial suprapuse înseamnă o schimbare fundamentală de gândire. Reprezintă Vesica Piscis a Geometriei Sacre (Nota C.M.: Vesica Piscis este forma geometrică obținută prin intersecția a două cercuri de aceeași rază, astfel intersectate încât centrul fiecăruia să se afle pe circumferința celuilalt). Simbolul reprezintă apoteoza Creaționismului și face trimitere la reîntoarcerea umanității la Lumină și Unitate. Este reîntoarcerea Gaiei la cea de a 12-a dimensiune, în care se afla la origine. 
Iar noi, dacă o vom urma, vom reveni împreună cu ea la acea Origine Divină.

SURSA : http://radiantlyhappy.blogspot.com 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu