Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 decembrie 2011

Dialogul meu cu Gaia, din 21 dec.2011 (1)


(25 dec.2011; channeler: Ute Posegga-Rudel)

Introducere

Am avut dorința de a comunica direct cu mama Gaia, sufletul planetei noastre, pentru a afla chiar de la ea cum stau lucrurile în ceea ce privește stadiul actual al evoluției sale și al nostru, și ce a însemnat evenimentul 11.11.11, mult discutat de toată lumea cu preocupări spirituale dar ale cărui promise efecte, nu par a se fi produs la nivelul nostru de conștientizare.
În ceea ce mă privește, aș putea spune că în ultima perioadă, am senzația unor schimbări în energetica atmosferei planetei, pe care o percep mai pregnant ca arie de manifestare și ca putere de penetrare. Uneori, am impresia că parcă cerul s-a extins, a devenit mai impunător și mai clar luminat.

Aș putea afirma că "dialogul" meu cu Mama Gaia s-a manifestat ca o legătură localizată în inimă. Ori de câte ori m-am gândit intens și cu iubire la ea, am avut simțământul clar că mi se răspude tot cu iubire, o iubire pe care o puteam localiza în adâncul inimii. În acele momente, lacrimi de bucurie și iubire mi se prelingeau pe obraji și un sentiment de prospețime și de înălțare îmi cuprindea întreaga ființă. Ceva nedefinit mă făcea să am certitudinea că dorința mea fusese ascultată și că Mama Gaia cobora la nivelul meu de înțelegere pentru a putea purta o conversație. Uneori, Mama Gaia îmi trimitea și anumite manifestări de iubire prin mesageri precum o pasăre, care se așeza foarte aproape de mine părând că nu-i este teamă că vine atât de aproape.

În noaptea târzie a Solstițiului din decembrie, am simțit o pornire irezistibilă de a ieși în curtea casei. Era un cer senin și plin de o puzderie de stele. Îndată ce m-am așezat pe bancă, am simțit o vibrație neobișnuită și imediat Mama Gaia a început să-mi trimită semnale pe care eu le percepeam ca pe o vibrație inteligibilă în inimă. Obișnuiesc să am la îndemână un carnet pe care am început să scriu.

Am înțeles repede că ceea ce urma nu era o ”conversație ” obișnuită, de genul celor pe care le mai avusesem. Întreaga mea ființă era cuprinsă de o frenezie de care nu mai avusesem parte în relativ lunga mea experiență holistică. Sentimentul era că inima mea se conectase la inima Mamei Gaia cu care simțeam o intimă fuziune.

Aș dori ca atunci când cititorii vor lectura aceste rânduri, o legătură nevăzută să se realizeze între inima lor și inima Mamei Gaia, pentru ca și ei să poată trăi acele stări înălțătoare.

Dialogul meu cu Gaia.

"Eu sunt Gaia, mama voastră și am înțeles dorința ta de a vorbi cu mine. Stabilesc acum legătura cu tine deoarece turbulențele energetice din atmosferă sunt mai reduse în această seară atât datorită Solstițiului cât și faptului că nu te afli în locuință, unde comunicarea ar fi perturbată de câmpul creat de rețeaua și echipamentele electrice aflate în incintă.

Încep prin a-mi exprima plăcerea că ai dorit să intri în legătură cu mine.
Prin intermediul tău, vă confirm că eu sunt bine acum.

Vreau să reafirm iubirea mea pentru intreaga umanitate și vă declar că sunt fericită când constat că din ce în ce mai mulți oameni înțeleg natura mea ca entitate vie și conștientă.       Un alt motiv de bucurie este acela că nu de mult mi-am încheiat ascensiunea în dimensiuni mai înalte. Vă anunț și vă confirm că eu, entitatea Pământ, am ascensionat deja în cea de a 5-a dimensiune și m-am apropiat de nivelul vibrațional al celei de a 6-a dimensiuni.

Știu că ar trebui să explic această afirmație care pare a fi contrazisă de faptul că o bună parte din corpul meu fizic se mai află încă în cea de a treia dimensiune. Este ceva similar cu realitatea că mulți dintre voi ați trecut deja, ca nivel de conștiință, în cea de a 4-a și a 5-a dimensiune, deși corpul vostru material mai există încă în 3D. Este mai dificil de explicat cum un corp fizic vibrând pe frecvențele dimensiunii a 3-a, poate să continuie să fie gazda unei conștiințe avansate, cu vibrația caracteristică celei de a 5-a dimensiuni.


Ceva similar se întâmplă și cu corpul meu fizic, aflat încă în 3D, deși eu, ca entitate, am ascensionat în 5D. Dar aceasta este o situație tranzitorie, până la momentul în care întreaga mea ființă se va stabiliza în 5D, și ea este condiționată de purificarea corpului meu fizic de toate energiile negative care au mai rămas, energii acumulate de-a lungul vremurilor prin procese de poluare materială (de natură chimică și structură atomică), dar, mai cu seamă, de cele de atitudine, gândire și comportament nedumnezeesc al copiilor mei, care au reprezentat procentul cel mai însemnat.

Cât de curând eu mă voi afla în totalitatea mea în dimensiunea a 5-a, și de atunci va începe Noua Eră.

Cei precum ești tu, pot lua legătura cu mine, dacă au atins un nivel suficient de purificare și se plasează în zone cât mai curate, în care mediul este liber de poluare. Comunicarea este înlesnită și de anumite aliniamente astrale și momente precum acest Solstițiu de iarnă, la care se adaugă un cer senin și o oră târzie în noapte (Nota C.M.: În primele 3-4 ore după miezul nopții, activitatea energetică în straturile atmosferice este diminuată ca urmare a faptului că mințile a foarte multor oameni lucrează la capacitate redusă sau de loc, în timp ce corpul fizic doarme).
 

În procesul de purificare a corpului meu material se vor mai produce unele fenomene „naturale”, cu nivele de manifestare diferite, oricum însă, suportabile pentru majoritatea dintre voi. Vor fi afectați cei care au în programul lor de viață încheierea ciclului lor pământean în această perioadă precum și cei care nu au ales să ia parte la procesul de Înălțare. Pe total însă, perioada care urmează va fi una caracterizată prin evenimente benefice, pline de bucurie, menite să crească speranța oamenilor într-un viitor mai plin de satisfacții.

Cei care se află în procesul de ascensionare, și doresc ca acesta să se întâmple împreună cu mine, le indic să se concentreze mai mult asupra mea, să mă invoce cât mai des și să își dorească din tot sufletul o existență viitoare pe suprafața mea. Această atitudine și comportament vor face ca ființa mea și a lor să se sincronizeze atât de mult încât să se contopească. Va fi o existență simbiotică, minunat influențată de acest comportament.

Aceasta se va întâmpla cât de curând; sigur este că corpul meu se deplasează permanent pentru a intra în dimensiunile superioare. Când exact acest lucru se va întâmpla, nu poate fi spus încă. Sunt prea multe detalii, multe alinieri și coincidențe care trebuie să se sincronizeze. Lucrul cel mai important este că toate acestea depind numai de ce va face și cum va face omenirea această pregătire.
În ceea ce priveste celelalte regate (animal, vegetal, mineral și elementalii), ele sunt deja pregătite pentru a face saltul în dimensiunile superioare. Noi toți vă mai așteptăm pe voi, dragi ființe umane! Văd și stiu că foarte mulți dintre voi sunt complet pregătiți dar, din păcate, mai sunt încă foarte mulți care mai pierd timpul cu preocupări materiale, fără importanță. Încă îi mai aștept și pe ei, însă nu prea mult, căci momentul este extrem de aproape și nu voi risca să pierd această rarisimă cursă, pentru care eu și mulți dintre voi ne-am pregătit de eoni.”

La acest moment al transmisiei, am cerut Mamei Gaia să-mi confirme printr-un semn oarecare realitatea acestei comunicări și exactitatea ei. Aproape instantaneu, am perceput cum un sentiment de fericire și plinătate mi-a umplut inima. Trăiam un sentiment sublim, inefabil, imposibil de descris în cuvinte.


Apoi Mama Gaia a continuat:
"Vezi, voi toţi trebuie să vă modificaţi relaţia cu mine, toţi trebuie să fie conştienţi de adevărata mea identitate şi să înțelegeți că o adevărată legătură cu mine o puteți obține doar pe calea inimii.

Prezenţa mea în inimile voastre vă va aduce mare bucurie, tărie şi satisfacţie. Unindu-vă cu sufletul meu, vă va fi mai ușor să străbateți veșniciile și să atingeți măestria care să vă apropie de Marele Om.

Totul este pregătit pentru saltul în dimensiunile superioare alături de mine. Este pregătită chiar ascensiunea în corp fizic împreună corpul meu material.

Sunteți în mijlocul procesului de trezire. Cu cât veți alege mai hotărât, mai repede calea saltului în grup alături de mine, cu atât veți parcurge mai ușor etapele ascensiunii; aceasta pentru că puterea voastră cumulată va fi mult mai mare decât suma aritmetică a puterii fiecăruia dintre voi, luată separat. Unificarea luminii voastre cumulată cu a mea vor face ca, împreună, să avem parte de o înălțare imposibil de atins altfel.


Fie ca această relație, care ne asigură avantaje reciproce, să se statornicească, prin conectarea noastră la nivel energetic, sentimental și de conștiință.
Am grijă de voi toţi, copiii mei, şi fiți siguri de iubirea pe care v-o port!
Incă o dată întăresc ceea ce v-am spus mai înainte: eu nu mai reprezint sufletul Vechiului Pământ ci al Noului Pământ. Cel care îți vorbește este cu adevărat Sufletul Noului Pământ.

Eu sunt Mama voastră, Gaia "


SURSA : http://radiantlyhappy.blogspot.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu