Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 august 2011

MESAJ ANDROMEDAN

(27 July 2011; channeler: Karen Doonan )      

Bine v-am găsit preaiubiţilor! Am venit la această întâlnire pentru a vă asigura că tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ este în conformitate cu programul de ascensionare. 
Mulţi dintre voi veţi fi petrecut ultimele zile amintindu-vă unele evenimente, oameni şi  locuri asupra cărora gândurile voastre s-au oprit în repetate rânduri, în ultima perioadă. Se întâmplă aceasta ca o acţiune de curăţare de energiile evenimentelor trecutului care v-au marcat, purificare necesară pentru ca fiinţa voastră să-şi poată ridica frecvenţa de vibraţie (Nota C.M.: o bună comparaţie este cea cu un balon care, pentru a se ridica la un plafon superior, este nevoie să fie aruncaţi sacii de balast). Pentru a se produce, ascensiunea are nevoie de purificarea inimii şi eliberarea căilor prin care energiile iubirii să poată circula nestingherit. Această acţiune se produce ca un act de voinţă, prin retrospecţie, meditaţie şi contemplare.

Mulţi dintre voi s-au străduit să păstreze emoţiile şi sentimentele la un nivel de vibraţie cât mai ridicat pentru a suprima durerea care v-a încercat în diversele ocazii care au apărut în viaţa voastră. Când acest lucru nu v-a reuşit tocmai bine, aţi trăit stări de frusrare şi furie, care v-au tulburat. Reuşita în asemenea acţiuni este cu atât mai sigură cu cât credinţa voastră în proces este mai fermă. Nu vă temeţi de nereuşită! Trataţi orice eveniment, orice provocare cu încrederea că nimic nu poate să vă abată din drumul vostru către planurile superioare.
Dorim să vă ajutăm să vă însuşiţi tehnica de a vă ridica vibraţia la voinţă. Acesta este un proces natural care apare atunci cand porneşti de la centrul inimii. Pe măsură ce acţiunea de purificare se desfăşoară, plecând din centrul inimii, val după val curăţă sentimentele ataşate evenimentelor trecute şi depuse în adâncul fiinţei voastre, rezultatul fiind o creştere a vibraţiei. În acest proces trebuie să acţionaţi cu răbdare şi perseverenţă. 
Eul vostru fals vă va spune că nu este nevoie de nici o acţiune de purificare, de scoatere la suprafaţă a vechilor trăiri îngropate în voi deoarece aceasta v-ar produce multă durere şi frustrare. Cine ascultă de aceste îndemnuri nu va face decât să-şi închidă şi mai mult inima, în loc să şi-o deschidă pentru a permite scoaterea la suprafaţă a acelor vechi energii depozitate în timp în profunzimea fiinţei umane. Trebuie înţeles că singura cale prin care veţi putea opera o curăţenie totală este cea a inimii.
 [Nota C.M.: practic, aceasta se realizează în următoarele etape:
-) întocmiţi o listă cu toate evenimentele mai importante din viaţă, de care vă amintiţi şi care v-au marcat (în special cele cu impact negativ), începând cu momentul prezent, 
-) alegeţi un loc în care să nu vă deranjeze nimeni, şi aşezaţi-vă pe un scaun sau rămâneţi în picioare,
-) închideţi ochii fizici, 
-) faceţi câteva respiraţii profunde de curăţare, 
-) din poziţia mediană a capului, ce ar corespunde privirii înainte, începeţi şi rotiţi capul spre stânga, timp în care inspiraţi profund,  
 -) când rotirea capului este maximă (fără să forţaţi), adică bărbia este deasupra umărului stâng, rămâneţi în apnee (nu respiraţi) şi începeţi să reveniţi, fără grabă, cu capul în poziţia centrală, 
-) când aţi ajuns în poziţia mediană, expiraţi puternic drept în faţă, pe gură, 
-) luaţi primul eveniment, cel mai recent, şi încercaţi să vi-l reamintiţi în toate detaliile, retrăind aceleaşi sentimente şi emoţii pe care le-aţi avut atunci,
-) în timp ce rememoraţi evenimentul, inspiraţi şi rotiţi încet capul din poziţia centrală din nou către stânga. Când aţi atins poziţia de rotire maximă a capului spre stânga, trebuie ca şi inspiraţia profundă să se fi încheiat, 
 -) rămâneţi aşa timp de cca 5 secunde,
 -) acum începeţi să expiraţi şi să reveniţi cu bărbia la poziţia zero şi continuaţi rotaţia (fără pauză) până când bărbia a ajuns deasupra umărului drept. Când rotirea spre dreapta s-a încheiat, se va fi încheiat si expiraţia. 
 -) preţ de cca 5 sec rămâneţi în apnee pe gol, după care,
-) incepeţi să inspiraţi şi rotiţi capul de la dreapta la stânga, până când bărbia ajunge în partea stângă etc.
Toate aceste mişcări trebuie executate fără grabă.

În timpul inspiraţiei, imaginaţi-vă cum adunaţi firele energetice care ţineau legată de voi amintirea acelui eveniment iar pe timpul expiraţiei, imaginaţi-vă cum rupeţi acele legături.‘’Vedeţi‘’ cum energia acelui eveniment se pierde, depărtându-se ca o ceaţă de fiinţa voastră. 
Faceţi aceste manevre de mai multe ori, până când simţiţi că evenimentul rememorat a fost extras din fiinţa voastră, reactualizat şi şters din memorie. 

Luaţi apoi de pe listă următorul eveniment şi repetaţi tehnica de mai sus.

‘’Lucraţi ’’ atâtea evenimente câte doriţi, în funcţie de dispoziţie şi de timp. Continuaţi acest program în zilele,săptămânile şi lunile următoare, până la epuizarea listei. Programul de rememorare trebuie să meargă cît mai aproape de primii ani de viaţă.                                 
 Efectele le veţi resimţi după primele săptămâni.
Programul de reamintire şi ştergere a evenimentelor din memorie poate fi reluat la dorinţă şi dacă simţiţi nevoia să o faceţi. El poate fi completat cu noi evenimente care se produc sau vi le reamintiţi] 
Karen Doonan
Noi, Andromedanii, vă cerem să fiţi deschişi la primirea mesajelor noastre, care vă vor fi de un real folos. Noi facem parte din Consiliul Galactic şi milităm pentru a vă convinge că toţi facem parte din UNU. La acest Consiliu pot adera toate civilizaţiile care recunosc principiile care stau la baza funcţionării lui. Mulţi de pe planeta voastră încep să realizeze că aparţinem aceleiaşi mari familii, operă a CREATORULUI.
Channeler-ul nostru poate să greşească în tălmăcirea înţelesului mesajelor noastre dar inima voastră nu poate greşi. 
Numărul celor care vor primi comunicări va creşte în viitor.
Noi suntem Andromedanii,


SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu