Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iulie 2011

TIMPUL TREZIRII A SOSIT

Mesaj de la Consiliul lui Nouă

(22 July 2011; channeler: Julie Miller).

Suntem Consiliul lui Nouă din Sirius B şi ne bucurăm că putem să ne adresăm din nou vouă, suflete minunate ale Pământului. Am venit să vă vorbim din nou despre ceeea ce se întâmplă acum pe planeta voastră şi care vă priveşte direct.
Mulţi dintre voi sunt pregătiţi pentru ceea ce vine, şi-au hotărât să lucreze şi să fie asistaţi de ingeri, maeşri înălţaţi şi fiinţe asemenea nouă. Sunt multe fiinţe umane minunate pe planetă care abia s-au trezit.A sosit vremea să se înţeleagă că popoarele planetei au deja în fiinţa lor ceea ce este necesar pentru a ajuta la dispariţia dualităţii de pe Pământ. Una dintre cele mai importante chei, dragi umani, pentru a ajuta planeta să ascensioneze este ca voi să învăţaţi să vă iubiţi pe voi înşivă.
Este uşor să vă trimiteţi toată iubirea şi toată lumina către ceilalţi şi către planetă, dacă aţi făcut-o mai întâi asupra voastră. Dacă însă nu v-aţi umplut cu iubire pentru propia fiinţă, munca de a-i lumina pe alţii este zadarnică. Cine n-a făcut-o până acum, este cazul să nu mai întârzie, dacă vrea să evoluieze şi să contribuie la evoluţia celorlalţi şi a planetei. Voi nici nu vă imaginaţi câtă forţă există în fiinţa voastră şi cât de mult puteţi contribui la evoluţie dacă sunteţi hotărâţi să ascensionaţi, concentrându-vă energia asupra unor punte ţintă.

Noi, cei din Consiliul celor Nouă vă încurajăm să continuaţi a emite şi concentra gânduri pline de iubire şi lumină care pleacă din inima voastră.  Există umani pe frumoasa voastră planetă care nu doresc ca planeta să şi nu doresc ca fiinţa umană să devină pe deplin o fiinţă de lumină.  Faţă de aceştia, dragii noştri, nu trebuie să luaţi măsuri punitive, măsuri de pedepsire, doarece aceastea nu rezolvă situaţia. Către ei trebuie să vă îndreptaţi energia voastră de iubire care să-i transforme şi să-i trezească.Cheia succesului este deci IUBIREA, nu judecata şi condamnarea. Ei înţeleg să facă şi să se comporte aşa cum au fost educaţi de forţele răului, care le-au ţinut mintea în bezna necunoaşterii. Voi trebuie să-i ajutaţi să se trezească, şi aceasta nu poate să se facă decât prin iubire şi compasiune. Trimiteţi către ei energii pozitive, energii de dragoste, dacă vreţi să faceţi ceva pentru ei şi pentru societatea în care trăiţi.
Este de aşteptat ca mulţi dintre aceşti dezorientaţi să refuze lumina voastră, dar, până la urmă, majoritatea dintre ei o vor accepta. Pe cei care,cu nici un chip nu doresc să se trezească, nu-i forţaţi căci este posibil ca ei să-şi fi ales, la nivel de suflet, un alt ritm de trezire. Ei nu vor fi fiinţe pierdute ci doar unele care vă vor urma mai târziu.
Dar, să ne înţelegem, voi nu aţi venit în această viaţă şi pe această planetă pentru a-i salva pe toţi cei cu care interacţionaţi în această viaţă. Ar fi o sarcină imposibil de terminat şi v-ar cere un efort care, oricum, va depăşi posibilităţile voastre limitate. Ajutorul acordat altora nu trebuie să ducă la diminuarea vitezei voastre de ascensionare. Deşi pare, nu este nimic egoist în faptul că puneţi pe primul plan propria voastră evoluţie. Înainte de a-i ajuta pe alţii, faceţi-o pentru voi. Explicaţia este simplă: cu căt veţi fi mai puternici, mai evuluaţi, cu atât veţi avea disponibilităţi mai mari de a-i ajuta şi pe alţii. Acolo unde ajutorul care vi se cere este minim, despărţiţi-vă de solicitant cu înţelegere, compasiune şi iubire. De asemenea, nu le indicaţi “terapii” pe care înţelegeţi că nu le pot urma.
Multă energie benefică înconjoară acum planeta voastră, energie pe care mulţi dintre voi o simt sau doar o intuiesc. Uneori, aceste energii înalte vă ajută să găsiţi răspunsuri ingenioase la unele probleme cu care vă confruntaţi de mai mult timp. Sau vă ajută să depistaţi fiinţa umană indicată în rezolvarea unor probleme. Important este ca să nu vă exacerbaţi dorinţele, să nu forţaţi lucrurile, adică să aveţi încredere şi răbdare căci, mai ales acum „timpul le rezolvă pe toate ”.  Nu este o invitaţie la inactivitate, la trândăveală, ci o rugăminte de a nu încerca să săriţi etapele şi de a introduce în viaţa voastră momente de introspecţie, de meditaţie, în care să vă ascultaţi mai mult inima şi sufletul vostru.  
Găsiţi un loc liniştit, aşezaţi-vă cât mai comod, închideţi ochii fizici, liniştiţi-vă mintea şi încercaţi să aveţi cât mai puţine gânduri. Priviţi cu ochiul minţii în chakra frunţii şi încercaţi să observaţi orice se întâmplă, cu calm şi cu acceptare. 
Julie Miller
Înainte şi după această meditaţie (introspecţie), faceţi câteva respiraţii profunde imaginându-vă că la expir eliminaţi toate energiile negative, tot balastul, toate preocupările şi stresul.La inspir, imaginaţi-vă cum în corpul vostru, prin creştetul capului, pătrunde o lumină alb-strălucitioare şi aurie, lumină care se răspândeşte în toată fiinţa voastră, după care iese din corpul şi merge către inima Mamei Gaia.
Înainte de a ne despărţi, dorim să adăugăm că, cu cât trimiteţi către alţii mai multe energii ale iubirii cu atât fiinţa voastră se fortifică, deoarece între ea şi oceanul infinit de energie benefică şi de lumină cosmică, se va stabili un canal (conf.legii atracţiei) prin care tot mai multă energie va veni către voi.
Noi nu suntem atât de departe de voi, precum gândiţi. 
Fiţi buni, fiţi blânzi, fiţi iertători şi , mai ales, fiţi plini de iubire pentru întreaga creaţie!
Namaste! – Consiliul Celor Nouă
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu