Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iulie 2011

MESAJ DESPRE ASCENSIUNE


De la Maitreya

(31 Mai 2011)

Eu sunt Marele Director Divin, Maiteya.
Mesajul pe care-l am pentru voi astăzi vorbeşte despre o nouă energie pentru Pământ şi pentru umanitate. Această este o energie de pace.
Maitreya
Nu vă temeţi !
Cine sunteţi, ce încercaţi să deveniţi şi ce trebuie să faceţi pentru ca pacea să se instaureze în noua energie !? Iată întrebările care vă frământă.

Dacă sunteţi atraşi de informaţiile cuprinse în acest mesaj, veţi găsi în ele ce trebuie să faceţi pentru a face tranziţia la noua energie.
Dar nu va fi la fel de uşor pentru toată lumea. Mulţi s-au hotărât, sau se vor hotărâ să plece, pentru că vor considera că munca pentru care au venit în această viaţă pe Pământ s-a încheiat. Lecţiile pe care le-au avut de învăţat le-au fost predate şi ei şi le-au însuşit.

Ierarhia Superioară va supune umanitatea unui duş puternic de lumină pentru ca ea să fie capabilă să suporte Noua Energie.
Aceasta este un test selectiv pentru umanitate şi, din acest punct de vedere, se poate spune că veţi trece prin vremuri de dificultate sporită.
Dintre voi, 80%, au nevoie să accepte această nouă energie, pentru a putea avea acces la un nou început.
Din acest motiv, familia umană va continua să se confrunte cu provocări care să schimbe actualul mod de gândire şi să stabilizeze un altul, care va conduce la un nou mod de viaţă.

Oamenii vor trebui să înţeleagă şi să accepte că trebuie să lucreze împreună pentru un scop comun, în interesul tuturor, fără interese personale, care să lezeze interesul celorlalţi sau interesul comunităţii.
În această schimbare de paradigmă, omenirea va fi ajutată să-şi edifice o nouă societate care să răspundă aspiraţiilor tuturor şi fiecăruia în parte. În acest nou stil de viaţă, se va forma o nouă conştiinţă individuală şi colectivă.

Cine sunteţi sau ce veţi face, nu va conta atât de mult ci doar dacă veţi acţiona.
Acţiunile voastre vor fi exemple de urmat pentru alţii, întreaga voastră fiinţă va fi un ghid pentru ceilalţi.
Chiar dacă nu credeţi că aveţi suficientă experienţă într-un domeniu, dacă veţi simţi o pornire interioară să întreprindeţi ceva, acţionaţi! Ghizii voştri spirituali vă vor îndruma şi veţi constata că treaba pe care aţi început-o, şi pentru care nu aveaţi habar cum să o faceţi, se va derula în condiţii şi cu rezultate optime. Va conta doar dacă scopul activităţii şi preocupărilor voastre va fi unul superior. Deci, alegerea vă aparţine; de rest are cine să se ocupe. Vă va veni inspiraţia atunci când va fi necesar.
Este important să înţelegeţi că nu trebuie să asistaţi cu necesitate la un miracol, la o revelaţie, pentru ca acţiunea voastră să vă fie aprobată şi recunoscută ca fiind viabilă.
Pur şi simplu este necesar să acţionaţi cu dăruire şi cu onestitate, şi, dacă constataţi că înaintaţi în realizarea proiectului început, consideraţi că aţi obţinut certificarea utilităţii acelei acţiuni. Acum, diferenţa se va face între acţiune şi non-acţiune.  
În derularea programului vostru veţi avea bucuria să constataţi cum se potrivesc lucrurile, adică cum lucrează sincronicitatea. Desigur, mă refer la acţiuni utile şi care ajută procesului de trecere la o nouă dimensiune.
Cum pot fi recunoscute acestea ? Dacă sunt oferite fără a vă aştepta la plată sau recompensă, dacă produc beneficiarului bucurie, dacă salvează dintr-o situaţie precară sau limită, dacă nu lezează interesele altora, dacă protejează natura şi orice creaţie a lui Dumnezeu, acestea pot fi considerate acţiuni care măresc frecvenţa de vibraţie, acţiuni care ajută ascensiunii.
Lucrările la care mă refer, pot fi din orice domeniu : construcţii, industrial, spiritual, cultural, artistic, sportiv, de sănătate, învăţământ etc. În asemenea acţiuni nu trebuie să urmăriţi un câştig, altul decât cel care să vă asigure subzistenţa, şi acesta doar dacă situaţia voastră materială nu o permite. Mă refer deci la acţiuni de voluntariat (Nota C.M : karma yoga), de donaţii (bunuri, bani, sânge, organe), de ajutor dezinteresat, menit să ajute o fiinţă sau o colectivitate.
Pământul se schimbă acum atât ca structură fizică cât şi ca electromagnetism. Altfel de energii îşi fac loc şi se ancorează acum pe planetă. Conştiinţele se modifică, înclusiv cea a planetei, ca entitate. Totul este cuprins în procesul de evoluţie.
Va mai dura un pic până când se va forma o conştiinţă de masă, globală, care să se regăsească în orice punct al sistemului vostru planetar. Fiinţa umană va învăţa (mai precis, îşi va reaminti) acum cum să gândească doar pozitiv, cum să experimenteze noi situaţii de viaţă care să o îmbogăţescă. Omul va trebui să renunţe la a-i judeca pe alţii, la invidie, separare şi ură. La baza a tot ceea ce va face şi va gândi, va pune IUBIREA şi COMPASIUNEA.
Faceţi tot ceea ce credeţi că ajută procesului de edificare a Noii Ere, inclusiv prin renunţarea la a citi sau aproba ştiri alarmiste propuse de marea majoritate a surselor mass-media. Pur şi simplu, nu le mai vizionaţi, nu le mai ascultaţi, nu le mai citiţi şi nu le mai comentaţi (nici bine nici rău). Este metoda cea mai sigură că aceste ‘’ focuri’’ nemaiîntreţinute de curiozitatea (şi buzunarul) oamenilor, se vor stinge, colportorii de ştiri de senzaţie trebuind să-şi caute alte preocupări.
Ajutaţi la răspândirea acestui mesaj, şi aceasta fiind una din căile prin care puteţi contribui la curăţarea planetei de negativitate şi la trezirea celor încă adormiţi.
Maitreya
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu