Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 iunie 2011

GĂSIREA DRUMULUI CĂTRE PĂMÂNTUL INTERIOR.


 (29 June 2011; channeler: Julie Miller)

Oameni de la suprafaţă Pământului, sunt ADAMA din Telos. 

Este o mare plăcere să am ocazia de a comunica din nou cu voi, cei de deasupra! Vi se transmit din ce în ce mai multe mesaje care vorbesc despre diverse alte civilizaţii din afara cunoaşterii voastre. În viitor veţi primi încă şi mai multe. Aceste mesaje le primiţi prin diverşi comunicatori (channeleri). De multe ori, interpretarea acestor mesaje este diferită de la comunicator la comunicator, deşi conţinutul acelui mesaj nu s-a modificat. Calitatea şi exactitatea recepţionării şi interpretării mesajelor depinde deci prioritar de nivelul de conştiinţă şi calităţile canalului receptor.

De-a lungul ultimilor câţiva ani s-a vorbit mult despre energiile şi particularităţile Mt. Shasta, menţionat ca una din porţile de acces în Pământul Interior. Energiile care se regăsesc în această zonă sunt deosebit de puternice  Gurile de comunicare dintre lumea de la suprafaţă şi cea interioară sunt frecvent folosite de telosieni, şi extrem de rar identificate şi folosite de cei de la suprafaţă.

Vortexurile energetice aflate în Mt. Shasta răspândesc o puternică energie care poate fi uşor sesizată de un presupus vizitator venit de la suprafaţă.
Sunt încă foarte mulţi care consideră aceste realităţi ca fabulaţii şi imaginaţii ale unor minţi deplasate. Dar asemenea portaluri există şi sunt răspândite în multe locuri ale planetei.
Cei a căror frecvenţă de vibraţie rezonează cu cea a energiilor acestor căi de intrare, adevărate căi energetice de comunicare, pot identifica punctele respective, dacă se află în zonă.  Este de înţeles că sunt foarte puţini pământeni de la suprafaţă care au ocazia să identifice aceste centre energetice de forţă.

Dar călătoria spre interiorul planetei se poate face mai lesnicios utilizându-vă doar corpul astral, timp în care corpul fizic doarme. Sunt mulţi printre voi care au vise ciudate, în care vizitează diverse locuri de sub Pământ. La trezire, însă, îşi mai amintesc doar frânturi din acel vis straniu sau, pur şi simplu, nu-şi mai amintesc nimic. Se întâmplă frecvent celor de la suprafaţă, ca în vis să găsească soluţia unor probleme care-i frământă şi a căror rezovare părea de negăsit. Îşi amintesc, vag, că cineva le-a oferit soluţia, fără a fi capabili, după trezire, să-l poată identifica.

Când vă aflaţi în Pământul Interior, veţi vedea coridoare largi, cristale de culori diferite în pereţi sau mărginind tuneluri prin care circulă din timp în timp garnituri de vagoane silenţioase, pe pernă magnetică.
Întrările în subteran sunt mascate vederii omului obişnuit de la suprafaţă, care va vedea un peisaj sau o stâncă ce pare monolit. Cine trece prin apropierea unui vortex, poartă de comunicare cu interiorul, chiar dacă nu-l va identifica, va avea unele senzaţii speciale, o stare de efervescenţă, de nelinişte, furnicături pe anumite poţiuni ale corpului etc.

Ştiu că mulţi oameni de deasupra Pamantului sunt dornici să cunoască civilizaţia lemuriană şi atlantă, aşa cum se regăsesc ele în subteran. Aceaste informaţii, de obicei, le primesc în timpul viselor, care, în marea majoritate, nu se ţin minte. 

 Dacă doriţi să călătoriţi cu corpul astral în tărâmurile interioare ale planetei, faceţi o meditaţie, seara, înainte de culcare, şi invocaţi maeştri ascensionaţi să vă ghideze în timpul somnului să faceţi o asemenea călătorie. Unii dintre voi au avut vieţi în Lemuria sau în Atlantida, şi aceştia vor putea să-şi amintească scene din acele vieţi.

Dacă agreaţi ideea de a cere ghizilor voştri spirituali să vă ajute să vă amintiţi secvenţe din vieţile pe care le-aţi avut în aceste ţinuturi de legendă, faceţi-o cu toată dăruirea, din inimă şi cu credinţa că veţi fi ajutaţi. Este foarte posibil ca invocarea ghizilor voştri spirituali să nu vă aducă rezultatele aşteptate chiar din prima seară. Nu vă descurajaţi, continuaţi să cereţi şi peste un timp, dorinţa voastră se va îndeplini. Desigur, nu toată lumea aflată acum în corp fizic pe Pământ, a avut vieţi în aceste continente. 
Pentru amuzament, vă pot spune că este posibil ca într-o viaţă trecută, voi să fi fost…animalul de companie al actualei iubite sau soţii, sau cine ştie ce altceva.   

Dragii mei, cei din Pământul Interior sunt dornici să ajute fiinţele de la suprafaţă să-şi depăşească condiţia spirituală actuală.   

Julie Miller
Cunoaşteţi, desigur că în Programul Divin există şi prevederea ca pământenii de la suprafaţă să fie vizitaţi, la vedere, de soli ai civilizaţiilor universului, interesate să-şi cunoască fraţii şi surorile de pe Pământ. În acest program există şi prevederea ca oanenii de la suprafaţă şi din interior să se întâlnească.  De asemenea, cele două continente dispărute în adîncurile oceanului planetar, se vor ridica din nou la suprafaţă. Răbdarea este cheia.
Vom fi încântaţi, dragii noştri, să savurăm momentele regăsirii noastre, măreţia şi emoţia acelor clipe nici măcar nu ni le putem imagina. 
  
Sunt Adama şi vă transmit toată dragostea  mea !

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu