Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 iunie 2011

ISTORIA ADN - ului rasei umane (3)


De la Kryon

(29 August 2009, prin Lee)                  
(continuare)

Lemuria
Încet, prima civilizaţie umană s-a născut şi aceasta a fost Civilizaţia Lemuriană. Cunoaşteţi aceasta, desigur.
Nu era un popor foarte avansat tehnologic. Dar oamenii acelei civilizaţii utilizau 90% din capacitatea ADN-ului spiritual (cuantic), nu 30% cât utilizaţi voi, cei de astăzi. Se întâmpla asta deoarece zestrea pe care o primiseră de la Pleiadieni, încă era activă.  
Lemuria a fost cea mai veche civilizaţie de pe planetă şi care a durat cel mai mult. În întreaga ei existenţă, Civilizaţia Lemuriană nu a cunoscut războiul, cu excepţia ultimei perioade când nu a avut de ales, din cauza provocării altei civilizaţii.
Faţă de forma monolit de la început, Lemuria s-a mai fracţionat în timp, mai cu seamă din cauza creşterii nivelului ocenelor şi mărilor. Lemurienii au devenit un popor de navigatori şi s-au răspîndit pe tot globul.
Poporul Lemurian a format iniţial grupuri umane localizate în zonele în care au aterizat pentru prima oară Pleiadienii, anume în Hawaii, şi mai precis, pe muntele cel mai înalt de pe Pământ, dacă se măsoară de la baza lui, aflată în adâncimile oceanului Pacific (Nota C.M.: Mt.Mauna Kea se ridică la 4205 m deasupra nivelului oceanului, dar cea mai mare parte este acoperită de apă. Înălţimea totală a acestui munte, măsurată de la baza lui subacvatică, este de 10200 m .depăşind Everstul, 8848 m). Îngropate în munte se pot regăsi şi astăzi relicve ale ambarcaţiunilor de tip canoe, pe care le utilizau vechii hawaieni.
Aşa dar, leagănul umanităţii de pe Pământ se află în Hawaii.

Vechii lemurieni, utilizatori ai 90% din partea cuantică a ADN-ului, aveau vaste cunoştinţe despre sistemul solar şi erau fiinţe puternic dezvoltate spiritual. Ei ştiau că sunt una cu universul şi nu pot fi separaţi de acesta.

Câteva observaţii de natură istorică
Despre Atlantida s-a vorbit în mod nejustificat mult mai mult decât despre Lemuria. Civilizaţia Atlantă a apărut mult mai târziu decât Lemuria. De fapt, despre acea perioadă foarte veche a exista şi mai există încă foarte multă confuzie.
Atlantida nu a jucat un rol prea important în istoria umană, dacă este să ne referim la zona metafizicii şi ezoterismului. Nu afirm că a fost fără importanţă, însă nu poate fi comparată cu cuvilizaţia Lemuriană. Mitologia exagerează mult când atribuie Atlantidei locul de cea mai avansată civilizaţie antică. Locul pe podium, din acest punct de vedere, îi aparţine de drept şi de fapt Lemuriei. Dar nici măcar Lemuria nu atinsese nivele foarte înalte în ceea ce priveste tehnologiile, cunoştinţele tehnice, ci doar ca spiritualitate. Lemurienii erau foarte buni tămâduitori în care scop utilizau foarte mult magnetismul, în special biomagnetismul. ADN-ul nu mai avea taine faţă de lemurieni în ceea ce priveşte compoziţia şi rolul său. Nu chiar toţi lemurienii, evident ! [Kryon zâmbeşte]. Deşi nu dispuneau de microscoape, ei cunoşteau alcătuirea structurii AND.

Anticii ştiau!
Lemurienii ştiau totul despre sistemul solar şi despre galaxie. Se uitau pe cer şi, cu adevărat “citeau în stele“. Din acest punct de vedere, se poate afirma că erau o societate avansată deşi tehnic, tehnologic, nu avansaseră mai de loc (Aşa cum sunteţi voi acum, de ex.). Istoria modernă nu conferă credibilitate nici măcar celor 30000 de ani în care Lemuria a atins vârful ei de civilizaţie.
Descoperirile care vor avea loc în viitorul apropiat vor schimba această optică nerealistă. 
Chiar în urmă cu 4000-5000 de ani, anticii dovedeau încă multă cunoaştere a numeroase stele din această galaxie. Erau la curent cu Aliniarea planetelor şi  evenimentele prin care va trece Pământul în anul 2012.
Despre Aliniarea Galactică, am mai vorbit şi cu alte ocazii, începând de prin anul 1998. Această aliniere se produce la fiecare 26.000 de ani, şi acest ciclu nu le era necunoscut anticilor. Cum era posibil, mă veţi întreba ? Această cunoaştere nu s-a pierdut nici măcar de foarte mult timp. Cu doar câteva sute de ani în urmă, minţile luminate încă mai erau ancorate în cunoaşterea universală deşi nu dispuneau de echipamente precum calculatoarele sau sateliţii. Aveau însă un ADN mai complet, cu mai multe spirale, şi aceasta îi făcea să facă incursiuni introspective în propria lor fiinţă, de unde aflau mairile adevăruri universale care vouă, materialiştilor epocii moderne, vă scapă. Cunoşteau despre echinocţii, eclipse, orbitele pe care se mişcă planetele şi alţi aştri.
Când noi vorbim în acest mod, există mulţi care argumentează că forţe din afara Pământului, civilizaţii extraterestre, adică, sunt responsabile pentru regresul pământenilor. Aceasta este caracteristica fiinţei umane care nu se simte responsabilă pentru scăderea frecvenţei de vibraţie a sistemului planetar în care trăieşte şi care constituie principala cauză a scăderii nr. de spirale AND şi diminuarea frecvenţei de vibraţie a rasei umane. Marele Spirit Divin nu v-a părăsit niciodată dar v-a respectat liberul arbitru de care v-aţi folosit fără prea mult discernământ.
Fragmentarea Lemuriei şi divizarea societăţii umane în grupuri care şi-au revendicat independenţa, dorind apoi să-şi impună convingerile şi altora, a fost principala cauză a regresului. Din procentul important de 90% spiritualitate, v-aţi redus constant, ajungând, aşa cum am spus, să mai folosiţi doar 30%. Aceasta a condus la reducerea orizontului cunoaşterii voastre şi izolarea de civilizaţiile altor planete. Însularizarea Pământului, a permis creşterea negativităţii la cote care în ultimii zeci de ani aduseseră planeta în pragul colapsului.  

Lee
In perioadele în care nivelul de spiritualitate era ridicat, lumea se înţelegea, nu existau conflicte, în societate domnina armonia. Divizarea a făcut ca ştiinţele bazate pe intuiţie şi credinţă să fie din ce în ce mai blamate de către pătura celor din ce în ce mai egoişti, mai nesinceri şi mai lacomi de putere şi de bunuri materiale.
Multele şi importantele cunoştinţe cu care au venit pleiadienii, s-au pierdut treptat, în locul lor umanitatea punând ‘’ ştiinţa’’ banului şi interesului personal sau de grup.
Dragii mei, aceasta este perioada în care puteţi reveni la ştiinţa universală a cunoaşterii, la iubirea de care v-a făcut capabili Creatorul, la armonie şi bunăstare pentru toţi. Cine scapă această ocazie, se va mai întâlni cu ea, poate, peste 26.000 de ani.
Dacă veţi înţelege că oportunitatea aceasta nu trebuie pierdută, ciclul următor vă va găsi extrem de evoluaţi, fiinţe vibrând pe înaltele frecvenţe ale iubirii şi fericirii, aparţinând marii familii a civilizaţiilor avansate ale Galaxiei şi Universului.
NUMAI de fiecare dintre voi depinde.
Nimeni altcineva n-o poate face în locul vostru.
Nu mai aveţi decât extrem de puţin timp.
  
Kryon
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu