Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 mai 2011

DINCOLO DE POARTĂ


De la arhan. Mihail       

(5 May 2011; channeler: Carolyn Ann O'Riley)

Bine ati venit şi salutări, minunatele mele fiinţe din Lumiină!
Timpul vostru liniar aleargă cu repeziciune, nu-i aşa? Voi constataţi că timpul trece din ce în ce mai repede. Preaiubitilor chiar vă rog să acceptaţi acest fapt. Este normal să se întâmple aşa până când vă veţi adapta schimbărilor care se produc..
Creatorul cere ca voi să primiţi toate acestea cu seninătate şi pace interioară. Această atitudine vă va ajuta să  faceţi faţă cu bine la schimbările care se produc acum pe Pământ. Creatorul vă dăruieşte un mic glob de cristal eteric pe care-l depune în centrul Chakrei Inimii fiecăruia dintre voi. Pentru ca aceasta să se întâmple, este suficient dacă, după ce citiţi aceste rânduri, vă aşezaţi mâna pe inimă cu gândul că acest cadou v-a fost pus deja acolo.
Globul acesta vă va ajuta să vă amplificaţi sentimentele de iubire pe care le veţi trimite din chakra inimii voastre către chakra inimii tuturor fiinţelor.
Nimeni nu poate avea mai multă dragoste şi harul pe care-l au dragele mele fiinţe divine născute prin Graţia Creatorului. Vă rog să folosiţi acest mic glob de cristal în fiecare zi, pentru a trimite dragostea şi harul vostru către Mama Pământ şi întreaga creaţie de pe planetă,  până la cele mai mici particule. Trimiteţi dragostea şi harul vostru  către toate planurile, niveleleşi aspectele sistemului vostru planetar.
Preaiubiţilor, serviciul vostru de a trimite dragostea şi har zilnic în planul terestru va contribui la accelerarea transformării care are loc la toate nivelurile din cadrul acestui sector de Ominvers. Sunteţi aici şi acum deoarece aveţi misiunea de a ajuta la redresarea şi înalţarea planetei Pământ.
Creatorul vă trimite Iubire Divină şi Graţie.                                                                                                             Pur şi simplu deschideţi-vă inima pentru a permite minunatului Val al Iubirii Divine să vă pătrundă fiinţa pentru ca, la rândul vostru, să puteţi trimite această iubire către tot ceea ce vă înconjoară, către întreaga creaţie de pe planetă şi din afara ei. Imaginaţi-vă cum acest glob de cristal primit în dar se umple cu iubire şi îşi extinde dimensiunile.
1. Cu ochii spirituali larg deschişi (şi cu cei fizici închişi), intenţionaţi-vă dorinţa de a trece dincolo de limitele porţilor care dau spre infinit. Îmaginaţi-vă cum, prin Graţie Divină primiţi calităţi şi abilităţi pe care nu le-aţi cunoscut până acum, daruri care vă vor ajuta să vă extindeţi graniţele cunoaşterii. Vouă vi se deschid  infinite posibilităţi de a înţelege şi pătrunde în infinitele aspecte ale creaţiei.                                                                               

2. Cereţi Ingerilor şi Ghizilor voştri Spirituali să vă asiste şi să vă ajute în această minunată călătorie a spiritului.

3. Găsiţi-vă o poziţie comodă pe scaun sau întindeţi-vă pe pat. În cazul în care alegeţi să vă aşezaţi pe pat, păstraţi picioarele întinse iar mâinile poziţionate pe lângă corp.

4. Acoperiti-vă cu o pătură uşoară, dacă aveţi senzaţia de rece.

5. Asiguraţi-vă că în perioada meditaţiei nu veţi fi conturbaţi de nici-un zgomot sau de voci.
 
6. Închideţi ochii şi efectuaţi trei respiraţii profunde, începând cu expiraţia.
Ocupaţi-vă mintea cu gânduri de iubire pentru întreaga creaţie. Cînd expiraţi, imaginaţi-vă cum eleminaţi din fiinţa voastră tot stresul, toate preocupările care v-au dominat şi v-au făcut să nu fiţi calmi. Expulzaţi din voi orice sentiment de teamă şi de îndoială. Când expiraţi, permiteţi-vă să produceţi un oftat de eliberare.

 7. Procesul de relaxare, (cu completări C.M.): 
 - Începeţi cu piciorul stâng, de la degete până la şold, focalizându-vă atenţia asupra fiecărui muşchi, pentru a-l relaxa. Realizaţi procesul fără grabă şi păstraţi ochii închişi. Când aţi „parcurs” întregul picior, verificaţi destinderea printr-un control rapid, tot de jos în sus, al întregului picior, oprindu-vă, dacă este cazul, asupra unor eventuale zone nerelaxate.
- Relaxaţi, în acelaşi mod, piciorul drept.
- Relaxaţi mâna stângă, de la degete până la umăr, procedând ca la picioare (deci, în două etape: una lentă şi una rapidă, de control).
- Relaxaţi mâna dreaptă.
- Relaxaţi partea frontală a trunchiului, de la bazin până la umeri. Concentraţi-vă asupra fiecărui organ intern: vezică urinară, zona pelviană, rinichi, tractul urinar, ficat, intestine, splină, pancreas, plămâni, inimă).
- Relaxaţi posteriorul trunchiului, începând de cu muşchii fesieri, până la umeri.
- Relaxaţi muşchii gâtului şi ai cefei.
- Relaxaţi muşchii feţei şi ai globilor oculari, de la bărbie la frunte. 
- Relaxaţi scalpul.

Procesul unei relaxări corecte trebuie să dureze 15-20 minute, fără ca în acest timp să dormiţi.

8. Invocaţi eul corpului vostru material, „privind” spre partea superioară a umărului stâng şi cereţi-i să rămână pe postul de observator în aceasta călatorie, fără a interveni. Dacă cunoaşteţi în mod particular un mod de a vă contacta mai direct eul, o puteţi face.

9. Faceţi o scurtă rugăciune către Creator, implorându-l să vă trimită o rază de Lumină Alb-strălucitoare şi Galben-aurie care să vă protejeze în această călătorie. (Ceva în genul :” Tată Ceresc şi Suprem, cu umilinţă invoc ajutorul Tău pentru a-mi trimite o rază de lumină alb-strălucitoare şi galben-aurie care să protejeze fiinţa mea totală şi să-mi ridice frecvenţa de vibraţie, în această călătorie. Facă-se voia Ta. Amin!”

Este posibil să percepeţi cum o rază de lumină pătrunde în corpul vostru prin tălpile picioarelor, ridicându-se până în vârful creştetului, unde va ieşi prin chakra coroanei în univers, pentru a reveni tot prin tălpile picioarelor, reluînd acest circuit.Circuitul va funcţiona pe întreaga durată a călătoriei voastre imaginare (meditaţiei).

Sunteţi acum divin protejat şi nimic nu poate interveni negativ în timpul efectuării călătoriei.

10. Respiraţi rar şi profund şi simţiţi-vă complet protejat împotriva oricărei forţe malefice. Vă aflaţi în respiraţia lui Dumnezeu la care fiinţa voastră se află conectată. Inima voastră este de asemenea conectată acum la Inima spirituală a Creatorului.

În călătoria pe care o veţi efectua veţi fi însoţit de Fiinţe de lumină, Îngerii şi Ghizii voştri spirituali. Forma voastră fizică (corpul) rămasă pe Pământ va fi permanent păzită de un înger, o fiinţă de lumină.
Fiinţele de lumină, ghizii care vă însoţesc vă vor arăta porţile nemateriale prin care trebuie să intraţi.
Aţi ajuns astfel pe un coridor placat cu marmură albă. Pentru a continua, vă veţi descălţa şi veţi primi o încălţăminte specială şi foarte comodă de tip „flip-flops”, căci, vi se explică, urmează să pătrundeţi într-o zonă extrem de sacră, care nu trebuie contaminată cu nici un fel de particulă materială. Apoi, veţi trece prin filtrul Flacării Argintiu-Violet care vă va purifica energiile, pentru a rămâne doar cu energiile de înaltă frecvenţă.
Îngerii vă vor conduce pe un coridor aflat la un nivel un pic mai jos pe care nu l-aţi mai întâlnit. Vi se va reaminti că această zonă este mereu în construcţie, aşa cum, de altfel, sunteţi şi voi.
În sfârşit, ajungeţi într-un loc unde, în partea dreaptă, se face o uşă pe care scrie „Dincolo de Poartă”
Uşa se deschide şi, după ce treceţi pragul, observaţi că începe o alee care duce într-o parcare, unde vă aşteaptă o limuzină Rolls Royce albă.
Până să ajungeţi la maşină, trebuie să treceţi din nou printr-o Flacără Argintiu-Violet care vă apare direct în faţă. Trecerea prin flacără durează foarte puţin timp, suficient însă pentru a vă da seama că este o flacără rece.
Flacăra se transformă instantaneu în Alb-strălucitor şi, timp de un minut, vă purifică pentru a putea să vă ridicaţi la o vibraţie şi mai înaltă. Astfel, complet purificat, sunteţi învitat la limuzină. Cum intraţi, observaţi cum, de la scaunul şoferului, radiază o lumină extrordinar de strălucitoare.
Plin de emoţie şi umilinţă, realizaţi că şoferul este însuşi Creatorul.
El se întoarce către tine şi înţelegi că eşti întâmplinat cu nemărginită dragoste.
Sentimentul este de profundă căinţă că, poate, cândva, ai pus la îndoială existenţa Creatorului. Certitudinea ta este deplină şi lacrimi de bucurie şi efuziune ţâşnesc din fiinţa ta.
Telepatic, Creatorul începe să comunice cu tine prin diverse simboluri, sunete şi culori pe care tu le înţelegi perfect.
Apoi, „urchile tale spirituale” aud vocea inconfundabilă a UNICULUI.Creatorul îţi va spune: "Copilul Meu, a trecut mul timp de când te-ai despărţit de Mine. Îţi mulţumesc că te-ai purificat şi ai putut, astfel, să treci dincoace de Poartă, pentru a Mă întâlni! Acum suntem împreună şi asta ne face fericiţi pe amândoi! Îţi mulţumesc! Ceea ce vei vedea aici este doar o frântură din esenţa Finţei Noastre Glorioase.

Te simţi în largul tău, destins şi fericit şi simţi comuniunea ta cu Creatorul. Te emoţionezi că veţi face o călătorie împreună. Nu-ţi mai aminteşti ca vreodată să mai fi fost atât de fericit şi de iubit.
Te poziţionezi pe banca din spate, pentru a avea o panoramă mai completă.
„Şoferul” iese cu maşia din parcare şi realizezi că, de fapt, a început să plutească.
Simţi cum Glorioasa Fiinţă a Creatorului se extinde şi cuprinde nu numai maşina dar şi împrejurimile.
O melodie extraordinară şi nemai auzită se revarsă din boxele limuzinei, amplasate, parcă, peste tot. Vehiculul vă poartă tot mai sus şi, de acolo, vezi cum dedesubt plutesc nori argintii.
Eşti într-o stare de extaz de nedescris şi ai dori ca totul să nu se mai sfârşească niciodată.

La un moment dat vă apare în faţă o mică zonă mărginită de un gard alb care are o poartă. Poarta îţi aminteşte parcă de ceva cunoscut.
Creatorul îţi citeşte gândurile şi-ţi aminteşte că pe aceasttă poartă ai intrat de sute de ori, de fiecare dată când te-ai întors ACASĂ, după fiecare viaţă pe care ai experimentat-o.
”Poarta aceasta este doar un simbol care semnifică plecările şi revenirile în vieţile pe care le-aţi avut. Ceea ce vezi în faţa ta sunt căile pe care ţi le poţi alege la plecare, sunt posibilităţi care vă stau la dispoziţie şi din care vă alegeţi pe care o doriţi. După ce vă încheiaţi călătoria, reveniţi ACASĂ, mai bogaţi şi mai plini de daruri.
Câmpurile acestea nesfârşite, pline de verdeaţă şi de pomi cu rod bogat, vă stau la dispoziţie întru eternitate.

"Acum ai înţeles. Atunci când sunt cu tine şi în tine, te afli în starea ta reală, dar, pentru un moment, acesta este doar o iluzie pentru umanitatea voastră atâta timp cât nu sunteţi conectaţi cu Mine. Voi sunteţi pe cale de a vă reaminti acum ce înseamnă ACASĂ şi că şi voi faceţi parte din MARELE SUFLET AL FAMILIEI”.

Creatorul opreşte limuzina şi îngerii se grăbesc să vă ajute să coborâţi. Dincolo de poartă te aşteaptă sufletele dragi, care te salută. Fiecare chip îţi este cunoscut. Ingerii îţi amintesc că eşti energie divină şi că aspectul pe care-l ai în fiecare viaţă este trecător şi consumabil ca o lumânare.
 
Eşti copleşit de emoţie pentru ceea ce ai văzut şi pentru primirea care ţi se oferă de numeroasa familie. Lacrimi de bucurie se rostogolesc pe obraji şi te simţi incapabil să mai rosteşti ceva.

Creatorul vă reaminteşte că vă puteţi alege oricare dintre infinitele scenarii de viaţă care vi se oferă. Alegerea pe care o faceţi la un moment se adaugă tabloului general pe care-l pictaţi.
Orice alegere înseamnă un aranjament diferit în care intră o serie e personaje, care-şi ordonează viitoarea viaţă în funcţie de aceste înţelegeri. Schimbarea programului provoacă un şir lung de reaşezări în vieţile tuturor celor cuprinşi în programul ales iniţial, toate aceste trebuind să se facă numai cu acordul celor implicaţi. Orice schimbare intempestivă de program este, în principiu, o turbulenţă, o conturbare, care ar trebui evitată pentru a nu leza interesele atâtor suflete.

Creatorul sugerează este întotdeauna în interesul fiecăruia dintre voi să i se permită să vă cunoască permanent viaţa, pentru ca, prin îngerii săi, să vă poată ajuta şi indica din timp avantajele şi dezavantajele hotărârilor voastre. Alegerile însă vă vor aparţine toteauna, în conformitate cu liberul vostru arbitru.
"Copiii mei, voi sunteţi nelimitaţi şi nemuritori. Puteţi face orice alegere. De ce vă închideţi în cutiuţa voastră şi de ce vă este teamă? Amintiţi-vă sunteţi fiinţe spirituale, având o experienţă umană, nu sunteţi un oameni având o experienţă spirituală? Aţi trecut prin sute de vieţi şi, de fiecare dată, aţi ales ceea ce aţi vrut voi nu Eu”

Creatorul cere ca de fiecare dată să vă luaţi „la revedere” nu „adio” de la Familia voastră Spirituală deoarece mereu veţi reveni ACASĂ, indiferent pe unde veţi fi călătorit.
După ce vă vă luaţi la revedere de la cei care v-au întâmpinat, vă urcaţi în limuzină şi, împreuă cu Creatorul, reveniţi în parcarea de unde aţi plecat. Îngerii vă aşteaptă şi vă deschid portiera pentru a coborâ.

Creatorul ţi se adresează la plecare: "Copilul Meu, îţi mulţumesc pentru că ai venit şi mi-ai permis să ne plimbăm împreună! Tu ştii că eşti iubit mai mult decît se poate exprima într-o limbă pământeană. Esenţa Mea va fi mereu aici pentru a te întâmpina aşa cum a fost în totdeauna”.
Carolyn
Creatorul te îmbrăţişează la plecare iar îngerii te readuc la poarta prin care ai ieşit. Revezi coridorul placat cu marmură albă, pe care ai venit. Călătoreşti din nou spre Pământ. Îngerii te însoţesc să-ţi reiei corpul uman, intrând prin chakra inimii.

Mişcaţi degetele de la mâini şi de la picioare, deschideţi ochii fizici şi reluaţi-vă activitatea.
 
În zilele şi săptămânile următoare, amintiţi-vă de minunata voastră călătorie şi de bucuria pe care aţi trăit-o alătiri de Creator.

Eu sunt Mihail

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu