Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 mai 2011

COMUNICARE DE LA MATEI

(8 mai 2011, channeler Suzanne Ward)

Manipularea ADN; Decepţia Osama bin Laden; Ziua internaţională a mamei.

1. Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe această staţie spaţială; sunt Matei.

Cu foarte mult timp în urmă, imposibil de exprimat în timp liniar, celulele umane aveau structură cristalină iar ADN-ul avea 24 de spirale.
De-a lungul veacurilor, civilizaţiile întunecate venite din afară au făcut repetate manipulări genetice asupra fiinţelor de pe planeta Pământ pentru a reduce capacitatea celulelor corpului de a încorpora lumina. În mod practic, aceasta a însemnat schimbarea structurii de cristal (siliciu) cu strutura bazată pe carbon (Nota C.M.: mult mai opacă şi mai puţin aptă de a stoca lumina). În mod implicit, numărul spiralelor s-a redus, în timp, de la 24 la două. ( Nota C.M.: Prin aceste transformări, civilizaţiile întunecate au urmărit să obţină cel puţin următoarele rezultate: 
- scăderea nivelului conştiinţei umane, 
- limitarea la nivele foarte mici a performanţelor creierului uman, ceea ce înseamnă scăderea inteligenţei fiinţelor umane, 
- diminuarea capacităţii sistemului imunitar de a se apăra împotriva diverselor bacterii, microbi sau viruşi, ceea ce a dus la scăderea duratei de viaţă.
Prin toate acestea s-a urmărit obţinerea unor fiinţe umane obediente, lipsite de discernământ clar şi de voinţă, fiinţe care puteau fi mult mai uşor dominate şi puse să execute diverse acţiuni (muncă fizică grea, acţiuni de comano împotriva celor care se revoltau etc)

Această politică distructivă continuă şi astăzi prin tot felul de acţiuni, cum ar fi: poluarea aerului, otrăvirea solului şi apelor, producerea de viruşi sau microbi în laboratoare specializate, pentru a îmbolnăvi diferite grupuri de populaţie, fabricarea de medicamente alopate, care conţin mici doze de otravă ce-şi face efectul în timp, producerea de catastrofe „naturale” în care să moară cât mai mulţi oameni, conflicte armate între diverse ţări, etnii, grupuri sociale, creşterea energiilor negative prin întreţinerea sentimentului de insecuritate şi de teamă etc.

2. Toate aceste adevăruri sunt cunoscute de sufletele care trăiesc în dimensiuni superioare. Aceasta fiind situaţia lumii pământene, se poate pune întrebarea legitimă: de ce totuşi, sufletele care-şi părăsesc trupurile materiale, aleg, după un timp, să se reîncarneze pe Pământ? Explicaţia constă în faptul că în vieţile anterioare, aceste suflete nu au reuşit să-şi încheie programele cu care veniseră pe planetă în acea viaţă. Aceste restanţe se pot acumula de la o viaţă la alta, formând ceea ce se numeşte încărcătura karmică. Ele revin în corp fizic pentru a-şi „termina treaba” de care depinde evoluţia lor. Dar, de ce nu au reuşit aceste suflete să-şi realizeze ceea ce şi-au propus? Deoarece, atunci când revin în corp, diversele tentaţii le pot face să se abată de la obiectivele pentru care au revenit, mai ales că fiinţa umană încarnată nu-şi mai aminteşte (la nivel de intelect) ceea ce ştie sufletul.

3. Civilizaţiile care au mutilat fiinţa umană, prin tot felul de experimente genetice, au împins sistemul planetar în condiţii de densitate din ce în ce mai joasă.
Milenii de-a rândul locuitorii Pământului au fost robi ai minciunii comise şi perpetuată de marionetele de pe planetă ale forţelor intunericului. Mereu au existat însă fiinţe umane care au ţinut legătura cu Lumina Divină şi prin care omenirea a putut cunoaşte adevărul. Este însă tot atât de adevărat că reprezentanţii forţelor întunecate sau lacheii lor au ţinut permanent sub observaţie orice voce care s-a ridicat pentru a dezvălui adevărul. Aceşti mesageri divini au fost denigraţi, pedepsiţi în diverse moduri sau exterminaţi de acele autorităţi care făceau jocul întunecaţilor. O lungă perioadă de timp planeta a fost încărcată cu energii negative care au scăzut periculos frecvenţa de vibraţie a planetei şi sistemului său planetar.

4. Cu şapte decenii în urmă, după calendarul vostru, Pământul a lansat un semnal SOS anunţând universului iminenţa dezintegrării sale, ca urmare a enormelor cantităţi de negativitate acumulate. Cunoaşteţi, desigur că, Dumnezeu a autorizat civilizaţiile din lumină ale universului să elaboreze şi să pună în aplicare un program urgent de salvare a sistemului vostru planetar. Enormele cantităţi de lumină care au fost pompate planetei , au redresat situaţia, Pământul şi-a corectat traiectoria şi mişcarea de rotaţie în jurul propriei axe, astfel că la sfârşitul anului 2012 va putea trece în dimensiunea a 4-a, ceea ce înseamnă o ridicare importantă a vibraţiei sale. Preconizata instaurare a Epocii de Aur va începe a fi edificată cu certitudine după saltul planetei în dimensiunea a 4-a.

5. Trebuie să atragem atenţia că creşterea frecvenţială şi trecerea planetei într-o dimensiune superioară nu asigură automat şi saltul dimensional locuitorilor săi. Mulţi vor accesa noile dimensiuni dar mulţi nu vor putea însoţi planeta, dacă nu vor fi pregătiţi. Efortul ascensionării revine fiecărei fiinţe umane care ar trebui să se străduiască să ţină măcar pasul cu creşterea vibraţiei planetei. Este adevărat că numărul acestora a crescut mult dar mai sunt încă foarte mulţi care ar trebui să se grăbească, dacă doresc cu adevărat să facă saltul într-o nouă dimensiune (Nota C.M.: scadenţa este în decembrie 2012). În dragostea pentru locuitorii săi, Mama Gaia doreşte ca toţi să-o însoţească în dimensiunea a 4-a, dar, în mod real, vor avea această posibilitate numai cei care, la momentul deschiderii porţii stelare, vor fi deja suficient de purificaţi şi de rafinaţi pentru a putea rezista înaltelor frecvenţe luminoase în care ar urma să se integreze. Cei care nu vor putea vibra pe înaltele frecvenţe ale dimensiunii a 4-a, îşi vor pierde, probabil, corpul fizic (Nota C.M.: În una dintre comunicările transmise de Maeştri Ascensionaţi, apărută pe acest blog, se menţionează că atunci când andromedanii au trecut prin ceea ce urmează să trecem şi noi, numai 1/3 din populaţie a ascensionat).

6. Membrii avangardei Forţelor Luminii aflaţi pe Pământ sau în vecinătatea lui, au sarcina accelerării procesului de conştientizare şi creştere a conştiinţei prin manifestări de prezenţă a civilizaţiilor ET, care vor ajuta mulţi oameni să-şi modifice radical felul de a gândi şi comportamentul. Se consideră că nu mai este timp suficient pentru a obţine conştientizarea pământenilor doar prin continuarea planului de desvăluire a acţiunilor distructive ale forţelor Illuminati

7. Membrii au convenit de asemenea că ceva dramatic este necesar pentru a capta atenţia popoarelor. Cu toate acestea, fiind vorba de lumea voastră, s-a luat decizia să fie consultaţi şi liderii acestei planete, în privinţa acţiunilor car ar trebui întreprinse. Propunerea de comunicare că fiinţe ET se află deja printre voi, a fost respinsă, liderii planetari considerând că se impune a se lua mult prea multe măsuri înainte de a da o asemenea ştire. Alţii au optat pentru un comunicat oficial privind moartea lui Osama ben Laden, considerându-se că în acest mod lumea ar avea un sentiment de eliberare şi de creştere a siguranţei, ceea ce ar duce la ridicarea vibraţiei pe planetă.

8. Atunci când această sugestie a fost lansată, un grup, din care făcea parte şi preşedintele american Obama, s-a opus deoarece ei ştiau că bin Laden era mort de aproape un deceniu iar acest anunţ ar fi trebuit să se bazeze pe o minciună. Nu s-a găsit însă o altă soluţie convenabilă, aşa că au hotărât să-l mai „ucidă” încă o dată pe bin Laden, urmând ca, ulterior, când conştiinţa şi gradul de înţelegere ale omenirii vor creşte, să se spună adevărul, cu scuzele de rigoare şi justificarea necesară.

9. Se poate argumenta că această minciună ar fi una pozitivă, lansată pentru binele general. În ce ne priveşte, considerăm că nu este sarcina noastră de a judeca această decizie şi nici pe cei care au adoptat-o. Personal, nu ştiu cum vor explica această hotărâre, atunci când se vor decide să spună adevărul, dar cunosc că alte acţiuni de conştientizare a omenirii sunt la ordinea zilei şi urmează a fi elaborate.

10. Indiferent de modul în care acest „joc” cosmic va continua, până la sfârşitul anului viitor lumina va fi învins în totalitate întunericul de pe Pamant, aceasta făcând parte din Planul Divin aprobat şi aflat în derulare.

În ceea ce-i priveşte pe Lucrătorii în Lumină, cea mai corectă şi indicată atitudine, în privinţa „cazului bin Laden”, este să nu-l slăvească şi nici să-l condamne pe acesta. Mai degrabă ar fi util ca să vă adăugaţi Lumina rugându-vă ca toate adevărurile să fie scoase la suprafaţă.
În ceea ce-i priveşte pe acei lideri care cunosc marea urgenţă a ridicării frecvenţei de vibraţie şi conştiinţei omenirii, calitatea faptelor şi hotărârilor lor se vor proba atunci când şi ei vor trebui să urce împreună cu planeta, precum şi cât de mult au contribuit la accelerarea procesului de conştientizare, prin anunţul pe care l-au dat şi neacceptarea altei soluţii.

Suzanne ward
11. Astăzi este Ziua Mamei în multe ţări de pe Pământ. Noi ne alăturăm urările de bine pentru toate femeile de pe planetă.

12. Iubirea tuturor fiinţelor din lumină din întregul Univers se îndreaptă către inima voastră de mame iubitoare şi soţii devotate familiei şi lui Dumnezeu care vă este alături mereu.
Iubire şi pace!
Matei.

SURSA: http://www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu