Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 februarie 2011

TELOS, oraşul lemurian de sub Mt. Shasta (1)


De la Joanna  Cherry

(20 feb. 2011; channeler: Damayanthi)

Joanna Cherry: 
Joanna Cherry
O cunosc pe Prinţesa Sharula Dux de mulţi ani. 
Mesajul ei este uimitor deşi foarte simplu şi direct: ea este din Telos, un oraş Lemurian de sub Mt. Shasta.
Prinţesa spune că s-a hotărât să vină să trăiască la suprafaţa planetei pentru a ajuta la cunoaşterea lumii interiare din care vine şi, la rândul ei, să ne cunoască „la noi acasă”. Speră că prin ceea ce face ea, va contribui la o mai bună înţelegere şi colaborare între cele două lumi.                                 
Am fost prezentă în multe ocazii pentru a o asculta pe Sharula vorbind. Aş putea spune că am urmărit să văd dacă în ceea ce spune apar unele incoerenţe, inexactităţi sau contradicţii. Un asemenea caz nu am depistat niciodată.
Prinţesa este o fire modestă, dovedeşte mult bun-simţ şi se exprimă cu umor. Răspândeşte în jurul ei multă căldură, multă dragoste şi compasiune. Din modul în care vorbeşte, dovedeşte că are o vastă cunoaştere, o mare erudiţie şi înţelepciune.
În 1995, cu permisiunea lui Sharula, am combinat informaţii înregistrate pe două benzi magnetice.
Prinţesa a răspuns cu exactitate şi nonşalanţă întrebărilor mele şi ale altora.
Cele de mai jos sunt transmise cu aprobarea ei.

Joanna Cherry: Sharula, cu ce scop a fost construit Telosul?
Sharula Dux: În urmă cu 25.000 de ani au existat două civilizaţii principale pe Pământ.
Una era pe continentul Lemuria, sau Mu, care se întindea pe o mare parte a actualului Ocean Pacific, vestul SUA şi unele părţi din Asia.
Celălaltă civilizaţie era a Atlantidei, care cuprindea o mare parte a ceea ce este acum Oceanul Atlantic, unele zone ale Africii şi Europei.

Între cele două civilizaţii au apărut, în timp, anumite diferende şi dezacorduri referitoare la principiile sociale şi politice care stăteau la baza dezvoltării societăţii umane. 
În timp, s-a născut între ele o anumită concurenţă în ceea ce priveşte influenţa şi dominarea altor teritorii de pe planetă, care nu aparţineau celor două civilizaţii.
Lemuria dorea să-şi păstreze libertatea şi nu avea intenţii de cucerire a teritoriilor străine, mai puţin avansate, dar dorea să aibă legături comerciale, culturale etc. cu acestea. Atlantida, dimpotrivă, ţintea să le controleze şi să le cucerească.
Un război de lungă durată a izbucnit între Atlantida şi Lemuria. 
Conflictele s-au dramatizat atunci când au început să fie utilizate arme termo-nucleare. Până la urmă, războiul în care s-au folosit asemenea arme nimicitoare, a provocat scufundarea celor două vaste teritorii.
JC: Spui că în acel conflict s-au folosit arme termo-nucleare. Există vreo dovadă în acest sens care să poată fi văzută astăzi pe planetă?
SD: Da, deşertul Gobi şi deşertul Sahara, pentru a numi doar două.
Mulţi preoţi şi preotese din Lemuria, discipoli ai lui Melhisedec, au profeţit scufundarea cuntinentului lor, ca urmare a conflictului nuclear, care devenise inevitabil. Au făcut investigaţii şi au ales zona Mt. Shasta, situată în partea de Est a Lemuriei, ca loc de refugiu pentru populaţia lemuriană. Acest munte era considerat de pe atunci ca un munte sacru.
Ei au decis construiască în subteran un areal care să le asigure protecţia faţă de cataclismele care se preconizau, ca efect al utilizării armelor nucleare. S-a presupus ca foarte posibilă scufundarea, cel puţin parţială, a celor două continente şi dispariţia vieţuitoarelor de la suprafaţa planetei, ceea ce, din păcate urma să se adeverească.
Până la urmă s-a decis ca acest loc să fie sub Mt.Shasta. Accesul era asigurat printr-o peşteră mare, existentă sub acest munte. 
JC: De ce a fost numit Telos?
SD: O zonă întreagă din sud-vestul Statelor Unite a primit numele ce TELOS, care înseamnă "unirea cu duhul", şi, în final, oraşul subteran care s-a construit a fost botezat cu acest nume. Sub nivelul de deasupra, natural existent, s-au mai forat încă patru, astfel că întreaga cetate urma să se întindă pe cinci nivele. Capacitatea acesui oraş subteran a fost prevăzută să asigure spaţiu de trai pentru două milioane de oameni.
JC: Câte persoane locuiesc acum în Telos?
SD: Un milion şi jumătate. Dar, la început erau doar 25.000 de oameni, care s-au mutat în Telos, cu 100 de ani înainte ca Lemuria să se scufunde
Înafara acestora, foarte puţini dintre cei rămaşi la suprafaţă au supravieţuit cutremurelor, valurilor uriaşe (tsunami) şi activităţilor vulcanice, puternic stimulate de impactul armelor nucleare, care în final, au dus la scufundarea celor două continente. 
JC: Când a fost asta?
SD: Au trecut de atunci în jur de 12.000 de ani.
JC: Dar despre atlanţi ce ne poţi spune? Au construit şi ei un oraş subteran ca să se salveze?
SD: Da, şi el se află sub platoul Mato Grosso din Brazilia.
JC: Mai există şi alte oraşe subterane?
SD: Da, de fapt, există un întreg grup de oraşe subterane care formează Network Agartha
Lemurienii au făcut demersuri pentru a deveni membrii ai acestei reţele de localităţi. Oamenii din oraşele făcând parte din această reţea sunt înţelepţi şi paşnici iar Lemuria (Nota C.M.: adică lemurienii din Telos) a trebuit să convingă Agartha că a învăţat din propriile greşeli pe care le-a făcut în trecut, angajându-se la susţinerea unei atitudini paşnice. Condiţia fiind îndeplinită, Telos-ul a fost acceptat să facă parte din Agartha.
JC: Câte oraşe fac parte din Reţeaua Agartha?
SD: O sută douăzeci.
JC: Unde exact sub Mt. Shasta este plasat Telos-ul?
SD: Peştera bombată este în cea mai mare parte situată la baza Mt. Shasta iar partea de sus, cupola, se înalţă până la jumatatea înălţimii muntelui. Al cincilea nivel, care este cel mai mic şi mai de jos, se află la cca o milă sub nivelul mării. Suprafaţa fiecărui nivel este de câteva mile patrate.
JC: Ce cuprinde fiecare nivel al Telos-ului?
SD: Nivel superior, cel de sub cupolă, reprezintă partea principală a oraşului şi la acest nivel trăiesc cei mai mulţi oameni. 
Tot la acest nivel superior sunt amplasate clădirile şi instituţiile publice cele mai importante. Comerţul şi tranzacţiile comerciale au cea mai mare pondere tot la acest nivel. Se poate spune că nivelul superior este inima şi sufletul Telos-ului.
Chiar în centrul acestui nivel se află Templul, în care pot vieţui cca 10.000 de oameni. Construcţia şi societatea din interior formează ceea ce s-ar putea numi Cetatea Templului. Templul este impunător, are formă piramidală şi culoarea albă. Cupola de cristal este construită din "Livingstone", o substanţă adusă de pe Venus. Cupola emană toate razele din spectrul de culori.
Templul este dedicat Ordinului Melchisedec, după numele marelui preot cosmic al universul nostru..
Tot la nivelul superior se află clădirile Consiliului şi cele de comunicaţii şi telecomunicaţii. 
Există studiouri care deţin înregistrări mai vechi sau mai noi despre Lemuria, Atlantida, Egipt şi alte civilizaţii din trecutul Pământului, chiar şi despre civilizaţii de pe alte planete.
Într-o clădire separată se află Centrul de comunicaţii cu interiorul Telos-ului, sau cu alte oraşe subterane din Agartha, dar şi locuri din afara planetei. Unul dintre rostul acestui centru este şi monitorizarea programelor radio şi Tv de la suprafaţă.
JC: Ce ne poţi spune despre posibilităţile şi programele de divertisment? Te poţi distra în Telos?
SD: Desigur, există multe posibilităţi! Avem locuri de agrement unde se pot practica diverse sporturi, viziona piese de teatru, filme, face muzică, dans etc.
  
Avem un loc care seamănă destul de bine cu Holodeck din Star Trek, unde-ţi poţi crea o realitate virtuală (căţărare pe munte, traversarea unui râu învolburat sau adâncirea în scene ale unei istorii îndepărtate etc).
De asemenea, avem o clădire pentru multi-tracking sau calculatoare amino-based. Aceste calculatoare sunt animate şi capabile să întreţină orice conversaţie, să simtă, să reacţioneze şi să se deplaseze la fel ca oamenii. Ele funcţionează şi se comportă extrem de corect şi nu ar putea fi corute pentru a întreprinde acţiuni care să facă rău cuiva.
Există tipuri de calculatoare concepute şi utilizate pentru a putea prezenta scene din trecutul solicitantului, pot citi aura, pune diagnostice medicale, evalua starea de sănătate, făcând recomandările necesare.
Unele computere pot ajuta la intrarea într-o stare de meditaţie profundă care să faciliteze comunicarea cu Spiritul interior sau cu civilizaţii şi spirite din univers. Ele ajută la creşterea frecvenţei de vibraţie şi a conştiinţei indivizilor doritori să-şi eleveze sufletul.
JC: Ce lucru minunat!

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Nota: poza Joanna Chery>https://www.google.ro/search?num=10&hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&oq=Joanna++Cherry&gs_l=img.12...0.0.1.417775.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac.ukWDXNieSbo&q=Joanna%20Cherry&orq=Joanna++Cherry&biw=1540&bih=844&sei=wv4AUISuKYXJswar_bTiBg

4 comentarii:

  1. Hello friends,the picture of the beautiful brunette is NOT Sharula. Sharula has long blonde hair and looks very different. I first met her in 1991 and have studied with her on many occasions. We are trying to find out who the woman is in the picture you have posted. I see you have listed the source as lightworkers.org but where did the picture of the brown haired lady come from. Any help you can give would be appreciated. Thanks

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traducere C.M.:Salutare, prieteni; poza frumoasei brunete(n.m. atașată articolului) NU este a Sharulei. Sharula are un păr lung, blond, și arată foarte diferit (n.m. de cea din poză). Eu am întîlnit-o prima oară în 1991 și am studiat împreună în multe ocazii.Noi am încercat să aflăm cine este femeia din poza postată de tine. Am văzut că ai anunțat ca sursă adresa http://lightworkers.org și am constatat că nu acea sursă a furnizat poza.Va stau la dispozitie cu orice alte informații.Multumesc!Chrismas.

      RĂSPUNS DE LA C.M.: If you access Home Mozilla Firefox, pictures, Sharula, you will find more pictures like those which I published.I expect from you a pictures with Sharula. Thanks. With friendship.

      (Dacă accesați Pagina de pornire Mozilla Firefox, imagini, pentru Sharula, veți găsi mai multe poze ca aceia pe care am posatat-o eu. Aștept de la dv. o poză cu Sharula.Multumiri.Cu prietenie).

      Ștergere
    2. Also the picture of Joanna Cherry is NOT Joanna Cherry either. I don't know who she is but please remove her picture also. Thank you so much.

      Ștergere
    3. Picture J.Cherry:https://www.google.ro/search?num=10&hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&oq=Joanna++Cherry&gs_l=img.12...0.0.1.417775.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac.ukWDXNieSbo&q=Joanna%20Cherry&orq=Joanna++Cherry&biw=1540&bih=844&sei=wv4AUISuKYXJswar_bTiBg

      Ștergere