Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 octombrie 2010

TOT DESPRE PORTALUL 10-10-10




Unul dintre fenomenele majore care au loc în perioada de timp intrată în atenţia colectivă este acest portal 10-10-10. 

În era tehnicilor digitale, oamenii încep să înţeleagă din ce în ce mai corect însemnătatea numerologiei în viaţa de zi cu zi a fiecăruia.  
Unii ar putea argumenta că, deoarece calendarul actual are o baza astrologică, semnificaţia numerelor poate fi considerată arbitrară.
Este important şi util să ne amintim că cifrele nu sunt doar nişte semne grafice şi că forma lor, domeniul de frecvenţe pe care-l activează sunetul rezultat din pronunţia lor, reprezintă energii puse în mişcare, care pot avea un anume impact. Grupul celor trei numere de 10 la care ne referim, reprezentând ziua, luna şi anul, are o mare împortanţă.

Pornind de la semnificaţia numerelor 1 şi 10, la modul de prezentare a lor în trei grupe (care înseamnă o puternică amplificare a impactului energetic), acest portal nu apare întâmplător în desfăşurarea evenimentelor perioadei în care ne aflăm.
Nu vi se pare neîntâmplătoare concentrarea în doar câţiva ani (12) a grupelor:  01-01-01, 02-02-02, 03-03-03, 04-04-04, 05-05-05, 06-06-06, 07-07-07, 08-08-08, 09-09-09, 10-10-10,11-11-11, 12-12-12 , fiecare cu o semnificaţie majoră, tocmai în perioada aceasta de efervescenţă, perioadă despre care fiecare a avut ceva de spus, de la Mayaşi încoace?
Fiecare dintre aceste grupe a reprezentat un moment de creare a unui vortex cu anumite tipuri de energii care s-au răspândit pe întreaga planetă influenţând, intr-un anumit sens, subconştientul nostru.                                                                                                               
Să reamintim ca începând cu vortexul din 2008 când s-a activat Cristalul Cunoaşterii, în 2009 au mai fost activate, în ordine, cristalele: Sănătăţii (Vindecării), Interfaţării Multidimensionale, Regenerării, Soarelui şi Lunii, Cristalul OM.

In 10.10.10, adică astăzi, s-a reactivat Cristalul Sunetului şi, ceea ce este cel mai important, s-a pus în funcţiune REŢEAUA CRISTALINĂ A PLANETEI care va fi completată cu Cristalul Comunicării (11.11.11), Cristalul Rubiniu al Focului (12-12-12) şi, ultimul, Cristalul Secret al lui Thoth (12.12.12). La acea dată, 12 dec.2012, întreaga Reţea Cristalină va fi în funcţiune la întreaga sa capacitate (în prezent, deci după 10.10.10, activarea este la 84%).

Credeţi că similitudinea cu codul binar digital, care, în esenţă, înseamnă punerea într-o formulă concentrată a principiilor înformaticii, a reţelelor neuronice ce stau la baza vieţii în întregul Cosmos, este întâmplătoare? O formulă genial de simplă pentru sensuri precum: da/nu, bun/rău, cald/rece, yn/yang, lumină/întuneric, etc. ne este prezentată la această dată (10-10-10) cînd portalurile energetice din subteranele unor continente activează cristale gigantice (ca volum şi importanţă), care au stat în adormire de la căderea Atlantidei până astăzi.
 
Ce am putea face noi pentru a contribui cumva la creşterea eficacităţii acestor energii care se regăsesc în vortexurile formate în întreaga lume? Nu putem face prea multe, dar cumularea micilor noastre contribuţii poate aduce un aport energetic care să întărească şi mai mult puterea acestor vortexuri. Pentru aceasta, este suficient să ne găsim momente de repaus în care să ne concentrăm atenţia către efectul benefic al acestor fluxuri de energie, asupra umanităţii şi asupra planetei.

 Semnificaţia portalului din 10-10-10 :
Aţi ajuns la momentul în care înfăptuirea schimbărilor pe care vi le-aţi dorit în această viaţă şi în cele anterioare, a intrat în linie dreaptă şi nu mai poate fi oprită. Ca suflet individual sau colectiv, mereu aţi dorit să trăiţi zile, ani şi vieţi mai bune, ca familiile voastre să fie mai fericite şi mai îndestulate. V-aţi dorit ca planeta voastră să fie una înfloritoare şi respectată de toţi, aşa cum ea îi respectă şi-i ocroteşte pe toţi. Implicit, v-aţi dorit creşterea frecvenţei voastre de vibraţie, ceea ce revine la accesarea unei dimensiuni superioare. Mereu v-a preocupat până la obsesie ideea de a reveni acolo de unde cândva aţi plecat, şi despre care fiinţa voastră interioară ştie că există.
Portalul 10-10-10 vă va ajuta în viitor să vă amintiţi mai bine şi mai clar de acel loc către care v-aţi îndreptat dorinţele, în toate vieţile pe care le-aţi avut. Din ce în ce mai mult, vălurile de neclaritate se vor topi şi veţi întrezări calea care duce spre destinaţia voastră, punctul final al lungii voastre călătorii, numită cu dragoste, familiaritate şi emoţie, ACASĂ.

Respiraţia
Dacă vreţi să vă creşteţi frecvenţa de vibraţie, dacă doriţi să ţineţi pasul cu ascensionarea Mamei Gaia, cea mai importantă preocupare a fiecăruia dintre voi este modul cum respiraţi. 

Respiraţia corectă (am explicat-o şi cu alte prilejuri) se face în următorul mod :
- începeţi cu o expiraţie profundă imaginându-vă că scoateţi din plămâni tot aerul, începând cu partea de jos, ceea ce revine în a acţiona asupra părţii de jos a abdomenului care se contractă cât mai mult spre coloana vertebrală, 
- continuaţi expiraţia trecând la partea superioară, torace, piept, zona subclaviculară, 
- râmâneţi un timp, pe care-l consideraţi acceptabil, în apnee, 
 - începeţi acum să inspiraţi (încet) conştientizând că aerul este dirijat mai întâi în partea de jos a plâmânilor (ceea ce va corespunde cu umflarea abdomenului). Continuaţi inspiraţia în zona pieptului şi încheiaţi cu zona subclaviculară (superioară),
- râmâneţi ‘’ pe plin’’atât cât vi se pare confortabil, şi expiraţi (deasemenea, lent).                        Executaţi cât mai multe respiraţii (tehnica aceasta de pranayama numindu-se ‘’respiraţie yoghină completă’’) de acest fel.
Majoritatea dintre începători vor avea o senzaţie de ameţeală ceea ce înseamnă că s-a efectuat o oxigenare peste limita cu care persoana era obişnuită, şi acesta este un fapt îmbucurător denotând, totodată, că modul cum se respira până atunci nu era unul corect.

Mulţi se pot întreba cum respiraţia poate creşte frecvenţa de vibraţie şi ridica conştiinţa/conştienţa?
Înainte de toate, este evident pentru toată lumea că o mai bună oxigenare a corpului duce la îmbunătăţirea sănătăţii, anumite vindecări benigne, stare de bine etc. Însă prin actul respirator, nu aducem în fiinţa noastră doar oxigen. Există încă multe alte componente în aerul respirat printre care acea particulă numită prana (sau energia chi) care este vitală şi indispensabilă vieţii. Fiinţele care respiră aer, mor repede dacă încetează acest proces nu în primul rând din cauza lipsei de oxigen ci din cauza întreruperii alimentării corpului cu prana.

Şi, nici aceasta nu reprezintă tot procesul respirator. In ceea ce fiinţa inspiră, mai există ceva extrem de important: energia cunoaşterii. Altfel spus, aerul pe care-l inspirăm conţine informaţie şi conţine cel mai subtil şi mai important component energetic al Cosmosului: IUBIREA (Lumina Divină) care nu este altceva decât RESPIRAŢIA lui DUMNEZEU. Printr-o exprimare mai pitorească, aş spune că Dumnezeu face fiecărei fiinţe ‘’respiraţie gură la gură’’

Pentru a trata acest vast subiect, intenţionez să vă propun câteva articole viitoare.  
 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu