Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 octombrie 2010

10-10-10: MĂESTRIA SPIRITUALĂ


De la Arhan.Gabriel                                                                                                                   (8 Oct.2010, prin Phoenix Rising Star)
 
Am întrebat despre semnificaţia datei de 10.10.10 (10 oct.20109).
Arhan.Gabriel a răspuns:
10-10-10 va reprezenta poarta noilor începuturi spirituale pentru omenire. Reprezintă declanşarea agitaţiei, efervescenţei şi travaliul înainea naşterii.
Este semnalul iminentei schimbări. Umainitatea va simţi că ceva se întâmplă, deşi în marea lor majoritate, fiinţele umane nu vor înţelege exact despre ce este vorba. Acesta va fi sentimentul predominant pe care-l vor trăi mulţi oameni.
Va fi o senzaţie de mişcare, o nelinişte inexplicabilă care nu se va concentra pe un anume loc sau moment ci va veni de nicăieri dar de peste tot. 

Vor apărea fleşuri, străfulgerări de înţelegere profundă. Veţi realiza că tot ceea ce aţi ştiut până acum a reprezentat doar o pojghiţă a cunoaşterii şi că începeţi să treceţi prin procese de cunoaştere mai profundă.

Pe scurt, data de 10-10-10 (care este momentul activării unui important portal) va fi înregistrată ca momentul declanşării accelerate a schimbărilor spirituale care vor preceda transformările în planul fizic. Este posibil ca trăirile, percepţiile din această perioadă să provoace panică unora. Din contră, cei treziţi vor avea sentimentul că ceva minunat începe să se producă în ei şi în jurul lor.

Cei nepregătiţi, neavizaţi despre ceea ce se întâmplă pe planetă în această perioadă, vor fi dezorientaţi, confuzi şi vor trece prin sări de deprimare sau disperare. Acestia vor încerca stări de frică inexplicabilă, o teamă de ceva necunoscut care vine peste ei.
Cea mai potrivită atitudine, pe care fiecare dintre voi trebuie s-o ia, este să se centreze pe inimă, pe trăirile interioare, care le va asigura starea de linişte, de împăcare şi de încredere că nu sunt singuri si că tot ceea ce se întâmplă va fi ceva minunat pentru ei şi pentru cei dragi lor.

Măestria spirituală se obţine şi prin depăşirea cu calm, fermitate şi încredere a acestor momente care vin în viaţa voastră pentru a vă înalţa spiritual.
Ciclul dragoste-frica-dragostea nu este necunoscut fiinţelor umane. 
Practicaţi cât mai mult posibil tehnicile de meditaţie, întrospecţia şi contemplaţia.
Învăţaţi să emiteţi mantre, mudre, exersaţi poziţii de lucru (posturi) care să vă activeze chakrele, pentru a vă deschide inima şi a vă centra pe fiinţa voastră interioară.

Ridicarea gradului de conştientizare vă ajută să trimiteţi gânduri de iubire peste tot (inclusiv duşmanilor voştri) şi aceasta vă va face să scăpaţi de sentimentele de frică şi nesiguranţă.
Dacă un sentiment de teamă vă încearcă, nu vă alertaţi, primiţi-l, înţelegeţi-l şi eliberaţi-l cu dragoste. Nu-l găzduiţi în fiinţa voastră.
Refuzaţi să rămâneţi cantonaţi în sentimentele de teamă, aducând în locul lor gânduri pozitive, de iubire.
Înlocuirea stărilor de anxietate, teamă, descurajare, cu gânduri pozitive, iubitoare nu este o treabă foarte uşoară dar, dacă insistaţi, veţi constata că vă va fi din ce în ce mai uşor să vă convertiţi îngrijorarea, panica, ura, în iubire, în stare de confort şi linişte a sufletului.

Când acest proces de transformare nu va mai fi dificil, vă veţi putea considera înscrişi pe calea măestriei spirituale.

Yantra lui Gabriel
Dintre IUBIRE şi FRICĂ, alege totdeauna IUBIREA!

Eu sunt slujitorul vostru,
Arhanghelul Gabriel

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu