Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 august 2010

MESAJ DE LA MATEI

(13 Aug.2010, prin Suzanne Ward)

Efectele întârzâierii în evoluţie; sugestii pentru ameliorarea simptomelor; tehnologii meteorologice; date privind ascensiunea; cine va merge împreună cu Pământul; animale; 2012; deversarea de petrol din Golf; Obama şi mass-media, discernamantul; cauze ale întârzierii vizitelor ET pe planetă; economie.

1. Aici este Matei, şi vă transmit salutări din partea tururor sufletelor de pe această staţie.
Mai întâi doresc să menţionez că, o perioadă, mamei mele i-a fost imposibil să-mi recepţioneze mesajele, întreaga sa energie vitală utilizâd-o pentru a fi alături de Bob, în ultimele etape ale bolii acestuia, cât şi pentru refacere, după plecarea lui.

2. In această perioadă, mulţi rezidenţi de pe planetă percep lumea ca fiind mai agitată decât oricând altă dată. Permanentele conflicte în diverse locuri de pe Pământ, săracia, corupţia, exploatarea altora, bolile i-au făcut pe mulţi să ajungă în culmea disperării şi nesiguranţei. Chiar şi cei care cunosc motivele pentru care în întreaga lume este această nebunie, pot fi tulburaţi, pot trăi depresii, nemulţumiri şi disconfort. Ei se pot simţi obosiţi de această vânzoleală şi pot deveni nerăbdători faţă de evenimentele care vor urma, evenimente pe care le aşteaptă ca pe o izbăvire.

3. Totul in lumea voastră se accelerează şi creşte nivelul vibraţiilor de-a lungul întregului Pământ. Creşterea vibraţiilor corpului uman face ca echilibrul dintre corp, minte si spirit să se stabilească mai greu. Când vă aflaţi în dezechilibru, curgerea energiei voastre descreşte sau se blochează, producând o funcţionare defectuasă a biosistemului vostru electromagnetic, ceea ce poate peovoca diverse dezechilibre psihice, mentale sau emoţionale.

4. Un alt efect al vibraţiilor mai ridicate este creşterea agitaţiei interioare şi înmulţirea stărilor de nemulţumire personală. Pot apărea frecvente situaţii în care unele persoane să aibă intuiţia că ar fi bine să-şi schimbe locul de muncă, tipul de activitate, relaţia cu o anume persoană (inclusiv partenerul de viaţă) sau să se mute în altă localitate. Aceasta poate fi o oportunitate care ar trebui fructificată. Oricum, este nebenefic să ţii cu înverşunare la ceva care a devenit o sursă de însatisfacţii si o frână în dezvoltarea ta spirituală.


5. Deasemenea, un nivel mai ridicat al frecvenţelor de vibraţie va face ca ceea ce pentru o persoană a fost bun, să devină şi mai bun în timp ce pentru cei care au avut parte de ceva neplăcut, rău, în viitor să aibă parte de ceva şi mai rău.

Persoanele generoase, gata să ajute pe alţii, vor găsi mereu satisfacţie în ceea ce fac şi vor fi din ce în ce mai apreciate.
Oamenii ale căror fapte vizează îmbogăţirea pe căi necinstite, vor suferi o puternică regresie în plan spiritual, şi nu vă sfătuiesc să-i aveţi în preajmă.

6. O posibilă sursă de senzaţii şi comportamente anormale o poate constitui ascensiunea Pământului, care-i modifică configuraţia astrală, inclusiv vecinătăţile. Deşi modificările în sistemul solar, ca aliniamente rezultate din mişcarea astrelor, nu este o noutate pentu pământeni, succesiunea mai rapidă decât altă dată a acestor secvenţe are un impact important asupra fiinţei umane, în plan spiritual, fizic şi emoţional. Pot apăre comportamente ciudate, nejustificate, iresponsabile, la apariţia cărora să fi contribuit în măsură importantă şi configuraţia astrală.

7. Creşterea activităţilor geofizice poate fi o altă sursă a stărilor de stres, deoarece corpurile voastre sunt afectate şi de ceea ce se întâmplă în măruntaiele Pamantului. Cutremurele, eruptiile vulcanice, furtunile violente şi inundaţiile reduc enorma negativitate acumulată pe Pământ, negativitate care a atins valoarea maximă cu cca 70 de ani în urmă.

De atunci, negativitatea a început să se scadă, ceea ce a făcut ca planeta să reintre în parametrii de funcţionare optimă. Trendul descrescător al energiei negative din sistemul vostru planetar are, deasemenea, efecte asupra fiinţei umane.

8. Permiteţi-mi, pentru un moment, să mă abat de la subiect pentru a răspunde la o întrebare pertinentă: Care dintre drasticele manifestări ale vremii şi ce fenomene "naturale", precum cutremurele, pot fi provocate de om?
Nu aş exagera cu nimic dacă aş spune că "toate."
De exemplu, un cutremur provocat prin tehnologie de către om, nu poate rămâne un act izolat, din cauza eliberarii de energie care are efecte prioritar asupra zonelor vulnerabile. Prin gândirea şi acţiunile sale omul poate provoca răsturnări energetice majore, în şi pe Pământ. Marele noroc este că Mama Natură, ştie cum şi unde să intervină pentru ca efectele distrugătoare ale omului să fie limitate la un anumit nivel şi la o anumită zonă. Însă, ţineţi minte, NICI MAMA GAIA nu poate opri orice act iraţional! Pentru vindecarea rănilor pe care i le provoacă omul, Pământul are nevoie de timp, iar procesul de vindecare necesită perioade de suferinţă pentru omenire.

9. Revenind la cauze posibile pentru apariţia simptomelor neplacute pe care este posibil să le aveţi, vă oferim sugestii practice pentru a diminua efectele acestora şi durata lor :
- Oboseala nu este aliatul vostru – deci, relaxare si somn suficient.
- Beţi cât mai multă apă pură, care va ajuta energiilor care vă străbat corpul, să curgă mai uşor şi sistemul vostru electromagnetic să funcţioneze mai bine. – Faceţi exerciţii fizice şi mentale, meditaţii, descinderi în natură, gâdiţi mereu pozitiv, aveţi activităţi creative, ascultaţi muzică de calitate etc.
Toate acestea sunt ajutoare preţioase în echilibrarea voastră energetică.

10. Corpul vostru are nevoie de alimente uşoare care vă întăresc sănătatea şi sistemul imunitar; mâncaţi mai multe fructe şi legume proaspete şi mai puţină carne şi zahăr. Nu folosiţi droguri sintetice, produse chimice (inclusiv cele conţinute în medicamente).
Evitaţi altercaţiile şi fiţi mai concilianţi în relaţia cu alţii. Fiţi voi cei care dezamorsaţi situaţiile încordate. Păstraţi-vă echilibrul şi verticalitatea şi nu cedaţi tentaţiilor.

11. Acum, când omul este supus unei marei varietăţi de influenţe energetice sub diverse forme, nu este de mirare că unii încep să creadă că în Decembrie 2012 va fi sfârşitul lumii, adică acea dată cu care Calendarul Mayaş se încheie.Credinţa aceasta este greşită, însă, într-adevăr, sfârşitul timpurilor este aproape, în sensul că Pământul va păşi în Epoca de Aur trecând într-o dimensiune superioară. Acel moment va fi sfârşitul oricărei forme de întuneric.

12. Există multe întrebări şi concepţii greşite despre ascensiunea celor care vor însoţi Pământul. Cine va trece dincolo, în dimensiunea superioară şi cine va rămâne în 3D? În primul rând, că aceasta nu va avea nimic comun cu religia căreia îi aparţineţi, şi este bine să nu se încerce revendicarea acestei ascensiuni de către o anume biserică. Ascensiunea este un proces prin care planeta Pământ părăseşte dimensiunea a treia (densitate materială mai mare) şi accesează dimensiunea imediat superioară, a 4-a, pentru a ajunge repede în cea de a cincea. Deşi această mişcare poate fi cumva comparată cu atingerea unor înălţimi mai mari, prin escaladarea unui munte sau folosirea mijloacelor specifice (deltaplane, avioane etc), termenul utilizat, ‘’ascensiune’’, este acelaşi, semnificând o creştere în conştiinţă, o sporire a clarităţii şi înţelegerii spirituale.


13. În continuum atemporal, începutul şi sfârşitul ascensiunii Pământului nu poate fi datat. (nota C.M.,- în sens general, trecutul, prezentul şi viitorul se regăsesc în momentul permanent şi infinit ACUM). În timpul linear, însă, procesul de ascensiune a început în ultimii ani ai decadei 1930, atunci când îndelungatele atrocităţi comise de om asupra semenilor săi şi asupra planetei, au dus la creşterea fără precedent a negativităţii pe Pământ, luminozitatea (deci, frecvenţa) sistemului planetar scăzând dramatic şi periculos.


14. Strigătul de ajutor lansat atunci de Pământ în univers a fost auzit de Dunmezeu care a imputernicit imediat multe civilizaţii avansate ale universului să sară în ajutorul planetei căreia au început să-i trimită mari cantităţi de energie luminoasă pentru a înlocui negativitatea acumulată pe Pământ. Infuziile masive de lumina din aceste surse aflate la distanţe apreciabile una de alta sau faţă de Pământ, au stabilizat orbita planetei şi au revitalizat sistemul planetar, inclusiv entitatea Pământ. In decursul mileniilor, sufletul planetei a rămas în planurile înalte, unde-şi avea originea, dar trupul ei a alunecat pe o spirală descendentă ca urmare a acţiunilor omului de distrugere a naturii, uciderii animalelor, uciderii semenilor săi, distrugerii mediului care protejează şi întreţine viaţa.

15. Ascensiunea va fi posibilă pentru toţi aceia care s-au încărcat cu suficientă energie luminoasă, divină; aceste suflete vor fi capabile să însoţească Pământul, fără a trece prim moartea corpului fizic. Ce se va întâmpla cu cei bolnavi sau handicapaţi, care, la trecerea în noua dimensiune îşi vor păstra corpul fizic? Organele bolnave sau lipsă (nota C.M., inclusiv membrele) vor fi însănătoşite şi/sau, după caz, completate. În dimensiunea a 4-a, organismul persoanelor în vârstă va fi reîntinerit şi revigorat, iar speranţa de viaţă va creşte mult mai mult decât cea din prezent. În dimensiunea a 5-a, durata de viaţă a fiinţelor umane va creşte de peste zece ori, faţă de cea actuală.

16. Nu va exista nicio autoritate care să vină să judece sau să facă selecţia celor care vor ascensiona în dimensiuni superioare sau vor rămâne în 3D. Problema este una pur ştiinţifică (nota C.M., câtă energie luminoasă a reuşit fiecare să acumuleze) şi una de alegere la nivel de suflet (nota C.M., evident, sufletul va alege acea dimensiune în care va putea să se dezvolte, pornind de la nivelul de evoluţie pe care-l va avea fiinţa la acel moment. Orice entitate poate exista doar în acea dimensiune care corespunde frecvenţei sale de vibraţie.) Persoanele care, la nivel de suflet, au ales ascensiunea, vor însoţi planeta Pământ în noua dimensiune, în timp ce, fiinţele care vor prefera dimensiunea a 3-a, vor trăi într-o lume care va avea caracteristicile actualului Pămînt, urmând să evolueze de la nivelul pe care-l au, după ce se vor ‘’trezi’’ şi vor începe să dorească lumina.


17. Nu toate fiinţele umane care vor primi suficientă lumină (nota C.M., adică vor avea o frecvenţă de vibraţie suficient de înaltă) vor rămâne în corp fizic până la momentul instaurării Epocii de Aur - aceasta depinzând de durata de viaţă prevăzută în contractul încheiat de suflet înainte de naştere). Înainte de naştere, mulţi dintre oamenii trăitori, în acest moment, în corp fizic, pe Pământ, au ales să intre în viaţa spiritului înainte ca planeta să ajungă în etapa Epocii de Aur.
Există şi astăzi pe planetă fiinţe umane foarte evoluate, suflete a căror lumină este la fel de strălucitoare precum soarele amiezii. Printre acestea, există cei care aparţin unor civilizaţii extrem de evoluate, şi care au venit pentru a fi prezenţi pe Pământ în această perioadă de profunde şi cruciale transformări, asistenţa lor, acordată planetei şi umanităţii, fiind extrem de preţioasă. Asemenea suflete, venite din alte civilizaţii, poposesc pentru foarte puţin timp pe Nirvana, pentru a ajunge cât mai repede pe Pământ (nota C.M., ca nou născuţi : aşa-numiţii ‘’copii îndigo’’ sau ‘’de cristal’’). La plecarea lor de pe Pământ, deasemenea, ei nu rămân prea mult timp în Nirvana, revenind la civilizaţia lor înaintată sau alegând ceva încă mai evoluat.

Totuşi, unii rămân mai mult în Nirvana, alegând să revină pe Pământ, atunci când acesta va ascensiona în dimensiunea a 5-a. Sufletele care au acumulat încărcături karmatice în dimensiunea a 3-a, pot alege să revină pe Pământ, într-o nouă viaţă, pentru a experimenta ceea ce este necesar eliberării de încărcătura karmatică.

18. Un număr mare de oameni care au trăit într-un mod evlavios, nu vor alege să ascensioneze odată cu Pământul, din cauza credinţei în dogmele religioase cărora li s-au supus şi care i-au făcut să nu recunoască adevărata lumină. Din păcate, conceptele religioase nu au apropiat omul de Dumnezeu ci l-au ţinut într-un întuneric care a permis exploatarea si supunerea lui în înteresul material al capilor bisericii. Fără a fi constienţi, enoriaşii bisericilor, resping lumina adevărului divin, ascultând orbeşte predicile şi îndemnul slujitorilor înteresaţi ai bisericii. Aceste suflete care s-au lăsat înşelate, vor reveni în corp fizic pe Pământ (nota C.M., sau pe altă planetă cu densitate joasă) pentru a avea acele experienţe care-i vor trezi şi-i vor lumina.

19. Indiferent de motiv, sufletul va părăsi această viaţă, prin moartea corpului fizic, cauzele putând fi extrem de diferite.
Nu va fi nicio plecare în masă, aşa cum cred unii, măcar pentru motivul că fiecare fiinţă umană este unică şi acumularea de energie luminoasă este diferită de la individ la individ.

20. În cele mai multe cazuri, cei care vor fi evoluat la o densitate mai mare (nota C.M., frecvenţă mai ridicată) vor putea călători astral în dimensiuni inferioare de lumină, dar suficientă pentru a le putea asigura plecarea din acea dimensiune. Nu vor fi posibile vizite în dimensiunile 1 sau 2, acolo unde inteligenţa este aproape inexistentă şi unde sufletele nu au amintiri sau sentimente. Dar, şi aceste suflete pot evolua.

21. Câteva specii de animale vor ascensiona odată cu Pământul, pe care-l vor însoţi. In general, animalele care au făcut rău din instinct, nu din răutate, se consideră ca neavând vinovăţii, şi acestea se califică automat. Animalele care acum sunt considerate sălbatice vor deveni blânde, prădătorii vor deveni vegetarieni, şi toate vor trăi paşnic unele lângă altele şi alături de om. Deja există dovezi de prietenie între unele specii care nu se acceptau sau care au relaţia pradă-prădător. Deasemenea, sunt tot mai frecvente cazurile de prietenie între om şi animale sălbatice.

22. Numărul de animale se va micşora în următorii câţiva ani, deoarece, instinctiv, ele se vor reproduce mai puţin. În timp ce cele mai multe specii vor putea să se adapteze la mediu şi la schimbările climatice, odată ce planeta va reveni la condiţiile Edenului, speciile care trăiesc acum în zone extreme (de căldură sau frig, ploi abundente sau secetă etc), nu vor supravieţui. Sufletele lor vor merge la Nirvana unde-şi vor continua evoluţia, până când se vor reîntrupa într-o lume care le va oferi condiţii adecvate pentru evoluţie.

23. În ciuda accentului pus pe ultima zi a anului 2012, nu există nici o dată fixată pentru trecerea Pământului în dimensiunea a 4-a. Există însă o "fereastra" de bună probabilitate când aceasta s-ar putea produce în condiţiile cele mai optime. Şi, vă rog să reţineţi că ascensiunea este un proces aflat în curs de desfăşurare de aproximativ şapte decenii, aşa că nu vă aşteptaţi la un eveniment dramatic, care să ‘’catapulteze’’ Pământul în prima zi a Epocii de Aur. Data de 1 Ian.2013, va putea fi doar o zi puţín diferită de ziua precedentă, sau de cea care urmează.
Nu este valabilă nici ideea că imediat înainte de intrarea Pământului într-o densitate superioară, vor fi trei zile de întuneric sau, după alte teorii, trei zile de soare arzător.

24. Nu este adevărat că viaţa după 2012 va semăna mult ceea ce a fost în urmă cu secole. Numai că viaţa pe Pământ nu a fost constantă, ci a progresat în multe direcţii, la fel cum se va întâmpla şi în Epoca de Aur. Diferenţa va fi că totul va avea loc în pace, armonie şi oportunităţi nelimitate de învăţare şi de evoluţie, în această lume minunată! [Mesajul din data de 31.12.2007, "Eseu despre 2012", oferă o descriere cuprinzătoare a vieţii în acea perioadă.]

25. În ultimele faze ale tranziţiei de la densitatea a treia şi a patra vor avea loc unele provocări ale illuminati, în încercarea lor de a destabiliza lumea. Este de presupus însă că aceste încercări vor fi pasagere şi fără urmări importante, deoarece întunericul nu va putea lupta cu lumina care se întăreste tot mai mult cu fiecare zi.

26. Voi nu vă amintiţi, la modul conştient, că aţi fost dornici a vă întrupa, pentru a fi prezenţi pe Pământ în această extraordinară şi memorabilă etapă de transformări profunde. Mulţi alţii au dorit acesta însă unora le-a lipsit determinarea, experienţa trecută suficientă şi curajul, astfel că nu au fost admişi la reîncarnare, în această perioadă. Câţiva vor ocupa posturi de conducere importante, dar toţi sunteţi adevăraţi lideri, scântei provenite din Fiinţa Supremă. Prezenţa şi activitatea voastră, în calitate de suflete puternice, contribuie la creşterea luminii şi asigură triumful asupra întunericului.


27. Acum, vom da răspuns la unele întrebări despre anumite probleme de actualitate. Ca urmare a invitaţiilor formulate de Pământ, unele civilizaţii au contribuit la diminuarea dezastrului ecologic din Golf, unde cantităţi foarte mari de ţiţei au deversat, distrugând mult din fauna şi flora acelui areal. Este sigur că datorită acestor intervenţii, a fost evitată o explozie imensă de gaz metan, care ar fi produs îmbolnăviri şi pierderi de vieţi. A fost un exemplu de ceea ce poate face nesăbuinţa şi lăcomia umană dar şi o dovadă a solidarităţii civilizaţiilor ET cu planeta voastră.


28. Deversarea de petrol din Golful Mexic a constituit un punct de cotitură în favoarea Pământului deoarece scăderea drastică a extracţiei de ţitei a stimulat accelerarea cercetărilor şi realizarea în practică a tehnologiilor alternative de producere a energiei din surse nepoluante. În curând veţi afla despre noi tehnologii, atât în domeniul obţinerii energiei electrice cât şi în multe alte domenii, precum reducerea poluării, eradicarea unor boli, transporturi etc.


29. Din ce în ce mai mulţi veţi fi convinşi de faptul că preşedintele american Obama este un suflet foarte evoluat venit pe planetă dintr-o civilizaţie avansată pentru a contribui, de pe poziţia sa importantă, la înaintarea omenirii spre Epoca de Aur. Asupra acestui punct, cei aflaţi pe această staţie, cât şi alţii din alte locaţii, au această părere, deşi unii dintre voi nu sunteţi prea convinşi. Pe undeva, această situaţie este explicabilă deoarece voi nu dispuneţi de posibilitatea de a accesa surse de informare de amploarea celor care ne stau nouă la dispoziţie. Vă veţi convinge după ce veţi ajunge în dimensiunea a 5-a.


30. Îndoieli cu privire la bunele intenţii ale lui Obama apar şi ca urmare a celor care au interese în a i se opune. Pentru a-l ajuta în lupta sa cu forţele întunericului, vă îndemn să vi-l imaginaţi pe Obama înconjurat de lumină şi să renunţaţi la gânduri şi sentimente negative în ceea ce priveşte acţiunile şi intenţiile sale de guvernare. Obama încearcă să-şi convingă propriul guvern şi liderii din diverse domenii şi partide asupra adoptării unor măsuri importante pentru ţara sa şi pentru omenire. Legile atracţiei funcţionează şi în cazul relaţiilor interumane, în sensul că, ceea ce este rău atrage răul iar ceea ce este benefic atrage energiile pozitive.


31. Forţele răului mai dispun încă de importante părţi ale mass-mediei, care le face jocurile, abătând atenţia cititorilor sau ascultătorilor de la stări şi fapte pe care aceşti magnaţi au tot interesul să le ţină ascunse de ochii lumii. Încercaţi să nu vă lăsaţi atraşi în aceste curse puse de informatorii plătiţi pentru a face o treabă murdară. Există, dacă doriţi cu adevărat să aflaţi adevărul, suficiente surse care nu deformează realitatea, (Nota C.M., printre ele aflându-se mesajele recepţionate prin channeling, de la entităţile din lumină sau legăturile care se stabilesc pe internet.)

Precum orice altceva din lumea voastră, care se bazează pe energiile întunericului, controlul minţii prin intermediul mass-media va fi istorie, deoarece toate metodele de control al minţii funcţionează la frecvenţe joase, care vor dispărea pe măsură ce lumina se va intensifica. Deşi internetul este una din cele mai bune mijloace de corectă informare, trebuie să fiţi cu mare băgare de seamă asupra a ceea ce selectaţi, căci aici sunt destule surse nocive, care otrăvesc informaţia corectă.

32. Nici una dintre afirmaţiile precum că omenirea se îndreaptă iminent spre dezintegrare, nu trebuie creditată cu încredere. Evenimentele din "9 / 11" nu se vor mai repeta, nu va fi un al treilea război mondial, şi nici un război nuclear, nu vor fi conflicte globale născute din cauza penuriei de alimente, uscatul nu va fi acoperit de ape (decât în limite negeneralizate), nu va exista o lipsă totală de apă potabilă, nu vor apărea pandemii care să secere milioane de vieţi. Planeta nu este ameninţată de alte civilizaţii care ar veni cu intenţii cotropitoare, omenirea nu va fi nevoita să se retragă în subteran, pentru a supravieţui.


33. Hatonn ne-a cerut să vă transmitem următorul mesaj: "Treaba mea, ca director de comunicare dintre Pământ şi toate punctele din univers este destul de dificilă. Vă rugăm să nu o faceţi şi mai grea prin colportări de false informaţii sau predicţii catastrofice, care încarcă inutil spaţiul energetic cu balast.Vă mulţumesc! "


34. Unii din cadrul comunităţii Lucratorilor Luminii sunt consternaţi, deoarece prezenţa altor civilizaţii nu a fost recunoscută oficial şi nici nave ET nu au apărut pentru a le putea observa toată suflarea. Ştiu că precizarea unei anume date v-ar face fericiţi; din păcate, eu nu cunosc nicio sursă de informare care, la această dată, ar putea-o face. Membrii marii voastre familii din spaţiu sunt dornici să ia contact direct cu voi însă există multe condiţii care trebuie îndeplinite pentru ca un asemenea contact să se producă. Pe de altă parte, reprezentanţii ‘’Iluminaţilor’’ nu stau degeaba şi fac tot ce pot pentru a împiedica această realizare.

Au existat câteva încercari pe punctul de a fi realizate, însă, în ultima clipă, au apărut situaţii fortuite care au scăzut frecvenţa de vibraţie a planetei, astfel că incursiunea a trebuit amânată sine die. Aici se pune în discuţie asigurarea condiţiilor optime care să protejeze oamenii aflaţi în zona de contact de acţiunile celor care nu se vor da înlături de la nimic, pentru a face ca vizita să eşuieze.

35. Deşi există indicii optimiste ale redresării economice, imbunătăţirile care se anunţă sunt mai mult o manipulare. Corupţia de lungă durată din sectorul bancar, investiţii şi comerţ nu mai poate fi mult ascunsă. Nici ratele dobânzilor nu vor mai putea fi ţinute atât de ridicate. Impozitarea neloială încă mai continuă. Cămătăria financiară va trebui să dispară. Reţeaua economică mondială a illuminati se prăbuşeşte iremediabil. Sistemul monetar va reveni la metalele preţioase, până în momentul în care conştiinţa umanităţii va creşte suficient pentru a nu mai fi nevoie de utilizarea banilor în relaţiile economice dintre oameni.


36. In legătură cu creşterea îngrijorării celor fără adăpost sau a celor fără loc de muncă, se poate spune că este justificată şi această situaţie ar putea fi rezolvată dacă nu s-ar mai face enormele cheltuieli cu trupele şi armamentul în diverse zone de conflict. Dacă pacea şi înţelegerea ar fi instaurate pe planetă, armata ar deveni inutilă şi majoritatea neajunsurilor care trenează din cauza lipsei fondurilor, ar dispărea subit.

Oricum, Epoca de Aur a omenirii, care va fi instaurată pe Pământ, se apropie şi atunci nu va exista decăt bucurie, iubire şi îndestulare.
MATEI
==================================================
[Nota de la Suzy: Mulţumiri sincere tuturor celor care au trimis rugăciuni pentru recuperarea lui Bob. Sunt sigură că energiile dumnevoastră l-au ajutat să aibă o tranziţie mai uşoară şi să nu-i fie dificil a se adapta vieţii din lumea spiritului. După ce a primit îngrijiri personalizate în Nirvana "UTI", pentru a i se fortifica corpul eteric, Bob s-a regăsit cu sufletele cu care avea legături de dragoste, inclusiv cu câinii noştri care sunt acolo. In Nirvana a început să ducă o viaţă activă, legată de Spiritul Pământului.

In legătură cu ‘’gripa porcină’’, vă rugăm să citiţi cele scrise de Jane, la adresa :

http://www.galacticchannelings.com/english/Jane_Burgermeister.html
Rugaţi-vă pentru sufletele celor care au vrut să ne înşele.

Dragoste si pace!

Suzanne Ward

SURSA : http://www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu