Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 august 2010

Înţelepciune de la Maeştrii Ascensionaţi,


Recepţionat prin Planul Akashic

(05/08/2010, channeler
Michelle Coutant)

Ce vă poate oferi înţelepciunea celor ce se străduiesc să înainteze pe calea lor spirituală?

Dragii mei, perioada acesta este de învăţare şi de creştere accelerată. Fiecare dintre voi a ales să fie pe Pământ, în trup fizic, în acest moment, ştiind că va putea scurta drumul spre maestria spirituală. Vi s-au pus la dispoziţie toate darurile, toate uneltele pentru a vă accelera evoluţia în acest deosebit şi rarisim moment al istoriei umane. Cei cărora încă nu le este clar ce au de făcut şi care le sunt uneltele, trebuie să se adâncească în meditaţii şi să ceară să li se dea îndrumarea adecvată, pentru a obţine darurile spirituale care le sunt necesare. Fiţi siguri că pe fiecare dintre voi vă aşteaptă întregul arsenal de abilităţi şi de cunoaştere pentru a le utiliza în scopul pentru care vă aflaţi acum pe planetă. Condiţia necesar de îndeplinit în acest demers este legată de hotărîrea cu care acţionaţi şi convingerea nestrămutată că veţi reuşi.

Când vă veţi privi retrospectiv această viaţă, veţi putea constata că aţi primit multe daruri despre care abia acum realizaţi că vi s-au dat. Provocările actuale sunt mari şi pe măsură de benefice. Răsplata este direct proporţională cu nivelul strădaniei pe care o depuneţi. Nimic nu se oferă pe gratis dar nimic din eforturi nu rămâne nerecompensat.

Uneori, calea spirituală vă cere să vă angrenaţi total în atingerea obiectivului spiritual pe care vi l-aţi propus. Niciodată aceste eforturi nu vor fi zadarnice. Tot ceea ce faceţi pentru voi şi pentru alţii trebuie să fie acceptat de inima voastră, de sufletul vostru, cu bucurie. Când faceţi o alegere, gândiţi-vă ce ar alege un maestru spiritual, dacă ar fi în locul vostru. Încercaţi să fiţi impecabili în toate acţiunile voastre. Nu disperaţi în nicio împrejurare, indiferent cât de dificilă ar fi, pentru că – şi fiţi siguri de asta – dacă nu aţi fi fost capabil de a găsi soluţia optimă rezolvării acelei situaţii, respectiva conjunctură nu vi s-ar fi creat.

Procesul de eliberare a energiilor vechi, uzate, nu vă mai ajută să vă creşteţi conştiinţa. Zona din fiinţa voastră spirituală lăsată liberă, prin renunţarea la vibraţile scăzute, va fi ocupată de energia noilor vibraţii care aduce pacea, armonia dragostea şi compasiunea.

Cea mai accesibilă şi eficientă metodă pentru a vă creşte frecvenţa de vibraţie este MEDITAŢIA. Când te încearcă sentimente de disperare, când nu mai găseşti soluţii pentru a-ţi rezolva problemele, când stresul cotidian pare să te cucerească, MEDITEAZĂ, cerând în prealabil Graţia Divină pentru a fi ascultat şi sprijinit de Divinitate prin Maestrii Ascensionaţi şi prin îngerii tăi păzitori. Voi nu sunteţi niciodată singuri. În măsura în care Legile Divine nu sunt încălcate, veţi primi tot sprijinul nostru, atunci când îl veţi cere. Asistenţa acordată de entităţile divine vă ajută să înaintaţi mai repede în călătoria voastră.

Trebuie să atragem însă atenţia că se impune ca dorinţele voastre să fie clar formulate, să nu existe echivoc în exprimarea şi direcţioanarea lor şi să nu mai sufere modificări de conţinut. Universul vă ascultă şi vă onorează cererile, dacă voinţa voastră le susţine şi nu le modifică de pe o zi pe alta. În principiu, orice dorinţă poate fi îndeplinită căci Dumnezeu nu este limitat în realizarea lor, singura condiţie fiind ca ele să respecte Legile Divine. Sursele sunt nelimitate, şi ele vă stau la dispoziţie, dacă urmaţi procedeele enumerate mai sus.

Iubiţi cu dăruire şi necondiţionat Sursa divină infinită şi aveţi credinţa nestrămutată că nimic nu vă poate opri de la obţinerea a ceea ce doriţi. Încrederea şi credinţa sunt produse ale conştiinţei ridicate. Pe măsură ce începeţi să daţi drumul la ceea ce nu vă mai serveşte, conştiinţa voastră vă va ajuta să înţelegeţi că nu există nici o separare, nu există decât un singur gând, o singură inimă, o singură voinţă, şi că voi aparţineţi lui Dumnezeu, faceţi parte din Dumnezeu.

Respiraţi conştient, cu intenţia de a vă umple cu vibraţia a Tot Ce Este. Când inspiraţi, fiţi cât mai convinşi că inhalaţi elixirul vieţii, particulele prana. Procesul respiraţiei este foarte simplu şi el trebuie corect înţeles şi practicat. Este crucial pentru evoluţia voastră să practicaţi RESPIRAŢIA PROFUNDĂ ŞI CONŞTIENTĂ cât mai mult timp. Odată cu inhalarea aerului, voi introduceţi INFORMAŢIA conţinută în particulele de prana. Această informaţie este mesajul lui Dumnezeu pentru fiinţa voastră, este setul de instrucţiuni după care corpurile voastre se ghidează şi se adaptează permanent noilor condiţionări cosmice.

Dragilor, este important ca în acesată perioadă de sfârşit de ciclu să eliberaţi vechile tipare existenţiale, care au stat la baza vieţii de la naşterea fiinţei umane. Pentru ridicarea nivelului vostru evolutiv, vechile paradigme au devenit un balast, o piedică în dezvoltarea multidimensională a fiinţei voastre.

Încercaţi în practicarea respiraţiei conştiente să emiteţi gânduri de iubire către întreaga creaţie, către toate fiinţele, căci ele şi voi sunteţi fraţi şi aveţi aceeaşi origine. Umpleţi câmpul vostru auric cu vibraţia iubirii şi veţi deveni invincibili.

Priviţi-vă chipul în oglindă şi declaraţi-vă încântaţi de cum arată corpul vostru fizic. Voi vi l-aţi ales pentru a vă face cât mai bine treaba pentru care aţi venit pe acest pământ.

Noi suntem Maeştrii Ascensionaţi şi vă invităm să vă bazaţi pe ajutorul nostru plin de iubire. Suntem aici să vă ajutăm în acest moment de ascensiune.

SURSA: www.transformingradiance.com

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu