Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 iulie 2010

VOI SUNTETI SALVAREA LUMII

Mesaj de la Uriel

(2010-07-14, channeler Jennifer Hoffman)


Este o certitudine că lumea de azi începe să înţeleagă conexiunea sa planetară şi responsabilitatea pe care o are pentru energiile pe care le manifestă în jurul său.

Precum un copil care a facut ceva greşit, voi începeţi să vă întrebaţi care v-au fost erorile şi dacă ele sunt ireparabile pentru sănătatea planetei şi a umanităţii.

Aceste probleme se pun cu mai multă acuitate astăzi când sistemul vostru planetar se află la încheierea unui ciclu de existenţă, ciclu in care s-au produs şi s-au vehiculat anumite tipuri de energie.

Aflat în pragul începerii unui nou ciclu existenţial, sistemul vostru planetar, trebuie cu necesitate să încheie vechiul ciclu, pentru a putea păşi în următorul.

Perioada de tranziţie de la un ciclu la altul se face cu o oarecare teamă, un oarecare regret pentru ceea ce omenirea va trebui să lase în urmă, deoarece o lungă perioadă de timp ea şi-a format un anume habitat, un anume mod de a exista şi supravieţui, pe care acum îl va părăsi.

Caracterul omului s-a format şi în funcţie de condiţiile concrete de existenţă oferite de mediul natural al planetei.

Formatele energetice, grila energetică, structura filtrelor planetei, întregul sistem de conexiuni între Pământ şi sistemul Solar în care există, au fost modificate sau sunt încă în procesul schimbării. Ele au impact asupra conştiinţei umane, care, ca o consecinţă, se modifică la rându-i.

Viteza schimbărilor este nemaiîntâlnit de mare, şi este de înţeles că, pentru o anume perioadă, totul pare a fi un haos, o neclaritate.

Nu trebuie, deci, să vă pierdeţi calmul şi stabilitatea emoţională când constataţi câte fenomene neobişnuite se întâmplă pe mapamond.

Trecerea de la dimensiunea inferioară, 3D, către cea de a 5-a, are o perioadă de graţie, înainte ca totul să se reaşeze, totul să reînceapă să curgă liniştit în noua matcă a energiilor sistemului. Perioada de tranziţie înseamnă şi intersectarea vechilor aspecte energetice, ale dualităţii cu aspectele noii energii, a dimensiunilor superioare. Inainte de implementarea noilor structuri, este absolut necesar să se facă purificarea şi vindecarea a tot ceea ce compune acest sistem (în viaţa minerală, vegetală şi animală).

Această asanare are loc cu unele pierderi exclusiv materiale, dar care, pentru unii, aduc suferinţă. [Nota C.M. : Exemplul cel mai recent este cel legat de inundaţiile care au avut loc în unele ţări, înclusiv România. Faptul că aceste fenomene au avut efecte mai severe în ţara noastră are două explicaţii majore:

- în zonele afectate s-a acumulat, în timp, mai multă negativitate (provocată de lipsa de iubire, de frică, duşmănie, necinste, corupţie, lipsa de credinţă) decât în altele. Aceste fapte contează cu atât mai mult dacă au fost făptuite de persoane având un rol social mai important (politic, administrativ, juridic, religios etc).

- se afirmă, de către surse ezoterice şi religioase, că România a fost aleasă ca Ţară Înaintemergătoare (în exprimare religioasă, Grădina Maicii Domnului). Aceasta ar însemna ca acest loc va trebui, cu necesitate, să fie cel mai purificat, cel mai curat, cel mai sfânt, pentru ca entităţile superioare să poată veni şi manifesta.

Pe cei dispuşi să ia în derâdere aceste explicaţii, îi invit să facă un exerciţiu de logică simplă, imposibil de negat : se cunoaşte că entităţile superioare (începând cu sfinţii şi mergând până la arhangheli, Maica Domnului, Iisus şi chiar Dumnezeu) nu pot apărea în faţa omului obişnuit decât după ce îşi scad corespunzător nivelul de vibraţie, altfel văzătorul s-ar pulveriza, pur şi simplu, din cauza enormei puteri luminoase cu care entitatea s-ar manifesta. Aceasta înseamnă că locul în care o energie superioară se poate manifesta este condiţionat de curăţenia energetică a acelui loc. Intre altele, acesta este şi motivul pentru care, deocamdată, fiinţele din afara planetei nu-şi pot permite să se arate pe Pământ, în spectrul vizibil, deşi reprezentanţii multor civilizaţii se află de ani buni în jurul planetei, într-un mediu existenţial pe care şi-l asigură în navele lor].

Când ura va fi fost înlocuită de iubire, cupiditatea de milostenie, minciuna de cinste, totul va fi mai frumos şi mai curat. Atunci, Noua Energie îşi va demonstra valenţele iar Raiul va fi instaurat pe Pământ.

Spre aceasta se îndreaptă acum omenirea şi numai de ea depinde dacă visul din totdeauna al omului se va împlini.

Condiţiile au fost create, însă omul trebuie să decidă şi să acţioneze în consecinţă.

ACUM!

Nimic nu este dat, nimic nu este luat!

Decizia vă aparţine!

Cu multă dragoste!

Uriel

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu