Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 iulie 2010

Un mesaj urgent de la Saint Germain

(19.07.2010, Channeler Alicia A. Rammel)

Bungăsit tuturor!

Alicia: Am venit astăzi cu un Mesaj al Trezirii din partea Maestrului Invăţător Saint Germain.

Saint Germain: Momentele prezente sunt de o importanţă covârşitoare pentru planeta Pământ aflată în etapa finală a transformărilor programate. Ea se pregăteşte să ‘’apese butonul’’ care va declanşa moartea Vechii Lumi şi naşterea Lumii Noi.

Vă rugăm să observaţi cu atenţie ceea ce se întâmplă acum în natură şi în lume, pentru a surprinde cât mai multe dintre rapidele desfăşurări de evenimente. În scrâşnetul de durere al Vechii Lumi se naşte Noua Eră, pe planetă. Ştim că această naştere nu este foarte uşoară, dar, ca să spunem aşa, ‘’copilul nu se va naşte mort’’, căci ea a fost pregătită secole de-a rândul. Tranziţia aceasta dureroasă este travaliul de care sufletul vostru a fost conştient de mult.


Ştim că mulţi dintre voi acuzaţi, în această perioadă, diverse dureri în corpul fizic. Acestea au drept cauza acţiunea voastră de a vă despărţi de ceea ce nu vă mai foloseşte. Veţi suporta mai uşor aceste dureri, dacă veţi fi conştienţi de adevărata cauză. Acceptaţi că transformarea fiinţei voastre poate avea loc şi cu unele stări de disconfort, dureri in diverse locuri ale corpului, dar rămâneţi în credinţa că totul era inevitabil şi spre binele vostru individual şi colectiv. Totul face parte din programul cu care aţi venit în această viaţă.

Venim la voi acum, cu acelaşi mesaj pe care vi l-am dat de multe ori, în trecutul mai apropiat sau mai îndepărtat.

IUBIŢI-VĂ SINELE VOSTRU ÎNALT!
VINDECAŢI-VĂ SUFLETUL!
PLONJAŢI ÎN SINEA VOASTRĂ PENTRU A CERCETA TOATE ASCUNZIŞURILE, DE UNDE SCOATEŢI LA SUPRAFAŢĂ PROBLEMELE NEREZOLVATE.
OPERAŢI CU IUBIRE, ACCEPTAŢI CĂ SUNT ALE VOASTRE, VINDECAŢI-LE DUPĂ CARE, ELIBERAŢI-LE! (Nota C.M.- practic, aceasta înseamnă să vă creaţi perioade de linişte în care să nu fiţi deranjaţi ; adoptaţi o poziţie comodă şi încercaţi să vă goliţi mintea de problemele care vă preocupă. Fiţi cât mai prezent în fiinţa voastră şi nu lăsaţi mintea să hoinărească pe unde vrea ea. Liniştiţi-vă mintea! Nu vă opriţi asupra nici-unui gând care vă apare, lăsaţi-l să treacă, fără a vă agăţa de el. Fiţi un simplu spectator al ceea ce vă serveşte mintea. Dacă o imagine vă apare in minte, o puteţi urma fără a intra in relaţie cu ea. Nu o judecaţi, nu o apreciaţi, fiţi doar spectator.)
Masa critică necesară basculării de la vechea energie la noua energie este aproape realizată. Puteţi contribui la atingerea acestei mase critice, încercând să-i ajutaţi pe alţii să se trezeazcă şi să înţeleagă ceea ce se întâmplă acum în lume şi în fiecare fiinţă. Important este cum transmiteţi mesajul, nu cum este recepţionat (primit).

Oricât vi s-ar părea de neverosimil, lumea pe care o vedeţi nu este reală. Este o iluzie! CÂND VEŢI DESCOPERI CINE SUNTEŢI VOI CU ADEVĂRAT, VIBRAŢIA VOASTRĂ SE VA FI RIDICAT LA UN INALT NIVEL DE CONŞTIIŢĂ. Creşterea nivelului vostru vibraţional va ajuta şi la creşterea vibraţiei Mamei Pământ, iubita Gaia.
Timpul este critic pentru lecţia pe care urmează ca voi să v-o însuşiţi, aşa că vom continua.
Voi nu vedeţi decât proiecţia minţii voastre, pe care o luaţi drept realitate incontestabilă. Dacă există o luptă, aceasta nu este cea a structurilor materiale ci a celor mentale. In mintea voastră se formează şi se pune ştampila ‘’adevărat’’pe ceea ce voi credeţi că este realitate. Deci, câmpul de luptă este mintea voastră iar sentimentele (emoţiile) sunt muniţia.


Încrederea în acest mesaj este vitală pentru a înclina balanţa în favoarea IUBIRII şi LUMINII. Cunoaşteţi, probabil, că mintea şi emoţiile (Nota C.M.- corpul mental şi corpul emoţional) au o viaţă efemeră şi aceasta le determină să lupte cu încrâncenare pentru a amâna cât se poate momentul morţii lor. Din cauza fricii, ele încearcă permanent să vă inducă în eroare, făcâdu-vă să credeţi că dacă ele mor, muriţi şi voi, ceea ce este complet fals, deoarece voi (sufletul şi spiritul vostru) sunteţi nemuritori. Când vă părăsiţi corpul fizic (şi, odată cu el, corpul mental şi emoţional), vă mutaţi în alt plan, în altă dimensiune, care corespunde mai bine nivelului la care aţi ajuns în dezvoltarea voastră spirituală.


Înainte de a vă naşte din nou, veţi şti tot ceea ce s-a întâmplat cu voi în toate vieţile anterioare, veţi înţelege exact care vă este nivelul de elevare spirituală şi ce ar trebui să mai faceţi pentru a vă completa experienţele pentru a obţine desăvârşirea. Inarmaţi cu această cunoaştere, vă veţi elabora un plan detaliat pentru ceea ce hotărâţi să faceţi în următoarea existenţă. Vă veţi alege sexul, locul (planeta şi locaţia pe acea planetă), preocupările, familia, părinţii, fraţii şi surorile, starea de sănătate, fizionomia, relaţiile şi interacţionările cu absolut toate fiinţele cu care urmează să vă intersectaţi în viaţa viitoare, data naşterii şi a morţii (corpului fizic). Pentru validarea acestui program (Nota C.M.- denumit programul dinnaitea naşterii) veţi avea nevoie de aprobarea fiecărei fiinţe cu care veţi relaţiona în viaţa viitoare.

Prezentul mesaj este, totuşi, diferit de cele de până acum prin faptul că este imperativ. El este în concordanţă cu nivelul crescut al preocupărilor noastre, ale celor aflaţi în această parte a vălului.

Voi sunteţi pe punctul de a depăşi iluzia dualităţii, proprie planului 3D. Deocamdată, binele şi răul se mai regăsesc în mintea voastră şi de această situaţie încearcă cu disperare să mai profite cei care pănă acum v-au spălat creierele şi v-au infrânt voinţa.
Cei care cred în această dualitate sunt cei mai vulnerabili la încercările de control şi dominaţie. Absenţa iubirii alimentează emoţiile negative care găsesc un susţinător în minte.

Cu cât vă este mai teamă de ceea ce vedeţi că se întâmplă rău în jurul vostru, cu atât contribuiţi la extinderea fricii.

Cei care au acum dominaţie materială au obţinut totul pentru că voi le-aţi permis s-o facă. Adevărul este că ei nu au nici-o putere asupra voastră, decât în măsura în care voi le-o permiteţi. Luaţi-vă puterea înapoi, nu le mai ascultaţi ordinele acestor îmbuibaţi pe seama muncii şi strădaniilor voastre! Concentraţi-vă pe ceea ce vă dictează inima căci ea vă arată cum puteţi ajunge în tărâmurile superioare unde există numai bucurie şi frumuseţe. Străduiţi-vă să vă convingeţi mintea să-şi îndrepte gândurile către Hristos, care totdeauna aşteaptă ca voi să-i cereţi sprijinul. Faceţi asta şi veţi constata că sunteţi ajutaţi.


Dragilor, aveţi libertatea de a alege calea pe care vreţi să mergeţi! Noi nu putem interveni în cazul în care nu suntem solicitaţi şi nu putem face în locul vostru ceea ce voi trebuie să realizaţi. Primiţi ajutorul nostru în diverse moduri, însă voi trebuie să-l solicitaţi şi să-l acceptaţi, pregătindu-vă vasul şi sufletul să primească acest ajutor. Pentru noi, nicio cerere nu este inoportună, dacă pleacă din iubire şi credinţă.

Lumea voastră se naşte din nou dar pe un alt plan al Conştiinţei Superioare. Fiecare dintre voi se va regăsi în acea nouă lume. Dacă doreşte. Cine nu doreşte modificări, va rămâne în dimensiunea dualităţii, continuând să trăiască, ca si până acum, în teama pentru viaţa şi sănătatea sa şi a celor apropiaţi lui. Vă spun aceasta nu pentru a vă speria ci pentru a vă conştientiza că de voi depinde unde şi cum veţi trăi în viitor.


Suntem aici pentru a vă ajuta şi pentru ca voi să şţiţi care vă sunt perspectivele, la ce vă puteţi aştepta. Muniţia cu care întraţi în această "lupta "este energia vibraţională a DRAGOSTEI.

Dacă lumea în care trăiţi nu este cea la care aţi visat, luaţi măsuri si schimbaţi-o, sau plecaţi voi din ea!
Spuneti un NU răspicat pentru tot ceea ce nu se aliniază dorinţelor voastre şi Sinelui vostru Superior. Faceţi ceea ce vă indică inima, nu vă lăsaţi manipulaţi de minte.
Trebuie să fiţi convinşi că sunteţi mult mai puternici decât credeţi. Puterea voastră deplină o veţi descoperi atunci când veţi simţi că fiecare decizie a voastră corespunde Voinţei Divine. De unde ştiţi dacă sunteţi în consonanţă cu Voinţa Divină? Este foarte simplu: dacă ceea ce faceţi place inimii şi sufletului vostru şi dacă ceea ce v-aţi propus se realizează fără piedici, totul punându-se cap la cap (Nota C.M.-adică, dacă în îndeplinirea acelui obiectiv se manifestă fenomenul de sincronicitate), atunci, sunteţi în Graţiile Domnului. Dacă ceea ce faci nu-ţi face plăcere, RENUNŢĂ


De multe ori am folosit următoarea analogie, care vă uşurează înţelegerea. Imaginaţi-vă că vă priviţi în oglindă. In oglidă apare şi reflexia sinelui vostru. Pe faţă observaţi (presupunem) un coş. Incercând să vi-l îndepărtaţi, prin atingerea imaginii din oglindă, nu veţi reuşi deşi aţi pus mâna precis pe locul unde el există. De ce nu aţi reuşit? Pentru că aţi încercat să atingeţi ceva reflectat, ceva care este altceva decât realitatea. Tot ceea ce vedeţi în jurul vostru este reflexie, este iluzie.

Să tratăm acum despre măsura în care fiecare este responsabil pentru producerea răului pe Pământ.

Vă este cunoscut cât de multă negativitate s-a acumulat pe planetă. Cât din această negativitate vi se datorează? Să luăm exemplul scurgerilor masive de tiţei din Golful Mexic. Desigur, principala vinovăţie aparţine magnaţilor care exploatează fără milă şi fără discernământ această bogăţie (care nu este altceva decât sângele planetei) numai şi numai ca prin averile acumulate să domine lumea.
Insă, care să fie vina voastră, a celor mulţi, dacă ea există? Cei care merg la pompa de benzină, făcând plinul care să le asigure deplasări nu neapărat strict necesare, se pot considera responsabili pentru spolierea planetei de bogăţia sa naturală şi pentru poluarea atmosferei, de care este legat un şir lung de agresiuni faţă de sistemul vostru planetar.
Cei care folosesc combustibilul cu discernamant, în cantităţi cât mai limitate pentru a-şi putea asigura o viaţă acceptabilă, lor şi familiei, au partea lor de responsabilitate, mai mică decât prima categorie.
Există însă şi oameni de înaltă conştiinţă care duc un mod de viaţă judicios ales, astfel încât să nu folosească produse petroliere în mod direct; ca să nu mai vorbim de acea rară categorie de oameni care, conştienţi fiind de ceea ce se întâmplă, duc o viaţă retrasă, în mijlocul naturii, renunţând total la ‘’ avantajele’’civilizaţiei.
Materialismul deşănţat, consumismul, care a dominat lumea foarte mult timp, are la bază un program întocmit în Vechia Energie, a cărei cale a tot coborât spre fundătura civilizaţiei umane.
Sinele vostru Superior are pe ordinea de zi utilizarea în mod benefic a Legii Atracţiei Universale care spune că gândirea, intenţia şi emoţia pozitive pot redresa lumea şi sistemul planetar, anulând aplicarea individualistă şi urmărind binele şi fericirea colectivă, precum şi sănătatea planetei.

Cum şi cine animează carnea şi oasele trupului vostru? Cînd veţi afla şi veţi fi convinşi de acest adevăr, veţi fi mântuiţi. Atunci, frica de moarte va dispărea şi fiinţa umană va şti că moartea nu a fost decât o plăsmuire a minţii. În momentul acela veţi deţine întreaga putere care vi s-a dat de la început, dar de care aţi uitat în decursul multelor voastre vieţi în care voinţa altora v-a apăsat grumazul.

Cei care v-au înrobit voinţa şi v-au spulberat speranţele, v-au inoculat ideea că boala este un dat implacabil al corpului uman. Pentru a vă menţine căt de cât in viaţă, ei au produs medicamente de sinteză (adevărate otrăvuri cu efect întârziat), facându-vă să înţelegeţi că dacă veţi fi supuşi, pentru munca pe care o prestaţi (tot în folosul lor) veţi fi plătiţi astfel încât, din mica voastră agoniseală, reprezentând ceea ce au lăsat ei să le scape printre degete, vă veţi putea plati, la limită, hrana, medicamentele, adăpostul şi îmbrăcămintea.

Mintea voastră vă poate fi un bun şi devotat prieten, ea este bunul vostru cel mai de preţ, în lumea materială. Fără ea nu aţi putea face faţă problemelor pe care vi le aduce viaţa în fiecare zi. Numai că, din păcate, majoritatea dintre voi, v-aţi lăsat mintea pervertită de cei interesaţi să vă modeleze în conformitate cu interesele lor. Aceşti adevăraţi demoni v-au cucerit şi racolat mintea, transformând-o în ‘’Calul Troian’’ care a pătruns în fiinţa voastră şi a trecut, mai apoi, ''la butoane''.
Este momentul să alungaţi aceşti demoni din fiinţa voastră, să vă recăpătaţi puterea cu care aţi fost învestiţi de Creator, şi să vă faceţi viaţa aşa cum sufletul şi inima voastră o doresc. În această acţiune dură noi vă vom fi alături, dacă şi voi o veţi dori.
Ridicaţi-vă din genunchi şi cereţi Maeştrilor Ascensionaţi şi Fiinţelor de Lumină, să vă ajute în a vă elibera mintea, revenind din marasmul lumii iluzorii pe care v-aţi făurit-o în lunga voastră existenţă.
Alungaţi tristeţea şi teama, unelte ale cotropitorilor, şi înarmaţi-vă cu încrederea, iubirea, bucuria regăsirii destinului vostru.
Sămânţa îngropată în adâncurile fiinţei voastre, aşteaptă de mult ca voi să vă treziţi şi să o scoateţi la lumină, pentru ca ea să încolţescă şi să se transforme în Floarea Divină care va urca până la ceruri, pentru a-şi întâlni creatorul.
Noi vom uda această floare pentru a creşte repede şi viguros.
Fiecare dintre voi ar trebui să aleagă dragostea şi zilnic să mediteze asupra ei


Dragi copii ai planetei Pamant, trebuie să vă treziţi ! Acum este momentul vostru. Când vă confruntaţi cu întunericul, căutaţi lumina care vă va proteja. Când sentimente de teamă sau neîncredere vă asaltează, întoarceţi-vă în inima voastră, care va şti cum să vă protejeze.

Renunţaţi la programele de televiziune, care nu fac altceva decât să vă otrăvească fiinţa şi să vă vlăguiască mintea. Renunţaţi la a asculta sau vedea ştiri sau imagini alarmiste, ale durerii şi disperării. Mai bine, căutaţi-vă un loc liniştit şi meditaţi.
Programele de televiziune, cu unele mici excepţii, sunt droguri care vi se administreză cu linguriţa în fiecare zi, astfel că, mulţi dintre voi, aţi devenit dependenţi.
Utilizaţi, cu discernământ, internetul care vă poate aduce prieteni şi care are avantajul că puteţi comunica, vă puteţi exprima opiniile, nu sunteţi transformaţi, ca în cazul tv., în ghene de gunoi în care oratori cu simbrie, vă aruncă tot felul de mizerii.

Utilizaţi cu inteligenţă Legea Atracţiei, pentru a vă expune părerile şi a le asculta pe ale prietenilor (cu grijă selectaţi).
Puneţi accent pe aspectele pozitive ale vieţii. Refuzaţi să vă angrenaţi în dispute imaginare, pentru a da răspuns cuiva care nu vă poate auzi. Asta poate fi o mare pierdere de timp, de energie şi chiar de sănătate.


Patronii surselor media (Tv., radio, ziare) au tot interesul să vă alimenteze cu veşti proaste, alarmiste, deoarece, folosind lacunele firii umane, ei cunosc că omul obişnuit (cu deosebire cel ignorant) preferă senzaţionalul şi, în acest fel, îşi cresc audienţa şi, deci, veniturile. Dar nu numai atât : prin programele tv, ei reuşesc să deturneze în masă atenţia lumii de la probleme care nu-i favorizează, răsturnând scara valorilor, a importanţei evenimentelor care au loc.

Umpleţi-vă mintea şi inima cu sentimente de iubire pentru întrega creaţie şi pentru Creator.

Eu sunt Saint Germain împreună cu Maestri Ascensionaţi.

Sursa : http://www.spiritualunfoldment.net/
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu