Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iulie 2019

Mesaj de la Matei.

18 iulie 2019, prin Suzy Ward
Traducerea Const. Mihăilescu.

Cu salutări iubitoare din partea sufletelor aflate pe acestă stație spațială; sunt Matei. 

Matei

Vibrațiile accelerate grăbesc ritmul scoaterii la lumină a rănilor trecutului și prezentului, astfel încât acestea să poată fi vindecate. Energia iubirii, forța cea mai puternică din univers, vindecă sufletele de pretutindeni, inclusiv de pe Pământ.
Acest proces a început acum 80 de ani, când civilizații foarte avansate au început să trimită pe planeta voastră cantități imense de lumină, pentru a salva viața corpului planetar al Gaei.
De atunci, tot mai multă lumină a fost oferită de mii de suflete evoluate care și-au părăsit planeta pentru a se întrupa pe Pământ și a ajuta umanitatea să se trezească și să răspundă pozitiv la vibrațiile ridicate ale luminii.
Toți cei care au făcut acest lucru au fost vindecați de rănile cauzate de experiențele dure prevăzute in contracte sufletești, pentru a-și încheia viața în cea de a treia dimensiune, unde aleseseră (nota C.M.: sau fuseseră „convinși” de consilii de încarnare interesate) să aibă vieți dificile.
Prin absorbirea și asimilarea Luminii ce le-a fost trimisă, multe ființe umane s-au trezit și au ales să ascensioneze.

Pe măsură ce acest proces critic de vindecare s-a extins, Pământul însuși a câștigat mai multă putere și a început vindecarea rănilor profunde pe care le avea (nota C.M.: și încă le mai are)
Dar Lumina este furnizată și din alte surse: regatul animalelor (prin iubirea și atașamentul lor necondiționat), cel al plantelor, al oamenilor simpli, trăitori în natură și chiar din partea elementalilor ori a unor formațiuni minerale (cristale), toți au contribuit și contribuie la însănătoșirea lumii voastre bolnave, greu afectată de încercările dure ale trecutului, când nu s-a ținut cont de nevoile legitime ale acestui sistem planetar și ale civilizației umane aferente.

Pe măsură ce conștiința umanității crește, crește proporțional și conștiința tuturor forțelor și formelor de viață din această lume.

În afara conștiinței lumii „moderne”, pe Pământ există și următoarea stratificare, în ceea ce privește nivelul de conștiință și conștiență: cetaceele, unele forme de viețuitoare, anumite specii de arbori și flori, precum și sufletele unor triburi trăitoare în diverse locuri izolate de pe planetă, care au ales să stea departe de „civilizație”.
Cu toate acestea, nu s-a pus niciodată întrebarea: "Pot popoarele Pământului să manifeste o lume pașnică în care toți să fie conectați la canalul abundenței universale și să trăiască în armonie cu Natura?" Întotdeauna omul s-a precipitat și s-a gândit: "Cât de repede pot manifesta dorința mea, cum să fac să o iau înaitea celorlalți ?"
A promovat, adică, egoismul, prin aceasta amânând avansarea societății în conștiință și conștiență.
De la un timp, inimile au început să se deschidă, oamenii încep să caute mai mult colectivitatea, într-ajutorarea, pacea și buna-înțelegere. Popoarele încep să-și dea seama că frica, războiul, înșelăciunea, sărăcia, nedreptatea, lăcomia și corupția au fost mult timp comandamente ale comportamentului uman, și asta a blocat evoluția atât a sistemului planetar cât și a fiecărui individ.
În număr tot mai mare, ființele umane trezite fac acum ceea ce de mult era necesar: să revină la Lumină, la IUBIRE. Acest lucru se petrece acum cu mai mult entuziasm, cu mai multă hotărâre și încredere.
Rezolvarea noilor conflicte, sau a celor de lungă durată, în care sunt remediate vechi greșeli de gândire, de comportament, de educație apare acum mai evidentă decât în trecut, deși, în unele situații, lucrurile trenează.
Toate aceste întârzieri se răsfrâng asupra vitezei cu care sistemul vostru planetar se îndreaptă spre ascensiunea în dimensiuni superioare. 


Întrebări pentru Matei, de la cititori (transmise prin S.W):
1. "Care este potențialul energetic al Pământului, văzut de cei de pe stația spațială în care se află știu Matei? Ce relație există între Câmpul Conștiinței universale și conștiința colectivă de pe Pământ ?”
Matei: Gândurile și sentimentele tuturor formelor de viață de pe o planetă cu civilizație formează conștiința colectivă a acelei civilizații, iar puterea acestei mase energetice, mereu schimbătoare, "orientează" potențial toată activitatea în domeniul energetic de pe acea planetă (nota C.M.: „..ești ceea ce gândești”).

Oferim conștiinței și domeniului acele denumiri pentru a le descrie funcțiile; cu toate acestea, energia acestor aspecte integrale ale legii universale de atracție, care este în mișcare constantă, este aceeași și funcționează în tandem.
Câmpul energetic al Conștiinței Universale este un nelimitat flux de energii, cu proprietăți diferențiate de forma și nivelul vibrațiilor energiilor care o compun. Fiecare gând, sentiment, trăire (atașament, iubire, bucurie, ură, disperare, desnădejde, invidie, prietenie, acceptare, suferință, compasiune, frustrare etc, etc.) formează un flux bine delimitat care poate fi accesat de orice ființă, dacă aceasta are capacitatea de a se acorda pe frecvența acelei energii. Conexiunea se realizează prin intenție, declarație verbală, gând, formulate cu suficientă hotărâre.

Automat se realizează o conexiune energetică cu acea parte a câmpului universal care este identică, ca vibrație și modulație, cu fluxul energetic al cererii. Conexiunea poate fi slabă sau puternică, oscilantă sau de valoare constantă, depinzând de felul în care a fost emisă și susținută acea energie de către emitent.

Cu atât mai puternică este legătura cu cât energia a fost creată de mai multe ființe care au gândit la unison și s-au sincronizat.
[nota C.M.: de obicei, în spatele gândului emis de cineva există un alt gând care-l întărește, îl fortifică sau, dimpotrivă, îl „sabotează” pe primul. Să spunem, de ex., că ne dorim să ne vindecăm de o boală grea și ne rugăm la SURSA CREATOARE pentru însănătoșire (cel mi bine este să „stăm de vorbă”, să ne adresăm părții noastre subliminale - sufletul, și Spiritului nostru Superior). Aproape întotdeauna, în spatele acestui gând-cerere se poate crea un alt gând care să-l întărească pe primul, în sensul că suntem siguri că ne vom face bine, indiferent cât de gravă este acea boală și în pofida sumbrelor concluzii medicale. În această situație, însănătoșirea se va produce, cu certitudine (condiționată însă și de prevederile contractuale, cu care am venit în această viață). Dacă însă în gândul din spatele gândului inițial emis vom avea nesiguranță, neîncredere, îndoiala că ne-am putea vindeca, atunci, vor fi slabe șanse de însănătoșire]
Cu cât mai multe tipuri de gânduri și sentimente despre acea situație vor ancora în câmpul vizat, cu atât mai lesne se va crea un canal de legătură pe care vor circula energiile solicitate. Când aceste gânduri și sentimente cresc ca număr și putere suficient, energia lor combinată va împinge posibilitatea în probabilitate.
Când cantitatea și puterea acelor gânduri și sentimente specifice vor crește suficient, energia de persuaziune va declanșa manifestarea în materialitate a solicitării. Altfel spus, totul depinde de puterea și determinarea cu care o cerere este formulată și expediată.

Legile polarității permit însă să existe posibilitatea blocării sau amânării acelei realizări dacă asupra ei este trimis, în timp util și cu puterea necesară, un fascicul de energie contrar. (nota C.M.: în asemenea situații, la nivel energetic se declanșează un adevărat război între cele două tipuri de energii, cu învingători și învinși).
Activitatea tumultuoasă care rezultă face ca acel câmp să arate ca un spectacol gigantic de focuri de artificii, deoarece energia primului rezultat intenționat încearcă să-și recapete forța anterioară, iar energia intenției opuse încearcă să devină dominantă.
În funcție de importanța situației, de intensitatea gândurilor și sentimentelor pro și contra, depinde creșterea sau scăderea numărului de fluxuri ale fiecărei "părți beligerante", mișcarea de balansoar putând continua zile, luni sau ani, până când una dintre masele energetice devine suficient de puternică pentru a genera tipul de activitate urmărit de acea grupare.
 

Situația este similară în orice tip de activitate care se desfășoară pe planeta voastră.
Acum, corelând activitatea din câmpurile energetice cu realitățile de pe Pământ, se poate spune că întunecații se luptă fără rost pentru a-și menține viabilă intenția de dominație mondială, căci popoarele trezite încep să acționeze din ce în ce mai viguros pentru a asigura dominația Luminii pe planetă, refuzând dominația și controlul altor civilizații sau entități. Căderea Illuminati este la ordinea zilei și este susținută de multe surse și civilizații.
Încă o notă despre conștiința colectivă și câmpul energetic al Pământului, ca potențial.

Aceasta este perspectiva microcosmică a realității, și ea converge către Conștiința Cosmică.Tot ceea ce se întâmplă oriunde în univers afectează toate evenimentele, toate ființele și toate programele, ca manifestare sau ca evoluție, mai devreme sau mai târziu.
Acesta este motivul pentru care civilizațiile foarte evoluate au ajutat și ajută popoarele Pământului să avanseze spiritual și conștient. Celălalt motiv este că aceștia iubesc oamenii Pământului deoarece și ei sunt membri ai familiei noastre universale. Pământenii n-au apărut din nimic ci din „semințe” stelare, adaptate condițiilor oferite de Terra. 

2. "Cereți-i lui Matthew să comenteze despre actuala vreme severă din SUA. Cred că acest lucru se datorează multelor greșeli ale oamenilor și modului de a-și manifesta nepotrivit frustrările și temerile”  
Matei: Vibrațiile emoțiilor care sunt inerent conținute în toate intențiile și faptele ființelor nu afectează determinant, pozitiv sau negativ, condițiile meteo din lumea voastră.
Deși este adevărat că emoțiile puternice, pe care le-a menționat cititorul, emit vibrații joase, care contribuie la tulburările de pe planetă, predominant este însă efectul pe care-l are tehnologia de control al vremii de care se folosesc Illuminati, tehnologie încă suficient de puternică pentru a manipula vremea, a determina o vreme severă și manifestări dure, în diverse locuri de pe planetă.

Furtunile sălbatice, tornadele, inundațiile și înregistrările de temperatură ridicată ori scăzută provoacă o mare parte a emoțiilor de joasă vibrație ale omenirii, entitățile întunecate având nevoie să se hrănească cu energia acestor emoții joase, pentru a supraviețui.
Pentru a preveni acumularea de negativitate și pentru a evita să devină stația de alimentare cu combustibil a întunecaților, Pământul se eliberează de aceste energii prin cutremure și erupții vulcanice.
El alege zone în care pierderile de vieții și daunele materiale sunt reduse cât mai mult posibil.
În scopul diminuării, transformării sau anihilării acestei energii negative, sunt utilizate și tehnologii avansate de către echipaje aflate pe stații spațiale (OZN), care survolează la diferite distanțe și în planuri care le fac invizibile ochiului sau tehnicilor de observare umane. Aceste echipaje reduc, de asemenea, toxinele din chimtrails și poluanți industriali, precum și emisiile nocive ale tehnologiilor 5G și ale altor tehnologii.

Să vorbim acum despre cele două cutremure din California, pe care nu le-a produs mama Pământ.
Acea activitate seismică a fost cauzată de distrugerea prin detonație a bazei subterane a Illuminati, unde se aflau laboratoare, depozite bine aprovizionate și spații de locuit ale acestor lucrători întunecați. A fost un pas imens în eliminarea rețelei globale a societății secrete.
 

Un alt pas în acest sens îl reprezintă arestarea lui Jeffrey Epstein, un conducător al Illuminati în traficul sexual, ai cărui clienți includ numeroși indivizi bine-cunoscuți.
Deși ambele evenimente au avut loc în Statele Unite, impactul lor este global.

Iubiților, Lumina voastră a pregătit calea de eliminare și sfârșitul întunericului pe Pământ.
Fiecare zi care trece aduce mai aproape lumea voastră de o mare transformare, pe care v-ați oferit voluntar să o realizați pe Pământ. Toate ființele luminoase din acest univers vă onorează și vă susțin cu puterea neegalată a iubirii necondiționate.

Matei, prin Suzy Ward

https://sananda.website/message-from-matthew-via-suzy-ward-july-18th-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu