Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 noiembrie 2018

Pericolul utilizării frecvențelor foarte înalte: Dacă frecvența de 2,45 GHz WI-FI dăunează fertilității, ce se va întâmpla când se va trece la utilizarea frecvențelor de 35 GHz ?


Traducere Const. Mihăilescu


Verizon 5G (nota C.M.: companie și nou sistem de telecomunicații) a fost instalat recent în Sacramento, Houston, Indianapolis și Los Angeles.
Lansarea Verizon 5G și implementarea AT & T în 23 de orașe, reprezintă consecința conștientizării efectului pe care l-ar avea utilizarea în continuare a frecvențelor actuale în telecomunicații.
Verizon 5G instalat recent în Sacramento, Houston, Indianapolis și Los Angeles, folosește echipamente de comunicație funcționând în domeniul 28 GHz și 39 GHz.
Studiile și experimentele au arătat că frecvența de 35 GHz pare să inducă probleme în sistemului imunitar la șobolani.
WiFi actual ar trebui să funcționeze în mod normal sub1GHz.
Datele pe care le deținem arată că frecvențele utilizate în telefonie se situează însă între 1 GHz și 3,8 GHz.
Ce se întâmplă dacă utilizați un hotspot WiFi pe telefonul 4G, ceea ce înseamnă frecvența de 2,45 GHz?

Această influență pare a fi în legătură cu ceea ce anunță WakingTimes: „Nu este o exagerare, trecem printr-o criză globală de infertilitate”.
Subiectul îl vom aborda în viitor:
(Tastând "criza de infertilitate" cu motorul dvs. de căutare, puteți afla noutăți pe acest subiect).
Există o mulțime de studii care leagă actualul WiFi, care operează la cca 2,4 Ghz, de infertilitate și de alte simptome imediat observabile.
Pentru acest articol, am ales un studiu efectuat în Iran, publicat în revista Cell, în 2015.
Studiul este intitulat "Efectele expunerii la Wi-Fi (2,45 GHz) asupra apoptozei, parametrilor spermei și histomorfometriei testiculare la șobolani”; un studiu de durată. Este o lucrare excelentă, directă și bogată și nu prea complicată, explicând că trebuie cunoscute consecințele saturării în radiația de frecvență radio 2,45 GHz.
Cercetarea a fost efectuat la Universitatea Zanjan de Științe Medicale din Zanjan, Iran, în perioada iunie-august 2014.
În studiu, șobolani de trei luni au fost expuși la radiații de 2,45 Ghz, într-o cameră care conținea două antene Wi -Fi amplasate pe pereți opuși.
Animalele au fost împărțite în trei categorii: un grup de control cu animale sănătoase neexpuse radiațiilor Wi-Fi, un grup expus la Wi-Fi câte o oră pe zi pe perioada a două luni de zile și un al treilea grup, expus iradierii Wi-Fi 7 ore pe zi, timp de două luni.
La toate aceste grupe s-a studiat sperma, concentrațiile de caspază-3 și modificările histomorfe ale testiculelor, precum și indicii apoptotici ai animalelor.
Studiul a concluzionat că atât la expunerea de o oră, cât și de 7 ore, animalele au prezentat o scădere a parametrilor spermatozoizilor.
Chiar si o cantitate mica de expunere pe zi, in mod regulat, a provocat modificări ale parametrilor spermei la soareci.
Conclzia a fost foarte clară: dereglări și modificări importante în producția și calitatea spermatică.
"În ceea ce privește influența rețelelor wireless de 2,45 GHz asupra omului, am ajuns la concluzia că ar trebui să existe o preocupare majoră față de efectele expunerii corpului uman la asemenea radiații. Este nevoie ca aceste surse de radiație Wi-Fi să fie atent amplasate față de zona în care trăiesc oameni, vecinătatea fiind contraindicată. (n
ota C.M.: în România, pe foarte multe blocuri de locuit, există antene conectate la echipamente Wi-Fi și amplasate fără un studiu de impact. La amplasarea lor, societățile deținătoare nu cer aprobarea locatarilor, iar la întrebarea dacă nu sunt dăunătoare, li se răspunde mincinos că nu au nicio influență. În unele cazuri, asociaților de locatari li se plătesc, drept chirie, sume derizorii cu care se închide gura eventualilor opozanți)

Cercetarea a mers atât de departe încât se afirmă că:
"Declinul fertilității masculine, ca parametru al acestui studiu, este considerat o preocupare majoră în ultimele câteva decenii. S-a sugerat că expunerea directă sau indirectă la RF-EMW, ca principal factor de mediu, joacă un rol determinant în declinul fertilității și scăderii populației, fenomen cunoscut mai ales în mediul urban (28).
Semnalul de radiofrecvență de 24-25 GHz care folosește dispozitive Wi-Fi are o durată lungă de expunere pe o suprafață vastă (2, 19, 21). Prin urmare, această energie transmisă poate fi absorbită de corpul uman (8, 29). "Declinul fertilității masculine a fost considerat o preocupare semnificativă în ultimele câteva decenii, au spus ei.
Ei au descoperit că expunerea directă sau indirectă la aceste frecvențe, ca principal factor de mediu, joacă un rol dominant în declinul fertilității, care a fost observat în mod concret.
WiFi influențează infertilitatea dacă frecvențele sunt ridicate, mai ales în cazul amplasării echipamentelor de recepție mai aproape de capul și corpul nostru.
Un caz aberant de utilizare a Wi-Fi-ul de 2,4 GHz este întâlnit la cuptoarele cu microunde folosite în bucătărie.
Ce ziceți că este pe punctul de a fi crescut la banda de milimetri?
Și mai grav este că se merge pe utilizarea în viitor a frecvențelor de 5GHz ceea ce va crește pericolul penetrării acestor unde în corpul uman.
Se intenționează extinderea aplicației de la Sacramento, Houston, la alte 23 de orașe din America.
Vă rugăm să difuzați acest avertisment pentru ca tot mai multă populație să conștientizeze pericolul și să ia atitudine, altfel la locurile noastre de muncă, în școli, în gospodării vor fi întâlnite în viitor din ce în ce mai multe asemenea echipamente și utilaje, care atentează la sănătatea și chiar viața oamenilor.

Source:
https://prepareforchange.net/2018/11/13/if-normal-2-45-ghz-wi-fi-damages-fertility-what-is-verizons-35-ghz-5g-doing/

Un comentariu: