Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 octombrie 2018

Un mesaj de la Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian


(prin Valerie Donner, 3 octombrie 2018)
Traducere Const. Mihăilescu



Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian. Vă aduc astăzi vești minunate și multașteptate de voi.
Flota ușoară avansează rapid și înlătură redutele forțelor întunericului. Există miliarde de nave galactice precis poziționate care înaintează coordonat pe un vast câmp de luptă pentru a elimina pentru totdeauna forțele malefice care oriunde au ajuns au semănat moarte și suferință. În această acțiune amplă este vizat cu prioritate Pământul.
Fiecare navă are instrucțiuni specifice privind programul de acțiune, unde trebuie să se deplaseaze și ce anume să realizeze. Destinațiile sunt perfect alese, programate și filtrate și, în funcție de obiectivele primite, sunt folosite anumite trehnologii, oricum, mult superioare față de cele ale inamicului. Superioritatea noastră t
ehnică este certă.

Am auzit chemarea umanității de a ne implica în eliminarea de pe Pământ a întunecaților, care v-au adus atâta suferință și moarte.
Vă promitem că eliminarea oricărui fel de asuprire și nedreptate este scopul nostru comun. Daunele care vi s-au adus sunt mari și profunde. 
Orice act de inechitate va fi stopat în viitor. Suntem autorizați să folosim orice mijloace posibile pentru atingerea acestui obiectiv. Vă puteți imagina cât de mulțumiți suntem și noi să vă putem da această știre!!
Niciodată în istoria Pământului, ființele care s-au auto-servit cu enegia și facilitățile vieții planetare nu vor putea anihila energiile și resursele de viață de pe acea planetă. 
Zilele înrobirii voastre se vor încheia foarte curând. Societatea voastră se va curăța de tot putregaiul și lăcomia ființelor care v-au exploatat.
Este posibil să fie necesar ca la această vastă acțiune să vi se ceară sprijinul. Alăturați-vă forțelor Luminii pentru o grabnică eliminare și alungare a întunecaților! 
Dacă aceasta este datoria și angajamentul nostru, cu atât mai mult trebuie să fie și contribuția voastră. 
În marea majoritate a cazurilor, acțiunile se desfășoară în plan energetic, însă efectele se vor reflecta și în plan fizic, material. 
Natura acestor acțiuni poate avea o caracteristică neașteptată, cu care voi să nu vă simțiți confortabil. Asta nu înseamnă că vă vor produce vătămări ori suferințe. 
Cel mai adesea, efectul va fi unul de tulburare, de disconfort. Pe termen lung, energiile vor deveni mult mai ușor de suportat, până la urmă dovedindu-se că ele sunt exact ceea ce vă trebuie, ceea ce aveți nevoie. 
Aceste energii vă vor ajuta să căpătați și anumite abilități de care nu dispuneați anterior. Oricum, cel puțin în ceea ce privește deplasarea voastră dintr-un loc în altul, în jurul planetei, vor apărea noutăți și noi abilitățe. 

În acest moment, fiecare suflet de pe Pământ alege dacă va continua să viețuiască ca și până acum, în plan tridimensional, ori se va muta într-o vibrație mai înaltă, unde primează interesul colectiv. Inițial, se va produce doar o îmbunătățire a realității cvazicunoscute.
Ne pare rău să spunem, dar majoritatea celor care vor continua să se dedice numai interesului personal ori de grup restrâns (familial), nu vor accepta schimbarea și, implicit, nu-și vor ridica vibrația. Toți aceia care nu vor accepta schimbarea vor părăsi într-un fel sau altul Pământul și vor merge pe alte planete tridimensionale, unde vor putea continua să-și învețe lecțiile.

În această perioadă, cei mai mulți oameni, fie din lumina, fie din întuneric, se confruntă cu multe provocări. 
Cum procesul de înălțare continuă să se accelereze, forța schimbării va determina pe fiecare individ să facă o alegere, dar, oricum, nu va putea rămâne în espectativă. Majoritară va fi tendința spre ridicarea nivelului de conștiință. 
Cei care nu vor reuși să accepte accelerarea asimilării energiei iubirii vor încetini, vor rămâne în urmă sau vor ieși din rând. Trebuie spus că toate aceste alegeri se fac în primul rând la nivel de suflet (nota C.M.: care se va consulta sau măcar va încerca să se consulte cu partea sa rațională). Oricum, alegerea fiecărei ființe va fi onorată, adică nu se va trece peste liberul arbitru al fiecăruia..

În curând veți începe să experimentați valuri mai mari de iubire. Veți simți luminescența luminii, pe măsură ce energiile creative vă vor penetra ființa. Vibrația fiecăruia va fi din ce în ce mai ridicată. Ca urmare, abilitățile voastre manifeste se vor extinde în moduri pe care, uneori, le veți considera miraculoase. Totodată, veți începe să vă revendicați și să vă recăpătați puterea (ca termen general) pe care o veți folosi cu din ce în ce mai multă înțelepciune.

Avem cea mai mare încredere în voi și în deciziile voastre și suntem siguri că vom face împreună o echipă foarte bună și eficientă.
Vă onorăm și vă apreciem pentru că ați ales să fiți pe Pământ în această perioadă extrem de importantă pentru viitorul planetei și al umanității. Voi, cei în viață acum pe Pământ, veți face diferența. 
Concentrați-vă pe Adevăr și pe Lumină și bunele rezultate nu vor întârzia să apară și pe planeta voastră. Credeți-ne, căci noi vorbim din experiență.

Vă trimitem dragoste și bucurie. Eu sunt Mira.

https://sananda.website

3 comentarii:

  1. Miliarde de nave galactice? Nu cred ca are propietatea termenilor cine a spus asta!!! Daca spunea sute era mai credibil/a!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem mijloace de a verifica această afirmație și nu știm nici ce înțeleg ei prin „nave galactice” (ca dimensiuni, cel puțin). Ca să mă hazardez într-o apreciere, aș putea presupune că unele dintre aceste „nave” pot avea dimensiuni... nanometrice (create în cine știe care scop). În această situație, nu ni s-ar mai părea exagerată afimația. Suntem prea mici și prea neștiutori pentru a putea face aprecieri calitative ori cantitative care să exprime realitatea. C.M.

      Ștergere