Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 septembrie 2018

Adamu din Pleiade: Scrisoare deschisă către familiile din liniile de sânge Illuminati (II)


28 aug.2018, channeler Arn Allingham (Zingdad).
Traducere Const. Mihăilescu.
(continuare)

Singura modalitate de refulare eficientă, dintre toate, în măsura în care pot eu să constat, este internetul. În mod neașteptat, internetul, inițial un sistem electronic de interes academic, a explodat pur și simplu peste noapte, devenind brusc ceva destul de puternic și deosebit de problematic pentru Serviciile de Informații.

Datorită acestei tehnologii, „oile” se trezesc repede, aproape brusc, și iau o atitudine neconformă cu cea de turmă. Dintr-o dată devin conștiente de sine și încep să vorbescă despre voi (Cabala), descoperă izolarea în care le-ați ținut și munca voastră de prostire a lumii.

Cât de iritant trebuie să fie acesta! Sunteți în plin triumf al vremii și acum, în ultimul moment, această conștiință devine zăvorâtoare. De numele vostru real începe să se vorbească public! Oamenii încep să vă vadă mâinile, cum trag de frâiele puterii!
Da, cu siguranță, deocamdată s-a ridicat doar un colț de văl dar lumea nu mai este docilă și începe să-și pună întrebări. Da, deocamdată mai reușiți să aruncați anatema asupra celor care se trezesc făcându-i destabilizatori, răzvrătiți, nebuni și antisociali. Deocamdată.
Însă, ceva anume vă face să vă intre „frica-n oase”. Ați înțeles că internetul este cea mai mare amenințare pentru planurile voastre, chiar dacă acest mijloc de comunicare este pe alocuri confuz și contradictoriu. Îi simțiți suflarea în ceafă.
Sunt din ce în ce mai mulți cei care știu să găsească adevărul și să-l curețe de minciună. Brusc multe „oi” nu se mai lasă păcălite și mânate ca la strungă.
Desigur, deocamdată, fenomenul n-a luat amploare, dar veți vedea ce se va întâmpla doar peste câțiva ani.

Până acum puteați izola comunitățile disidente. Ca în cazul Cathari; vă amintiți? Ei știau adevărul. Sau cel puțin ei au apărat versiunea care corespundea punctului vostru de vedere și explicațiilor pe care le aruncați spre mulțime.

Învățăturile lor erau atrăgătoare pentru ceilalți. Mesajul lor era găsirea mecanismului de împingere înainte. Voi ați folosit pionul vostru cel mai puternic la acea vreme, biserica, și prin ea v-ați ucis adversarii și incomozii. Atunci biserica și-a mânjit mâinile cu sânge nevinovat. Vendeta a funcționat. A fost un genocid de tipul cel mai brutal.
Ceea ce ați urmărit: ștergerea nu numai a unei populații, dar și a ideilor de unitate. Ați ars cărțile „ereticilor„ deși acelea erau valori inestimabile. Prin asta ați vrut ca nimic din ei și de la ei să nu mai rămână în viitor.
Astăzi nici măcar nu se mai amintește că una dintre cruciade, poate cea mai brutală și mai sângeroasă dintre toate, nu a avut loc în "ținuturile sfinte", împotriva soldaților inamici, ci în Franța, împotriva bunilor creștini și a vizionarilor de prestigiu. Printre ei se aflau și agricultori și țărani. Ia-ți trecut prin sabie și i-ați ars pe rug, sub oblăduirea „sfintei” biserici.
Totul s-a făcut pentru distrugerea celor care se trezeau și începeau să gândească cu propria lor minte. I-ați adunat (de fapt, i-ați vânat) și i-ați omorât pe toți.
Vă rog să mă iertați, dar nu vă pot aplauda acțiunea de purificare. Din păcate pentru omenire, tactica voastră a fost de succes pentru ceea ce ați urmărit. Dar, cu ce sacrificiu și cu ce consecințe pentru omenirea viitoare care, civilizațional și spiritual, a fost aruncată cu sute de ani în urmă..

Și au existat multe, multe, multe astfel de „victorii” pe care voi, vechile familii, le-ați obținut în dauna celor mai prolifice minți, celor mai evoluați oameni.
Această politică nefastă continuă și astăzi. Desigur, folosind metode și tehnici moderne. Voi ați rămas însă aceiași, aceleași ființe fără scrupule, fără dumnezeu.

Lupta voastră pentru putere și pentru a deține controlul continuă și astăzi. Vreți să supuneți definitiv lumile planetei, cu precădere Orientul Mijlociu. De aceea lucrurile sunt așa cum sunt în acea regiune. Neîncetata vrajbă, necontenitele lupte de acolo, vouă vi se datorează.
Musulmanii nu vor accepta niciodată cu adevărat sistemul vostru bancar, cel mai sofisticat și mai odios mijloc pentru a vă asigura dominația mondială.
Ce ați obținut prin politica voastră de învrăjbire? Un Islam puternic care v-a stricat planurile.
Voi însă continuați să lucrați pentru a sărăci, a chinui și a radicaliza lumea arabă.
Ați reușit să vă ridicați în cap musulmanii care văd tot mai mult în occident principalul inamic și cauza tuturor suferințelor lor.
Nu cumva voi sunteți niște teroriști mai mari decât Islamul? Voi induceți în Vest ideea că toți musulmanii sunt ucigași și teroriști și încercați să rupeți orice legătură de înțelegere între cele două lumi.
Prin politica voastră neghioabă, veți face ca un val de haos să se abată asupra Europei, afectând, desigur, într-o măsură importantă și restul lumii.
Toate acestea fac parte din planul vostru.
Vreți să zdrobiți și să pulverizați tot ce ar sta împotriva planurilor voastre.

America a fost fondată pe un principiu care, de fapt, nu era altceva decât o rebeliune deschisă împotriva puterii voastre. America liberă. Liberă, de ce? De jugul pus de controlul vostru!
Principiile fondatoare ale Americii erau și sunt nemijlocit contrare intereselor voastre. Constituția americană este un document cu adevărat valoros. Un document care promite libertate pentru toți.
Dar voi ați răsturnat stările de fapt, ați manevrat până când ați dobândit controlul asupra guvernului american într-o asemenea măsură încât cea mai puternică forță militară și tehnologică a lumii voastre a devenit a voastră, a întunecaților. Dar fiii puternici prin voință ai acestui popor, continuă să creadă în propriile lor drepturi și libertăți și vi se împotrivesc la fiecare pas, chiar dacă nu vă văd fața. Ați început să vă temeți de ei, motiv pentru care duceți un război de uzură pe multiple planuri asupra lor.

Încercați să le otrăviți alimentele, apa și aerul pentru a le slăbi rezistența fizică, psihică și intelectuală și pentru a-i împuțina până la un număr convenabil vouă, mai ușor de manipulat. Folosiți un adevărat arsenal de tehnici pentru a-i manipula și a-i controla. Ați găsit țapul ispășitor, vinovat de toate relele gândite și inițiate de voi: Islamul, care este, de fapt, creația voastră. Îi azmuțiți unii împotriva altora, pentru ca voi să culegeți roadele. În felul acesta „treaba murdară” gândită de voi o fac alții; ce ironie și cât de diabolici puteți fi!!
Dar, oricât v-ați ascunde, există ființe, civilizații întregi, care vă văd și care pun toate acele fărădelegi în contul vostru. Deși, trebuie să recunosc, nu-mi place, îi înțeleg pe cei care nu vă scapă din ochi și vă monitorizează non-sto
p.

Când mă uit în spate la activitățile, alegerile și deciziile voastre (parte din ele, descrise mai sus) realizez că, de fapt, voi sunteți niște ființe pentru care am o mare compasiune. V-ați pierdut pe căi greșite care nu vă vor aduce decât o permanentă îngrijorare și nesiguranță, pentru că niciodată nu ați avut prieteni adevărați. Înțeleg că deși ați mers pe căi deosebite de ale noastre, voi sunteți la origine, ființe la fel ca noi, căci am fost creați de aceeași SURSĂ.
Diferită a fost însă călătoria pe care am făcut-o fiecare. Cândva voi ați ales alte căi, care, din punctul, meu de vedere nu au servit interesului vostru cel mai înalt. Întrucât totul în acest univers face parte din UNU, și voi sunteți parte din același mare duh veșnic, așa cum noi suntem o altă parte a aceleiași mari ființe. Calea mea duce spre locul unde sunt unificat în inima Monadei Pleiadiene; calea voastră v-a făcut să vă încarnați ca ființă umană care poartă mantaua și povara de a fi membru al uneia dintre familiile antice de pe planeta Pământ. Aceia din omenire, care sunt conștienți de existența și de practicile voastre vă judecă cel mai aspru, și fac asta pur și simplu din necunoașterea originii noastre comune. Vrem, nu vrem, frați și surori suntem. Poate că puși în același context, în aceleași condiții existențiale, și ei ar face la fel. Sau mai rău.
Pe de altă parte, aș vrea să fiți conștienți de zicala „ceea ce faci altora, îți faci ție”. Știind „ceea ce ați făcut altora, de-a lungul istoriei voastre, nu aprob și nu vă invidiez, dar vă compătimesc și mă rog pentru voi.

A venit de mult vremea când trebuie să vă analizați faptele și să faceți acele modificări de gândire și de comportament încât Lumina să ajungă și la voi. Numai de voi depinde.
Vă încurajăm s-o faceți neîntârziat, căci povestea voastră nu s-a terminat, nu v-ați încheiat călătoria și puteți face oricând alte alegeri, măcar de data aceasta în propriul și înaltul vostru interes..Pentru că în afara SURSEI n-aveți unde vă întoarce. Înafara UNICULUI, voi nu puteți exista, și a crede că aveți o origine diferită, nu este decât o amăgire.
Unii dintre membrii familiei voastre au început să-și pună întrebări ori să înțeleagă acest unic adevăr.
Poate că ați observat, unii dintre membrii familiei voastre nu par a mai fi atât de devotați cauzei Vechii Familii. Ba chiar, unii dintre ai voștri se gândesc, sau deja vorbesc, despre abdicarea benevolă de la putere și de la încorsetarea impusă de aceasta. Și chiar nu văd nimic rău în a denunța vechile contracte și a renunța la vechile cutume. Vor să spună adevărul „oilor” pe care le-au păstorit cu rea credință, până acum. Mijlocul cel mai utilizat este iubitul și hulitul INTERNET.
Vi se pare ciudat că aceia dintre voi care propun acest nou curs de deschidere și transparență ... acest curs de abdicare de la putere ... sunt cei mai interesați de chestiuni metafizice și spirituale?
Presupun că acest lucru nu este deloc ciudat.
Ei intuiesc că noile aspecte metafizice și de spiritualitate  incep să edifice o nouă epocă, ai cărui zori deja apar la orizont. Timpul pentru vechile tipare ale societății umane a expirat. Epocile voastre se încheie fără ca Stăpânul și „Dumnezeul” vostru întunecat să facă ceva pentru salvarea voastră. Nu mai există nicio speranță reală că se va mai întoarce vreodată. Sunteți pe cont propriu. Profețiile voastre secrete care vi se inoculau s-au dovedit a fi minciuni.

Este interesant de observat că, în plan metafizic și spiritual, există o schimbare de paradigmă. Noua Ordine Spirituală, nu are de-a face cu Noua Ordine Mondială preconizată de voi.
Cei din cele mai înalte nivele, din tărâmurile angelice, sunt preocupați de aceste schimbări, de edificarea pe Pământ a Noii Epoci. Voi, nu restul lumii, vă aflați la o răspântie de drumuri. De aceea, trebuie să ALEGEȚI ACUM !

(va urma)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu