Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 septembrie 2018

Adamu din Pleiade: Scrisoare deschisă către familiile din liniile de sânge Illuminati (III)


28 aug.2018, channeler Arn Allingham (Zingdad).
Traducere Const. Mihăilescu.
(continuare)

Dar, înainte de a vă spune, în sfârșit, despre alegerea care vi se oferă, vă voi spune un ultim lucru: ceva ce cu siguranță ați fi observat și singuri, fără atenționarea mea. Asta pentru că nu aveți nevoie de o conștientizare profundă sau de o instruire specială, nici în spiritualitate, nici în metafizică, pentru a vedea că "magia" voastră începe să eșueze.

Indiferent care credeți că este adevărata sursă a puterii voastre, nu vă puteți preface că nu vedeți cum ea se deteriorează repede și apropie implacabil ziua în care se va pulveriza. Barajul o pe care l-ați creat și l-ați crezut inexpugnabil, a crăpat și spărtura se lărgește tot mai mult, precipitând momentul când totul se va prăbuși.
Jocul care la început părea elegant și aproape grațios de jucat de generațiile trecute, devine acum dificil, chiar imposibil de continuat. Este o luptă care vă cere eforturi din ce în ce mai mari pentru a vă menține controlul. Este evident că a devenit o povară, nu o plăcere, care vă crează un permanent stres. De aceea, în loc să vă apropiați de multdorita voastră victorie, vă îndepărtați tot mai mult de ea. „Magia” devine instabilă și un adevărat calvar pentru voi. Cu siguranță că ați observat asta.

Observați ce se întâmplă cu procesul de preluare a monedei mondiale. Când la bază stătea aurul, totul mergea ca pe roate, „geniul” vostru părea fără cusur. Pe atunci efortul de a aduce națiunile lumii sub aceeași „umbrelă” a fost facil. Acel sistem bancar s-a întărit repede iar puterea voastră a crescut și s-a consolidat. Nu banii conduceau lumea ci decretele elaborate de voi pentru a-i fluidiza. Prin decrete (mai ales cele de culise) banii au ajuns să însemne orice ați vrut voi.
Însă trucul vostru magic n-a putut ajunge la desăvârșire, la perfecțiune căci au rămas înafara prosternării câteva națiuni. Asta v-a determinat să arătați și „cealaltă față a monedei”. Ați trecut de la „zăhărel la bici”. 
 În felul acesta, deși mai greu, programul de dominare absolută a mers mai departe, și ultimele națiuni au căzut sub control. 
Totul părea perfect, dar ... chiar aici, la ultima mișcare ... ați început să pierdeți, să „patinați în gol” căci „măgăoaia” a devenit nesigură, apropiindu-se de prăpastie. 
Ca un făcut, în mod concertat, energia și tehnica voastră încep să dea rateuri. Gândul imposibilității de a vă atinge, în sfârșit, ținta vă enerveză, vă scoate din sărite. 
Începeți să conștientizați că pierdeți controlul și că fiara pe care ați creat-o parcă începe să lucreze împotiva voastră. Ați început să observați că de undeva, de sus, se formează un tăvălug care se rostogolește exact spre voi. De ieșit din zona periculoasă nu puteți, căci „măgăoaia” patinează, iar tot eșafodajul e împins spre prăpastie. Pe deasupra, dumnezeul vostru parcă v-a întors spatele. Ce situație disperată !!

Prietenii mei, trebuie să înțelegeți că planeta Pământ nu este „un sat fără câini”, „o turmă fără stăpân”, un tărâm aruncat în vid, fără legături cu universul, cu civilizația universală, în care cineva (ca voi, bunăoară) să facă tot ceea ce-i trece prin cap, fără a putea fi oprit și fără a primi răsplata acțiunilor sale.
E adevărat că, pentru o perioadă relativ lungă de timp, sitemul planetar al Pământului a fost trecut în carantină. Asta nu înseamnă că Pământul a fost abandonat, că Dumnezeu l-a șters-o de pe lista creațiilor Sale. 
Carantina a avut un scop bine determinat: civilizației umane i s-a oferit un răgaz pentru a-și face propria analiză, pentru a reflecta și decide asupra a ceea ce dorește, pentru ea și pentru planetă; să decidă asupra proprie-i soarte. Aceasta, pentru a-i respecta liberul arbitru.
Carantina a fost una fizică, nu spirituală. [nota C.M.: prin această izolare temporară (care a început cu cca 200.000 de ani în urmă, ca urmare a afilierii prințului planetar, Caligastia și grupului său, la dizidența primului arhanghel, Lucifer), în afara motivului de mai sus, insularizarea s-a realizat și pentru păstrarea echilibrului energetic universal, având în vedere că umanitatea Pământului devenea o sursă de negativitate care se accentua. Echilibrul este condiția esențială pentru consevarea și progresul întregii Creații. Se afirmă că o singură fracțiune de timp de dezechilibru global ar duce la disoluția întregii Creații].
Prin această carantină, s-a instituit interdicția imixtiunii din partea oricărei civilizații galactice sau universale în treburile Pământului, la nivel fizic. 
Dar, încă o dată, nu s-a instituit nicio carantină în plan spiritual (nematerial). Aceasta a dat posibilitatea ca un contingent de suflete, semințe stelare, cu afinități și similitudini cu rasa umană, să se nască pe Pământ (să-și asume un corp fizic). Ele au avut misiunea de a crea pe planetă o nouă conștiință.
În această perioadă (nota C.M.: de sfârșit de ciclu cosmic.) tot mai multe suflete din dimensiuni înalte ajung să se nască pe Pământ. Prin aceasta ele accelerează și amplifică schimbările necesare și indispensabile pe planetă. 
Voi, Illuminati, nu puteți să opriți, nici să încetiniți, nici să modificați cursul acestor schimbări. 
Omenirea se va trezi. 
Omenirea va ajunge la o înaltă conștiință de sine. 
Omenirea va face o alegere colectivă, cu privire la natura și menirea sa. 
Această profundă metamorfoză este rânduită divin. Noua Epocă a început și foarte curând se va resimți. Fereastra de oportunitate a atins punctul său de mijloc în 2012 (amplitudinea maximă). Urmează efectele. Înainte ca această undă să se închidă (nota C.M.: curba lui Gauss ....            
Curba lui Gauss
- punctul zero corespunde anului 2012.), omenirea va fi atins noua conștiință.

Voi, dragi prieteni, sunteți supraveghetorii și păzitorii vechii ordini. Ați avut sarcina de a păstra omenirea în tenebrele întunecoase ale uitării.
Dar omenirea avea nevoie de ajutor și de îndrumare pentru a transforma haosul în ordine.
Încet, încet oamenii au renunțat (dar procesul continuă) la credința în vechii zei și la sfaturile neproductive și dăunătoare ale acestora. Această tendință este din ce în ce mai mare, pe măsură ce umanitatea se vindecă și oamenii nu mai acceptă să fie jucăria întunecaților, care le-au inoculat credința în vechii și maleficii zei.

Ați jucat un rol crucial în istoria omenirii. Ați furnizat ordinea și structura care v-au convenit. Ați indicat direcția și ați asigurat conducerea acțiunilor pe care le urmăreați. Ați făcut toate acestea fără a fi altceva decât ființe umane ale aceluiași Pământ (nota C.M.: interferate însă de entități din afara planetei). Ați semănat cu toată lumea deși nu erați și nu sunteți la fel cu ceilalți.

Căci voi aveți liniile voastre familiale. V-ați format și încă vă mențineți într-un club exclusivist având grijă să nu vă amestecați sângele cu „ceilalți”. 

Din punct de vedere genetic, nu sunteți mai speciali decât restul omenirii ...dar aveți modificări genetice nepământene. 
Procentul de diferențiere genetică este destul de mic. (Un câine de rasă pură poate avea anumite atribute față de ceilalți: mai robust, mai puțin predispus la îmbolnăvire etc., dar baza rămâne aceeași; el tot câine rămâne). 
Poate aveți niște abilități, niște însușiri în plus dar, din punct de vedere spiritual, cu siguranță, nu sunteți superiori „pământeanului nativ”.
Ceea ce aveți este vechea cunoaștere, formarea specializată și o vastă rețea de control.


A sosit momentul când trebuie, cu necesitate, să faceți o alegere. Pe de o parte, puteți alege să luptați cu Ordinea Divină. Puteți încerca să rezistați schimbărilor acumulate de veacuri, semnându-vă singuri autodistrugerea. Asta vă va face să suferiți din ce în ce mai mult, sistemul planetar lucrând împotriva voastră ca împotriva unui corp străin. Sau puteți îmbrățișa schimbarea și, făcând astfel, să fiți acceptați și integrați în sistem, cu iubire și cu recunoașterea contribuției pe care ați avut-o, atâta câtă a fost. Alegând a doua variantă, v-ați asigura un viitor frumos și glorios.

(va continua)

Un comentariu:

  1. Eu inteleg astfel:Familiilor de "nobili" care de sute de mii de ani traiesc in huzur si super-lux exorbitant,pe spinarea muncii "goyimilor" sclavi platitori de taxe si impozite li se cere,astazi,sa renunte la traiul dulce de paraziti si la averile imense acumulate!!!Eu unul,ma indoiesc sincer ca vor accepta asa ceva...

    RăspundețiȘtergere