Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 iulie 2018

Maestrul Kuthumi


(nota C.M.: informații la cerere)
Traducere Const. Mihăilescu.


Lynette
Maestrul înălțat Kuthumi este protectorul vechilor mistere oculte și este, de asemenea, co-protectorul Sfântului Graal- vechea căutare a conștiinței de sine.
Maestrul Kuthumi va contribui la reapariția cunoașterii, care a fost pierdută de omenire atât de mult timp.
De asemenea, el se străduiește să ajute pe cei care participă la cunoașterea religioasă, încurajându-i pe toți cei interesați să-și deschidă Charka Inimii (Anahata) pentru a exprima iubire necondiționată pentru toți.
Maestrul Kuthumi îndeplinește în prezent rolul de ceea ce s-ar putea numi profesor universitar. Cu toate acestea, în timpul Vârstei Vărsătorului, Kuthumi va prelua întreaga responsabilitate pentru această angajament enorm.
Pe Pământ, în aspect Koot Hoomi Lal Singh, a predat la Universitatea din Oxford, la sfârșitul anilor 1800; era originar din Kashmir.
Ca Pythagoras (582-500 i.Hr.), el a înființat o Școală a Misterelor în sudul Italiei, care a fost în cea mai mare parte dedicată însușirii științelor matematicii, numerologiei și geometriei sacre.
Este cel care a formulat „Jurământul lui Hipocrat”, Pomul vieții și a introdus folosirea mandalelor. Această școală era destinată să devină o Școală Misionară pentru Frăția Albă.
Într-o altă încarnare, a fost Balthazar, unul dintre cei Trei Înțelepți care au venit la pruncul Iisus. 
De asemenea, într-o altă viață a fost Francis de Assisi iar, mai târziu, Shah Jenan, constructorul Taj Mahal-ului..
La sfârșitul secolului al XIX-lea, maestrul Kuthumi, împreună cu maestrul El Morya, a contribuit la înființarea Societății Teosofice, cu scopul de a se asigura că adevărurile de mult pierdute vor fi recuperate. 
Lynette

Kuthumi: Cuvintele mele personale pentru tine, cititorule.
Pe măsură ce Pământul a atins perioada sfârșitului de secol și 
începutul secolului acesta, un mare proces de energizare a început, pentru trezirea sufletelor, care a inițiat procesul de iluminare în masă. 
Mulți au simțit această chemare a sufletului lor, iar aceia care au răspuns s-au trezit și, la rândul lor, îi ajută pe cei încă adormuți să se trezească. Scopul acestei treziri este creșterea conștiinței și aflarea scopului primordial al sufletului.
Eforturile lor sunt aplaudate de mine și de frații mei, componenți ai Lojii. 
Multe obiective sunt în programul nostru de evoluție a umanității, fiecare dintre noi având, de asemenea, un rol de jucat în realizarea iluminării Pământului.
Se speră că fratele își va recunoaște fratele și vor merge unul în întâmpinarea celuilalt pentru reîntregirea, la nivel de suflet, a Marii Familii. Această minunată muzică va fi ridicată la noi înălțimi prin inimă și aceasta va aduce o puternică vindecare corpurilor emoțional, mental și fizic ale omului.
Toate formele de control, geloziile și ura vor fi lăsate în urmă. Acest proces a început. 
Mulți, pe Pământ, ascultă acum chemarea noastră de a se trezi și a înțelege scopul sufletului lor. E nevoie ca schimbarea din interiorul lor să se producă, pentru ca noua rasă umană (ca nivel de conștiință și înțelegere) să se dezvolte și să cuprindă tot Pământul. Pe măsură ce aceste suflete cresc ca număr, schimbarea în masă se va produce la nivel planetar spre iubire, pace și fraternitate.
Pentru mine este o mare bucurie să ajung la multe suflete din planul pământesc, prin canalul meu uman, numit Lynette. Ea a fost aleasă din mai multe motive, și pot spune că nu mi-a înșelat așteptările.

Nu vă temeți de această schimbare care se produce acum pe Pământ și, vă rog, nu vă lăsați manipulați, de fiecare dată fiind nevoie să vă consultați cu Sinele vostru interior, care știe tot ce trebuie făcut și ce este mai bine pentru voi. El singur are dreptul de a vă fi călăuză.

Prin legătura pe care o păstrăm cu voi, încercăm să vă fim de folos, în înțelegerea lumii și universului, în acest timp de tranziție pe care îl experimentați.
Vă putem oferi o înțelegere clară, care vă va permită să vă definiți alegerile. 
Sperăm că acest lucru vă va oferi mai multă claritate, deoarece prin învățare și înțelegere veți depăși orice teamă pe care o puteți avea.
Kuthumi.

http://www.kuthumischool.com/en/about/lynette.php


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu