Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 mai 2018

Aliații Umanității (IX) - Manipularea tradițiilor și credințelor religioase.


de Marshall Vian Summers
Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

A PATRA INFORMARE. 
Pentru a înțelege activitățile vizitatorilor în lumea de astăzi, trebuie să dăm mai multe informații cu privire la influența lor asupra instituțiilor și valorilor religioase ale lumii și asupra curentelor de spiritualitate fundamentale, care sunt comune pentru natura voastră și care, în multe feluri, se regăsesc și în multe lumi ale Mai Marii Comunități.

Ar trebui să începem prin a spune că activitățile pe care vizitatorii le desfășoară în lumea voastră în acest moment au fost folosite de multe ori în multe alte locuri și civilizații diferite din Mai Marea Comunitate a universului.
Vizitatorii voștri nu sunt creatorii acestor tipuri de activități ci doar le folosesc în măsura în care sunt conștienți de ele și de rezultatele pe care le-au obținut în alte părți, în alte lumi.
Este important pentru voi să înțelegeți că abilitățile de influențare și manipulare au fost dezvoltate într-un grad foarte înalt ca funcționalitate în Mai Marea Comunitate.
Pe măsură ce rasele devin mai experimentate și mai capabile de a deține trehnologii sofisticate, ele pot exercita moduri mai subtile și mai convingătoare de influențare asupra altora.
Ființele umane au evoluat până acum doar ca să concureze între ele, așa că ele nu au experiență în ceea ce privește comportamentul cu străinii.
Acesta este unul din motivele pentru care vă prezentăm acest material.
De data aceasta, voi intrați într-un set de circumstanțe cu totul nou care necesită cultivarea unor abilități inerente, dar și însușirea unor noi abilități.
Deși umanitatea reprezintă un caz unic, emergența în Mai Marea Comunitate s-a produs de nenumărate ori înainte cu alte rase.
Altfel spus, ceea ce este programat acum pentru voi a fost probat și aplicat anterior altor lumi. În acest fel, programul lor este, în principiu, cunoscut și verificat, doar că în cazul lumii voastre trebuie operate anumite ajustări, dictate de particulatitățile ființelor umne. Dar aceasta nu comportă dificultăți importante. Programul de Pacificare implementat de vizitatori face acest lucru posibil, în mare parte..
De exemplu, înclinația naturală, firească și admirabilă a oamenilor de a promova relații pașnice și dorința de a evita războiul pot fi folosite împotriva voastră, prin exploatarea credulității ființelor umane. Până și cele mai nobile dorințe ale voastre pot fi folosite în scopuri care să vă dezavantajeze.
Ați văzut aceste lucruri în propria voastră istorie, în propria voastră natură și în propriile voastre societăți. Pacea poate fi stabilită numai pe o fundație fermă de înțelepciune, cooperare și abilitate adevărată.
Omenirea a fost ocupată și preocupată de stabilirea relațiilor pașnice printre propriile sale comunități (triburi și națiuni). Totuși, acum se comnfruntă cu un număr miult mai mate de probleme și de provocări. Pe acestea, noi le vedem ca fiind oportunități pentru dezvoltarea voastră, căci prioriytară va fi provocarea fi cooptată în Mai Mare Comunitate, cea care va uni lumea voastră și va crea fundația pentru o unitate autentică, puternică și eficientă.
Așadar, noi venim nu să criticăm sau să demolăm instituțiile voastre religioase sau cele mai fundamentale credințe și valori, ci să vă arătăm cum ele sunt folosite împotriva voastră de către acele rase extraterestre care intervin în lumea voastră. Și, dacă este în puterea noastră, ne dorim să încurajăm utilizarea corectă a darurilor voastre și a reușitelor voastre pentru conservarea lumii pământene, a libertății, a integrității voastre ca rasă, în cadrul unui context al Mai Marii Comunități.
Vizitatorii sunt experimentați și dețin practici în abordarea unor astfel de probleme.. Acesta poate treprezenta atât un punct tare cât și un punct slab.
Așa cum i-am observat, atât aici cât și în alte părți, am observat că este dificil pentru ei să devieze de la planurile lor.
Ei nu sunt bine adaptați la schimbare, nici nu pot face față eficient unor complexității deosebite. Așadar, planul lor pleacă de la ideea că principiile pe care a fost el fundamentat sunt corecte din punct de vedere moral, și, din acest motiv, ei consideră că dețin avantajul. În plus, ei nu cred că umanitatea li se va putea opune determinant. De fapt, ei au credința că secretele și detaloierea planului lor sunt bine păstrate și , oricum, dincolo de înțelegerea umană.
În această perspectivă, activitatea noastră de a vă prezenta acest material care să vă ajute la o înțelegere deplină a planurilor lor, ne transformă pe noi în adversarii lor, pe care ar dori să-i înlăture.
În ceea ce ne privește, noi încercăm să contracarăm influența lor și să vă dăm înțelegerea de care aveți nevoie și perspectiva pe care trebuie să vă bazați, pentru a vă conserva libertatea ca rasă, în fața realităților cu care deja începeți să vă confruntați în etapa premergătoare accesului vostru în Mai Marea Comunitate.
Prin natura lor abruptă, vizitatorii își doresc să-și realizeze scopurile cu cea mai mare eficiență posibilă. Ei țintesc să unească umanitatea numai în acord cu propria lor participare și cu propriile lor interese. Pentru ei, unitatea umanității este o preocupare practică care trebuie rezolvată pragmatic și fără complicații.
Ei nu prețuiesc diversitatea în culturi, din moment ce nu pun mare preț pe ea nici în civilizațiile lor. Așadar, vor urmări uniformitatea și vor încerca să eradicheze multiculturalitatea, ori măcar s-o minimizeze.
În discursul nostru anterior, am vorbit despre influența vizitatorilor asupra unor noi forme de spiritualitate – asupra unor noi idei și unor noi expresii de divinitate umană și natură umană care sunt în lumea voastră în acest moment.
În discuția noastră de acum, ne-ar plăcea să ne concentrăm pe valorile și instituțiile tradiționale pe care vizitatorii voștri caută să le influențeze.
Căutând uniformitate și conformitate, vizitatorii se vor baza pe acele instituții și pe acele valori despre care ei simt că sunt cele mai stabile și practice pentru realizarea intențiilor lor.
Nu vă faceți iluzii: ei sunt interesați de ideile voastre, și nici de valorile voastre, exceptând cazurile când aceasta ar ajuta planurilor lor.
Nu vă înșelați singuri gândindu-vă că vor fi atrași de spiritualitatea voastră, pentru că lor le lipsesc astfel de lucruri.
Aceasta ar fi o greșeală impardonabilă din partea voastră, eroatre care v-ar putea fi fatală. Să nu credeți că vor fi fermecați de viața voastră și de acele lucruri pe care voi le considerați ca fiind indispensabile. Numai în cazuri rare veți putea să îi influențați în acest fel. Lor le lipsește cu desăvârșire curiozitatea naturală, dorința de diversitate, originalitatea, nonconformismul. La ei există, de fapt, foarte puțin din ceea ce voi ați numi ”Spirit” sau ceea ce noi am numi ”Varne” sau ”Calea Percepției Profunde”.
Ei sunt controlați și manipulativi și urmează tipare de gândire și comportament care sunt stabilite ferm și întărite în mod riguros.
Ei ar putea părea că empatizează cu ideile voastre, dar este numai pentru a vă câștiga șimpatia, încrederea și supunerea.
Manipulate fiind, instituțiile religioase tradiționale ale lumii voastre, acelea în care ați avut încredere mai mereu (dintr-o eronată înțelegere, zicem noi), vor căuta să folosească acele valori și acele credințe fundamentale care pot servi în viitor să vă aducă la supunere și obediență față de ei.
Să vă dăm câteva exemple, născute atât din propriile noastre observații cât și din percepția profundă pe care Cei Nevăzuți ne-au oferit-o de-a lungul timpului.
Mare parte din lumea voastră urmează religia și credința Creștină.
Noi credem că acest lucru poate fi lăudabil, deși, cu siguranță, nu este singura abordare privind întrebările fundamentale ale identității și scopului spiritual din viața omului. Vizitatorii vor utiliza ideea fundamentală a supunerii față de un singur conducător în scopul de a genera supunere față de cauza lor. În cadrul acestei religii, identificarea cu Iisus Christos va fi utilizată foarte mult. Speranța și promisiunea întoarcerii lui în lume le oferă vizitatorilor voștri o oportunitate perfectă, mai ales la acest punct de cotitură al mileniului.
Noi știm, și acest adevăr vi l-a comunicat chiar El în nenumărate rânduri, că adevăratul Iisus nu se va întoarce în lume, căci lucrează în conlucrare cu Cei Nevăzuți și servește umanitatea și alte rase de asemenea, de la nivelul la care se află.
Tineți minte: cel care va veni, revendicând numele lui Iisus, va veni din Mai Marea Comunitate. El va fi unul născut și destinat acestui scop de către colectivele care sunt astăzi sau se vor forma mâine. El va părea uman și va avea abilități importante în comparație cu ceea ce puteți voi reuși în acest moment.
Va părea în totalitate altruist. Va fi capabil să execute acte care vor genera ori frică ori mare prețuire. Va avea puterea de a vă proiecta holografic imagini cu îngeri, demoni sau orice lucru pe care superiorii lui i-o va cere pentru a vă convinge de calitatea lui de Mesia. Va părea că deține puteri spirituale.
Însă el va veni din Mai Marea Comunitate și va fi parte din colectiv. Ceea ce va face vă va convinge pe mulți dintre voi și va genera supunere. Mulți îl vor urma, iar pe cei pe care nu-i va putea convinge, pe cei cu caractere tari, îi va denigra, va asmuți toată gloata celor care i se vor supune și va căuta să-i distrugă cu mâna voastră.
Vizitatorilor nu le pasă câți dintre oamenii vor fi distruși, atâta timp cât majoritatea li se va supune.
Așadar, vizitatorii se vor concentra asupra acelor idei fundamentale care le oferă autoritate și influență.
A Doua Venire” este în pregătirea programului vizitatorilor voștri. Noi deja înțelegem că acest „eveniment” și-a făcut loc în mintea multora dintre voi. 
Oamenii nu realizează prezența vizitatorilor sau natura realității din Mai Marea Comunitate, și astfel, vor accepta ca pe ceva firesc și așteptat credințele lor anterioare, fără a se mai întreba cât de adevărat este. Va fi suficient ca „Salvatorul” să-și anunțe sosirea și să se arate. Ce cumplită înșelătorie !!
Cel care va veni nu va fi o divinitate, nu va fi trimisul lui Dumnezeu, nu va reprezenta Cunoașterea sau pe Cei Nevăzuți, și nu-l va reprezenta pe Creator sau voința Creatorului.
Noi am văzut acest plan care începe să-și facă loc în lume. Am văzut, de asemenea, planuri similare desfășurate în alte lumi.
În alte tradiții religioase, uniformitatea va fi încurajată de vizitatori – ceea ce voi ați putea numi un gen fundamental de religie bazată pe trecut, bazată pe supunere și autoritate și pe conformitate față de forma instituționalizată. Acest lucru îi va servi pe vizitatori.
Ei nu sunt interesați în ideologia și valorile tradițiilor voastre religioase, doar în utilitatea lor.
Cu cât oamenii pot gândi mai mult în același fel, acționa mai mult în același fel și răspunde în moduri mai previzibile, cu atât mai folositori sunt pentru colective. Această conformitate este promovată în multe tradiții diferite.
Intenția aici nu este să le facă pe toate la fel ci să fie simple și ușor de manipulat.
Într-o parte a lumii, o ideologie religioasă particulară va predomina în timp ce, în altă zonă, o altă ideologie religioasă va controla mințile oamenilor din acea parte de lume.
Acest lucru va fi în totalitate folositor pentru vizitatori, căci lor nu le pasă dacă există mai multe religii, atâta timp cât va există ordine, conformitate și supunere.
 Neavând o religie proprie pe care voi s-o puteți urma sau cu care să vă identificați, ei le vor folosi pe ale voastre pentru a genera propriile lor valori.
Ei prețuiesc numai supunerea oarbă față de cauza lor și față de colectivitatea „lămurită”. Vă vor asigura că acest lucru va aduce pace și mântuire în lume și revenirea oricărei imagini religioase sau a oricărui personaj religios care e considerat de cea mai mare valoare aici.
Mare grijă trebuie dată de toți cei care sunt credincioși adevărați în tradițiile lor, pentru a discerne aceste influențe și a le contracara, dacă este posibil. 

(va continua)

http://alliesofhumanity.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu