Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 martie 2018

Obiect misterios căzut din cer în Siberia! Nimeni nu ştie ce este de fapt în această imagineUn fragment dintr-un obiect metalic de aproape 2 metri în diametru, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a fost descoperit în Otradnenski, un sat din Siberia, aflat la 3.200 de kilometri şi trei fusuri orare depărtare de Moscova.
Localnicii insistă asupra faptului că obiectul metalic a căzut din cer, însă experţii au declarat în prima fază că el nu reprezintă o parte dintr-o rachetă sau dintr-o navă spaţială.
Acum fragmentul este păzit de poliţie, fiindcă interesul vizitatorilor este în creştere şi tot mai mulţi pasionaţi de fenomenul OZN au apărut în zonă. 
L-am luat într-adevăr în custodie, deoarece aşa au fost ordinele. L-am desfăcut şi este gol înăuntru. Accesul la el este liber. Oricine poate cere aprobare să-l vadă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.
Obiectul găsit nu are legătură cu tehnologia spaţială. O concluzie finală vom trage abia după ce el va fi studiat în detaliu de către experţi”, a anunţat Agenţia spaţială rusă, Roscosmos.
Presa rusă a titrat imediat după descoperire că este vorba despre „fragmente dintr-un OZN, găsite într-o pădure”, citând declaraţii ale localnicilor care ar fi auzit sunete ciudate în vecinătatea localităţii lor, în luna decembrie.
Yuri Borniakov, şeful departamentului de salvare din zonă, a declarat că după măsurătorile făcute nu a fost descoperită nicio urmă de radiaţii degajate de obiect.
Şeful Departamentului pentru Apărare Civilă şi Situaţii de Urgenţă, Valeri Vasiliev, a spus că o parte din fragment este construită din titaniu ultra-rezistent, potrivit DailyMail.

yogaesoteric
16 martie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu