Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 martie 2018

Obiect misterios căzut din cer în Siberia! Nimeni nu ştie ce este de fapt în această imagine



Un fragment dintr-un obiect metalic de aproape 2 metri în diametru, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a fost descoperit în Otradnenski, un sat din Siberia, aflat la 3.200 de kilometri şi trei fusuri orare depărtare de Moscova.
Localnicii insistă asupra faptului că obiectul metalic a căzut din cer, însă experţii au declarat în prima fază că el nu reprezintă o parte dintr-o rachetă sau dintr-o navă spaţială.
Acum fragmentul este păzit de poliţie, fiindcă interesul vizitatorilor este în creştere şi tot mai mulţi pasionaţi de fenomenul OZN au apărut în zonă. 
L-am luat într-adevăr în custodie, deoarece aşa au fost ordinele. L-am desfăcut şi este gol înăuntru. Accesul la el este liber. Oricine poate cere aprobare să-l vadă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.
Obiectul găsit nu are legătură cu tehnologia spaţială. O concluzie finală vom trage abia după ce el va fi studiat în detaliu de către experţi”, a anunţat Agenţia spaţială rusă, Roscosmos.
Presa rusă a titrat imediat după descoperire că este vorba despre „fragmente dintr-un OZN, găsite într-o pădure”, citând declaraţii ale localnicilor care ar fi auzit sunete ciudate în vecinătatea localităţii lor, în luna decembrie.
Yuri Borniakov, şeful departamentului de salvare din zonă, a declarat că după măsurătorile făcute nu a fost descoperită nicio urmă de radiaţii degajate de obiect.
Şeful Departamentului pentru Apărare Civilă şi Situaţii de Urgenţă, Valeri Vasiliev, a spus că o parte din fragment este construită din titaniu ultra-rezistent, potrivit DailyMail.

yogaesoteric
16 martie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu