Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 iunie 2017

Sananda, via Ann Dahlberg,


22 iunie 2017.
Traducere Const Mihailescu


Sunt Sananda și am venit astăzi pentru a pregăti calea pentru New Age, care se apropie - New Age care e deja la picioarele voastre, dragi copii de pe Pământ; fiți pregătiți să pășiți pe „pământul ” ei.
Depinde de voi să țineți de visele voastre și să vă asigurați că sunt realizate și reale.
Dacă visul este suficient de puternic și de viu, el se va manifesta în doar câteva momente în realitatea voastră. Sunteți la o schimbare de privire, la o aruncătură „de ochi” singura care contează acum când mase mari de ființe umane încep să se miște în aceeași direcție, spre Lumină. Însă direcția pe care mergeți, voi o stabiliți. Chiar în această perioadă, marea mișcare se derulează spre Lumină. Multe inimi încep să se înmoaie și să se deschidă pentru a primi Lumina.
Aceasta strălucește puternic acum pe Pământ și are impact asupra tuturor. Tot mai numeroasele persoane, care se îndreaptă spre Lumină, se deschid să o primească în inima lor, în pofida temerilor de care le mai vorbește mintea. Din ce în ce mai mulți caută adevărul în lumea iluzorie în care trăiesc.
Ei încep să înțeleagă că pentru a găsi adevărul, trebuie să primești și să stabilizezi Lumina în inima ta, căci numai acolo strălucește ea clar și este cristalină. În Lumina inimii veți găsi și Sinele autentic și curajul de care aveți nevoie pentru a merge mai departe.
Zilnic, pe o perioadă de câteva zile, faceți „popasuri” de gândire, opriți-vă și, în calmul liniștii create, meditați, reflectați asupra condiției voastre de copii ai lui Dumnezeu și asupra imenselor posibilități care vă stau la dispoziție pentru a vă manifesta ca ființe create din Dumnezeu. 
N-aveți de ce vă teme! Sunteți puternici și dotați cu tot ceea ce este necesar pentru a vă crea o viață „ca-n Rai”. Găsiți-vă calmul și siguranța de a fi demni și merituoși făuritori ai Noii Ere.
Noua Lume vă așteaptă sosirea.„Vântul” ș-a schimbat direcția și suflă din pupa un aer cald și îmbietor. Acum nu mai sunteți biciuiți din față de vâturi reci și puternice care să vă împiedice înaintarea. Ați căpătat viteză căci navigați cu toate pânzele umflate, ajutați de cea mai favorabilă direcție a curenților marini. Cuvântul de ordine este acum, INAINTE! Dacă priviți cu atenție, puteți observa apropierea de țărm.
Ce lungă și obositoare a fost această călătorie!!

Începe Pământul să freamăte, începe agitația sosirii, încep fluturările de batiste și încep să curgă lacrimile reîntâlnirii mult așteptate.
 Este bucuria și lumina revederii celor din barca considerată cândva pierdută și înghițită de spuma învolburată a valurilor  Un chiot de bucurie începe să înconjoare Pământul. Ce entuziasm, ce bucurie, ce încântare!!

Lumina este aici, dragi copii de pe Pământ, permiteți-i să vă umple ființa, să vă dea forță, să vă dăruiască curaj, astfel încât să pornească în viteză Marea Tranziție - tranziție care chiar a început să se producă în interiorul vostru și în afara voastră.
Totul și toată lumea se transformă, priveți în jur, vedeți și simțiți schimbarea care este acolo, în voi, în plante, în animale.
Da, chiar și soarele, aerul și pământul pot simți aceste schimbări.
Alergați desculți prin iarbă și primiți energiile elementelor din jurul vostru. Ele vor merge direct în corpul vostru, dacă le veți permite, unde vor umple fiecare celulă cu lumina pe care o poartă în ele. Aceasta trezește și redescoperă toată lumina ascunsă în corpul vostru.
În această feerie care se crează, este timpul să vă treziți. Este timpul ca Lumina să vă trezească din visul vostru înghețat ori amorțit.
Acum este timpul ca toate lucrurile care trăiesc pe Pământ să se trezească din somnul lor adânc - să se trezească în lumina ADEVĂRULUI, neștiut sau poate doar bănuit. Pământul este pe drumul care-i va reda propria sa lumină, iar cu ea, va provoca brusca trezire a tot ce va fi luminat. Adâncul somn al rațiunii se va încheia pentru totdeauna. În această minunată, adorabilă „nebunie” a regăsirii, găsiți-vă timpul necesar odihnei și „reîncărcării bateriilor”!

Acum este momentul, nu mai puteți aștepta - primii pași ar trebui să-i faceți acum. Înainte de a vă lua avânt, este important să vă opriți, să respirați și să simțiți Lumina care vibrează în jur. Deschideți-vă brațele și invitați Lumina să pătrundă în inima și în viața voastră. 
Totul să fie o unduire, totul să fie un dans pe aripile iubirii! Dragostea începe să vibreze în toate, totul să se scalde și să se primenească în iubire, în iertare, în compasiune.
Gata, călătoria, în această etapă, ia sfârșit. Porțile se deschid iar lumea iese în stradă cu flori și cu miresme. Dragostea se manifestă acum, este în jurul vostru și ca rezultat al prezenței, deocamdată doar simțită, a îndrumătorilor și ghizilor voștri iubitori și plini de înțelepciune..

Lumea iubitoare stă la poartă și la ușă, vă invită să intrați. Nu vedeți cât sunteți de așteptați, de iubiți și de bineveniți?
Sentimentele de frică și suspiciune trebuie să vă fi dispărut de mult. 
Puteți fi siguri și calmi, căci sunteți între ai voștri, între frați și surori. Lumea Nouă este gata să vă primească.
Brațele Mele sunt deschise și pline de iubire.
Simțiți și primiți dragostea Mea !
Sananda
http://sananda.website

2 comentarii:

  1. New Age este o creatie satanista care apartine Ocultei, iudeo-masoneriei,khazarilor si iezuitilor si urmareste(si serveste)instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial Unic,adica sclavia absoluta a omenirii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Confundați New Age(Noua Eră)cu Noua Ordine Mondială. Inainte de a vă lansa în comentarii este bine să vă documentați temeinic, altfel intrați în categoria celor care, după ce învață să scrie și să citească deja se consideră niște erudiți.(C.M.)

    RăspundețiȘtergere