Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 august 2016

TIMPUL SCHIMBĂRII: Al treilea val energetic al anului 2016

(29 iulie 2016; channeled by Sandra Walter)
 Traducere Const Mihăilescu

Binecuvântări, iubit Detașament (Trib) al Luminii!
Energiile din septembrie 2016, care reprezintă cel de al treilea val energetic încă și mai amplificat decât cele anterioare, deja au început să sosească.

Mai întâi să facem o scurtă recapitulare:
-) Primul val a sosit pe Pământ începând cu sfârșitul lunii dec. 2015 până la sfârșitul lunii ianuarie 2016 și a avut drept scop dizolvarea programelor ciclice care interferau cu percepția ființelor umane, determinând declanșarea unor procese mai intense de schimbare a conștiinței.
Era vorba de acele programe care au păstrat ființele umane în anumite limitări de gândire și înțelegere de-a lungul timpului. Erau programe stereotipe care determinau oamenii să realizeze cam aceleași lucruri, să aibă anumite limitări în gândire și să se alinieze unor dogme ale unor credințe perimate. Toate acestea au fost șterse din programul de evoluție umană, permițând nu numai o amplificare în gândire dar și adoptarea unor principii noi în ceea ce privește credințele și viziunea generală asupra lumii și chiar a universului creaționist.
Ca de obicei, colectivitatea creează tipare în toate domeniile vieții, aduce blazare, rutină și repetabilitate, adică obișnuința drumului bătătorit care nu mai forțează individul, component al societății în care viețuiește, să conceapă și altceva decât a moștenit. Această comoditate nu solicită un supliment de efort și de gândire și are repercursiuni negative asupra creativității aducând inevitabil stagnare, rămânere în urmă, deci lipsă de progres. Astfel, evoluția încetinește sau, pentru lungi perioade, se oprește, adâncindu-se caracterul liniar al timpului.
Ca urmare a respectării liberei voințe, Creatorul NU intervine în aceste alegeri pe care creaturile sale le preferă. Consecința este că inevitabil apar modificări ale structurii ADN care tind să se permanentizeze și să asigure structuri modificate ale ființelor (umane, în special, dar nu numai) pentru multe generații viitoare. În felul acesta, cei cu structurile ADN modificate își vor crea propriile realități, din ce în ce mai diferite de realitatea universală.
-) Al doilea val energetic a sosit pe Pământ în perioada martie – aprilie 2016, așa cum probabil vă amintiți din mesajele primite.
El a avut ca scop umbra și a privit ființele încă și mai puțin evoluate, mai puțin trezite, ființe în a cărei educație, gândire și credințe existau profund înrădăcinate mentalități depozitate în memoria subconștientă. [Nota C.M.: amintesc că în luna martie 2016 s-a produs acțiunea de dejucare a intențiilor celor de pe Nibiru care puseseră la punct un program de inducere în eroare a civilizației umane, în sensul că, la maxima apropiere de Pământ a acestei planete (artificiale), un reprezentant nibiruan (un anunnaki) urma să-și facă apariția pe Pământ și să pretindă că el este CEL AȘTEPTAT, TRIMIS AL LUI DUMNEZEU etc. Pentru a împiedica acestă acțiune, Forțele Luminii au provocat pe traiectoria de mișcare a acestei planete care se apropia periculos de Pământ o detonație puternică determinându-i pe Anunnaki să renunțe la  planul lor, ulterior, îndepărtându-se de sistemul nostru planetar].   
Acest nivel superior de lumină, sosit pe planetă, a fost (și este) destul de inconfortabil mai ales pentru ființele umane și non-umane cu vibrație inferioară.
Chiar și unii dintre Lucrătorii în Lumină resimt impactul acestui flux energetic ca pe un disconfort diferit ca intensitate pentru fiecare entitate. Comunicatorii afirmă că efectul acestui flux energetic este atât de puternic încât „nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă”. 
Trebuie să fim recunoscători Lucrătorilor în Lumină pentru activitatea lor, pentru viziunea și intuiția de a se pregăti, pe ei și pe alții, pentru această fază care ne accelerează evoluția.
Ni se amintește că toți avem instrumentele necesare pentru a ascensiona, chiar accelerat, printre acestea numărându-se compasiunearenunțarea la a-i judeca pe alții (arătându-le, totuși, calea de urmat, fără a le impune convingerile noastre) și ajutându-i, în măsura în care ne-o cer, fără a perturba propria noastră evoluție).  
Nu uitați că aceste valuri au un scop în pregătirea noastră profundă pentru a putea accede în Noua Eră. Frecvențele acestor fluxuri energetice sunt mult mai înalte, reprezentând gama frecvențelor pure, care caracterizează lumina fotonică. Realitățile superioare există doar în benzile frecvețiale ale luminii pure. În aceste domenii înalte energiile de joasă frecvență nu pot continua să existe și sunt dizolvate, ele nemaifiind necesare și nemaiavând un rol pozitiv în evoluția sistemelor și a entităților. Perioada aceasta se caracterizează prin penetrarea energiilor de înaltă frecvență în sistemul nostru solar, în corpul Gaiei și al tuturor ființelor de pe ea.

Dorința noastră de raportare și conectare la tărâmurile superioare.
Corpurile voastre încă mai fac eforturi uriașe de a deține o înaltă conștiință, deși dimensiunile lor fizice sunt liliputane. Aceste încercări pot fi de multe ori inconfortabile, dureroase și obositoare; efortul de stimulare a fiecărei componente pentru ancorarea și asimilarea nivelelor energetice superioare, pentru creșterea gradului conștiinței individuale și colective nu este o treabă facilă.
Acesta este motivul pentru care a fost și mai este nevoie de o pregătire îndelungată și detaliată a ființelor umane, pregătire pe parcursul căreia s-a impus ștergerea vechilor programări și încărcarea cu noi programe, care să corespundă noilor cerințe și realități. Pe scurt, procesul constă în principal în trecerea de la corpul dumneavoastră cu structura de carbon la cea cristalină.
Nu uitați să raportați toate efectele la nivelurile superioare de conștiință pe care ați reușit să le atingeți. Aceste raportări și regularizări se produc de obicei în perioadele onirice, în care ființa își odihnește corpul fizic și acea parte a mentalului care îl servește la nivelul realităților fizice, materiale.

Procesul acumulărilor, în vederea creșterii conștiinței colective, este cumulativ și integrator, la constituirea ei participând toți membri acelei colectivități. De fapt, ea reprezintă aproape media aritmetică a conștiințelor individuale. Este deci de înțeles cât de importantă este contribuția fiecărui individ la crearea acelui cumul de cunoaștere care, la un moment dat, provoacă un salt calitativ. Este adevărat că la creșterea nivelului conștiinței colective (ca, de altfel și individuale) un rol important revine influențelor exterioare. 

În această perioadă, preaiubiților, vă aflați în situația în care procesul de ridicare a conștiinței este unul accelerat, nemaiexistând acum pericolul unei încetiniri sau blocări a evoluției. Asta este valabil atâta timp cât trendul rămâne crescător și trezirea conștiințelor, un proces în derulare.
Fluxurile energetice care vă sunt trimise pe planetă tocmai rolul acesta de stimulare și accelerare îl au.
Este adevărat că unii dintre voi simțiți că sunteți singuri în această călătorie, însă, în mai toate cazurile, este vorba de lipsa de conștientizare a derulării acestui proces.   
Ar trebui însă să se înțeleagă că indiferent de ceea ce crede mintea, mai ales în cazul celor care vibrează la niveluri joase, există o monitorizare la nivel superior creată pentru a ajuta ființa în momentele în care are nevoie.
Oricum, trebuie înțeles că valurile energetice care vi se trimit, ca modalitate de a sprijini procesul ascensionării, sunt cu atât mai bine asimilate cu cât ființa sau colectivitatea vibrează pe o octavă superioară. Procentul de asimilare este cu atât mai ridicat cu cât entitatea este mai aproape de nivelul de maestru în spiritualitate. Aici trebuie menționat că un maestru autentic nu-și va folosi abilitățile și conștiința pentru a-și impune controlul asupra cuiva. Cine face sau încearcă aceasta nu este un maestru autentic.

Modalitățile prin care ființa umană poate să-și intensifice activitatea de spiritualizare sunt multiple. Există, de exemplu, procedee și tehnici, care pot fi însușite, prin care se poate crește temperatura internă (poți usca un cearceaf umezit cu care ești acoperit, în timp ce stai așezat complet dezbrăcat pe zăpadă), poți produce un flux energetic care să aprindă un bec etc. Aceste abilități le pot obține acei oameni care reușesc să-și comande glandele din corpul fizic. 
Orice ați face însă, începeți prin a învăța tehnicile de respirație profundă și completă. 

Luna august 2016: inventarul de Sănătate, Lumină și Creativitate
Am anunțat deja că cel de al treilea val energetic începe să sosească.  Înaltele vibrații încep să fie percepute de cei mai sensibili dintre voi, adică de cei care sunteți acordați mai bine pe frecvențe superioare.
Simptomele pot fi diferite: creșterea sentimentului de libertate, senzația că deveniți din ce în ce mai compleți ori trăiți sentimentul că vă eliberați de diferite realități inferioare care, până acum, vă preocupau sau vă îngrijorau.
Și totuși, Spiritul vostru Înalt continuă să se extindă în minusculul vostru corp fizic, care a devenit parcă o închisoare incomodă și neîncăpătoare. (Nota C.M.: tânjim după acel „spațiu vital” de tristă amintire, vehiculat în ultimul război mondial)
Sunteți din ce în ce mai conștienți că ceva trebuie să se întâmple, ceva trebuie făcut, pentru a asigura un „spațiu de manevră” Spiritului. Vă este tot mai clar că ceea ce vă spune rutina nu mai este suficient.
Dorul inexplicabil sau explicit pentru mai multă Lumină, o mai clară înțelegere și cuprindere, pune stăpânire pe voi și vă determină să căutați răspunsuri noi și satisfăcătoare. 

În această lună august, căutările voastre spirituale se vor intensifica; apar noi dimensiuni ale înțelegerii, noi clarificări și o dorință mai mare de a fi creativi. Dați importanță mai multor direcții de investigare și fiecare cale investigată vă va trimite la următoarea, mai cuprinzătoare și mai detaliată. 

Unii dintre voi vă pregătiți, conștient sau nu, pentru recepționarea valului energetic din septembrie. 
Voi mai păstrați părți ale vechilor realități, dar acumulările care le împing afară sau le metamorfozează se amplifică. Când apare o puternică rezistență a trecutului, unii dintre voi puteți avea depresii, confuzii, lipsă de armonizare și sincronizare, o inexplicabilă dizarmonie în funcționarea organelor interne. În majoritatea cazurilor, remediul indicat este să căutați îndrumarea Spiritului vostru Interior, să aveți încredere în ceea ce vă spune inima și să faceți meditații invocând ajutorul spiritelor înalte din Lumină. 
Ca manifestare, zâmbiți mai mult, respirați cât mai profund și mai complet, odihniți-vă suficient și nu faceți excese de niciun fel.  
Zâmbește, respiră profund și controlat și gândește că totul este bine!
Participați la acțiunile de curățare, la activitățile creative, stați în aer liber și beneficiați cu cumpătare de darurile naturii și ale soarelui vostru generos. 

Hrăniți-vă cu darurile de sezon, încărcate de lumină și principii de sănătate. Făcând toate astea, veți deveni mai luminoși, mai sănătoși și mai plini de viață. 

Punct de cotitură: august prepară, septembrie schimbă.
Unitatea este cheia în Conștiința UNITĂȚII. Acest lucru se aplică gândurilor, câmpurilor de energie și emoțiilor, mai mult decât fizicului. Cei mai mulți dintre voi vor avea nevoie de sprijin și de companie în timpul acestei faze de tranziție.
În zilele de miercuri încercați cât mai mulți dintre voi să meditați asupra necesității unității voastre, în dorința de a accesa tărâmurile înalte. 
Efortul și sincronizarea voastră vor duce la creșterea puterii voastre colective, a capacităților de vindecare și auto-vindecare și la amplificarea Rețelei Luminii pe planetă.

Declanșatorii acțiunilor viitoare
În acest moment, există o mulțime de factori declanșatori ai schimbărilor pentru a modifica atmosfera și condițiile energetice, înainte de a intra în valul următor. 

Se pare că am avut un pasaj dur în al doilea val; cu toate acestea, în luna august vom crea o platformă mult mai mare de pregătire, în vederea ancorării cât mai complete a energiilor vârfului din septembrie.
Îndrumători (ghizi) de cale, urmați neabătut direcția personală, aliniamentele și activitatea de co-creare, pe care sunteți angajați!
O mare parte a acestei faze se va simți ca un nou val de trezire - chiar și pentru unii dintre Lucrătorii în Lumină.
Acordați o atenție sporită la noua direcție care vi se revelează cu ocazia asimilării noilor energii.
Poarta Leului (8 august) și 21 august sunt declanșatorii noștri colectivi principali în această lună. 
Valul din septembrie începe în jurul datei de 9 septembrie – cu vârful energetic în 11.09, care se va menține până în 26.09, după care se va diminua până în 29.09.

Mulțumiri pentru răbdarea voastră de a citi acest mesaj, precum și celor care au mijlocit (prin publicare și traducere) ajungerea conținutului la voi.
Fiți mândri că sunteți martori ai unor evenimente extrem de importante!
Sunteți prețuiți pentru că ați venit în această viață pentru a fi martori și participanți la aceste epocale evenimente.
Așteptați-vă strălucirea, preaiubiților!
Iubire, Lumină și Credință!
Sandra

http://lightworkers.org/channeling/timeline-shift-the-third-wave-of-2016

15 comentarii:

  1. Corectati textul, nu se intelege nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu excepția a două neimportante neconcordanțe ortografice, nu am găsit nimic care să justifice afirmația dv că „nu se înțelege nimic”; mai recitiți articolul. Dacă nici de data aceasta nu veți înțelege nimic, atunci explicația ar putea fi căutată în altă parte.

      Ștergere
    2. Excelenta postare,la fel am simtiti o piedere de timp,un amalgam de cuvinte intortocheate intr-o propozitie fara sens,fara continut ,fara a spune ceva concret.PIERDERE DE TIMP!

      Ștergere
    3. Am înțeles. Vă recomand să nu mai pierdeți timpul citind asemenea „prostii”. Din moment ce nu înțelegeți nimic din citirea acestor cuvinte „întortocheate”, e clar că altele pot fi preocupările utile pentru dv. Internetul este plin cu tot felul de teme pe gustul cititorilor; veți găsi și ceea ce vi se potrivește. În ceea ce mă privește, voi continua să-mi „pierd timpul” cu aceste subiecte.

      Ștergere
  2. Sint foarte interesat despre aceste aspecte.Apreciez mult ce faceti pentu conștientizarea schimbarii care vine in ajutorul evoluției spirituale al omenirii

    RăspundețiȘtergere
  3. Sint foarte interesat despre aceste aspecte.Apreciez mult ce faceti pentu conștientizarea schimbarii care vine in ajutorul evoluției spirituale al omenirii

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai sa luam un singur fragment din textul de mai sus:Poarta Leului (8 august) și 21 august sunt declanșatorii noștri colectivi principali în această lună.
    Valul din septembrie începe în jurul datei de 9 septembrie – cu vârful energetic în 11.09, care se va menține până în 26.09, după care se va diminua până în 29.09.
    Imi puteti aduce o dovada pentru a sustine ce a-ti scris? O singura dovada, controlabila, credibila, masurabila etc. Adica sa aplicati o metoda stiintifica articolului dumneavoastra? Astept cu nerabdare valul de argumente. Cu respect Maya Eadie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteți într-o totală contradicție cu ceea ce trebuie înțeles prin „spiritualitate”, din moment ce cereți dovezi științifice și argumentări palpabile. Textul pe care un channeler îl pune în pagină reprezintă comunicarea care i se face din partea entității cu care stabilește o legătură telepatică (entități care pot fi din planul divin – îngeri, arhangheli, maeștri înălțați, logoși planetari sau galactici, ori de la ființe superioare, mai mult sau mai puțin materiale, din alte planuri și civilizații superioare, adică ajunse la o înaltă conștiință etc).
      Dv. aveți pretenția să cunoașteți adevăruri universale folosind infimele posibilități ale pământeanului „obișnuit” (ființe aflate, din păcate, la un nivel de dezvoltare spirituală foarte scăzut, atât de scăzut încât planeta a trebuit cândva să fie trecută în carantină, pentru a nu „infesta” sistemul planetar, pe cel galactic etc. cu căderea noastră profundă în materialitate).
      După logica dv., pentru a crede în Dumnezeu, ar trebui să-I cerem să ne dovedească existența Sa, eventual, să ne trimită niște filme sau măcar o poză. E aberant!
      Dacă veți continua să pretindeți că, pentru a fi crezut, spiritualul trebuie dovedit material, fizic, atunci, cu regret trebuie să vă spun că vă plasați foarte departe de nivelul de conștiință către care tind ființele umane angajate în procesul ascensionării.
      Mai doresc să vă amintiți mereu că eu postez, de obicei, traduceri ale articolelor publicate de channeleri, deci, oricum, nu mie ar trebui să-mi cereți „dovezi” (vorba unui personaj de tristă amintire)
      Sper ca răspunsul meu să vă ajute, nu să vă înverșuneze. C.M.

      Ștergere
  5. Prin diferiti channeleri pot parveni(si se intampla aceasta de mule ori,in multe cazuri) mesaje nu numai de la entitati de lumina ci si de la entitati malefice,intunecate, din diferite planuri eterice si astrale!!!Cititi,va recomand,postarile de pe site-urile "Aliatii Umanitatii" si "Lumea Carnavalului.Jocul Elitei cu lumea" si veti vedea totul altfel.Si s-ar putea sa va puna pe gânduri......

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta o cunoaște orice începător, dar nu înseamnă să nu se mai facă traduceri și preluări de comunicări. Totul stă în flerul pe care-l are cel care face selecția (și aceasta depinde nu numai de experiență ci și de vibrație). Altfel, ajungem la teama că va cădea....drobul de sare în capul copilului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Constantin, cred că nu este nevoie să-ți reamintesc ție și tuturor celor ce urmăresc de (măcar) un an de zile canalizările referitoare la acest Val X, compus din câteva fluxuri energetice principale, faptul că, până acum, deja ar fi trebuit să fim undeva *sus*...*ghidușul Arhanghel Mihail* a dat-o de cel puțin 2 ori *în bară* (până acum) lansând afirmații ce au fost canalizate cu mare evlavie de către contactele sale umane. În vreo 2 *prorociri sfinte* ne povestea, cu date și informații *certe*, cum 1/3 din umanitate va ascensiona fizic...era vorba despre luna septembrie 2015 și, ultima *bornă*, data de 4 iulie 2106. S-a întâmplat ceva și nu am eu cunoștință?! Oi fi singurul dintre cei neadormiți care nu *a fost destul de pregătit* și a rămas ancorat la sol, observând cum dispar în neant milioane și milioane de *treziți*?!
    Să fim raționali, dragi ființe: Ascensiunea NU ÎNSEAMNĂ trecerea automată de la corpul fizic pe bază de Carbon, la cel pe bază de Siliciu. Corpul cristalin al tuturor ființelor reprezintă structura corpurilor eterice, energetice, ale oricărei ființe...înseamnă acel înveliș ce vibrează la nivele de frecvență superioare celor 3D-4D, înveliș ce înconjoară corpul fizic.
    Ascensiunea ÎNSEAMNĂ TRECEREA LA UN NIVEL SUPERIOR DE FRECVENȚĂ A CONȘTIINȚEI INDIVIDUALE DE SINE, prin mărirea frecvenței de vibrație a CONȘTIENȚEI, guvernată de MINTEA RAȚIONALĂ...asta înseamnă că mintea rațională va avea o frecvență de vibrație (foarte) apropiată de cea a corpului energetic. Dacă această egalizare a vibrațiilor va produce și o transformare atât DE RADICALĂ a structurii ADN-ului uman vom mai vedea! Cu certitudine, structura ADN se schimbă...dar se schimbă treptat!
    Repet, din nou: acest gen de mesaje canalizate de la aceste entități, gen *Arhanghelul Mihail*, creează doar AȘTEPTĂRI ILUZORII.
    În acest sens vă invit să citiți ceea ce un fost celebru canalizator american, pe nume Greg Giles, afirma la începutul anului: https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2016/07/12/mesajele-canalizate-si-conexiunea-lor-cu-programele-de-control-a-mintii-umane/
    și
    să vizionați cam cine sunt aceste ghidușe entități *de Lumină* ce transmit acest gen de mesaje: https://www.youtube.com/watch?v=eqQze_BlRXg&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9
    Tuturor, toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele afirmații ale dv. coincid cu cele venite de la entități superioare, inclusiv de la AA Mihail. Altele sunt un mixaj dintre „da” și „nu”, care mai mult încurcă decât lămuresc. „Ghidușul” arhanghel Mihail, cum nepermis îl caracterizați dv., a promis și a anunțat totdeauna că evenimentele „proorocite” vor avea loc cu o condiție: trendul ascensiunii umane să nu diminueze. Altfel spus, omenirea să fie fermă în ceea ce vrea și să acționeze în sensul creșterii sale spirituale (care e condiționată de comportament, gândire, acțiuni). Tocmai de acest „amănunt” uită cei care așteaptă materializarea acestor promisiuni. De fapt, din păcate, atitudinea aceasta a „mâinii întinse” ne cam caracterizează în special pe noi, românii; noi totdeauna vrem să primim, ca un drept ce ni s-ar cuveni, fără a mai face și efortul de a-l merita. Cine știe că nu face nimic pentru a „crește” să nu aibă așteptări și să fie convins că nu poate primi mai mult decât merită! Trecerea de la structura de carbon la cea cristalină este o consecință a credințelor și comportamentelor noastre, statornicite pe o lungă perioadă de timp. Salutări! C.M.

      Ștergere