Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 august 2016

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII.

Blossom Goodchild – 31 iulie 2016
Traducere Const.Mihăilescu

Blossom: Bună, Ridicătorii de vibrație !.
În cele din urmă ... channeling-ul a fost postat. Au trecut doar câteva săptămâni, dar pare destul de mult timp. Unul prea interesant! Bucurați-vă!

Salutare. Ei bine, au trecut câteva săptămâni bune de când am avut ultima conversație. Înainte de a continua, e bine să verific dacă prietenii noștri sunt disponibili. Deci, a cineva „acasă”?

Federația Luminii: Știind că suntem cu adevărat alături de voi, vă urăm bun venit la întâlnire și intenționăm ca prezenta comunicare să fie cât mai fructoasă. DRAGOSTE și IUBIRE pentru voi toți.
Bl.: Bine ați venit. Sigur că va fi frumos ... așa cum am încercat de mai multe ori, deși data trecută nu prea ne-a ieșit. Puteți aprecia de ce?
F.L. Intr-adevăr. Au existat mai multe motive pentru care chat-ul nu a avut loc sau s-a desfășurat cu oarecare întârziere sau dificultate. Unul ar fi intensitatea extremă a câmpurilor energetice care intră în această perioadă în atmosfera Pământului. Unele sunt adevărate cicloane de energie care fac ca atunci când crezi că ai stabilit o legătură sigură, imediat să constați că apare o perturbație serioasă. Oricum, există și partea bună a lucrurilor în sensul că multe câmpuri energetice vă sunt trimise de prieteni, și acesta este un fapt îmbucurător pentru care noi vă felicităm. Dar nu toate vin de la prieteni.
Bl: Cine a fost?
F.L.: Era o energie neprietenoasă mascată, care a fost detectată rapid de tine. În lumea voastră există anomalii energetice care fac totul pentru ca voi să nu aflați ADEVĂRUL.
Noi spunem "în lumea voastră" ... pentru că era vorba chiar de o energie creată în lumea voastră. Am spune că cu cât ceva este mai adevărat, cu atât forțele întunecate fac totul pentru ca el să nu fie cunoscut. Pentru aceasta ei nu precupețesc niciun efort. Important pentru ei este ca acel adevăr să fie ocultat, indiferent cât de multă energie ar trebui să consume. Aceste câmpuri malefice perturbă, sau încearcă să perturbe comunicările care vă țin la curent cu realitățile locale, zonale sau universale.
Bl.: Cu toate acestea, pentru mine ...nu este de loc agreabil sau facil să scap de aceste energii pe care, uneori, le percep în planul fizic, căci pot veni masiv și rapid. Un exemplu a fost în noaptea trecută, când simțeam o presiune grea iar ochii îmi rulau de parcă vroiau să-mi iasă din orbite.
F.L.: Noi am fost conștienți de ceea ce se petrecea. Nu ești singura căreia i se întâmplă.
Bl.: Deci, ce înseamnă, mai exact, asta? Ce se întâmplă și de ce?
F.L.: Este din cauza deschiderii portalului (Gateway). Intensitatea tuturor acestor energii se datorează faptului că planeta voastră a ajuns la un anumit punct critic ... prin care ea (planeta), în calitate de sursă de energie luminoasă, a atins anumite caracteristici (intensitate luminoasă, putere de penetrare, frecvență de vibrație, modulație, capacitate de reacție etc)..și a început să permită pătrunderea în sistemul său a unor energii diferite de cele de până acum, energii care se mixează cu cele produse de planetă, ca ființă și de tot VIUL de pe ea, consecință mai ales a modificării gândirii umane. Determinantă este și poziționarea actuală a Pământului care se află într-un sector al universului cu caracteristici diferite de cele ale zonei pe care a părăsit-o. [ Nota C.M.: reamintesc că de-a lungul a aproximativ 50 de ani, echipe specializate în rețele energetice și magnetice – conduse de Hatonn și de Maestrul Magnetic Kryon, au modificat matricea energetică (gridul, filtrul plasat la cca 80-100 km de suprafața Pământului) a planetei; scopul a fost ridicarea stării de carantină în care ne-am aflat de cca 200.000 de ani - adică de la rebeliunea lui Lucifer, căruia i s-a alăturat și Caligastia, prințul nostru planetar. Aceasta înseamnă reconectarea planetei Pământ - Urantia - la sistemele existențiale ale galaxiei și universului din care facem parte, ceea ce va permite o evoluție accelerată a sistemului planetar spre dimensiuni superioare și inclusiv reconectarea civilizației umane la valorile universale]
De acum încolo, veți vedea și simți într-adevăr că lucrurile încep să se accelereze, adică veți atinge noi trepte de dezvoltare a civilizației umane. Reașezarea noilor câmpuri energetice pe planetă, inclusiv cu penetrarea ființelor umane, va fi un proces resimțit de voi cu o intensitate diferită și condiționată de nivelul evolutiv al fiecărei ființe.
Bl: Adică?
F.L .: Înseamnă că sunteți foarte aproape de a recunoaște faptul că a sosit timpul să vă amintiți cine și ce sunteți și, ca urmare, să alegeți noile reguli ale „jocului” creaționist. A sosit timpul să vă dezbărați de dogme, de închistare și de credința că voi nu reprezentați nimic. Voi și noi suntem părți inseparabile ale UNICULUI; asta înseamnă că suntem inimaginabil de puternici și suntem nemuritori, viețile prin care trecem fiind porți spre înălțimi și mai mari. Totul se realizează prin ridicarea vibrației sistemului planetar, a planetei și a voastră. 
Acest proces accelerat a început pe 21 dec. 2012, când s-a produs saltul calitativ anunțat (Nota C.M.: și, din păcate, negat de mulți dintre noi). De fapt, de la acea dată, planeta voastră a început să funcționeze pe baza unor noi parametri, totul creându-se pe noile energii.
 
Este adevărat însă că transformările au avut loc, și continuă în acest mod, ca un proces subtil, subteran, pentru a se evita dereglări funcționale în sistem, asigurându-se o trecere de la mic la mare cât mai puțin stresantă. 
S-a ținut cont de:
-) existența nivelului destul de scăzut al conștiinței unora (nu puțini, din păcate!) dintre voi, care resping procesul sau chiar îl neagă;
-) pasivitatea celor care, deși recunosc procesul, așteaptă ca progresele să fie obținute prin intervenția și aportul altora, ei așteptând momentul când vor fi invitați „să culeagă roadele”. 
Cunoscând aceste „metehne” ale civilizației umane, s-a preferat ca munca să se desfășoare sub acoperire, ocultat, ceea ce a evitat și acțiunile distructive ale forțelor întunecate. Modificările la care ne referim nu au loc doar la suprafața planetei ci, poate că mai ales, în inima Gaiei, unde se stabilesc și se construiesc noi rețele energetice care să ofere planetei siguranță îndelungată și modalități de reconectare la univers.
Bl: La ce anume vă referiți?
F.L.: La ceea ce trebuie făcut pentru ca lumea pe care v-o doriți, și pentru care ați venit acum pe planetă, să fie creată. Această lume va trebui să se bazeze pe noi energii, mai subtile, mai înalte și capabile să vă ajute să accesați noile dimensiuni superioare. 
De fapt, sufletul vostru cunoaște despre ce vorbim noi aici. Un vast proces de purificare, de curățare, are loc în tot sistemul planetar căci nu se poate crea nimic trainic și în consens cu Gândirea Creatorului dacă vechile energii nu sunt înlăturate sau transformate. 
Planeta voastră trebuie mai întâi eliberată de „gunoiul” pe care vi l-ați creat de-a lungul vremurilor, gunoi pe care ați preferat să-l „ascundeți sub preș”. Ograda Pământului va trebui să strălucească de curățenie și, în acest proces, mulți dintre voi vor prefera să se ascundă în.... ghenă, plecând odată cu ea. 
Cei hotărâți, cei treziți, vor începe să-și amenajeze gospodăria, „construind noi acareturi” pline de lumină și de încântare. Asta o veți face voi, copiii minunați ai Pământului.
Bl.: Copii? Pentru că, cu tot respectul ... mulți dintre noi se simt foarte bătrâni!
F.L.: Ne exprimăm așa pentru a vă ...alinta. Pentru voi există căi de împrospătare, dușuri care să vă curețe și să vă trezească.
Totuși, voi ați adus, până la urmă, planeta în poziția actuală în care se însănătoșește și a putut să-și reia ascensiunea. E adevărat că ați fost masiv ajutați, dar Dumnezeu ajută pe cel în care încă mai crede. 
Voi (parte din voi) v-ați asumat riscuri, deși nivelul de înțelegere nu era prea ridicat.
Ați venit în această viață cu un program și cu speranța de a ajuta, de a pune umărul, deși mulți dintre voi ați cam uitat de ce vă aflați aici și acum. Noroc că sufletul și spiritul vostru nu uită! Mulți ați cam pierdut drumul, vă-ți rătăcit sau ați făcut cale-ntoarsă, dar mulți n-ați renunțat și v-ați călit în această adevărată luptă pentru înălțare.
Pe total, SPERANȚA, nu v-a lăsat să intrați într-un somn profund, v-a tras de mânică, din când în când, sau v-a stropit cu apă vie. 
Când v-ați trezit, ați început să regretați sau ați căutat vinovați, dar, până la urmă, veți înțelege că, pentru victoriile sau eșecurile voastre, sunteți singurii responsabili.
După ce v-ați trezit, ați început să vă precipitați, pentru a-i prinde din urmă pe cei din față. Cei care ați înțeles că nu sunteți niciodată singuri ați cerut ajutor și l-ați primit. Asta v-a ajutat să vă accelerați mersul pe CALE. Unii „trag pe dreapta” și se dau bătuți ori hotărăsc să ia o pauză. Când vor înțelege, vor înțelege că stagnarea e neproductivă, și vor grăbi pasul.
Mulți dintre voi pot fi numiți, cu adevărat, Războinicii Luminii, și aceștia nu se abat de la credință și de la acțiune.
Perioada aceasta, mai ales acest an excepțional, vă oferă imense și unice oportunități de a vă apropia de fuziunea cu Spiritul vostru Înalt. 
Contopirea sufletului cu Spiritul este un deziderat major care asigură adevărata libertate și nemurire. Cu cât veți face mai repede această joncțiune, cu atât mai bine, mai benefic pentru ființa voastră totală.
BL.: Ei bine, ca întotdeauna, am să aștept ca s-o vedem și pe asta! Totuși, pe măsură ce această conversație continuă, încep să am o puternică viziune de „drăgălășenie” a voastră, la această „întâlnire”. Sunt din ce în ce mai convinsă că această fuziune (suflet-spirit) se va întâmpla; aș afirma că o simt „pe pielea mea”. Deși, de multe ori, nu folosesc un proces de gândire, realizez că ȘTIU. 
Oare acest proces se va încheia în timpul existenței mele actuale? (V-am mai pus întrebarea asta și altădată)
F.L: Ar trebuie să fie în timpul actualei vieți, dacă nu ți-ai planificat cumva ca în curând să „intri în concediu”.
Bl: Ha! Nu. Am stat în această viață prea mult pentru ca tocmai acum să renunț „să prind focurile de artificii”.
F.L Există călătorii pe care trebuie să le faci nu numai pentru tine ci și în binele celorlalți; de aia zicem să mai stai încă „la bord” sau pe post de salvamar.
Cu toate acestea, înainte ca acest lucru să aibă loc, încă mai există „Evenimente” care se vor produce astfel încât "calendarul” să permită să fii martoră la consumarea lor.
Bl .: Ce fel de evenimente?
F.L.: Evenimentele care vor aduce o mare schimbare.
Evenimentele care vor face ca sufletele să se trezească la o nouă vibrație, mult mai înaltă.
Evenimentele care vor schimba cursul istoriei voastre.
Evenimentele care se vor face ca lumea voastră să fie martoră a producerii unor dovezi copleșitoare cu privire la „cum merg lucrurile cu adevărat” pe planeta voastră, ceea ce va face ca rasa umană să se coaguleze în grupuri pe care să le separe nivelul de conștiință.
Bl.: Cam departe! Departe! Lumea se va scinda? Adică grupurile vor fi separate de credințe diferite, și vor merge pe căi diferite?
F.L.: Nu toată lumea și nu prin mijloace punitive. Să le numim „grupuri” de coabitare.
Bl: Oricum, asta pare a fi o noutate ! Puteți da detalii?
F.L.: Da, să încercăm. Cu toate acestea, după cum știți ... noi nu obișnuim să stabilim limite și modalități care să fie fixate în timpul vostru. Asta și pentru că lucrurile se mai pot schimba, de fapt, corect ar fi să spunem că „voi le puteți schimba”. Dar, oricum, multe din aceste evenimente se vor produce într-un timp nu numai previzibil, dar chiar apropiat. 
Bl: Cu siguranță asta nu înseamnă "în curând"?
F.L.: Noi acceptăm frivolitate ta. Atunci când vor apărea, vei ști. Căci ele vor fi foarte mult în prim-planul gândirii fiecăruia. Dacă voi, conștiința și dorința voastră generală, nu vor decide altfel.
Aceste „Evenimente” vor ... așa cum spunem noi ... schimbă totul. În modul în care planeta va decide, va putea avea loc o întorsătură de 180 ​​de grade. Cu necesitate trebui să apară un mare conflict de opinie în lumea voastră care să determine formarea „ Grupurilor Adevărului”.
Bl.: Nu prea sunt sigură că îmi place cum sună asta, deoarece conflictul nu este aducător de pace.
F.L.: Oricum, în cadrul "Grupului Adevărului" va exista mită armonie și multă împăcare interioară.
NU UITAȚI ca atunci când veți face alegerea grupului, să o faceți din INIMĂ și fără a respecta indicația cuiva!  ALEGEREA SĂ FIE ABSOLUT LIBERĂ! Asta va conta în formarea unor grupuri omogene și trainice. 

O alegere greșită va crea un grup eterogen, care nu se va putea dezvolta armonios și în iubire.
Unele din aceste alegeri este posibil să nu fi fost cuprinse dinainte în cărțile voastre de destin.
Când veți decide să faceți alegerea, vizualizați cam în ce grup vi s-ar putea asigura liniștea necesară pentru a vedea cu ochii minții cerul albastru, iarba fragedă și verde, apele clare liniștite sau învolburate și o masă îmbelșugată cu produse proaspete și naturale. Imaginați o colectivitate plină de veselie, bunătate și care trăiește în abundență, într-un climat de cinste, pace, împăcare și iubire. 
Să vă amintiți atunci motivul pentru care ați ales să fiți în această viață. Tot ceea ce vă va aduce viitorul este deja decis de voi înainte de a plonja în viața actuală. Dacă nu cumva veți decide altfel. Rezultatul la care se va ajunge, cu siguranță va fi transpunerea programului vostru în realitatea vieții pe care v-ați proiectat-o.
Aveți deplina libertate de alegere, care determină calea pe care veți merge, pentru a ajunge la rezultatul dorit. Cu toate acestea, este posibil ca după „trezirea” voastră să considerați că este nevoie de unele ajustări. Îndrumările le veți primi intuitiv sau imperativ de la Sinele vostru Înalt. Oricum, alegerea vi se va respecta.
NU hotărâți sub imperiul fricii! Fiecare dintre voi este a scânteie care ascunde o mare lumină. Am cam extins acest subiect.
Bl. : Da, Norul Alb îmi indică uneori ce trebuie să fac într-o anumite situație. Pentru mine este ca și cum în mintea mea ar exista un plic care, atunci când sosește vremea, am voie și sunt tentată să-l deschid. Pentru mine, metafora aceasta are sens.
F.L.: Da, are sens pentru că este adevărul tău. Sufletul Pământului (Gaia) vă supraveghează și vă îndrumă.
Bl: Deși, noi ne mișcăm atât de încet!
F.L.: Numai în termeni pământeni. Voi măsurați lucrurile și evenimentele în timp liniar. Noi le măsurăm în ”Puterea Energiei” care în această perioadă începe să-și arate roadele și să fie înțeleasă.
Bl.: Ei bine ... vom lua desigur act de ceea ce ne spuneți în legătură cu timpul liniar și puterea energiei. Pentru că altfel, Doamne ferește ... ne-ar putea surprinde evenimente care, cine știe, se vor putea întâmpla foarte curând. Mulțumiri băieți!
Destule subiecte am atins în această conversație. Apropo, vă iubesc! Primiți iubirea și gratitudinea noastră!
F.L. : Să fie și pentru voi. La revedere! Vă IUBIM.
Bl.: Aceste energii pe care le primesc acum sunt destul de puternice, aș spune.

 http://www.positivecartattoos.com/
 
https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA&feature=youtu.be
 http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu